Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Svaštara 6
Panteri, panteri.Anti-RTS ::Nolle ::Vaterolisti Zvezde se od danas pa u naredna tri dana bore za plasman u EL, neka im je sa srećom, pa da na zimu idemo na Taš ili 25. maj i bodrimo kako znamo i umemo protiv ala iz Evrope !
Crvene Zvezde ili Crvene Zvezde VET?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Anti-RTS ::Nolle ::Vaterolisti Zvezde se od danas pa u naredna tri dana bore za plasman u EL, neka im je sa srećom, pa da na zimu idemo na Taš ili 25. maj i bodrimo kako znamo i umemo protiv ala iz Evrope !
Crvene Zvezde ili Crvene Zvezde VET?
Crvene Zvezde
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
za sve fanove "Trule koalicije", evo još jednog sličnog benda. Ideja je odavno provaljena, ali dobro...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Junglezburn- mvp
Junglezburn- mvp
Evo i ja da osvezim mao svastaru. Naime, evo nesto sto sam sinoc cuo prvi put, odusevio sam se, muzika mi je fantasticna, skinuo sam ceo album i jednostavno su mi sve pesme fenomenalne.
Mihael- mvp
Godina : 37
Cova gost na fokus radiu. Prica o politici trenutno, valjda ce i o Zvezdi. Ima pitanja gledalaca.
http://www.uzivoradio.com/Fokus-Beograd.html
http://www.uzivoradio.com/Fokus-Beograd.html
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Junglezburn- mvp
Ma ja to tvom dvojniku.
Naissus- prva petorka
Vratio sam se sa puta pa da iznesem neke svoje utiske i podelim sa vama neke fotografije...
Od tri zemlje u kojima sam boravio (Ita, Fra, Spa) ubedljivo najjaci utisak mi je ostavila Italija i ako sam vec bio tamo. Ljudi su opusteni, nasmejani, puni stila koji im tako stoji. Imaju ubedljivo najbolje puteve, gradjevine najlepse po mom ukusu, dakle odusevljen sam zemljom, a posto sam gurman i u hrani prednjace u odnosu na ove dve zemlje. Najlepsi grad mi je Verona, jeste Barselona prelepa, ali prevelika i previse kitnjasta za moj ukus, dakle ako biram grad u kom bih voleo da zivim to je Italija.
Azurna obala je lepa, nisam imao vremena da se njoj kupam kao sto sam imao prilike u Italiji i Spaniji, ali je zaista prelepa, taj sklop boja je ocaravajuci.
3 noci sam bio u Llorete de Maru, bolje da nisam. Prvo sto je hrana odvratna, jeo sam puzeveze, zeceve i ostale gluposti, drugo neko mi je iz hotelske sobe digao lovu, tako da mi sem velikih talasa nista posebno lepo ne ostaje u secanju iz tog mesta.
Kan i Monte Karlo su prava burzujska mesta, ali sa tim da Monte Karlu to stoji i zaista je lepo, dok je Kan bas nekako snobvski, inace opeljesio sam kazino u Monte Karlu za citavih 25 evra, nisam imao vremena da se obogatim
Dakle svako kad god moze neka putuje, svasta ima da se vidi, meni je ovo putovanje dalo inspiraciju da putem skole, mozda jednog dana mogu jedan deo zivota provesti u Italiji i osetiti na svojoj kozi taj zivot.
Fotografije cu ostaviti kao link jer su velikih dimenzija pa nisu pregledne na forumu.
Evo kao sto sam obecao Kragziju fotografije njemu dragog stadiona:
Kamp Nou 1 Kamp Nou 2
Jedne fotografija za Bodija najveceg navijaca crvene furije Spain
Izgleda da je batalio basket i pronsao se u umetnosti Lafayette
Verona
Milano 1 Milano 2 Milano 3
Barcelona 1 Barcelona 2 Barcelona 3 Barcelona 4 Barcelona 5
Monte Karlo
Azurna Obala Azurna obala 2
Od tri zemlje u kojima sam boravio (Ita, Fra, Spa) ubedljivo najjaci utisak mi je ostavila Italija i ako sam vec bio tamo. Ljudi su opusteni, nasmejani, puni stila koji im tako stoji. Imaju ubedljivo najbolje puteve, gradjevine najlepse po mom ukusu, dakle odusevljen sam zemljom, a posto sam gurman i u hrani prednjace u odnosu na ove dve zemlje. Najlepsi grad mi je Verona, jeste Barselona prelepa, ali prevelika i previse kitnjasta za moj ukus, dakle ako biram grad u kom bih voleo da zivim to je Italija.
Azurna obala je lepa, nisam imao vremena da se njoj kupam kao sto sam imao prilike u Italiji i Spaniji, ali je zaista prelepa, taj sklop boja je ocaravajuci.
3 noci sam bio u Llorete de Maru, bolje da nisam. Prvo sto je hrana odvratna, jeo sam puzeveze, zeceve i ostale gluposti, drugo neko mi je iz hotelske sobe digao lovu, tako da mi sem velikih talasa nista posebno lepo ne ostaje u secanju iz tog mesta.
Kan i Monte Karlo su prava burzujska mesta, ali sa tim da Monte Karlu to stoji i zaista je lepo, dok je Kan bas nekako snobvski, inace opeljesio sam kazino u Monte Karlu za citavih 25 evra, nisam imao vremena da se obogatim
Dakle svako kad god moze neka putuje, svasta ima da se vidi, meni je ovo putovanje dalo inspiraciju da putem skole, mozda jednog dana mogu jedan deo zivota provesti u Italiji i osetiti na svojoj kozi taj zivot.
Fotografije cu ostaviti kao link jer su velikih dimenzija pa nisu pregledne na forumu.
Evo kao sto sam obecao Kragziju fotografije njemu dragog stadiona:
Kamp Nou 1 Kamp Nou 2
Jedne fotografija za Bodija najveceg navijaca crvene furije Spain
Izgleda da je batalio basket i pronsao se u umetnosti Lafayette
Verona
Milano 1 Milano 2 Milano 3
Barcelona 1 Barcelona 2 Barcelona 3 Barcelona 4 Barcelona 5
Monte Karlo
Azurna Obala Azurna obala 2
Macijauskas- mvp
Macijauskas :: dakle ako biram grad u kom bih voleo da zivim to je Italija.
Турска је сјајан град.
http://www.sportal.rs/news.php?id=35093
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Umesto da je slikao neke maloletnice on slikao spomenike.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
poslušajte ovog pijanog čovjeka... i poslušajte najbolju pjesmu na srpskom jeziku zadnjih godina.
Svaka čast S.A.R.S.ovci, ovo je genijalno!!!
GLAS NAŠ OPET ČUJE SE...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Bodi, nemaš pojma!
Maci, ovo su najbolje slike ikada, naročito one sa stadiona!
Maci, ovo su najbolje slike ikada, naročito one sa stadiona!
Junglezburn- mvp
Htedoh napisati Verona verovatnoblagoje ::Macijauskas :: dakle ako biram grad u kom bih voleo da zivim to je Italija.
Турска је сјајан град.
http://www.sportal.rs/news.php?id=35093
Macijauskas- mvp
Ja sam je nažalost video po kiši, te mi je ostala u sećanju po kafeu, pljusku ispod julijinog balkona i sumornoj areni. Zapravo, odande sam doneo i knjigu, samo da ne bih imao loše mišljenje o samom gradu i tek u njoj video šta zapravo ima da ponudi. Otići ću tamo prvom prilikom ponovo.
AKo se ja pitam, moj omiljeni grad je Beč, ali se ogradjujem da ima još dosta toga što nisam video, a trebalo bi (New York, London, Paris, Rim, Berlin). Onda ću davati preciznije koordinate mog omiljenog boravišta. Zasad, uz Beč, podvlačim i Sloveniju...
AKo se ja pitam, moj omiljeni grad je Beč, ali se ogradjujem da ima još dosta toga što nisam video, a trebalo bi (New York, London, Paris, Rim, Berlin). Onda ću davati preciznije koordinate mog omiljenog boravišta. Zasad, uz Beč, podvlačim i Sloveniju...
wolfvaga- prva petorka
E da i mani ove pacere što te prozivaju da nisi slikao devojane mlade ...
Samo ti vredno radi, uči i napreduj, one dolaze same od sebe posle toga ...
Samo ti vredno radi, uči i napreduj, one dolaze same od sebe posle toga ...
wolfvaga- prva petorka
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Strana 9 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu