KK Hemofarm 2010/2011
+46
slobokv83
dane
sexdrogabodiroga
blagoje
Sergej
Manu
XXL
Sarlo
Naissus
Koleman
Alexandar_81
Dule Kecman
Sensui
Maja
fizicar
Tazz
mlekadzija
lazarminator
klavijatura
Zolja
Novica-Ubica
Hyperactive
Psycho
Nolle
TheGodfather
bigZ
markoo
superhik
KKP
2bad4u
Djole
Mihael
expert
Ray Allen
Gencha
drexler
vlada
Zemljoradnik
Talicni Tom
wolfvaga
Macijauskas
Everton
Junglezburn
Markos
Zoro
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 6 od 23
Strana 6 od 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: KK Hemofarm 2010/2011
Koliko vidim razjasnili smo situaciju oko ugovora i odlazaka/prodaje glavnih igrača HF. Istekli ugovori i to je to.
Što se menadžmenta HF tiče, ja sam još pre nekoliko nedelja napisao da se oni zbog najavljenog odlaska Štade (ako je to tačno) po prvi put nalaze u situaciji koja je za druge klubove prirodna - svakodnevna borba za lovi i preživljavanje. Ta promena je naročito komplikovana u situaciji kada je menadžment kluba godinama navikao da ima obezbeđen budžet (upravo činjenica da su igrači odlazili iz HF tek po isteku ugovora pokazuje koliko je klub bio "bogat" pa nije morao da ih prodaje da popuni budžet), jer je potreban period navikavanja na nove okolnosti. U međuvremenu, svako racionalan zatvara slavine i smanjuje troškove, i ja tim pristupom objašnjavam odluke menadžmenta HF koje (i po meni) donekle potvrđuju Sharginu tezu da HF nije do kraja zagrizao šansu da zaigra u EL. Naročito ako se uzme u obzir da igranje u EL, za razliku od fudbala samo po sebi ne donosi mnogo. Skoro ništa, ako nemaš na vidiku ozbiljne sponzorske ugovore.
@Sharga
Nekoliko puta is pomenuo da je poštenije da su prodali klub (bilo kome, Rusu, ...). Nije mi jasno na koji način misliš da to može da se realizuje? Klubovi su kod nas registrovani kao "udruženja građana" a to ne možeš da prodaješ. Zar ne?
Što se menadžmenta HF tiče, ja sam još pre nekoliko nedelja napisao da se oni zbog najavljenog odlaska Štade (ako je to tačno) po prvi put nalaze u situaciji koja je za druge klubove prirodna - svakodnevna borba za lovi i preživljavanje. Ta promena je naročito komplikovana u situaciji kada je menadžment kluba godinama navikao da ima obezbeđen budžet (upravo činjenica da su igrači odlazili iz HF tek po isteku ugovora pokazuje koliko je klub bio "bogat" pa nije morao da ih prodaje da popuni budžet), jer je potreban period navikavanja na nove okolnosti. U međuvremenu, svako racionalan zatvara slavine i smanjuje troškove, i ja tim pristupom objašnjavam odluke menadžmenta HF koje (i po meni) donekle potvrđuju Sharginu tezu da HF nije do kraja zagrizao šansu da zaigra u EL. Naročito ako se uzme u obzir da igranje u EL, za razliku od fudbala samo po sebi ne donosi mnogo. Skoro ništa, ako nemaš na vidiku ozbiljne sponzorske ugovore.
@Sharga
Nekoliko puta is pomenuo da je poštenije da su prodali klub (bilo kome, Rusu, ...). Nije mi jasno na koji način misliš da to može da se realizuje? Klubovi su kod nas registrovani kao "udruženja građana" a to ne možeš da prodaješ. Zar ne?
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Koliko ja znam Hemofarm je privatan klub. Možda grešim ali oni su sve ove godine sebe predstavljali kao privatnike naspram državnih projekata Zvezde i Partizana. Mislim da bar oni imaju čistu situaciju i da su bilo kakvu vrstu restruktuiranja, prodaje, izmeštanja franšize, da su hteli, mogli da izvrše. Ja sam pomenuo i opciju dogovora sa nekom lokalnom samoupravom. Eto nije im daleko Novi Sad, nije im daleko ni Indjija koja ima velike ambicije kao lokalni centar i gura velike pare u fudbalski klub.
Vidi Zoro, stvarno je jadno da u ''revolucionarnom'' trenutku pred ulazak u toliko ''željenu'' Evroligu, Hemofarm ne može da ispuni ni pola hale od 3.000 ljudi. Mogli su makar decu iz škola da dovuku, da daju po sendvič članovima Babićevog lokalnog pokreta da dodju i do udaraju u neke zvečke ne bi li sve to ličilo na ozbiljnu utakmicu. Mnogo je činjenica koje upućuju na zaključak da je još jedna, do skora zdrava srpska institucija, KK Hemofarm otišao niz vodu. Žao mi je, i biće mi drago ako me demantuju.
Vidi Zoro, stvarno je jadno da u ''revolucionarnom'' trenutku pred ulazak u toliko ''željenu'' Evroligu, Hemofarm ne može da ispuni ni pola hale od 3.000 ljudi. Mogli su makar decu iz škola da dovuku, da daju po sendvič članovima Babićevog lokalnog pokreta da dodju i do udaraju u neke zvečke ne bi li sve to ličilo na ozbiljnu utakmicu. Mnogo je činjenica koje upućuju na zaključak da je još jedna, do skora zdrava srpska institucija, KK Hemofarm otišao niz vodu. Žao mi je, i biće mi drago ako me demantuju.
Gost- Gost
http://de.delicast.com/tv/T%C3%BCrkei/TRT_3
Ovo je link za večerašnju utakmicu koju će sasvim sigurno prenositi TRT 3. Loš je kvalitet ali ako ne bude na Jurosportu2 onda bar možemo da gledamo na TRTU3.
Ovo je link za večerašnju utakmicu koju će sasvim sigurno prenositi TRT 3. Loš je kvalitet ali ako ne bude na Jurosportu2 onda bar možemo da gledamo na TRTU3.
Gost- Gost
RTS 2 se bori da kupi prenos... Ako ovo vidim na nekom drugom forumu biće
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
U pravu si. Sad sam proverio, registrovani su kao DOO. Što se drugog pasusa tiče, 100% si u pravu. Prazno gledalište jeste rezultat mentaliteta lokalnog stanovništva, ali se to svakako moglo korigovati na mnogo načina.sharga ::Koliko ja znam Hemofarm je privatan klub. Možda grešim ali oni su sve ove godine sebe predstavljali kao privatnike naspram državnih projekata Zvezde i Partizana. Mislim da bar oni imaju čistu situaciju i da su bilo kakvu vrstu restruktuiranja, prodaje, izmeštanja franšize, da su hteli, mogli da izvrše. Ja sam pomenuo i opciju dogovora sa nekom lokalnom samoupravom. Eto nije im daleko Novi Sad, nije im daleko ni Indjija koja ima velike ambicije kao lokalni centar i gura velike pare u fudbalski klub.
Zoro- mahač peškirom
Ima na balkansportu link za utakmicu, nema VIP
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Na RTS-u prenos od 18:30.
Bodi Bond- mvp
jesam li ja to sanjao, ili sam stvarno negdje čuo da se u Inđiji gradi nova dvorana za 8-9000 gledalaca zbog koje je Niš izgubio EP u rukometu?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Bravo HEMOFARME
Markos- prva petorka
Markos ::Bravo HEMOFARME
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Kaaakva utakmica... Mnogo preokreta. Neverovatno kako skoro celu utakmicu nisu mogli nista da pogode Vrscani, a onda u poslednjih 3-4 minuta... Kanonada za pobedu.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
kakvi ludaci.. sve im se otvorilo zadnjih 3 minuta.. sta reci nego BRAVO!
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Svaki pravi ljubitelj košarke je mogao da uživa u ovoj utakmici, punu preokreta i uzbudjenja. Cestitke HF-u.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
E da, i neka je sram ove koji su na kladionici tipovali kec na Besiktas.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
stari mi zaglavio na TV , šta sam propustio?
drexler- mvp
JBT, nije mi ovako puno srce, zbog dobrih minuta igre, bilo još od letos i reprezentacije. Svaka čast, poslednjih par minuta, da ne kažem poslednju četvrtinu nisu mogli da promaše.
Drexler propustio si odličnu utakmicu, i vraćanje Hemofarma u poslednjoj četvrtinu posle 15-16 poena minusa. Zatrpali ih trojkama u poslednjim minutima, sve ono što su do tada promašili, su nadomestili...
Ajversonu prva utakmica, ni po čemu posebna, osim što će ovi Turci sigurno prodati 10 miliona njegovih dresova, i tako mu pokriti ugovor...
Drexler propustio si odličnu utakmicu, i vraćanje Hemofarma u poslednjoj četvrtinu posle 15-16 poena minusa. Zatrpali ih trojkama u poslednjim minutima, sve ono što su do tada promašili, su nadomestili...
Ajversonu prva utakmica, ni po čemu posebna, osim što će ovi Turci sigurno prodati 10 miliona njegovih dresova, i tako mu pokriti ugovor...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Mnogo mi je drago zbog Hemofarma. Zaslužili su da i njih nekad prokenja kao večeras. Sve u svemu, prava divljačka utakmica, lepa za oko, ali ne i kvalitetna jer je izostala odbrana.
Ja sam tipovao na manje od 163 poena pa sam puk'o na kladioni. Prodjoh Budućnost dvojku a padoh jer sam očekivao odbranu Hemofarma i nervozniju igru Turaka.
Svaka čast Mačvanu: 17 poena, 15 skokova, indeks 32!!!!!!!
Ja sam tipovao na manje od 163 poena pa sam puk'o na kladioni. Prodjoh Budućnost dvojku a padoh jer sam očekivao odbranu Hemofarma i nervozniju igru Turaka.
Svaka čast Mačvanu: 17 poena, 15 skokova, indeks 32!!!!!!!
Gost- Gost
Za one koji nisu gledali, uključujući i mene, repriza je oko 2 noćas.
Bravo za Hemose.
Bravo za Hemose.
Bodi Bond- mvp
a ja prestao da gledam na +13 za Besiktas
Everton- prva petorka
Godina : 36
Znaci, nocas nema spavanja, ceka se repriza... A 14.12. pravac Vrsac!!!
Zolja- mahač peškirom
Cestitke Hemofarmu, sral.. ih je redovno u poslednjoj cetvrtini ali tako i treba...
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 6 od 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Similar topics
» KK Hemofarm 2011/2012
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK FMP 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo