Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Svaštara 6
Mene Grozni odusevljava kao vodja. Bodri momke posle svakog dobrog i svakog loseg poena. Najbolji igrac Evrope se podredio rezultatu-neprocenjivo.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Grozni je jep, vep,
Samo da oni osvoje zlato, ljubila ih ja
A koliko se secam, jedino su odbojkasi i vaterpolisti uvek bili tu negde pri vrhu, nije se desilo da su podbacili ili da su morale neke ekstremne promene ili ja nisam bila u toku. Ili mnogo stavljamo akcenat na kosarku, uvek se ponadamo za fudbal, lepo nas obraduju neki pojedini sportisti u raznim sportovima, bilo ekipnih (hokej, rukomet), bilo pojedinacnih (atletika, plivanje..)
Samo da oni osvoje zlato, ljubila ih ja
A koliko se secam, jedino su odbojkasi i vaterpolisti uvek bili tu negde pri vrhu, nije se desilo da su podbacili ili da su morale neke ekstremne promene ili ja nisam bila u toku. Ili mnogo stavljamo akcenat na kosarku, uvek se ponadamo za fudbal, lepo nas obraduju neki pojedini sportisti u raznim sportovima, bilo ekipnih (hokej, rukomet), bilo pojedinacnih (atletika, plivanje..)
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Svaka čast odbojkašima. Vidim da je neko pomenuo zlato na Olimpijadi.... Teško će to ići. Imamo loše primače, ne preterano dobrog tehničara... Svaka čast pre svega Kolakoviću na ovom uspehu, kao i Ivanu Miljkoviću.
Inače, odbojka je jako lep sport, samo mi se sada nekako manje sviđa nego pre. Ja sam je trenirao i igrao i po starim i po novim pravilima. Nova pravila su donela to da je odbojka postala mnogo dinamičniji i sport lepši za gledanje, a sa druge strane odnela iz odbojke umetnike... Previše sad azavisi od fizičkih predispozicija ekipe. Nekada je jedan Batez sa 183 ako se ne varam igrao korektora, danas je to misaona imenica. Samuele Papi bio dugo godina jedan od najboljih primača na svetu, a čini mi se da je i on bio Batezove visine, mada wikipedija kaže drugačije.
Nema više Vujevića, Grbića, Nalberta Bitenkura, Blanžea, Basa Van De Gora... Sada se mnogo polaže na snagu, a u vreme kada je odbojka postajala ovde popularna toga je malo bilo.
Neki stručnjaci čak kažu da će odbojka postati nezanimljiva onoga trenutka kad apočnu crnci da je igraju. Ne znam da li znate, ali Amerika nema profesionalnu ligu u odbojci. Tamo se odbojka igra samo na koledžu. A u Brazilu je to posle fudbala najpopularniji sport.
Inače, odbojka je jako lep sport, samo mi se sada nekako manje sviđa nego pre. Ja sam je trenirao i igrao i po starim i po novim pravilima. Nova pravila su donela to da je odbojka postala mnogo dinamičniji i sport lepši za gledanje, a sa druge strane odnela iz odbojke umetnike... Previše sad azavisi od fizičkih predispozicija ekipe. Nekada je jedan Batez sa 183 ako se ne varam igrao korektora, danas je to misaona imenica. Samuele Papi bio dugo godina jedan od najboljih primača na svetu, a čini mi se da je i on bio Batezove visine, mada wikipedija kaže drugačije.
Nema više Vujevića, Grbića, Nalberta Bitenkura, Blanžea, Basa Van De Gora... Sada se mnogo polaže na snagu, a u vreme kada je odbojka postajala ovde popularna toga je malo bilo.
Neki stručnjaci čak kažu da će odbojka postati nezanimljiva onoga trenutka kad apočnu crnci da je igraju. Ne znam da li znate, ali Amerika nema profesionalnu ligu u odbojci. Tamo se odbojka igra samo na koledžu. A u Brazilu je to posle fudbala najpopularniji sport.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Zasto sam ja mislio da je Batez bio primac? Realno mi nismo imali korektne primace od kada su Kvisko i Vanja otisli u penziju. Kviska sam mnogo gotivio ali me je iritiralo sto bi se svaki put u Srbiji raspalio vatromet kada bi prebacio servis preko mreze. Zato nikada nije bilo zime za srednjake. Mester(ubica server xD), Geric, Bjelica, Stankovic, Podrascanin, evo i Rasic obecava... Korektori sasvim korektno Grozni ne treba reci trositi, Atanasijevic(Zvezdas u Partizanovom runu), Starovic... Jedino taj primac... Meni se cini da su Sloba i Kovacevic niski malo, mozda gresim. Nego najbolji poen u istoriji da se podsetimo malo:
Koleman- mvp
Nikić je dobar primač, ali loš napadač, Kovačević obrnuto... Kovačevićev brat obećava, igra primača, dominirao je u mlađim kategorijama. Obećava i Ivović iz Vojvodine, inače moj Ljižanin. Oni su '91 i '90 godište...
Batez je bio korektor. U to vreme su primači bili Vanja i Kovač, a kasnije Vanja i Kvisko. Inače, do ove godine sam redovno gledao uživo Svetsku ligu, naše utakmice u Beogradu... Uvek je bilo zanimljivo na zagrevanju kada se napaljeni klinci lože (Miljković, Janjić i co...) čija lopta će više od parketa da se odbije u visinu posle smeča... I skače "stoka" glavom iznad mreže i nabija u 3.-4. metar, a onda dođe Kvisko, skoči pola centimetra i nabije u 1. metar. Strašnu šaku je imao. Inače je bio veoma lenj... Kod prijema servisa je bitno da se primač telom namešta na loptu, a on je možda jedini u istoriji moderne odbojke koji to nije radio, on je primao samo rukama... Ako je neko trenirao odbojku onda zna koliko je to teško i da je to prvi što treneri kažu igračima na treninzima "ovako se ne radi".
Batez je bio korektor. U to vreme su primači bili Vanja i Kovač, a kasnije Vanja i Kvisko. Inače, do ove godine sam redovno gledao uživo Svetsku ligu, naše utakmice u Beogradu... Uvek je bilo zanimljivo na zagrevanju kada se napaljeni klinci lože (Miljković, Janjić i co...) čija lopta će više od parketa da se odbije u visinu posle smeča... I skače "stoka" glavom iznad mreže i nabija u 3.-4. metar, a onda dođe Kvisko, skoči pola centimetra i nabije u 1. metar. Strašnu šaku je imao. Inače je bio veoma lenj... Kod prijema servisa je bitno da se primač telom namešta na loptu, a on je možda jedini u istoriji moderne odbojke koji to nije radio, on je primao samo rukama... Ako je neko trenirao odbojku onda zna koliko je to teško i da je to prvi što treneri kažu igračima na treninzima "ovako se ne radi".
Bodi Bond- mvp
E da sta je sa Janjicem? Bio bi ok u rotaciji sa Nikicem i Kovacevicem. Meni je najgenijalnija pozicija tehnicara. Nikola je jednom recju doktor i jedan od 5 mojih omiljenih sportista ikada. Neverovatan igrac u svakom smislu. Lopte koje imaju oci, uvek najbolj resenje(doduse voleo je vise nego 'leba da jede da kada ne prodje neki napad opet vraca), doktorirao kuvanje, neverovatan blok 1 na 1. Najkompletniji igrac svih vremena a ujedno i veliki vodja.
Koleman- mvp
Janjić nema konstantu, inače je ok igrača...
Nikola je genijalac. Sigurno najjači bloker 1 na 1, fenomenalan tehničar. Mada ja pamtim i Blanžea.
Naravno, pozicija tehničara je verovatno najbitnija, jer ako to ne valja džabe sve ostalo. Ovaj Rezendeov sin je odličan. Što se tiče toga "ne prođe, opet diže isto...", to gotovo svi rade, to je nepisano pravilo, da vratiš igraču samopouzdanje.
Nikola je genijalac. Sigurno najjači bloker 1 na 1, fenomenalan tehničar. Mada ja pamtim i Blanžea.
Naravno, pozicija tehničara je verovatno najbitnija, jer ako to ne valja džabe sve ostalo. Ovaj Rezendeov sin je odličan. Što se tiče toga "ne prođe, opet diže isto...", to gotovo svi rade, to je nepisano pravilo, da vratiš igraču samopouzdanje.
Bodi Bond- mvp
Vidi majog Miljkovica. heheh Mislim da su na dobrom putu ovi da postanu kao oni
Meni je zao sto svuda na nekim visokim pozicijama dolaze neki koji uvek zele da ostave neki svoj pecat i na taj nacin uniste i ono malo dobrog sto je ostalo. I kada vidim jos da neko ko bi trebao da zna svoj posao savrseno, a ne zna ga, on je tu glavni, a onaj koji zna sve, na kraju se povuce jer sam protiv svih se ne moze.
''Dodju tako vremena, kada pametan zacuti, budala progovori, a fukara se obogati. '' (apsolutno svuda je tako, svuda.)
Meni je zao sto svuda na nekim visokim pozicijama dolaze neki koji uvek zele da ostave neki svoj pecat i na taj nacin uniste i ono malo dobrog sto je ostalo. I kada vidim jos da neko ko bi trebao da zna svoj posao savrseno, a ne zna ga, on je tu glavni, a onaj koji zna sve, na kraju se povuce jer sam protiv svih se ne moze.
''Dodju tako vremena, kada pametan zacuti, budala progovori, a fukara se obogati. '' (apsolutno svuda je tako, svuda.)
PingPong- šesti igrač
Da, Kovač i ja živimo u istoj zgradi u Kraljevu, išli smo 8 godina zajedno u osnovnu školu...on nije propuštao moje, a ja njegove rođendane...Uroš je bio mnogo smotan, ako ih upoređujemo kada su bili klinci, ali izrastao je dosta i levoruk je i baš je iznenađujuće dobar...inače, imaju i starijeg brata Sava 82godište, on je pokušavao, ali nije išlo...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Travica. Zasto mi je to prezime poznato? Neki trener neceg..?
PingPong- šesti igrač
Odbojkaski trener, vodio reprezentaciju pre Kolakovica. Ovo je njegov sin. Igra po principu-ko ce koga nego svoj svogaPingPong ::Travica. Zasto mi je to prezime poznato? Neki trener neceg..?
Koleman- mvp
A ima i Suncica Travica, haos picka, bila sa tipsom ili troickim, najverovatnije sa obojicom....
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
bigZ ::A ima i Suncica Travica, haos picka, bila sa tipsom ili troickim, najverovatnije sa obojicom....
u sendviču ili...?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Dobro je. Povezah lica i prezimena, ali ipak.. Hvala.
Uvek je to tako.. No, mi ideeemoooo
Ima i cerku?
Uvek je to tako.. No, mi ideeemoooo
Ima i cerku?
PingPong- šesti igrač
Bravo momci!!!
(i Terzic prezime me asocira na nekog trenera)
Al' je 'Talijan ljuuuut... psuje..
(i Terzic prezime me asocira na nekog trenera)
Al' je 'Talijan ljuuuut... psuje..
PingPong- šesti igrač
Terzic je trener odbojkaske reprezentacije u zenskoj konkurenciji, oni nisu rod. Ja imam njegov autogram iz vremena u Zvezdi
Koliko znam Suncica nije Ljubomirova cerka. Vredi ukucati ime na googlu
Koliko znam Suncica nije Ljubomirova cerka. Vredi ukucati ime na googlu
Koleman- mvp
Bravo momci, prevenstvo je odluceno juce u cetvrtom setu !
Pokazali su veliko SRCE i zasluzili zlato! Bravo Rasicu i Terzicu
P.S. Dr Igor Kolakovic
Pokazali su veliko SRCE i zasluzili zlato! Bravo Rasicu i Terzicu
P.S. Dr Igor Kolakovic
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Da, da.. Iskreno, trudim se da ne kopam po privatnim stvarima ljudi iz javnog zivota, pogotovu onih koje cenim. Jedino ako ovako, usput saznam nesto, u nekoj prici, pa ljudi kazu, ovako.. Bezim od toga ko .. Jedinom sam tako kopala i ne da sam se razocarala...
(joooj.. Vanja i njegovo- Samo se deca prave slucajno ahaha )
Ivaaaan (kad sam beba rodjena u pogresno vreme , pih)
(joooj.. Vanja i njegovo- Samo se deca prave slucajno ahaha )
Ivaaaan (kad sam beba rodjena u pogresno vreme , pih)
PingPong- šesti igrač
Pevali Najezih se Divno, divno
Sampanjac.. daaj mi gutljaaaj...
Sampanjac.. daaj mi gutljaaaj...
PingPong- šesti igrač
Mravo momci, SVAKA CAST!!!!
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Svaka cast na zlatu, kad god sam gledao igrali su maestralno, nekako se pogodilo da sam na ovom prvenstvu gledao samo setove koje smo dobijali..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
bravo za ove momke... VELIKA POBJEDA!
Inače, čisto da pomenemo, Igor Kolaković je veliki navijač KKP-a i često sam ga viđao sa sinom u Pioniru na Evroligi
Inače, čisto da pomenemo, Igor Kolaković je veliki navijač KKP-a i često sam ga viđao sa sinom u Pioniru na Evroligi
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu