Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Svaštara 6
(znala sam da ce biti promena vremena. zglobovi bole, rasturaju.. i evo vremenska prognoza)
Meni je Kolakovic jako simpa covek. I sad dok je pricao sa novinarom, potpuno opusteno, onako kako ja odmahnem rukom, i na isti nacin kazem (sto naravno oni uceni, na visokom nivou, tra la la... smatraju seljackim potezom, ne sme se biti tako opusten, imati takve poteze. pffff), meni je to bas nekako skromno, divno, iskreno... Samo neka oni rade Pa da zalijem(o) opet
Meni je Kolakovic jako simpa covek. I sad dok je pricao sa novinarom, potpuno opusteno, onako kako ja odmahnem rukom, i na isti nacin kazem (sto naravno oni uceni, na visokom nivou, tra la la... smatraju seljackim potezom, ne sme se biti tako opusten, imati takve poteze. pffff), meni je to bas nekako skromno, divno, iskreno... Samo neka oni rade Pa da zalijem(o) opet
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
BRAVO za nase odbojkase... pokazali su srce i karakter...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Bravo odbojkaši majstori ste!!!!!!!!! Definitivno ovaj sport kod nas ima svetlu budućnost.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Jedan jedini teren za odbojku u kraju (nije pravi teren, ali ima sipke za mrezu i lici) je pretvoren u teren za tenis.. Kos kod zgrade se recima ne moze opisati, to cu morati da vam slikam..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Dule Kecman ::Jedan jedini teren za odbojku u kraju (nije pravi teren, ali ima sipke za mrezu i lici) je pretvoren u teren za tenis.. Kos kod zgrade se recima ne moze opisati, to cu morati da vam slikam..
Pricaj mi o tome... ja zivim u striktno kosarkaskom bloku u kome je pre igrao nizerazredni kosarkaski klub po imenu "22. Decembar"... njihov teren ima ogromnu tradiciju jer su na njemu u slobodno vreme dolazili Dalipagic, Dragutinovic, Stevanovic, pa ponekad i Kicanovic... jednom prilikom kada se igrao kup dosao je tadasnji KKP, bas sa Prajom, Kicom, Miskom itd... taj teren znaci ima ogromnu tradiciju, a sada je pretvoren u bedni teniski teren, a svaki put kad bi mi okacili koseve na taj teren, neki penzos bi ih preko noci skinuo, jer mu navodno smeta buka... katastrofa...
Djole- prva petorka
Sta bih ja dala da zivim negde gde cujem decu kako igraju, vicu, smeju se, psuju, samo da ne cujem automobile... Traktor, cikicarnik.. I jos ako mogu da sednem na neku klupicu i da ih gledam, slusam dok ucim ili nesto slicno.. Eh.. Neki stariji ljudi su melem za dusu, a neki.. Juuu... Da ne mozes da verujes da je ona dobra osoba, koja voli sve na svetu, i malo i veliko, rodila stvorenje koje mrzi i samog sebe.
PingPong- šesti igrač
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Sve sto sadrzi reci- ljubav, romanticno (cak i ako je vezana za ovo gradivo sto ucim) i sve vezano za ta dva termina, I will burn to the ground. I jos dublje. Da i koren spalim. Onda, mogu da zivim. Valjda..
PingPong- šesti igrač
Bodi Bond ::Nikić je dobar primač, ali loš napadač, Kovačević obrnuto... Kovačevićev brat obećava, igra primača, dominirao je u mlađim kategorijama. Obećava i Ivović iz Vojvodine, inače moj Ljižanin. Oni su '91 i '90 godište...
Mene je Nikic najvise odusevio od svih, dosta je napredovao, sjajan i na prijemu i u odbrani, sasvim solidan u napadu. Po meni nas kljucni igrac u polufinalu i finalu(protiv Francuza nisam gledao).
Mali Kovacevic je '93(jedino ako ti znas da su mu mozda lazirali godiste), on i Atanasijevic nisu cak ni supertalenti, to su azdaje!!! Prvi ce 'ladno nadmasiti Vanju, a drugi Ivana.
Kovacevica sam gledao samo na jednom ili dva meca nase lige pre oko godinu dana, ali mi je bilo sasvim dovoljno da vidim kakva je to sila od igraca. Atanasijevica sam dosta puta gledao i on mi je omiljeni svetski sportista, jer me totalno fascinira njegova pojava, genijalnost i apsolutno nadrealan takmicarski duh. Ako ga posluzi zdravlje jednoga dana ce se o njemu pricati kao o najboljem odbojkasu svih vremena.
Zna li neko imamo li jos neku azdaju u mladjim kategorijama, konkretno jos jednog primaca i jednog blokera, jer nam samo jos toliko fali za apsolutni dream-team!
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Izvinjavam se ako sam pogrešio za Kovačevića, rekli su mi da je godinu dana mlađi ov Ivovića, a on je '90...
Atanasijević ne voli da trenira i to mu je velika mana...
Atanasijević ne voli da trenira i to mu je velika mana...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Atanasijevicu cestitam Jos mi je u glavi slika koju je Zex okacio Isti @KaradjordjeKoleman ::Terzic je trener odbojkaske reprezentacije u zenskoj konkurenciji, oni nisu rod. Ja imam njegov autogram iz vremena u Zvezdi
Koliko znam Suncica nije Ljubomirova cerka. Vredi ukucati ime na googlu
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
da, Uroš je deset godina mlađi od mene i Kovača (tako zovemo Nikolu dole)...e sad, za mene je Kovač uvek bio bolji, ali izgleda da je ovaj mali stvarno ubica...mislim, znamo se ...vadi ga visina, jer je Kovač ostao na 191,192, a ovaj mali je blizu 2 metra, a ima tu drskost i osionost jer su mu je porodično uneli (mislim, kako za sport tako i za sve )...jbg, on je sa 15 godina bio prva violina Ribnice, što je mnogo, mnogo je...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Bravo momci, svaka im cast.
Ne zaboravite da pored Janjica mi imamo i Bjelicu, koji spada u najbolje srednjake u italijanskom prvenstvu.Samo nije pozvan zbog svadje sa Kolakovicem koja je izbila pre 2 godine kada je napustio reprezentaciju(verovatno ljut sto ne dobija neku znacajniju minutazu, sto je naravno veoma tesko imajuci u vidu da su na toj poziciji Stankovic i Podrascanin, najbolji par srednjaka na svetu).
Miljkovic kapitenski(sta li taj covek jede da bude onoliki...), Atanasijevic i Kovacevic velika buducnost je pred njima.
Vidimo se na EP za odbojkasice
Ne zaboravite da pored Janjica mi imamo i Bjelicu, koji spada u najbolje srednjake u italijanskom prvenstvu.Samo nije pozvan zbog svadje sa Kolakovicem koja je izbila pre 2 godine kada je napustio reprezentaciju(verovatno ljut sto ne dobija neku znacajniju minutazu, sto je naravno veoma tesko imajuci u vidu da su na toj poziciji Stankovic i Podrascanin, najbolji par srednjaka na svetu).
Miljkovic kapitenski(sta li taj covek jede da bude onoliki...), Atanasijevic i Kovacevic velika buducnost je pred njima.
Vidimo se na EP za odbojkasice
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Verovatno najbolje otpevana himna Srbije ikada, tj. najemotivnije i iskrenije.
Bodi Bond- mvp
Šteta je što su ovakvi momci uvek u senci... Uvek su i Vujas i Nikola i Vanja Grbić bili u senci fudbalera ili nekih drugih ljudi koji nisu zasluživali pažnju... Uvek tiho odlazili, vraćali se sa medaljama, slikali se sa govnarima, a onda opet "nestajali". Prvi put da je neko isprozivao i ove političare. Alal ti vera majstorčino!
Žao mi je što nisu svi doveli tetke, strine i komšinicinu mačku da prozbore koju reč o njihovom uspehu.
Žao mi je što nisu svi doveli tetke, strine i komšinicinu mačku da prozbore koju reč o njihovom uspehu.
Bodi Bond- mvp
@bodi
Bravo sto si okacio ovo, i ja sam sinoc bio odusevljen tim sto sam cuo...svaka mu cast..
Bravo sto si okacio ovo, i ja sam sinoc bio odusevljen tim sto sam cuo...svaka mu cast..
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
[center]Whether long-range weapon or suicide bomber
Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether soaraway Sun or BBC 1
Misinformation is a weapon of mass destruct
You coulda Caucasian or a poor Asian
Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization
Fear is a weapon of mass destruction
Whether Halliburton, Enron or anyone
Greed is a weapon of mass destruction
We need to find courage, overcome
Inaction is a weapon of mass destruction...
Djole- prva petorka
Ja sam pratila odbojkase oduvek Sve sam ja to pratila. Sad jedino pratim... kad su ispiti, gde ja to mogu da nadjem, sta je dobro da deca jedu, kad cu da 'mrem, i nasilno pratim sve oko sebe sto ne bih da pratim niti znam, i onda kao produkt svega toga je zelja da budem sa prababom na nebu i da se ljuljam na ljuljasci (udareno u mozak, ali istina je to..)
Noo.. Svidja mi se sto su pevali Najezih se tada I bas nam ucinise himnu prelepom. A i oni su ( ajbg, zensko nema, poludi totalno, kad ima nekoga uza se, mirno ko bubica.. )
Jooj, kako bih ja sada igrala
Noo.. Svidja mi se sto su pevali Najezih se tada I bas nam ucinise himnu prelepom. A i oni su ( ajbg, zensko nema, poludi totalno, kad ima nekoga uza se, mirno ko bubica.. )
Jooj, kako bih ja sada igrala
PingPong- šesti igrač
@ping pong
Mnogo mocno svira ovaj dasa...( i gitaru i bubnjeve... )
Mnogo mocno svira ovaj dasa...( i gitaru i bubnjeve... )
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Svaki nastup mu je drugaciji. On je inace bio u BG-u dva puta, al' jbg, ja sam tada bila odsecena od sveta (zivim na selu) i nisam mogla da odem, drugi put doduse nisam znala, a opet ne bih mogla zbog faksa.. Kazem.. faks unistava socijalni zivot i sive celije
No, Tomi se trudi za svaki nastup, po ovome sto sam videla na YT, a i iz prve ruke imam info koliko je dobro svirao u BG-u. Nije da samo 'odradi' i ode.. Svakoj publici se posveti potpuno, ne pravi razlike. Bas mi se svideo.
No, Tomi se trudi za svaki nastup, po ovome sto sam videla na YT, a i iz prve ruke imam info koliko je dobro svirao u BG-u. Nije da samo 'odradi' i ode.. Svakoj publici se posveti potpuno, ne pravi razlike. Bas mi se svideo.
PingPong- šesti igrač
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Strana 7 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu