Ostale lige
+30
vlada
bookmaker
lokid
sexdrogabodiroga
zex88
serbianhoops
Ray Allen
Psycho
2bad4u
slobokv83
mlekadzija
Bodi Bond
Danny Trejo
Everton
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Koleman
Mihael
lazarminator
KKP
Manu
Nolle
superhik
drexler
Marija
Mickey
Macijauskas
Naissus
Zemljoradnik
34 posters
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 13 od 13
Strana 13 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Ostale lige
Đukanović kaže da će Varda vjerovatno početi sezonu sa otvorenim ugovorom u Metalcu. Biće velika trka između njih, Mege i Vojvodine za 4. mjesto na proljeće, jer 99% će voditi u ABA ligu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ove godine bi KLS mogla da bude vrlo zanimljiva, upravo zato što će neko nov konačno dobiti priliku da igra u ABA ligi (kao što kažeš 99%, jer Hrvatska teško da ima šanse da zadrži 4 pretstavnika). Doduše i prošle godine je obećavala da bude zanimljiva i bila je zanimljiva, ali ne i kvalitetna...
I da, bilo bi lepo da taj eventualni četvrti predstavnik u ABA ligi ne bude iz Beograda.
I da, bilo bi lepo da taj eventualni četvrti predstavnik u ABA ligi ne bude iz Beograda.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
recimo vojvodina? ne vidim drugog kandidata..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Nisam bio veceras u Cairu, vidim da je poseta bila jako losa. Svaka cast nasima na pobedi, praticu ih tokom sezone.
http://mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/item/408-konstantin-potopio-novog-aba-ligasa
http://mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/item/408-konstantin-potopio-novog-aba-ligasa
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Ukomponovao sam nekako prethodna tri dana posao i košarku, odgledao utakmice i bio uz košarkaške radnike i igrače, saznao sam mnogo meni interesantnih stvari. Sve sam to razmišljao da podelim sa vama, ali polako zaboravljam. Kako se šta dosetim napisaću, odgledao sam tri vezane utakmice Radničkog, o njima ću svoje impresije detaljnije malo kasnije nadam se (jer sam na poslu, a danas bi trebalo da je kao u državnoj službi).
Evo prvo što mi je plao na pamet. Saznao sam da je Krstović iz Radničkog sin glumca Mikija Krstovića. Jbt, to je bilo tako očigledno, ali nisam imao pojma. On je jedan od igrača koji je kroz karijeru najbolje finansijski prošao u timovima čiji je dres nosio, u domaćim okvirima naravno.
Evo prvo što mi je plao na pamet. Saznao sam da je Krstović iz Radničkog sin glumca Mikija Krstovića. Jbt, to je bilo tako očigledno, ali nisam imao pojma. On je jedan od igrača koji je kroz karijeru najbolje finansijski prošao u timovima čiji je dres nosio, u domaćim okvirima naravno.
superhik- prva petorka
Wow! Jel rođeni sin?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
a jebote život. Kao što kažeš, toliko je očigledno, mada kome bi palo na pamet...
inače, ne vjerujem da u domaćoj kinematografiji ima čovjeka sa više uloga negativca. Sprski Majkl Madsen
inače, ne vjerujem da u domaćoj kinematografiji ima čovjeka sa više uloga negativca. Sprski Majkl Madsen
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Prvo samar sto se kezite, a deda vam je umro
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
superhik ::Saznao sam da je Krstović iz Radničkog sin glumca Mikija Krstovića. Jbt, to je bilo tako očigledno, ali nisam imao pojma. On je jedan od igrača koji je kroz karijeru najbolje finansijski prošao u timovima čiji je dres nosio, u domaćim okvirima naravno.
Bojan Krstovic nije sin Miodraga Miki Krstovica. Njegov otac se zove Bosko.
serbianhoops- mahač peškirom
- Datum upisa : 15.04.2011
Bodi, Marko i ja smo bili.Nolle ::Ko prati BKK - FMP ? Na twitteru live prenos...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
evo sad vidim da je rođen u goraždevcu, ispaljen sam znači ali bre liče majku mu...
superhik- prva petorka
Lepo ja pitah jel rođeni sin...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Kako si nas ispalio, pricam tu sa nekim drugarima i svi smo se slozili da lice kao jaje jajetu
expert- prva petorka
Godina : 40
a jbg, izvinite, i ja sam odmah poverovao jer su isti.
superhik- prva petorka
Junglezburn ::Lepo ja pitah jel rođeni sin...
Nije rođeni, od tetkinog, stica unuk. To mu je kao rođeni sin, ili nerođena ćerka
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 13 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 13 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu