Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo

+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole

Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo - Page 10 Empty Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo

Počalji od Gencha Sre 11 Apr 2012 - 9:07

drexler ::jebote ovaj Radovan Marković ispade kao Džejsi Kerol. 24 poena za 17 min.
Kako mu je to uspjelo nose
Pretpostavljam i da ga je cuvao Milosavljevic koji je igrao 27 min Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo - Page 10 342805
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo - Page 10 Empty Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo

Počalji od expert Sre 11 Apr 2012 - 9:28

SOS kanal, poslednja cetvrtina Vosa-Partizan, ko hoce da pogleda.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Sre 11 Apr 2012 - 9:35

Sve pohvale za Vošu i Megu.
Voša je uz BKK kroz KLS ligu izgradila i odnjegovala sistem igre i on donosi plodove. Tu veliki aplauz za oba trenera, ostavili su svoj pečat ove sezone.

Mega, šta reći. Pa najvažnije je da je Čantekin surovo demantovao Drexlera da ove godine ne pokazuje dovoljno Very Happy
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sre 11 Apr 2012 - 10:52

Ova novosadska gamad nije dozvolila da se prisustvuje danasnjem mecu. Utakmica je igrana u maloj hali (koja jedva primi 1500 gledalaca), a karata nije bilo u slobodnoj prodaji vec su ih besplatno delili samo svojim navijacima. Tako je nas oko 1000 ljudi (a mozda i vise) izvisilio.
Velika sramota za kk Vojvodinu. Ovo jos nisam doziveo.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sre 11 Apr 2012 - 13:37

Ray Allen ::Ova novosadska gamad nije dozvolila da se prisustvuje danasnjem mecu. Utakmica je igrana u maloj hali (koja jedva primi 1500 gledalaca), a karata nije bilo u slobodnoj prodaji vec su ih besplatno delili samo svojim navijacima. Tako je nas oko 1000 ljudi (a mozda i vise) izvisilio.
Sve cestitke Vojvodini...To sto smo izgubili nije strasno (nismo mi bogom predodredjeni da sve moramo da dobijemo)...ali je strasno da primimo 95 poena!!!!! Gubili smo mi i kod Duleta cesto, ali se nije desavalo da nam se odbrana raspada (a to nam se vise puta desilo ove sezone)...
Bice to sve OK na kraju sezone, ali realno na F4 se nemamo cemu nadati...Eventualno neka tesna pobeda nad Cedevitom (jer ni oni ne igraju nista sjajno) i lagan poraz od Makabija od 15-ak razlike.... Titula u KLS-u bez obzira na dosadasnje igre nece dopci u pitanje....

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Sre 11 Apr 2012 - 19:46

Ja, iskreno, sad već imam malo sumnje u titulu. Pobedio nas je Radnički koga svi gaze, Vojvodina koja, uz dužno poštovanje prema njima i želji i pobedi, je gubila i od nekih prosečnih ekipa. Evidentno je da puno stvari ne štima u Partizanu, srećom pa imamo dobru upravu pa prljavi veš ne izađe u javnost jer bi onda bilo još više problema.

Ne verujem da je i Sergej odustao od Jovanovića. Very Happy
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Sre 11 Apr 2012 - 20:53

Ray Allen ::a karata nije bilo u slobodnoj prodaji vec su ih besplatno delili samo svojim navijacima.
Karte su podeljene gledaocima koji su bili na utakmici protiv BKK Radničkog. To je, pretpostavljam, bio način da se zahvale publici koja ih prati bez obzira na ime protivnika. Da nisu tako uradili, mnogo redovnih posetilaca bi izvisilo za ulaz.
Naravno, najbolje bi bilo da su otvorili veliku salu, da su oni koji su dobili karte ušli besplatno a ostali platili ulaz.... Čitave sezone igraju u maloj dvorani, navikli su na nju, i verujem da je to razlog zbog koga se odustalo od velike sale.
Isto očekujte i kada Zvezda bude gostovala.
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Sre 11 Apr 2012 - 20:57

cestitke Sinisi Maticu, Vojvodini(NS), dali su najbolji primer svima u srbiji kako treba da se radi, i kako sa malo ulaganja moze da se napravi dobra perspektivna ekipa
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kure Sre 11 Apr 2012 - 21:37

Ray Allen ::Ova novosadska gamad nije dozvolila da se prisustvuje danasnjem mecu. Utakmica je igrana u maloj hali (koja jedva primi 1500 gledalaca), a karata nije bilo u slobodnoj prodaji vec su ih besplatno delili samo svojim navijacima. Tako je nas oko 1000 ljudi (a mozda i vise) izvisilio.
Slažem se druže za ovo boldovano, ja sam samo zahvaljujući drugu Tazzu i njegovom poklonu u vidu karte upao na meč. Hvala Tazz druže, i za kartu i za prijatno ćaskanje o košarkaškim temama. Smile O meču nema šta mnogo da se piše, odbranu nismo ni igrali sem 5-6min u trećoj četvrtini, sa jučerašnjim pristupom igri loše nam se piše. Svaka čast igračima Vojvodine, pokazali su da se borbom, fizičkom spremom, sa malo lucidnosti i uz poneku uigranu akciju može dobiti Partizan.
Kure
Kure
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 11 Apr 2012 - 22:02

A da vi pazite malo na jezik. Čim neko ne radi tako da vama udovolji, odmah zaslužuje vređanje? Kako bi bilo da prvo razmislite da li postoji razlog da se nešto radi kako se radi. Tazz je lepo napisao logičan razlog i ti si se našao pametan posle toga da podržiš vređanje... Svaka čast.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kure Sre 11 Apr 2012 - 22:17

Zemljoradnik ::A da vi pazite malo na jezik. Čim neko ne radi tako da vama udovolji, odmah zaslužuje vređanje? Kako bi bilo da prvo razmislite da li postoji razlog da se nešto radi kako se radi. Tazz je lepo napisao logičan razlog i ti si se našao pametan posle toga da podržiš vređanje... Svaka čast.
Zemljoradniče, rataru dobri, nisi ti pet dana obijao šaltere Spensa u potrazi za kartom, nisi se susretao i imao "prijatne i informativne" razgovore sa dotičnima, posle kojih poželiš da si kroz nosnu duplju izvadiš mozak, i prokuneš sebe što ne razumeš ljudsku glupost i lenjost, nisi ti svoje dragoceno slobodno vreme trošio u potrazi za brojem telefona KK Vojvodina, da bi ustanovio da se na isti niko ne javlja, a sve žudeći za informacijom vezanom za pomenuti meč, ne, nisi ti to morao da radiš, sve to sam radio ja, i sa pravom sam ogorčen. Očigledno ne znaš kakvi i koji "eksperti" nalaze uhlebljenje na novosadskom Spensu i koji je to pantljičarsko-stranačka-gamad prve vrste, čim glumiš heroja, i braniš iste. Dođi druže u NS prošetaćemo gradom, a kad vidiš situaciju, lično ću ti dodati crnu kesu da povratiš u istu zgađen onim što si video.

Da spustim loptu, u potpunosti se slažem sa Tazzovim objašnjenjem gore pomenute situacije oko raspodele karata i razloga za to, ali zar nije sporta radi bilo logičnije da se meč igra u velikoj sali Spensa u koju bi ulaz bio besplatan za "verne" Vošine fanove koji su ih pratili i na prethodnim mečevima, a da ostali plate ulaznicu. Novi Sad se zaželeo košarke, 100% sam ubeđen da nikom nije bilo u interesu da se sve ovo odigra ovako kako se odigralo.
Kure
Kure
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Sre 11 Apr 2012 - 22:23

Vojvodina nas je nadigrala. Mi smo u odbrani bili šuplji. Prvu liniju su nam probijali kao da nismo imali igrače koji ih brane. James se setio da može da probija na dva minuta pred kraj meča. Vojvodina je fizički dobro spremna ekipa, može da parira NLB timovima. Istina je da su veoma dobro pogađali spolja. Ulazilo je i preko ruke. Kod nas Milosavljević na startu promašuje dva otvorena šuta za tri poena..... Da nije Čakarević vezao dve trojke na kraju druge četvrtine palo bi šamaranje u svlačionici. Uzalud je Vlada urlao da se igra odbrana, da se stisne. Kidao je grlo, ali nije bilo promene u igri. Kecman je bio veoma nervozan, raspravljao se sa sudijama (pretpostavljam pristojnim rečnikom, sobzirom da nije dobio tehničku). Bilo je sudijskih kompenzacija, grešaka, ali ne na štetu rezultata.
Neko je u Ventilu spomenuo Mačvana i njegovu nezainteresovanost manje bitnim mečevima. Sinoć je Maki kidao, dao sve od sebe, ali nije išlo. On nas je i držao u prvoj četvrtini. Jedini koji je pod košem nešto radio u prvom poluvremenu. Radovao se posle svakog koša. zaurlao posle jednog pogotka uz dodatno slobodno, kao da mu je prvi koš u karijeri. Kada je na klupi bodrio je igrače naslonjen na reklame. Videla se u njemu želja za pobedom. Kada je izlazio sa terena izlazio je pognute glave. Žao mi je što nema adekvatnu podršku saigrača na terenu, jer sam siguran da može mnogo više.
O našoj odbrani govori i mali broj faulova koje smo napravili. Ne računam James-a, on ih je sakupio ko sličice.
Gagi zabija glavom i na kraju spašava sam sebe. Čaki izvodi loptu direkt u ruke protivničkog igrača... Branimo aut ispod koša, a Strahinja izvodi sam sebi od nečija leđa, i pogađa zicer.
Podcenili smo Vošu, koja uopšte nije loša ekipa. Nadam se da će uspeti da užu u regionalnu. Sada mi je još više žao poraza u prvom kolu od Mutinih. Nisam gledao meč, ali kažu da je publika skandirala lopvi-lopovi (upućeno sudijama). To je vrlo čudno jer je publika u Spensu veoma ćutljiva. Možete čuti samo aplauze i zvižduke, i tek poneki pojedinačni komentar.
Eto mojih utisaka Smile
@ Kure
Nema na čemu, i meni je bilo drago da smo lepo popričali. Vidimo se narednom prilikom.
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sre 11 Apr 2012 - 22:47

Oh Bože. Najbolje da se igra samo u Beogradu, i da samo VI imate priliku da gledate utakmice. Odnosno najbolje je da se uopšte ne igra, i da se pokloni titula...
Možete li da povučete paralelu između Derbija, kada suparnički navijači, jedino preko nekog iz domaćinske ekipe (da l' navijača ili kluba)...
Koja je razlika između pozera u Areni, i onih koji na Vojvodinine utakmice dolaze samo kada je gost Zvezda ili Partizan (a one prve svi pljujete).

Da l' bi bilo pošteno da oni koji redovno dolaze na Utakmice Vojvodine ispuše, ili da se sada igra u velikoj hali, iako su drugačiji koševi i ambijent, pa da ni nemaju domaći teren, samo da bi se nekima udovoljilo (nekim pozerima, tako bi ih nazivali u Areni, protiv Barse recimo)
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 11 Apr 2012 - 22:49

Nije mi jasno, po vama, momci su zeleli, hteli, itd... a izgubili ste. Partizanu se to ne desava, pogotovo ne protiv slabijih protivnika (bez ikakve namere da uvredim Vojvodinu)

Vidim ja da će nama biti zajebano, pogotovo ako i nas budu bacili u mali Spens. Sad

Po statistici, trio Maki-MrCa-Dominic dao 62 poena, uz 19/36 šut iz igre, to je veoma dobar učinak, uz to 30+% šut za 3.

Partizan je malo pao u formi, vidljivo je, ali mislim da će oni biti najbolji kada je najpotrebnije, i da nema potrebe za nekim težim rečima.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sre 11 Apr 2012 - 23:14

Tazz ::
Naravno, najbolje bi bilo da su otvorili veliku salu, da su oni koji su dobili karte ušli besplatno a ostali platili ulaz.
Pa naravno da su trebali tako da urade.
Ranijih godina Partizan je uvek igrao u velikoj hali. I rukomet izmedju istih rivala se ove sezone igrao u velikoj hali SPENS-a iako Vojvodina svoje meceve kao domacin igra u drugoj dvorani.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 12 Apr 2012 - 0:22

Kure ::...čim glumiš heroja, i braniš iste.
Ne branim ja "njih", ko god oni bili, ja branim forum od nezrelih, uvredljivih izjava kao što je ona koju si citirao.

Da li je trebalo da se igra u maloj ili velikoj sali, o tome odlučuje KK Vojvodina. Ako vam se njihova odluka ne sviđa, možete da je kritikujete, ali ne i da ih vređate. A ako vam je baš toliko stalo da otkucate neku uvredu, ako će vam zbog toga biti lakše, tome služi Ventil. Ok?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kure Čet 12 Apr 2012 - 0:37

Zemljoradnik :: A ako vam je baš toliko stalo da otkucate neku uvredu, ako će vam zbog toga biti lakše, tome služi Ventil. Ok?
Ok.
Kure
Kure
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookmaker Čet 12 Apr 2012 - 3:54

Mene nervira sto nema TV prenosa svako kolo i vise meceva , a ne samo kada se igra vikendom i to po jedna utakmica od 4 Sad

Sto se tice meca Vojvodina - Partizan i nemogucnosti da simpatizeri Partizana gledaju live mec...pa nije neutralni teren da se mora objema stranama omoguciti prisustvo i to ravnopravno?!!To sto su Grobari i Delije navikli da na gostovanjima budu brojniji od domacina ne znaci da su domacini obavezni bilo sta omoguciti protivnickim navijacima...Potpuno normalna i opravdana stvar da ne prodaju ulaznice.U zelji da pomognu svojoj ekipi i obezbjede podrsku sa tribina , odlucili su da je bolje (za Vojvodinu) igrati u punoj maloj dvorani nego u polupraznoj velikoj.Neko je napisao kako treba da ih je sram Smile Kakav sram , a besplatno omogucili ulaz.To sto KK Vojvodina nema godisnje ulaznice , pa nije mogla , poput Partizana , izdati obavjestenje da ce ulaz biti dozvoljen sam onima koji imaju takve ulaznice , ne mjenja nista.Koja je razlika??Domacin odredjuje uslove i ako hoce igrati i pred praznim tribinama ili naplacivati ulaznice 500eura njihova stvar...
bookmaker
bookmaker
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Apr 2012 - 5:00

Valjda će ovo danas biti lakši trening, valjda će minute dobiti i Nikoilć pre Ilića, valjda se i Cvele vratio iz Amerike (nisam siguran). Očekujem da FMP odigra dobru utakmicu, ali i da pokažu ipak ko je stariji brat Smile 15-ak razlike je realnost.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 12 Apr 2012 - 6:18

Nolle :: valjda se i Cvele vratio iz Amerike (nisam siguran).
Jeste sigurno. Saric je jos u utorak igrao za Zagreb i to veoma dobro.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 12 Apr 2012 - 7:57

Nazalost privatne obaveze mi nisu dozvolile da odem na utakmicu. Pogled na statistiku mi odmah ukazuje na neverovatan podatak. Zvezda 33 skoka od toga neverovatnih 18 ofanzivnih. Ne znam da li sam ikada video da ekipa ima vise ofanzivnih nego defanzivnih skokova. Mile za manje od 14 minuta nabio indeks 17, Bojan P. 9 poena, 9 asistencija, Subotic isto dobar. Svi su igrali do 25 minuta, bas onako rekreativan mec i sigurna pobeda.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 12 Apr 2012 - 8:46

To sto je Mile imao dobar index, ne znaci da je odigrao dobru utamicu. Sad
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookmaker Čet 12 Apr 2012 - 8:50

Thomas kao da mu kosarkasko znanje bilo u kosi Smile Mada napreduje od indexa -5 , popravio na ovom mecu na -1 Very Happy

Vjerujem da je FMP taj koji je povukao rucnu u nastavku , a ne Zvezda ubacila u vecu brzinu Smile
bookmaker
bookmaker
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 12 Apr 2012 - 12:18

Anti-RTS ::Ja, iskreno, sad već imam malo sumnje u titulu. Pobedio nas je Radnički koga svi gaze, Vojvodina koja, uz dužno poštovanje prema njima i želji i pobedi, je gubila i od nekih prosečnih ekipa. Evidentno je da puno stvari ne štima u Partizanu, srećom pa imamo dobru upravu pa prljavi veš ne izađe u javnost jer bi onda bilo još više problema.

Ne verujem da je i Sergej odustao od Jovanovića. Very Happy

Neverovatno,ali istinito Very Happy

Totalni debakl bukvalno. Ove sezone nijedan igrac Partizana nije napredovao ni 1% kod VJ. bes
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 13 Apr 2012 - 0:01

Igracima kasne plate , imamo mislim 2 ili 3 neisplacene zarade , ali ce sve to biti namireno u skorije vreme. Sa druge strane VJ je dobio podrsku da nastavi svoj zapoceti posao.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu