Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Svaštara 6
što je danas zamrla Svaštara? Kačite nešto, ne znam šta da slušam po ovako sumornom vremenu.
a ovako Džejms i ekipa coveruju Blek Sabata
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
drexler ::što je danas zamrla Svaštara? Kačite nešto, ne znam šta da slušam po ovako sumornom vremenu.
Fak jeaaa... Ovo je meni jedna od omiljenih pesama Sabata, u izvedbi Metalike... genijalnost...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
vrhunski!
Iako sam veliki navijač Partizana, i dalje mi je od bilo koje utakmice najdraži provod na JNA njihov koncert iz 2004.
Nadam se da će bar još jednom uglaviti Beograd na neku turneju
Iako sam veliki navijač Partizana, i dalje mi je od bilo koje utakmice najdraži provod na JNA njihov koncert iz 2004.
Nadam se da će bar još jednom uglaviti Beograd na neku turneju
drexler- mvp
Eh... ja sam pao na popravni zato sto sam otisao na njihov koncert... zalio bi ceo zivot da sam to propustio...
Ja bi voleo da dodju opet, ali da sviraju sto manje ovo novo govno...
Ja bi voleo da dodju opet, ali da sviraju sto manje ovo novo govno...
Djole- prva petorka
Danas smo na engleskom radili neki tekst i preveli smo "slam dunk" kao zakucavanje, ali nas je profesorka nabedjivala da ima neki strucan naziv za zakucavanje, mada ona nije mogla tada da se seti. Je l' postoji uopste?
Marija- mahač peškirom
- Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30
R.E.M. više ne postoji.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Junglezburn- mvp
Bodi Bond ::R.E.M. više ne postoji.
RIP...
Od kad sam cuo, vrti mi se ova pesmica:
Mislim da sam je vec kacio negde, ali moram jos jednom, toliko mi se svidja...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
evo i moj omaz ovom velikom bendu... i pritom najbolji njihov spot
drexler- mvp
R.I.P. R.E.M. bedak
@Michael Ova je meni prejaka.
@Michael Ova je meni prejaka.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Зашто се спортисти извињавају кад изгубе?Зар Ђоковић и кошаркаши уопште треба да објашњавају да су хтели најбоље? – Да ли нам је неко крив што се нервирамо док гледамо утакмицу? – Шта је срамота: частан пораз или нечасна победа?
Ем га боли, ем још и да се правда: Новак Ђоковић пада као покошен против Аргентине
Постаје мода да се наши спортисти извињавају што нису победили. Најсвежији примери су Новак Ђоковић и кошаркаши. Ето, хтели су најбоље, али је испало другачије.
Откуд уопште потреба за тим? Зар ико од нас жели победу више од самог спортисте?
Нервирали смо се због њих! Па, ко нам је крив што спорт не гледамо спортски!? Што не уживамо у лепим потезима, како наших играча тако и противничких?
С којим правом се љутимо на њих кад не буду бољи од свих других? И остали се спремају за та иста такмичења, такође озбиљно, с великим жељама... Имају добре играче, добре тренере, добре савезе... Вероватно и боље околности од оних које наша земља може да пружи спорту – од људске базе до финансијских услова.
Ђоковић је, вероватно, најбољи спортиста света у овој години. Није морао, али је увек изгарао играјући за репрезентацију. И дизали смо га у небеса. Дичили смо се њиме. Али, колико је то било искрено?
Да јесте, не би он и његови саиграчи објашњавали колико се жртвовао за Србију. Не би морао нико да га правда пред нама. Штавише, било би природно да га величамо и више него кад је победио у Вимблдону или Њујорку. Оно је јунаштво, а ово, у Београду против Аргентинаца, то је много више од спортске победе.
Ма, ми га обожавамо, ко ће шта да замери нашем Нолету? А да није повређен, такорећи из авиона и другог поднебља, изишао у Београдску арену, да ли бисмо имали разумевање што није – бар пробао?
Ето како прођоше кошаркаши. Немају појма, неће да играју... А до јуче се клесмо у њих. Сећате се као је било претпрошле године на Европском првенству у Пољској и прошле на Светском шампионату у Турској?
Одбојкаши су нам се провукли ове године. Одоше на Европско првенство неприметно. Завараше нас Светском лигом. И још нас Миљковић уочи одласка у Беч убеђивао да ћемо тешко и шести да будемо.
Е, али сад смо видели какви су и неће нам више промаћи. Шта је следеће? Светски куп у Јапану (20. новембар – 4. децембар) с којег три екипе иду на Олимпијске игре. Богами, тамо неће отићи непримећени, па нека виде шта ће.
И прича се понавља. Кад год негде нешто освоје наши спортисти – ко је, бре, бољи од нас? Кад ти исти играчи наредни пут остану празних шака – дрвљем и камењем по њима. А како другачије кад нас обрукаше?!
А шта је, у ствари, брука у спорту? На жалост, данас је то пре частан пораз, него нечасна победа.
Ево примера. Французе, укључујући и председника Уефе, није била срамота што су се на Светско првенство у Јужној Африци пласирали тако што је Анри играо руком против Ирске. Циљ оправдава средство и, што је најважније, доноси зараду.
Таман посла да је неко у Француској затражио да репрезентација одустане од Светског првенства, јер је на непоштен начин стекла то право. Нити да каже да их је капитен осрамотио што је руком додао лопту саиграчу, па он дао одлучујући гол.
Али, када је та иста Француска на Светском првенству прошла као бос по трњу, е онда је то била национална брука. Чак је и парламент расправљао о моралу играча. И дабоме, у том случају је и Анри био лош момак. Да су прошли даље све би било у најбољем реду, па и односи у екипи.
Спортиста може да обрука и себе и нацију ако се неспортски или нецивилизовано понаша. А пораз сам по себи није брука. То је саставни део спорта.
Наши одбојкаши су у Бечу били бриљантни. Али, питање је како ће проћи на Светском купу. Не зато што ће им слава ударити у главу, него зато што ће се други боље припремити за мечеве с њима, што ће можда срећа сада бити на противничкој страни.
Као и што не треба очекивати превише од одбојкашица на предстојећем Европском првенству (прву утакмицу играју у суботу, а финале је 2. октобра у Београду). Обрадовале су нас на Светском гран прију трећим местом, али то не значи да им је овде зајемчена медаља. Много репрезентација проливао зној да би дошло до ње. И ако наша не успе, то није разлог да се извињава, јер ће сигурно дати све од себе да буде на победничком постољу.
Иван Цветковић
објављено: 20.09.211.
www.politika.rs
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
http://pescanik.net/content/view/6365/164/#_ftnref36
Koga zanima ova tematika , jedan odlican tekst.
Srbija i "Gasprom" – od Miloševića do danas
Koga zanima ova tematika , jedan odlican tekst.
Srbija i "Gasprom" – od Miloševića do danas
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Junglezburn- mvp
Evo jedna od (po meni) najdivnijih domacih pesama...
Djole- prva petorka
(zao mi je za R.E.M Mada ce i oni za par godina da prave neko okupljanje pa turnejice, pa ajd' jos jedan album.. )
Ima dobrih stvari na vukajliji A i ja sam malo prsla. toing, toing, toing... Ja sam avion, bljujem vatru.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/273089
http://vukajlija.com/zabava/posteri/268699 i tako dalje..
going to work with children, people sucks! -.- punto.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Vaterolisti Zvezde se od danas pa u naredna tri dana bore za plasman u EL, neka im je sa srećom, pa da na zimu idemo na Taš ili 25. maj i bodrimo kako znamo i umemo protiv ala iz Evrope !
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nolle okači nekad neku muziku
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Junglezburn ::
aaaaaaaaaaaaaa prejako, tek sada vidim
slobokv83- mvp
al ne mogu da se otmem utisku da si ovo postavio shodno tvom raspoloženju a izazvano Buđenjem KKCZ
slobokv83- mvp
Nolle ::Vaterolisti Zvezde se od danas pa u naredna tri dana bore za plasman u EL, neka im je sa srećom, pa da na zimu idemo na Taš ili 25. maj i bodrimo kako znamo i umemo protiv ala iz Evrope !
Crvene Zvezde ili Crvene Zvezde VET?
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Strana 8 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu