Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 10 od 40
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Svaštara 6
Košarkaši na rođendanu Šaka Polumente
Posle debakla na Evropskom prvenstvu u Litvaniji srpski košarkaši Milan Mačvan, Marko Kešelj i Stefan Marković slavili su u jednom beogradskom splavu uz šampanjac. Povod je bila rođendanska žurka Šaka Polumente, koji je i zapevao.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Jel neko gleda ovo sranje na Prvoj televiziji, koja namestaljka
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Ne znam da li neko prati top gear i da li ima ljubitelja automobila?
Ja pratim, skoro sam procitao i knjigu Jeremy Clarksona i zaista ima zanimljiv i meni dopadljiv pogled na svet. Ima on i filmove kao sto su Upoznajte komsije koji su stvarno super..
Ja pratim, skoro sam procitao i knjigu Jeremy Clarksona i zaista ima zanimljiv i meni dopadljiv pogled na svet. Ima on i filmove kao sto su Upoznajte komsije koji su stvarno super..
Macijauskas- mvp
Maci, pratim ih ja svaku noc. Imaju na ultra televiziji svaku noc jako kasno, a meni to bas odgovara jer tad najvise radim pa ih ne propustam... Inace, Dzeremi mi je ubedljivo najbolji lik, sa najboljim salama... Sinoc sam ih bas gledao, isli su na put u Rumuniju ...
Mihael- mvp
Godina : 37
Odgledao sam i ja sve epizode i imam skoro sve na diskovima (15-ak dvd-eva), a do skoro je bio stream na netu gde su puštali sve njihove epizode u krug, dakle bez reklame, bez prekida, Top Gear non-stop! A onda su ih ukinuli...
Nisam znao za filmove, a znam da se Top Gear prikazivao i krajem 70-ih... Knjigu ću obavezno nabaviti!
Nisam znao za filmove, a znam da se Top Gear prikazivao i krajem 70-ih... Knjigu ću obavezno nabaviti!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Jedan moj poznanik je kupio novu Dačiju i bio pre par nedelja u Rumuniji da je isproba na onom Čaušeskuovom putu.Mihael ::Sinoc sam ih bas gledao, isli su na put u Rumuniju
Macijauskas ::a posto sam gurman
Mladiću, biti gurman ne znači pojesti pola kilograma svinjskog pečenja više od onog do tebe.Macijauskas ::Prvo sto je hrana odvratna, jeo sam puzeveze, zeceve i ostale gluposti
Sa nekima od tih ljudi sam se ranije družio. Pijančili smo, slušali heavy metal i igrali fudbal u Resniku do pola noći, a vidi ih sad na šta su se napravili...drexler ::Svaka čast S.A.R.S.ovci, ovo je genijalno!!!
Malopre sam došao s puta iz Šumadije i od kako sam ušao u Beograd sve vreme se pitam "ko bre može da živi ovde!?"
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Jok i ne znači.Zemljoradnik ::Macijauskas ::a posto sam gurmanMladiću, biti gurman ne znači pojesti pola kilograma svinjskog pečenja više od onog do tebe.Macijauskas ::Prvo sto je hrana odvratna, jeo sam puzeveze, zeceve i ostale gluposti
Bodi Bond- mvp
Gurman znači voleti pojesti masno, začinjeno i ukusno... Pa ko se nadje, nasao se
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Zemljoradnik ::Mladiću, biti gurman ne znači pojesti pola kilograma svinjskog pečenja više od onog do tebe.
Латинске изреке су на цени, пре свега зато што на сажет и кратак начин преносе неку мудрост. Е ова реченица је рекла оно што бих ја распредао у двадесет редова...
wolfvaga ::Gurman znači voleti pojesti masno, začinjeno i ukusno... Pa ko se nadje, nasao se
Мислим да само гурманство нема никакве везе са врстом хране, већ пре свега са начином конзумације исте. Дакле гурман једе два сата, али не зато што ''зна да слаже па може да поједе две киле'' већ зато што ужива у укусима, за укупан утисак важна му је и декорација те хране, редослед изношења исте на трпезу итд... Као последица тог уживања у укусима следи и жеља за испробавањем што више нових, егзотичних, оваквих и онаквих. Сам израз гурман настао је из презрења према ''јелу на брзака'', да би описао људе који једу са уживањем у пријатној атмосфери, па ту наилазимо на још једну бесмислицу свеприсутну у нашим ресторанима брзе хране - гурманску пљескавицу.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Junglezburn- mvp
Sve te zemlje su divne Ali za ziveti je :S Jedino neki manji gradovi, mirniji (bar meni). Mene njihove gradjevine jako podsecaju na srednji vek, i oseca se nekako taj srednji vek, taj zivot, nekako u vazduhu. Jos kada krenu zvona, sve ocekujem da ce neko u crnoj odori da dodje i odrubi mi glavu Ali su lepi A i nasa zemlja je lepa, samo sto ljudi ne popularizuju unutrasnjost sa njenim skrivenim mestima Sto je mozda i dobro o.O Covek onda sam istrazi i onda lepo ode i nema ko da ga uznemirava (tu je ona prica o Leskovcu, Melnici, Petrovcu na Mlavi gde covek tvrdi da toga nema u ovoj zemlji jer nema na krati i ne moze da postoje ista imena gradova i sela )
Gledala sam ja TG Jadan jugo. Unistio ga je do doslovce. Kec je kanda prosao nesto bolje.. And I love english accent (hmm.. fr fon?). Ja se uvek smejem kada gledam TG, zapravo placem od smeha.
Sarsovci su sjajni.
https://www.youtube.com/watch?v=0PVLTNh01_E&feature=player_embedded
Gledala sam ja TG Jadan jugo. Unistio ga je do doslovce. Kec je kanda prosao nesto bolje.. And I love english accent (hmm.. fr fon?). Ja se uvek smejem kada gledam TG, zapravo placem od smeha.
Sarsovci su sjajni.
https://www.youtube.com/watch?v=0PVLTNh01_E&feature=player_embedded
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
@Z
Ma ja baš volim da jedem, ali hrana u Španiji ima čudan ukus, svako jelo.. Možda bi mi 'talijanski puž više prijao I ne volim nešto posebno pečenje
A taj tvoj poznanik baš našao pare da baci na Dačiju?
@Ping Pong
Pa zato ja rekoh da mi bih najviše verovatno odgovarala Verona, mali, a tako lep grad..
Ma ja baš volim da jedem, ali hrana u Španiji ima čudan ukus, svako jelo.. Možda bi mi 'talijanski puž više prijao I ne volim nešto posebno pečenje
A taj tvoj poznanik baš našao pare da baci na Dačiju?
@Ping Pong
Pa zato ja rekoh da mi bih najviše verovatno odgovarala Verona, mali, a tako lep grad..
Macijauskas- mvp
Junglezburn- mvp
A, da.. Veronu prati Sekspirov dodir Mada nisam bila tamo Ne znam da li bih osetila to vazduhu (ja i paranormalne moci )
Vidite dusu malu (ja se sada zamajavala sa detetom iz nekog razloga sam mu bila smesna ko da sam pajac heheh )
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y8eEApIcafE#!
Vidite dusu malu (ja se sada zamajavala sa detetom iz nekog razloga sam mu bila smesna ko da sam pajac heheh )
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y8eEApIcafE#!
PingPong- šesti igrač
hhhh Kolina
Da li neko zna neki programcic koji ce da skida pesme sa YT uprkos onom prava i privatnosti, koji ce da zaobidje sve to i skine mi zeljenu pesmu? Ovaj Vdownloader hoce, ali mi se pojavljuje ono zakon i prava, tra la la.. Imam i YT downloader isto nece. A imala sam jos neki program ali ko zna gde je.. Ovde mi jos fale i misevi u lap-u
Da li neko zna neki programcic koji ce da skida pesme sa YT uprkos onom prava i privatnosti, koji ce da zaobidje sve to i skine mi zeljenu pesmu? Ovaj Vdownloader hoce, ali mi se pojavljuje ono zakon i prava, tra la la.. Imam i YT downloader isto nece. A imala sam jos neki program ali ko zna gde je.. Ovde mi jos fale i misevi u lap-u
PingPong- šesti igrač
Mogu vam reći da je ovaj wolfvaga sjajan jedan mladi čovek (više čovek nego mladi). Taj što zna da udeli savet. Mogu ti reći, doco, da ti je savet od pre neki dan odličan, evo već sam ko nov čovek. Mislim, mogao sam ja i na pp da te pohvalim, ali evo ovako javno, da se zna.
Bodi Bond- mvp
Lud čovek. Dao je 11k evra za Dačiju Step-way, za te pare je mogao auto da kupi...Macijauskas ::A taj tvoj poznanik baš našao pare da baci na Dačiju?
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Zezajte se vi, ali je Dacia Sandero bio auto godine 2007.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Strana 10 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu