Samo za članove 5
+45
vlada89
Fiti
Geograf
Imperator
expert
zex88
Tazz
Karadjordje
markoo
Nolle
Psycho
NenadBG
Anti-RTS
Novica-Ubica
bookmaker
Marko
blagoje
Kure
Dule Kecman
Everton
ZuLuofVozdovac
Sensui
lazarminator
Sergej
Ray Allen
familija
superhik
Naissus
Talicni Tom
air slavkan
Danny Trejo
Gencha
slobokv83
Bodi Bond
drexler
2bad4u
Djole
Zemljoradnik
Hyperactive
Macijauskas
Koleman
wolfvaga
Junglezburn
dane
maxisb
49 posters
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Samo za članove 5
Dule će biti novi trener Partizana. PSD se danas vratio sa puta i imaće sastanke sa Vladom i Duletom...
Sportando je objavio informaciju koju je dobio od mene, a upravo sam dobio poruku da mu je Miško potvrdio priču.
Uz to, blizu povratka u Partizan je Ratko Varda, a blizu potpisa je Nikola Milutinov.
Priča za Muslija je potekla od Španaca, odnosno Miško se u Kahi raspitivao za opciju da ode u Partizan. Odatle potekla ta priča, Partizan sa tim nije imao nikakve veze.
Sportando je objavio informaciju koju je dobio od mene, a upravo sam dobio poruku da mu je Miško potvrdio priču.
Uz to, blizu povratka u Partizan je Ratko Varda, a blizu potpisa je Nikola Milutinov.
Priča za Muslija je potekla od Španaca, odnosno Miško se u Kahi raspitivao za opciju da ode u Partizan. Odatle potekla ta priča, Partizan sa tim nije imao nikakve veze.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ako je istina za Duleta, Milutinovu je ovo dobar potez, samo -
krenuli ste za bekovima, sada polako prelazite na centre, je*ala vas hiperprodukcija kako misle da u 12 bude mesta za Katica, Milutinova, Bešovića i pojačanje ?
krenuli ste za bekovima, sada polako prelazite na centre, je*ala vas hiperprodukcija kako misle da u 12 bude mesta za Katica, Milutinova, Bešovića i pojačanje ?
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Pa Nolle za sta nam sluzi pomocna klupa do Tegija
Sastanak jos uvek nije poceo.
Bice interesantno videti gde ce Vlada ... Prica se o Rusiji i Ukrajini izgleda. Zasluzio je da uzme dobar kesh.
Sastanak jos uvek nije poceo.
Bice interesantno videti gde ce Vlada ... Prica se o Rusiji i Ukrajini izgleda. Zasluzio je da uzme dobar kesh.
Sergej- mvp
Ako će da prođe isto kao Bogdan, 2 godine kvalitetnog grejanja klupe, ne bio mu ja u koži, zaista.
Nolle- mvp
Ja ne vidim kako Dule može da gurne Nenada, Bogdana, Danila i Milutinova odjednom, i da im minutažu.
Nolle- mvp
Milutinov je '94 godište. kakvu minutažu on treba da ima sa zverima u Evroligi?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Pa ne moze odjednom ali moze da se potpise na 5 godina i da se saceka svoj red. Uostalom on je 94 god , nema kud da zuri. Bitno je da kvalitetno radi i sigurno nece propasti.
Sergej- mvp
Milutinov ima mnogo da gilja da bi igrao ozbiljnu kosarku ali da ima materijala, ima samo tako. To su moji utisci kada sam ga gledao.
Miljenovic ce 100% igrati za Partizan dogodine, mora. Andjusic se tek ne dovodi u pitanje. Jedino mi je Bogdan tu visak.
Miljenovic ce 100% igrati za Partizan dogodine, mora. Andjusic se tek ne dovodi u pitanje. Jedino mi je Bogdan tu visak.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
ne mislim na EL, nego na ABA... Bešović ne bi ni igrao da se Raško nije povredio. U EL očekujem minute od Anđušića (malo jaču) i od Bogdana. Milutinov i Nenad jok.
Nolle- mvp
Drago mi je da se Dule vraća na klupu Partizana. Samo da ne ubije kreativnost Miljenovića, mora mu se dati potpuna sloboda u igri.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Jel ste vi gledali Tegija, i šta je Vlada rekao za Miljenovića ?
Nolle- mvp
Pa ako nemo ima hrabrost da gurne klinca u EL to je upravo debeli. Sad gledam Milutinov je rodjen 30.decembra , on je prakticno 95 god. Nezreo i kao osoba i kao igrac
Igrace Bogdan sigurno, to sam ubedjen. Prvo ce mu se izbiti neke bubice iz glave, a vec jesu i onda ce pokazati svoj talenat.
Igrace Bogdan sigurno, to sam ubedjen. Prvo ce mu se izbiti neke bubice iz glave, a vec jesu i onda ce pokazati svoj talenat.
Sergej- mvp
Nolle ::Jel ste vi gledali Tegija, i šta je Vlada rekao za Miljenovića ?
Ja nisam, zaspao sam sa upravljačem u ruci. Koliko sam čuo, nešto je spominjao Miljenovića i Bogdanovića, šta je pričao?
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Da Miljenović ni u ABA ligi ne može da igra, ne zbog kvaliteta, nego zbog građe. Verovatno i svi u klubu tako razmišljaju,a ne samo Vlada.
Nolle- mvp
Njegova gradja je takva da tu vise nista ne pomaze. A to kako igra , pa videli smo u KLS kad je igrao protiv Zvezde egal sa B.Popovicem. Zato smatram da je vec u ovoj seriji mogao da se skine na 5 min , a ne da Pera prevodi loptu. Od Pere tesko da moze biti gori.
U prvom mecu u Pioniru 22p index 29 3 as za 33 min
drugi mec 11p index 14 4 as za 31 min
Zvezda je ABA nivo , veoma losa procena sto je poslat na pozajmicu.
Sergej- mvp
Jos da ovo neko kaze gospodi. Teodosic isto ne moze da igra ABA liga nivo, nema gradju Mnogo me nervira ta ogranicenost.Sergej ::Njegova gradja je takva da tu vise nista ne pomaze. A to kako igra , pa videli smo u KLS kad je igrao protiv Zvezde egal sa B.Popovicem. Zato smatram da je vec u ovoj seriji mogao da se skine na 5 min , a ne da Pera prevodi loptu. Od Pere tesko da moze biti gori.
Koleman- mvp
Koleman ::Jos da ovo neko kaze gospodi. Teodosic isto ne moze da igra ABA liga nivo, nema gradju Mnogo me nervira ta ogranicenost.Sergej ::Njegova gradja je takva da tu vise nista ne pomaze. A to kako igra , pa videli smo u KLS kad je igrao protiv Zvezde egal sa B.Popovicem. Zato smatram da je vec u ovoj seriji mogao da se skine na 5 min , a ne da Pera prevodi loptu. Od Pere tesko da moze biti gori.
I mene isto... ali izgleda da je to deo sistema... moras biti rabadzija, da bi bio medju 12 izgleda... Partizanov sistem je po meni primitivan, ali ima rezultata... bolje ikakav sistem, nego nikakav...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ja se oduvek sukobim sa prijateljima kad krene prica o ovome.
Aj da vidimo kakve je gradje Teo , Rubio , Navaro , Shved , kakav je bio Djordjevic ... Ljudi nije fizika sve , jeste igra se na snagu , ali isto tako um caruje
Miljenovic ima kliker i ne sme da propadne.
Aj da vidimo kakve je gradje Teo , Rubio , Navaro , Shved , kakav je bio Djordjevic ... Ljudi nije fizika sve , jeste igra se na snagu , ali isto tako um caruje
Miljenovic ima kliker i ne sme da propadne.
Sergej- mvp
Mislim da je ova vest svakom navijacu Partizana izmamila osmeh na lice. Na vreme se vrsi smena, da i klub i Vlada znaju na cemu su. Mislim da dobijamo velikog trenera, mozda i najveceg kojeg smo mogli da dobijemo.
Ovo verovatno znaci i povratak primitivizma u mnogim sferama, ali cisto kosarkaski ja sam presrecan.
Ovo verovatno znaci i povratak primitivizma u mnogim sferama, ali cisto kosarkaski ja sam presrecan.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
A jesu li znali to kada su ga dovodili? Vise nego ocigledno je bilo da nema neke fizicke predispozicije da izadje u Rose-a.Djole ::Koleman ::
Jos da ovo neko kaze gospodi. Teodosic isto ne moze da igra ABA liga nivo, nema gradju Mnogo me nervira ta ogranicenost.
I mene isto... ali izgleda da je to deo sistema... moras biti rabadzija, da bi bio medju 12 izgleda... Partizanov sistem je po meni primitivan, ali ima rezultata... bolje ikakav sistem, nego nikakav...
Koleman- mvp
Pa ako nista drugo, mislim da ce Dule pruziti sansu mladjima... ali ce nam u kosarci biti jos veci haos... E sad mislim da ako dodje do finala izmedju Zvezde i Partizana, da moze i da se ne zavrsi...
Naravno da su znali, ali mislim da su mislili da mogu da mu nabiju masu, ali mali ima izgleda problematican metabolizam, pa mu se ne da... sve u svemu, on MORA da igra sledece sezone, inace ce biti tragedija... pa on je 10000 puta bolji od Pere, a i od mnogih drugih... ali ovi to ne vide jer im treba neki fajter tabadzija...
Koleman ::A jesu li znali to kada su ga dovodili? Vise nego ocigledno je bilo da nema neke fizicke predispozicije da izadje u Rose-a.Djole ::
Naravno da su znali, ali mislim da su mislili da mogu da mu nabiju masu, ali mali ima izgleda problematican metabolizam, pa mu se ne da... sve u svemu, on MORA da igra sledece sezone, inace ce biti tragedija... pa on je 10000 puta bolji od Pere, a i od mnogih drugih... ali ovi to ne vide jer im treba neki fajter tabadzija...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 3