NBA liga 2012/2013
+29
bookmaker
Ninča
Dule Kecman
Anti-RTS
Junglezburn
Novica-Ubica
Imperator
Zemljoradnik
Talicni Tom
markoo
Sepultura
Gencha
Koleman
slobokv83
Djole
serbianhoops
nikola tesla
Fiti
Mihael
Nolle
skepticar
lazarminator
Mark Madsen
Everton
Bodi Bond
Macijauskas
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
drexler
33 posters
:: Košarkaške teme :: NBA
Strana 4 od 16
Strana 4 od 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: NBA liga 2012/2013
Прво, Реј Ален готово сигурно напушта Селтиксе а разлог није новац нити амбиције тима већ изузетно лоши односи које има са Рондом. Сви Алена виде у Мајамију где и ја мислим да ће и завршити, мада ја не видим даје Мајамију нарочито потребан. Мајами је заинтересован и за Терија.
Бостонова примарна мета је Мејо (као што сам и написао јуче). Желе младог и квалитетног играча да комплетирају бековску ротацију Рондо-Бредли-Мејо. Узели су на драфту два висока играча, и Салинџера и Фаб Мела, задржаће Стинсму и Гарнта и остаје само питање шта ће бити са Басом (питање је колико им треба поред Салинџера и Гарнета). На ниском крилу ће играти Пирс и вероватно Грин (и даље поседују његова Брд права тако да могу да га потпишу и преко селерија). Дакле Бостон ако доведе Меја готово се комплетирао за наредну сезону, а Мејо иако има понуде и других тимова, пре свих Индијане, мислим да би у Бостону највише напредовао.
Бостонова примарна мета је Мејо (као што сам и написао јуче). Желе младог и квалитетног играча да комплетирају бековску ротацију Рондо-Бредли-Мејо. Узели су на драфту два висока играча, и Салинџера и Фаб Мела, задржаће Стинсму и Гарнта и остаје само питање шта ће бити са Басом (питање је колико им треба поред Салинџера и Гарнета). На ниском крилу ће играти Пирс и вероватно Грин (и даље поседују његова Брд права тако да могу да га потпишу и преко селерија). Дакле Бостон ако доведе Меја готово се комплетирао за наредну сезону, а Мејо иако има понуде и других тимова, пре свих Индијане, мислим да би у Бостону највише напредовао.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Zanima me, zašto je Boston pustio Brandona Bassa?
Sepultura- brisač parketa
- Datum upisa : 28.04.2012
Godina : 33
Bas je bio prelazno rješenje za ovu sezonu, a sada će imati dva jeftina rukija pod košem za narednu sezonu umjesto njega.
drexler- mvp
Godina : 38
Ситуација је почела да се закувава од првог минута након поноћи када су играчи којима су истекли уговори постали слободни. Портланд је већ понудио максималан уговор Хиберту (а изгледа и још бар један други тим) а у Индијани нису сигурни да баш он вреди толикоа пара, већ је неизвесно да ли ће изједначити понуду. Батум има понуду Минесоте.
Није се Бостон одрекао Баса, него он просто сада има могућност да раније изађе из последње године уговора и потпуише нови вишегодишњи уговор после сјајне сезоне у дресу Селтикса. Да ли ће Бостон да му да уговор који ће задовољити његове апетите или ће да пређе у други клуб видећемо.
Није се Бостон одрекао Баса, него он просто сада има могућност да раније изађе из последње године уговора и потпуише нови вишегодишњи уговор после сјајне сезоне у дресу Селтикса. Да ли ће Бостон да му да уговор који ће задовољити његове апетите или ће да пређе у други клуб видећемо.
ZuLuofVozdovac- mvp
Не схватам ситуацију око Ерика Гордона, какав он има уговор са Хорнетс(ц)има ?
http://hoopshype.com/salaries/new_orleans.htm
Шта значи ово "Qualifying Offer"
Они имају доста чист селери кеп, и у наредна 2 лета (ово и следеће) могу да направе фину екипицу око Дејвиса и Гордона, можда наговоре и још неко јаче име да дође. Риверса гледам као трећег бека, јер он нит је чист плеј, нит је чист шутер. Нешто као помињани Бредли у Бостону.
Такође по овоме Луис још није "Amnestied".
http://hoopshype.com/salaries/new_orleans.htm
Шта значи ово "Qualifying Offer"
Они имају доста чист селери кеп, и у наредна 2 лета (ово и следеће) могу да направе фину екипицу око Дејвиса и Гордона, можда наговоре и још неко јаче име да дође. Риверса гледам као трећег бека, јер он нит је чист плеј, нит је чист шутер. Нешто као помињани Бредли у Бостону.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
To znaci da mogu da mu nude ugovor sve ekipe ali ukoliko je izjednace Hornetsi onda on ostaje u NO. Prica se da ce za to biti potreban maksimalac.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Nolle ::Такође по овоме Луис још није "Amnestied".
Он ни не може да буде амнестиран, то могу да буду само играчи који су били у тиму који их амнестира у тренутку потписивања колективног уговора и могу да буду амнестирани само за уговор који им је тада био на снази, не и за евентуалну екстензију. Луис ће просто споразумно да раскине уговор а тај новац ће остати у књигама до краја сезоне.
ZuLuofVozdovac- mvp
Nolle ::Не схватам ситуацију око Ерика Гордона, какав он има уговор са Хорнетс(ц)има ?
Nolle, pa sto ne citas nase vesti, tamo ti sve lepo pise, ccc, znaci tako
"Stršljenovi" su, kao što se i očekivalo, odlučili da se raziđu sa jednim od najplaćenijih igrača u NBA. Rašard Luis je ulazio u poslednju od šest godina ugovora vrednog 118 miliona dolara, a poslednja godina je imala mogućnost otkupa 13.7 miliona dolara, što su Hornetsi i uradili"
Mihael- mvp
Godina : 37
Naravno da Hibert ne vredi toliko para.ZuLuofVozdovac :: а у Индијани нису сигурни да баш он вреди толикоа пара
Ray Allen- prva petorka
Zanima me ova situacija oko Netsa,ne znam puno te price oko ugovora i tih stvari.
Vidim da su Netsi produzili Valasa za 40 miliona,postoji realna sansa da dodje Joe Johnson,pominje se da dolazi DWIGHT,za Kida kazu da je sve zavrseno,pominje se Skola,Deron vjerovatno ostaje.E mene zanima odakle tolike pare za njihove ugovore,defintivno ne igraju za kilo paprika ?
Vidim da su Netsi produzili Valasa za 40 miliona,postoji realna sansa da dodje Joe Johnson,pominje se da dolazi DWIGHT,za Kida kazu da je sve zavrseno,pominje se Skola,Deron vjerovatno ostaje.E mene zanima odakle tolike pare za njihove ugovore,defintivno ne igraju za kilo paprika ?
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Džo Džonson? Đe ti on pade na pamet. Neće on nigje, vjeruj mi, njegov ugovor ne bi prihvatio ni Mančester Siti
drexler- mvp
Godina : 38
Од свих наведених ствари још ни једна није урађена. Све је то само рекла казала.
Јесу се договорили са Валасом, али чекаће са потписивањем тог уговора, њега могу да потпишу и када испуне селери. Примера ради ако би у скорије време успели да договоре Џоа Џонсона вероватно би Џонсон и Брукс били једина два играча који су им под уговором (Атланта би морала да узме сав преостали шкарт Нетса и да још дебело доплати нпр. неким пиком да би Нетси прихватил тако ненормалан уговор какав има Џонсон). Нетси би после вероватно понудили три пика, Брука Лопеза и Маршона Брукса за Двајта. Али то је све на толико дугачком штапу, још се нико ништа није договорио тако да нема места чак ни за нагађања.
Јесу се договорили са Валасом, али чекаће са потписивањем тог уговора, њега могу да потпишу и када испуне селери. Примера ради ако би у скорије време успели да договоре Џоа Џонсона вероватно би Џонсон и Брукс били једина два играча који су им под уговором (Атланта би морала да узме сав преостали шкарт Нетса и да још дебело доплати нпр. неким пиком да би Нетси прихватил тако ненормалан уговор какав има Џонсон). Нетси би после вероватно понудили три пика, Брука Лопеза и Маршона Брукса за Двајта. Али то је све на толико дугачком штапу, још се нико ништа није договорио тако да нема места чак ни за нагађања.
ZuLuofVozdovac- mvp
drexler ::Džo Džonson? Đe ti on pade na pamet. Neće on nigje, vjeruj mi, njegov ugovor ne bi prihvatio ni Mančester Siti
Adrian Wojnarowski: Nets, Hawks could reach a decision on possible Joe Johnson deal today, sources tell Y! If trade doesn't happen, Nets will push for OJ Mayo.
A i negdje sam procitao danas da daju Farmara,Moroa i Petroa za Joe-ta
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Po meni im je za sada jedino siguran Valas... Mislim da ce i Vilijams da ostane u Netsima i da nece ici u Dalas, njega i Kida povezuju, pa se ocekuje da ce tamo gde zavrsi Vilijams zavrsiti i Kid. Ako Netsi potpisu Vilijamsa, verovatnoca raste da ce doci i Hauard, a onda ce verovatno i Hamfris pristati na novi ugovor...
Ja verujem da ce Netsi uspeti da potpisu Vilijamsa i da ce uspeti da dovedu i Hauarda.
Ja verujem da ce Netsi uspeti da potpisu Vilijamsa i da ce uspeti da dovedu i Hauarda.
Mihael- mvp
Godina : 37
Tako se prica. Kvalitet nije sporan ali covek je propustio preko 100 meceva u tri godine. Rizik je prevelik.Nolle ::Gordon maksimalac !?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Zato i kažem
Lepo okosnica oko ovoga što su pokupili na ovom draftu (Rivers - Davis), nađu još nešto među ovim FA i to je to... Gordonu niko neće dati max ugovor, ko mu da to, on je idiot.
Lepo okosnica oko ovoga što su pokupili na ovom draftu (Rivers - Davis), nađu još nešto među ovim FA i to je to... Gordonu niko neće dati max ugovor, ko mu da to, on je idiot.
Nolle- mvp
Постоје Ноле тимови којима треба име да би пунило халу. Ако примера ради Финикс остане без Неша, требаће им нека звезда. Хјустон има најраспалију екипу од кад сам ја почео да пратим кошарку. Индијани треба шутер, можда је паметније да доведу Гордона и пребаце Џорџа на његову природну позицију крила, а онда трејдују Гренџера и добију нешто за узврат. То су тимови који траже Гордона, од чега су прва два можда спремна да му понуде максимум. Нетси се помињу у случају да остану без Дерона. Иако нигде нисам чуо да се помиње Далас, убеђен сам да и они ту мешетаре.
Што се мене тиче, Шарлот боље да је плаћао Ерика Гордона 13-14 милиона годишње, него што ће давати Бену Гордону 15-16 милиона...
Што се мене тиче, Шарлот боље да је плаћао Ерика Гордона 13-14 милиона годишње, него што ће давати Бену Гордону 15-16 милиона...
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Ned 1 Jul 2012 - 11:39, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
U ovom trenutku Gordon ne vredi 15 miliona ni u najvlažnijem snu. Na osnovu kojih igara on na godišnjem nivou vredi tolike pare !?
Nolle- mvp
Ја сам се сложио да не вреди, само сам навео мотиве неких тимова да га толико плате. Друго, мислим да Гордон вреди далеко више од Хиберта (наравно ово мислим играчки, ко има већи значај за тим, када се додају повреде Гордина и чињеница да је Хиберт центар, наравно да ће Хиберт добити више пара).
ZuLuofVozdovac- mvp
E to je već diskutabilno, velika većina klubova će se pre odlučiti za neku dobru klasičnu peticu, koja je usput i All Star, nego za igrača koji što kaže Kole nije spojio 30 utakmica u 3 godine.
Naći će se sigurno neko, sam si rekao koji klubovi, ali za mene ipak Hibert ima veću tržišnu vrednost. Gordon iako je perspektiva, talenat, posle svih ovih povreda je mačka u džaku, ma koliko smešno to zvučalo reći za igrača kakav je Gordon.
Naći će se sigurno neko, sam si rekao koji klubovi, ali za mene ipak Hibert ima veću tržišnu vrednost. Gordon iako je perspektiva, talenat, posle svih ovih povreda je mačka u džaku, ma koliko smešno to zvučalo reći za igrača kakav je Gordon.
Nolle- mvp
Не не, ипак је бисер године понуда Хјустона Омеру Ашику, трогодишњи уговор који ће му у трећој сезони донети 15 милиона долара. Да ли ставити овај смајли или овај ...
Најсмешније је што се очекује да Чикаго изједначи понуду и да за две године амнестирају Бузера.
Најсмешније је што се очекује да Чикаго изједначи понуду и да за две године амнестирају Бузера.
ZuLuofVozdovac- mvp
O moj Bože, ajde i neki mid range ugovor da mu neko ponudi, ali ovo je smejurija, bukvalno !
http://www.cbssports.com/nba/blog/eye-on-basketball/19457457/free-agency-buzz-7112-mavs-get-first-sitdown-with-deron-williams
http://www.cbssports.com/nba/blog/eye-on-basketball/19457457/free-agency-buzz-7112-mavs-get-first-sitdown-with-deron-williams
Nolle- mvp
Anthony Davis suffered a severely sprained ankle during a workout on Sunday with the Hornets.
Sepultura- brisač parketa
- Datum upisa : 28.04.2012
Godina : 33
Atlanta sta je radila sinoc, to je za udzbenike !
Poslovi Atlante Hawksa sinoć
Atlanta Hawks – Brooklyn Nets
Joe Johnson za Anthony Morrow, Jordan Farmar, DeShawn Stivenson (sign an’ trade), Jordan Williams, Johan Petro + pik prve runde na sledećem draftu.
JJ-a bi platili 19.7 mil ovu sezonu, a ovu četvoricu (ne računam DeShawn-a) će ovu sezonu platiti 12.5 miliona, i svoj četvorici ističe ugovor na kraju sezone ! Očistiše Hawksi sallary cap. Ne znam šta će sad samo uraditi sa ovom četvoricom + De Shawn. Za jednog igrača dobili su 4+1(DeShawn) + pika prve runde, koji će biti dosta visok, ako Netsi podbace.
Zulu jel svi ti igrači ostaju u Hawksima (DeShawn ne mora valjda), ili mogu još malo da čiste sada, ne treba im baš ovoliko igrača Netsa !?
Da tu nije kraj, pokazali su sledećim trade-om
Atlanta Hawks – Utah Jazz
Marvin Williams (dvogodišnji ugovor težak 16 miliona) zamenili su sa Harrisa koji isto ima ugovor na još ovu godinu težak 8.5 miliiona.
Hawksi praktično sledeće godine imaju dosta veliki prostor za kombinatoriku (ističe ugovor i Josh Smithu), itd... Svaka čast za ovo sinoć !!!
Poslovi Atlante Hawksa sinoć
Atlanta Hawks – Brooklyn Nets
Joe Johnson za Anthony Morrow, Jordan Farmar, DeShawn Stivenson (sign an’ trade), Jordan Williams, Johan Petro + pik prve runde na sledećem draftu.
JJ-a bi platili 19.7 mil ovu sezonu, a ovu četvoricu (ne računam DeShawn-a) će ovu sezonu platiti 12.5 miliona, i svoj četvorici ističe ugovor na kraju sezone ! Očistiše Hawksi sallary cap. Ne znam šta će sad samo uraditi sa ovom četvoricom + De Shawn. Za jednog igrača dobili su 4+1(DeShawn) + pika prve runde, koji će biti dosta visok, ako Netsi podbace.
Zulu jel svi ti igrači ostaju u Hawksima (DeShawn ne mora valjda), ili mogu još malo da čiste sada, ne treba im baš ovoliko igrača Netsa !?
Da tu nije kraj, pokazali su sledećim trade-om
Atlanta Hawks – Utah Jazz
Marvin Williams (dvogodišnji ugovor težak 16 miliona) zamenili su sa Harrisa koji isto ima ugovor na još ovu godinu težak 8.5 miliiona.
Hawksi praktično sledeće godine imaju dosta veliki prostor za kombinatoriku (ističe ugovor i Josh Smithu), itd... Svaka čast za ovo sinoć !!!
Nolle- mvp
Strana 4 od 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo