Ostale lige
+30
vlada
bookmaker
lokid
sexdrogabodiroga
zex88
serbianhoops
Ray Allen
Psycho
2bad4u
slobokv83
mlekadzija
Bodi Bond
Danny Trejo
Everton
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Koleman
Mihael
lazarminator
KKP
Manu
Nolle
superhik
drexler
Marija
Mickey
Macijauskas
Naissus
Zemljoradnik
34 posters
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 11 od 13
Strana 11 od 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Ostale lige
Lepo zvuči, nek se bar pola toga ostvari i eto koristi za našu košarku.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Ilija Cvetković je najnovije pojačanje Konstantina. Igra na poziciji centra, došao je iz Čačka i to je sve što znam o njemu, ako neko zna više neka napiše.
Petar Despotović pokazuje raskošan talenat na treninzima, posebno se ističe šuterskim kvalitetom, kažu da ima materijal za rang veći od KLS. Prenosim priče ljudi kojima verujem, nisam lično gledao.
Petar Despotović pokazuje raskošan talenat na treninzima, posebno se ističe šuterskim kvalitetom, kažu da ima materijal za rang veći od KLS. Prenosim priče ljudi kojima verujem, nisam lično gledao.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Izvinite što pitam, ali što niko ne spominje BKK ?
Vujošević, Bezbradica, mlađi Anđušić, i tako to
Vujošević, Bezbradica, mlađi Anđušić, i tako to
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
evo malo i o KK Hemofarmu, za sada jos uvek clan KLS-a
http://www.zurnal.rs/2012/08/28/vrsac-nestaje-sa-kosarkaske-mape-srbije/index.html
http://www.zurnal.rs/2012/08/28/vrsac-nestaje-sa-kosarkaske-mape-srbije/index.html
vlada- mahač peškirom
- Datum upisa : 11.10.2010
Ako nekog zanima, budzet HF 20 miliona dinara za ovu sezonu, i to garantovanih
vlada- mahač peškirom
Za KLS, koju igraju je to odličan budžet.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
tesko da ce uopste i da igraju
vlada- mahač peškirom
Prvog dana turnira "milan Milošević Mica" u Nišu igrali su Konstantin - Pirot, a zatim Napredak Aleksinac - KK Niš. Pobede su odneli srpskoligaši, Pirot i Niš. Konstantin (KLS) i Napredak (1B) su odigrali ispod svakog nivoa. Oči me bole od ovakve košarke, gledaću u sijalicu pola sata da se povratim
superhik- prva petorka
Sinoć je u Nišu završen memorijalni turnir "Milan Milošević Mica". Pobednik je ambiciozni srpskoligaš KK Pirot, u finalu su savaladali srpskoligaša koji za ambiciju ima uglavnom deo kolača para iz budžeta, KK Niš. MVP turnira je Nišlija Vlajs Stanisavljević, koji je prošle sezone branio boje Jagodine i pomogao joj da ostvari ulazak u KLS. Bio je i na širem Džikićevom spisku, ne razumem razloge odlaska u Pirot, koliko god da su jaki finansijski.
U borbi za treće mesto KLS ligaš Konstantin iz Niša je ostvario pobedu nad B ligašom Napretkom iz Aleksinca. Prvo što mi je zapalo za oko je to da nijedna od četiri ekipe nema igrača višeg od 2m, ali zato sve imaju plejmejkere za koje je Čović jr. korpulentan. Statističari nisu mogli da izbroje broj izgubljenih lopata u ova dva dana, a kakvih stilova šuta samse nagledao, sačuvaj me ... Praznik za oči je bila revijalna utakica "Micinih prijatelja" pa sam se podsetio o kom sportu se radi. Učestvovali su Bingo Cvetković, Aleksandar Jocić i još nekoliko košarkaša sa ovog područja čija imena vam ne znače ništa, ali ljudi znaju da igraju basket...
U Konstantinu samo Petar Despotović pokazuje neke znake života, ostali su u velikom kanalu, ne znam da li je zbog priprema... Trener Đokić je vrlo autoritativan, ne trepću dok ga gledaju, izbacio je par njih u sred meča na tuširanje, sudijama drži lekcije, čak i protivničkom treneru nešto uvek gunđa... Nadam se da zna šta radi, da to nije početak "ludila" kojim se zaraze svi košarkaški radnici u Nišu PETICA nam je neophodna, dajte ljudi nekog kršnog dvometraša, imate li to u vašim krajevima?
U borbi za treće mesto KLS ligaš Konstantin iz Niša je ostvario pobedu nad B ligašom Napretkom iz Aleksinca. Prvo što mi je zapalo za oko je to da nijedna od četiri ekipe nema igrača višeg od 2m, ali zato sve imaju plejmejkere za koje je Čović jr. korpulentan. Statističari nisu mogli da izbroje broj izgubljenih lopata u ova dva dana, a kakvih stilova šuta samse nagledao, sačuvaj me ... Praznik za oči je bila revijalna utakica "Micinih prijatelja" pa sam se podsetio o kom sportu se radi. Učestvovali su Bingo Cvetković, Aleksandar Jocić i još nekoliko košarkaša sa ovog područja čija imena vam ne znače ništa, ali ljudi znaju da igraju basket...
U Konstantinu samo Petar Despotović pokazuje neke znake života, ostali su u velikom kanalu, ne znam da li je zbog priprema... Trener Đokić je vrlo autoritativan, ne trepću dok ga gledaju, izbacio je par njih u sred meča na tuširanje, sudijama drži lekcije, čak i protivničkom treneru nešto uvek gunđa... Nadam se da zna šta radi, da to nije početak "ludila" kojim se zaraze svi košarkaški radnici u Nišu PETICA nam je neophodna, dajte ljudi nekog kršnog dvometraša, imate li to u vašim krajevima?
superhik- prva petorka
Oliver Popovic novi trener Vrsca, pomocni trener Vucurovic, ocekuje se da kane nekta lova, uskoro. Za sada je klub spasen, ostaje da se vidi, sta ce biti. Na jucerasnjem treningu se pojavio Aleksandra Mitrovic, bivsi igrac Partizana i knlici.
Prica se da ce Popovic da ulozi dobru kintu u narednih nekoliko godina, sad kad ga je Severina napustla, sve je moguce. Ne volim bivsi HF, iz nekih svojih razloga, ali drago mi je sto ce klub da opstane.
Prica se da ce Popovic da ulozi dobru kintu u narednih nekoliko godina, sad kad ga je Severina napustla, sve je moguce. Ne volim bivsi HF, iz nekih svojih razloga, ali drago mi je sto ce klub da opstane.
vlada- mahač peškirom
Evo pratim play-by-play Radnicki KG - Metalac VA
V.Panic u Metalcu , je li ovo Vladimir iz proslosezonskog tima Laskog?!?
Tu su jos Marojevic , Kruscic i Mitrovic koje sam gledao prije 2 sezone u Super ligi , a Marojevica prosle u Vojvodini
Ako je ovo Vladimir Panic i da ne trenira samo u Metalcu vec da je potpisao za narednu sezonu , bice zanimljivija i KLS liga...Drago mi je vidjeti da se i KLS ligasi kvalitetno pojacavaju
V.Panic u Metalcu , je li ovo Vladimir iz proslosezonskog tima Laskog?!?
Tu su jos Marojevic , Kruscic i Mitrovic koje sam gledao prije 2 sezone u Super ligi , a Marojevica prosle u Vojvodini
Ako je ovo Vladimir Panic i da ne trenira samo u Metalcu vec da je potpisao za narednu sezonu , bice zanimljivija i KLS liga...Drago mi je vidjeti da se i KLS ligasi kvalitetno pojacavaju
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Jeste Vladimir Panic i jeste potpisao.
serbianhoops- mahač peškirom
- Datum upisa : 15.04.2011
Hvala na infu
Extra stvar za KLS ligu
Extra stvar za KLS ligu
bookmaker- prva petorka
bookmaker ::Evo pratim play-by-play Radnicki KG - Metalac VA
Ovo je Dragomir Marojević, ako se dobro sećam, brat blizanac Radomira koji je igrao u Vojvodini.
superhik- prva petorka
Onda moja greska Ne pratim bas toliko da znam te igrace po KLS
bookmaker- prva petorka
Prvo pojacanje Vrsca za novu sezonu Svetozar Popovic
Popović je u dosadašnjoj karijeri u dva navrata nosio dres novosadske Vojvodine, bio je član čačanske Mladosti i Sloge, a prošle sezone je za Beč odigrao tri utakmice sa prosekom od 7.3 poena, 3.3 skoka o 3.7 asistencija za 25 minuta na parkertu.
Pisite o transferima u KLS-u sve sto saznate
Popović je u dosadašnjoj karijeri u dva navrata nosio dres novosadske Vojvodine, bio je član čačanske Mladosti i Sloge, a prošle sezone je za Beč odigrao tri utakmice sa prosekom od 7.3 poena, 3.3 skoka o 3.7 asistencija za 25 minuta na parkertu.
Pisite o transferima u KLS-u sve sto saznate
vlada- mahač peškirom
Macijauskas ::Aljoša će preći u Vršac.
Najverovatnije da, na treninzima je. Pisem vam kad saznam nesto novo.
vlada- mahač peškirom
sinoć je Metalac puko najstrašnije od Radničkog, ali generalno, njih možemo uzeti u grupu favorita u KLS.
Doktor je opet sastavio sasvim solidan tim, došao im je Vladimir Panić koji je prošle sezone u ABA imao 20+ indekse. Takođe, Filip Vukosavljević je odličan centar, prije par sezone u Proleteru je bio MVP lige da bi kasnije igrao u Rumuniji.
Uz još par provjerenih igrača to je dobra osnova za igranju u KLS. Takođe, ukoliko se Metalac plasira u Superligu sigurno će imati jakih pojačanja u borbi za plasman u ABA (Varda je najavio da će sigurno igrati u Valjevu).
Što se tiče ostalih, Mega će sigurno biti u vrhu, a nisam ispratio koga je Vojvodina dovela, pošto su izgubili Dunđerskog, Vujoševića, Bunića, Strahinju...
Doktor je opet sastavio sasvim solidan tim, došao im je Vladimir Panić koji je prošle sezone u ABA imao 20+ indekse. Takođe, Filip Vukosavljević je odličan centar, prije par sezone u Proleteru je bio MVP lige da bi kasnije igrao u Rumuniji.
Uz još par provjerenih igrača to je dobra osnova za igranju u KLS. Takođe, ukoliko se Metalac plasira u Superligu sigurno će imati jakih pojačanja u borbi za plasman u ABA (Varda je najavio da će sigurno igrati u Valjevu).
Što se tiče ostalih, Mega će sigurno biti u vrhu, a nisam ispratio koga je Vojvodina dovela, pošto su izgubili Dunđerskog, Vujoševića, Bunića, Strahinju...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Danas ću gledati Vojvodinu, pa ću ti reći koga imaju
Macijauskas- mvp
Vojvodina je dovela Osmokrovica iz BKK Radnickog mjesto Dundjerskog Ostali su Markovic , Kuzeta , Zekovic i Marojevic (onaj kojeg sam ja preselio u Metalac iz neznanja da ima brata blizanca koji isto igra kosarku)
Petkovic i Comagic ne znam ko su Evo pa sam vidi roster sa meca sa Radnickim
Pesakovic je , valjda , nekadasnji Partizanov talenat?!
http://www.kss-live.com/live.php?id=rad_voj
Petkovic i Comagic ne znam ko su Evo pa sam vidi roster sa meca sa Radnickim
Pesakovic je , valjda , nekadasnji Partizanov talenat?!
http://www.kss-live.com/live.php?id=rad_voj
bookmaker- prva petorka
Vukašin Petković je bio član mlađih kategorija. Rođen je '92 godine i predvodio je ekipu Novog Sada zajedno sa Vujoševićem, Đumićem do titule šampiona Srbije u prvoj jedinstvenoj juniorskoj ligi. Tada je tu ekipu vodio Siniša Matić, sadašnji trener Vojvodine. Inače ima brata blizanca koji takođe igra košarku.
Što se tiče Vojvodine, solidna ekipa koja uglavnom igra disciplinovano. Najviše forsiraju centrali pik, koji Zeković koristi da se izvuče na šut.
Što se tiče Vojvodine, solidna ekipa koja uglavnom igra disciplinovano. Najviše forsiraju centrali pik, koji Zeković koristi da se izvuče na šut.
Macijauskas- mvp
Strana 11 od 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
:: Košarkaške teme :: KLS
Strana 11 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu