NBA liga 2010/2011 - 2. deo
+27
Naissus
Danny Trejo
sexdrogabodiroga
Markos
lazarminator
superhik
Junglezburn
Mark Madsen
Imperator
fizicar
mlekadzija
Talicni Tom
Manu
Bodi Bond
expert
Koleman
Macijauskas
Everton
slobokv83
drexler
blagoje
Nolle
ZuLuofVozdovac
dane
Ray Allen
KKP
Mihael
31 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 2. deo
Momci svaka vam cast
Sta mislite,jel dobija Cikago veceras ? Ja mislim da ce Rose i Boozer da odvale Majami.
Sta mislite,jel dobija Cikago veceras ? Ja mislim da ce Rose i Boozer da odvale Majami.
Gost- Gost
Очигледно је било током сезоне како код Риверса расте поверење у Бредлија и цела данашња прича око тога да је Бостон на све начине покушавао да терејдује Робинсона за играча на крилној позицији дала је потврду томе. Са Робинсоном у Оклахому је отишао и Перкинс који је представљен као главни играч у овом трејду (колико пратим сајтове). Ако не главни, онда је сигурно медијски најпропраћенији, једни пишу како је плакао кад је чуо, други колико Бостон губи у одбрани његовим одласком... Тачно је да се доста тога губи али ја не могу ни да замислим да је Бостон за њега могао да добије више од Џефа Грина... Даље он је сам себи кроио судбину. Био му је нуђен нови уговор (30 милона на 5 сезона) и он је то одбио. Он верује да и по новом колективном уговору би на другом месту могао да добије више. То је вероватно тачно, али једино што је добио био је трејд. Моје скромно миљење је да је он био најслабија карика у стартноје петорци Селтикса прошле сезоне. Не потцењујем његов значај за екипу, али не жалим играче који буду трејдовани зато што траже више пара или терају управу да доводи играче. Играње за Ботон је част, подразумева и играње плејофа, шансу за узимање титуле. У таквом тиму му Пол Пирс није добио максимални уговор па је смешно очекивати да би га добио Перкинс... Овако су га максимално уновчили.
Изненађење за мене представља да је Оклахома пристала на овакав трејд. Причао сам ранијих дана да је Грин нуђен за Варежао-а, објашњавао сам и разлоге, и било ми је сасвим логично да до тог трејда са Кливлендом дође јер није било реално да Оклахома да Грину максимални уговор, а за мање од тога нису могли да га задрже. Али очекивао сам да добију више, а за мене Варежао представља далеко бољу аквизицију, перспективнију, генерацијски ближу са Дурентом, Вестбруком и наравно сигурнију јер је већ потписао вишегодишњи уговор... Вероватно до њега нису могли да дођу, штета. Овако, мислим да су Грина дали испод цене, а указали су пуно поверење Ибаки којем чини ми се треба нека подршка на четворци много боља од Колисона. Можда је све урађено плански, имајући у виду да Оклахома добар део меча игра са Дурентом као 'лажном' четворком, а на следећем драфту биће баш доста крилних играча...
Робинсон је ту као и Крстић дат да би се изнивелисале плате, и очекујем да Робинсон буде поново трејдован у ово време следеће године када његов истичући уговор буде имао вредност. А Крле? Има шансу да искористи тренутне повреде центара Бостона, али мислим да ако су сви здрави ће реално бити трећа опција на центру а укуопно пета кад су високи играчи у питању (Шек, Гарнет, Џермејн, Дејвис...), а кад се узму у обзир минути које ће Грин играти на четворци делује да ће Крле играти мање него у Оклахоми. Ипак у наредним мечевима биће једина класична петица у тиму па ће имати шансе да покаже шта зна, и надам се мало унапреди дефанзивну игру (у Оклахоми је доборо бранио пик, али је имао проблема 1 на 1). Бостон је био главни фаворит за довођење Марфија после откупа, али је добро што су недавно разговори прекинути док Марфи не поприча са Њујорком, Орландом и Мајамијем. Вероватно им не треба Марфи сада кад имају добро попуњену четворку. А Бостон је управо потписао центра из НДБЛ лиге Криса Џонсона на 10 дана, тако да је све мања шанса да се доведе Марфи са једне а са друге стране то сугерише да О'Нилови неће скоро на терен (али Крле више није једина петица).
Боље прошао у овом трејду: Бостон, добили сјајног Грина који има капацитет да буде 'играч франшизе' и значајно освежи већ матору екипу и већ сада почне да се уиграва са Рондом за наредну декаду. Дали Перкинса којег нису могли да задрже под условима које је желео, и добили центра који има другачије квалитете који можда баш недостају Бостону (шек може једино да игра одбрану за напад је постао канта), али који неће тренера напушавати по медијима ако у игри проведе само 10 минута када сви 'звучнији' играчи буду здрави.
Изненађење за мене представља да је Оклахома пристала на овакав трејд. Причао сам ранијих дана да је Грин нуђен за Варежао-а, објашњавао сам и разлоге, и било ми је сасвим логично да до тог трејда са Кливлендом дође јер није било реално да Оклахома да Грину максимални уговор, а за мање од тога нису могли да га задрже. Али очекивао сам да добију више, а за мене Варежао представља далеко бољу аквизицију, перспективнију, генерацијски ближу са Дурентом, Вестбруком и наравно сигурнију јер је већ потписао вишегодишњи уговор... Вероватно до њега нису могли да дођу, штета. Овако, мислим да су Грина дали испод цене, а указали су пуно поверење Ибаки којем чини ми се треба нека подршка на четворци много боља од Колисона. Можда је све урађено плански, имајући у виду да Оклахома добар део меча игра са Дурентом као 'лажном' четворком, а на следећем драфту биће баш доста крилних играча...
Робинсон је ту као и Крстић дат да би се изнивелисале плате, и очекујем да Робинсон буде поново трејдован у ово време следеће године када његов истичући уговор буде имао вредност. А Крле? Има шансу да искористи тренутне повреде центара Бостона, али мислим да ако су сви здрави ће реално бити трећа опција на центру а укуопно пета кад су високи играчи у питању (Шек, Гарнет, Џермејн, Дејвис...), а кад се узму у обзир минути које ће Грин играти на четворци делује да ће Крле играти мање него у Оклахоми. Ипак у наредним мечевима биће једина класична петица у тиму па ће имати шансе да покаже шта зна, и надам се мало унапреди дефанзивну игру (у Оклахоми је доборо бранио пик, али је имао проблема 1 на 1). Бостон је био главни фаворит за довођење Марфија после откупа, али је добро што су недавно разговори прекинути док Марфи не поприча са Њујорком, Орландом и Мајамијем. Вероватно им не треба Марфи сада кад имају добро попуњену четворку. А Бостон је управо потписао центра из НДБЛ лиге Криса Џонсона на 10 дана, тако да је све мања шанса да се доведе Марфи са једне а са друге стране то сугерише да О'Нилови неће скоро на терен (али Крле више није једина петица).
Боље прошао у овом трејду: Бостон, добили сјајног Грина који има капацитет да буде 'играч франшизе' и значајно освежи већ матору екипу и већ сада почне да се уиграва са Рондом за наредну декаду. Дали Перкинса којег нису могли да задрже под условима које је желео, и добили центра који има другачије квалитете који можда баш недостају Бостону (шек може једино да игра одбрану за напад је постао канта), али који неће тренера напушавати по медијима ако у игри проведе само 10 минута када сви 'звучнији' играчи буду здрави.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Miami Chicago
oni koji ne vole LBJ bice veoma srecni
oni koji ne vole Luol Denga bice smoreni, dao je odlucujucu trojku na 89-89 i 16.0 sek do kraja, kasnije je LBJ sutirao za 92-92, ali je bacio cigletinu nije pogodio ni obruc
oni koji ne vole LBJ bice veoma srecni
oni koji ne vole Luol Denga bice smoreni, dao je odlucujucu trojku na 89-89 i 16.0 sek do kraja, kasnije je LBJ sutirao za 92-92, ali je bacio cigletinu nije pogodio ni obruc
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Izgleda da je Denver ubo premiki sa trejdom, dobili sinoc i Boston 89-75, bice oni bolji tim nego sa Karmelom, mnogo opcija na pozicijama 1,2,3, neko uvek mora da proradi...
Cikago pokazao da je poraz od Sakramenta bio samo opustanje. Ono sto je na mene ostavilo veci utisak od rezultata i utakmice jeste Bosovih neverovatnih 1-18 iz igre, katasrtofalno...
Drex, dodatak za tebe, Deng junak utkmice pogodio trojku u odlucujucim trenutcima...
I da dodam za Noleta da je njegov Sakramento napravio odlican posao, od njih se trejdovi mogu ocekivati na kraju sezone, mada, oni ce sigurno najvise poslovati sa FA jer ce u tom trenutku imati oko 28 miliona salary cap ( poslednja godina Dalamberovog 13.5 miliona vrednog ugovora, Denijelsovog 2.4 miliona i oko 1.7 miliona ukupno od Rajt i Heda ) a sa njim mogu da dovedu 2 sjajna igraca i da potpuno srede tim...
Cikago pokazao da je poraz od Sakramenta bio samo opustanje. Ono sto je na mene ostavilo veci utisak od rezultata i utakmice jeste Bosovih neverovatnih 1-18 iz igre, katasrtofalno...
Drex, dodatak za tebe, Deng junak utkmice pogodio trojku u odlucujucim trenutcima...
I da dodam za Noleta da je njegov Sakramento napravio odlican posao, od njih se trejdovi mogu ocekivati na kraju sezone, mada, oni ce sigurno najvise poslovati sa FA jer ce u tom trenutku imati oko 28 miliona salary cap ( poslednja godina Dalamberovog 13.5 miliona vrednog ugovora, Denijelsovog 2.4 miliona i oko 1.7 miliona ukupno od Rajt i Heda ) a sa njim mogu da dovedu 2 sjajna igraca i da potpuno srede tim...
Mihael- mvp
Godina : 37
Washington i Sacramento imaju ekipe sa velikim potencijalom, samo im fali nekoliko proverenih igrača... Evans, Cousins, Wall, McGee, oni imaju potencijal, ali ne mogu da pored Casspia, Udriha, Younga, Biatche postanu bolji igrači, kao ni Griffin koji će da preraste sledeće godine Kliperse, ne mogu on i Gordon da drže celu franšizu, a još budale pustile Berona, nije tako lako da se centar uigra sa plejom, i tandemu Beron-Griffin je trebalo vreme, a Baron je mnogo bolji organizator od Pistol Mo-a
Nolle- mvp
Wasigtnoh je u ubedljivo najgoroj situaciji i to samo zgo ugovora Rasard Luisa koji je kao sto sam rekao drugi najplaceniji igrac trenutni u NBA, covek prima preko 19 miliona $ u ovoj sezoni, a u sledecoj ce imati preko 21 milion $. Wasington ce sledece sezone imati salary cap 50 miliona i to bez Yia, Tortona, NDaja i Kartier Martina tako da oni nemaju sta da traze sve dok ne istekne ugovor Luisu...
Mihael- mvp
Igraci koji ce otkupiti svoje ugovore ili ce ih se klubovi "odreci"
T Dz Ford bi mogao da otkupi svoj ugovor ako vidi da ima drugih timova koji bi ga zeleli, timova koji ce u plejof...
Slicnu odluku bi mogao doneti i Dzefris iz Hjustona ako se dogovori sa Njujorkom
Troj Marfi je vec ispricana prica, bice dosta zainteresovanih timova
Gadzuric iz Netsa bi takodjer mogao biti slobodan za par dana, Kari iz Minesote takodjer...
I poslednji Dzoel Przubila koji bi mogao da otkupi svoj ugovor ili da ga se klub odrekne i da se onda vrati u Portland tj. da potpise ugovor sa njima do kraja godine, niko to ne spominje ali meni "smrdi" na isti scenario kao prosle godine sa Ilgauskasom...
T Dz Ford bi mogao da otkupi svoj ugovor ako vidi da ima drugih timova koji bi ga zeleli, timova koji ce u plejof...
Slicnu odluku bi mogao doneti i Dzefris iz Hjustona ako se dogovori sa Njujorkom
Troj Marfi je vec ispricana prica, bice dosta zainteresovanih timova
Gadzuric iz Netsa bi takodjer mogao biti slobodan za par dana, Kari iz Minesote takodjer...
I poslednji Dzoel Przubila koji bi mogao da otkupi svoj ugovor ili da ga se klub odrekne i da se onda vrati u Portland tj. da potpise ugovor sa njima do kraja godine, niko to ne spominje ali meni "smrdi" na isti scenario kao prosle godine sa Ilgauskasom...
Mihael- mvp
Sacramento mora da napravi plan, kako zna i ume, jer u ekipi imaju potencijal za play off posle toliko vremena. Na leto će imati salary cap od 27.6 miliona, minus Darnell Jackson, Jermane Taylor i Pooh Jetter. Njih trojica valjda isto mogu da idu, što bi 27.6 miliona smanjilo na oko 24.8 miliona salary cap. U rosteru bi ostali: na kecu Udrih, na dvojci Evans i Garcia, na trojci Casppi i Greene, na četvorci Thompson, Whiteside, na petici Cousins. Plej, trojka i back up centar moraju da budu primarni ! Verovatno će trojku pokupiti sa visoke pozicije drafta, jer ove godine ima dosta tih SF/PF na draftu. Plej mora da bude ozbiljan igrač i iskusan i primaran na ovo leto ako žele da budu konkurenti, za pleja moraju da se otvore, imaju prostora sada za tako nešto.
Dalambert sa platom od 14 miliona back up centar, ne ide mi, siguno na tržištu može da se nađe neki mid level igrač oko 5-6-7 miliona. Pogotovo zato što će Cousins igrati sve više. Faktički po meni oni da nađu pleja i na konju su. Ali ne vidim ko je od boljih plejeva na leto na tržištu, pogotovo ne plej koji će otići u Kingse, jeste to Kalifornija, ali nisu Kingsi no što su nekad bili
Dalambert sa platom od 14 miliona back up centar, ne ide mi, siguno na tržištu može da se nađe neki mid level igrač oko 5-6-7 miliona. Pogotovo zato što će Cousins igrati sve više. Faktički po meni oni da nađu pleja i na konju su. Ali ne vidim ko je od boljih plejeva na leto na tržištu, pogotovo ne plej koji će otići u Kingse, jeste to Kalifornija, ali nisu Kingsi no što su nekad bili
Nolle- mvp
Nole, pricali smo vec o tome, pitanje je hoce li biti Kalifornija, Sakramento ima i drugih problema osim tima, evo procitaj sam da ja ne prepricavam bzvz...
I malo si se preracunao oko salary capa, bez nabrojanih ce imati oko 28 miliona, zaboravio si Tortona koji ce 99% imati ugovor i sledece godine... Salary ispod 28 ce tesko imati, skoro nemoguce...
http://sports.espn.go.com/los-angeles/nba/news/story?id=6155583
I malo si se preracunao oko salary capa, bez nabrojanih ce imati oko 28 miliona, zaboravio si Tortona koji ce 99% imati ugovor i sledece godine... Salary ispod 28 ce tesko imati, skoro nemoguce...
http://sports.espn.go.com/los-angeles/nba/news/story?id=6155583
Mihael- mvp
Krle se oglasio za Žurnal... meni djeluje pozitivno. Ja sam skroz smetnuo da je Riversov pomoćnik Lorens Frenk, čovjek koji je trenirao Krstića u Netsima kada je igrao najbolju košarku u životu, i on ga je preporučio Riversu.
Koliko sam ja skontao, Džermejn je gotovo izgubljen za ovu sezonu, a Šek i dalje kuburi sa povredama, tako da će Krle svakako dobiti šansu.
Bilo bi mi mnogo drago da uspije, baš mi je stalo. Inače, ovo je prvi Srbin u istoriji Seltiksa .
Takođe, zanimljivo je prisjetiti se da se Džef Grin vraća u ekipu koja ga je draftovala 2007. godine, ali je tad otišao u Sijetl u projektu stvaranja velikog Bostona tj. dovođenja Reja Alena
Koliko sam ja skontao, Džermejn je gotovo izgubljen za ovu sezonu, a Šek i dalje kuburi sa povredama, tako da će Krle svakako dobiti šansu.
Bilo bi mi mnogo drago da uspije, baš mi je stalo. Inače, ovo je prvi Srbin u istoriji Seltiksa .
Takođe, zanimljivo je prisjetiti se da se Džef Grin vraća u ekipu koja ga je draftovala 2007. godine, ali je tad otišao u Sijetl u projektu stvaranja velikog Bostona tj. dovođenja Reja Alena
drexler- mvp
Godina : 38
"Novi" Denver napravio sjajnu seriju u finišu, Boston 6 minuta nije dao koš, tako da su slavili na debiju novih igrača, mada Mozgov nije igrao, dok Kufos nije ni bio u ekipi. Najbolji debi je imao Čendler, dok je Martin odigrao sjajno, najbolje, od starosedelaca, i ako je on od tek nedavno počeo da igra, posle duge pauze zbog povrede, kao i naravno Nene. Biće to jako dobar tim i bez Mela, možda i bolji. Boston je igrao bez novih igrača, Grina i Krstića, petorica koja su trejdovana, naravno nisu igrala, tako da nisu imali dovoljno igrača u rotaciji. Iz razvojne lige su doveli centra Krisa Džonsona, koji je igrao sinoć, da se "pokrpe" malo.
http://www.nba.com/games/20110224/BOSDEN/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000860#nbaGIboxscore
Sjajan i uzbudljiv meč je odigran u Čikagu, gde su Bulsi predvođeni neverovatnom Rouzom savladali Majami, a odlučila je trojka Denga u finišu, pri nerešenom rezultatu. Vejd i Džejms igraju sami u Majamiju, ako tako nastave, nisu ni blizu titule. Boš je odigrao katastrofalan meč, sa 5,6% šuta iz igre (1-18)!!!???
http://www.nba.com/games/20110224/MIACHI/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000859#nbaGIboxscore
Top 10. Fenomenalan potez Ronda, "pogubio" je pola Denvera i sjajno asistirao Dejvisu za pogodak...
https://www.youtube.com/watch?v=TsNSSZosJog&feature=player_embedded
http://www.nba.com/games/20110224/BOSDEN/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000860#nbaGIboxscore
Sjajan i uzbudljiv meč je odigran u Čikagu, gde su Bulsi predvođeni neverovatnom Rouzom savladali Majami, a odlučila je trojka Denga u finišu, pri nerešenom rezultatu. Vejd i Džejms igraju sami u Majamiju, ako tako nastave, nisu ni blizu titule. Boš je odigrao katastrofalan meč, sa 5,6% šuta iz igre (1-18)!!!???
http://www.nba.com/games/20110224/MIACHI/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000859#nbaGIboxscore
Top 10. Fenomenalan potez Ronda, "pogubio" je pola Denvera i sjajno asistirao Dejvisu za pogodak...
https://www.youtube.com/watch?v=TsNSSZosJog&feature=player_embedded
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Гледао сам прво полувреме у Денверу и одушевљен сам новим тимом за који Џорџ Карл лаже да је најбољи који је икада тренирао. Први позитиван утисак био је Галинари. Некако је доминантно деловао на терену, почео је меч блокадом, добро извукао контру, дигао публику на ноге. Синоћ га није хтео шут, али и поред тога делује ми као огромно појачање. Шта тек рећи за ефикасност Чендлера коме је Карл дао више простора у другом делу јер Галинарија није хтео шут.
Фелтон није баш на нивоу на ком је био у Њујорку, није лако ни психички када за два дана од најважнијег Амареовог саиграча постанеш резерва Ловсону. Очекујем да Фелтон на лето буде трејдован, његов агент најавио је да ће разговарати са управом око тога да би Фелтон требао да буде стартер, шта су се договорили не знам али не видим да је Денверу потребан играч који је незадовољан јер улази са клупе и који ће сигуно отићи кад буде био слободан а они за њега тада неће добити ништа. По мом мишљењу шансе су стварно мале да као играч Денвера почне и следећу сезону.
Питање је само штаће Денверу Мозгов, јуче није ни ушао у игру. Денвер се толико цимао око Мозгова, а био им је нуђен споразум по којем би добили пика прве рунде (Мемфисовог пика којег поседује Минесота) а не Мозгова. Ако игра ок, али овако ем имају играча који прима скоро 3 милиона годишње, ем им тај играч не игра а моглису да добију пика уместо њега... Њујорку би много значио. Нене је у истој ситуацији као Кармело, или добар уговор који може да потпише сада са Денвером, или да на лето буде слободан агент и потише са неким по новом колективном уговору. Готово је извесно да још пар година остаје у Денверу. Екипа има перспективу, потенцијал, али и квалитет да већ ове године направи нешто више у плејофу јер ја осим Сан Антонија не видим ниједну екипу која се посебно издваја на западу.
Фелтон није баш на нивоу на ком је био у Њујорку, није лако ни психички када за два дана од најважнијег Амареовог саиграча постанеш резерва Ловсону. Очекујем да Фелтон на лето буде трејдован, његов агент најавио је да ће разговарати са управом око тога да би Фелтон требао да буде стартер, шта су се договорили не знам али не видим да је Денверу потребан играч који је незадовољан јер улази са клупе и који ће сигуно отићи кад буде био слободан а они за њега тада неће добити ништа. По мом мишљењу шансе су стварно мале да као играч Денвера почне и следећу сезону.
Питање је само штаће Денверу Мозгов, јуче није ни ушао у игру. Денвер се толико цимао око Мозгова, а био им је нуђен споразум по којем би добили пика прве рунде (Мемфисовог пика којег поседује Минесота) а не Мозгова. Ако игра ок, али овако ем имају играча који прима скоро 3 милиона годишње, ем им тај играч не игра а моглису да добију пика уместо њега... Њујорку би много значио. Нене је у истој ситуацији као Кармело, или добар уговор који може да потпише сада са Денвером, или да на лето буде слободан агент и потише са неким по новом колективном уговору. Готово је извесно да још пар година остаје у Денверу. Екипа има перспективу, потенцијал, али и квалитет да већ ове године направи нешто више у плејофу јер ја осим Сан Антонија не видим ниједну екипу која се посебно издваја на западу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Odlično izgleda Denver. Evo mesto startera imaju (ako je to bitno) Louson, Aflalo, Galinari, Martin i Nene. Super petorka. Klupa skoro jednako dobra, ista takoreći: Felton, Smit, Čendler, Herington, Andersen (odličan drugi tim), a tu su i Mozgov, Forbs, kao i Kufos i Ilaj.
Zanimljiva ekipa, ovim trejdom su dobili dosta, imaju po 2 odlična igrača na svakoj poziciji + još par njih dobrih i talentovanih...
Zanimljiva ekipa, ovim trejdom su dobili dosta, imaju po 2 odlična igrača na svakoj poziciji + još par njih dobrih i talentovanih...
KKP- prva petorka
Koliki je Neneov ugovor? imaju Kufosa i Moygova + Martin, Andersen, Herington i Chandler moze na PF. Ako mu na leto istice ugovor, mozda i ne potpise... mozda sam lupio glupost, ali ipak ne razumem se toliko oko tih kepova i cuda
Nolle- mvp
od 1989. godine kada je Divac zakoračio na tle Amerike, zajedno sa njim, u NBA je zaigrao 21 Srbin. Dotakli smo skoro svaku franšizu u NBA
-Miami Heat: Predrag Danilović, Miloš Babić
-Orlando Magic: Darko Miličić
-New Jersey Nets: Mile Ilić, Nenad Krstić
-Washington Wizzards:
-Philadelphia Sixers:
-New York Knicks: Darko Miličić
-Boston Celtics: Nenad Krstić
-Toronto Raptors: Predrag Stojaković, Aleksandar Radojević
-Chicago Bulls: Dragan Tarlać
-Cleveland Cavaliers: Aleksandar Pavlović, Miloš Babić
-Detroit Pistons: Ratko Varda, Darko Miličić, Željko Rebrača
-Milwaukee Bucks:
-Indiana Pacers: Predrag Stojaković
-Charlotte Bobcats: Vladimir Radmanović
-Arlanta Hawks: Predrag Drobnjak, Željko Rebrača
-San Antonio Spurs: Žarko Paspalj
-Dallas Mavericks: Predrag Stojaković, Predrag Danilović, Aleksandar Pavlović, Radisav Ćurčić
-Houston Rockets:
-Memphis Grizzlies: Marko Jarić, Darko Miličić
-New Orleans/Charlotte Hornets: Predrag Stojaković, Aleksandar Pavlović, Vlade Divac
-Utah Jazz: Aleksandar Pavlović, Aleksandar Radojević
-Denver Nuggets: Predrag Savović, Rastko Cvetković
-Minnesota Timberwolves: Aleksandar Pavlović, Marko Jarić, Darko Miličić, Igor Rakočević
-Seattle Sonics/OKC Thunder: Vladimir Radmanović, Predrag Drobnjak, Nenad Krstić
-Portland Blazers: Aleksandar Đorđević
-Golden State Warriors: Kosta Perović, Vladimir Radmanović, Žarko Čabarkapa
-Sacramento Kings: Predrag Stojaković, Vlade Divac
-Los Angeles Clippers: Vladimir Radmanović, Predrag Drobnjak, Marko Jarić, Željko Rebrača
-Los Angeles Lakers: Vladimir Radmanović, Vlade Divac
-Phoenix Suns: Žarko Čabarkapa
Dakle, nema nas samo u Vašingtonu, Fili, Milvokiju i Hjustonu
Gledajući ove parametre, mislim da smo najjača sila na svijetu nakon Amerike
-Miami Heat: Predrag Danilović, Miloš Babić
-Orlando Magic: Darko Miličić
-New Jersey Nets: Mile Ilić, Nenad Krstić
-Washington Wizzards:
-Philadelphia Sixers:
-New York Knicks: Darko Miličić
-Boston Celtics: Nenad Krstić
-Toronto Raptors: Predrag Stojaković, Aleksandar Radojević
-Chicago Bulls: Dragan Tarlać
-Cleveland Cavaliers: Aleksandar Pavlović, Miloš Babić
-Detroit Pistons: Ratko Varda, Darko Miličić, Željko Rebrača
-Milwaukee Bucks:
-Indiana Pacers: Predrag Stojaković
-Charlotte Bobcats: Vladimir Radmanović
-Arlanta Hawks: Predrag Drobnjak, Željko Rebrača
-San Antonio Spurs: Žarko Paspalj
-Dallas Mavericks: Predrag Stojaković, Predrag Danilović, Aleksandar Pavlović, Radisav Ćurčić
-Houston Rockets:
-Memphis Grizzlies: Marko Jarić, Darko Miličić
-New Orleans/Charlotte Hornets: Predrag Stojaković, Aleksandar Pavlović, Vlade Divac
-Utah Jazz: Aleksandar Pavlović, Aleksandar Radojević
-Denver Nuggets: Predrag Savović, Rastko Cvetković
-Minnesota Timberwolves: Aleksandar Pavlović, Marko Jarić, Darko Miličić, Igor Rakočević
-Seattle Sonics/OKC Thunder: Vladimir Radmanović, Predrag Drobnjak, Nenad Krstić
-Portland Blazers: Aleksandar Đorđević
-Golden State Warriors: Kosta Perović, Vladimir Radmanović, Žarko Čabarkapa
-Sacramento Kings: Predrag Stojaković, Vlade Divac
-Los Angeles Clippers: Vladimir Radmanović, Predrag Drobnjak, Marko Jarić, Željko Rebrača
-Los Angeles Lakers: Vladimir Radmanović, Vlade Divac
-Phoenix Suns: Žarko Čabarkapa
Dakle, nema nas samo u Vašingtonu, Fili, Milvokiju i Hjustonu
Gledajući ove parametre, mislim da smo najjača sila na svijetu nakon Amerike
drexler- mvp
Никада нисам размишљао на ову тему али стварно су ме одушевили ови податци. Можда су Французи бољи од нас, али стварно немам податке (ако под тим појмом подразумевамо бројне црнце који су мигрирали из африке, провели детињство у Француској и добили папире па после преко колеџа завршили у НБА)
Најновији интервију са Крисом Полом
https://www.youtube.com/watch?v=k854hiGW6PE
Колико ме је изнервирала вест да је Јута преговарала да доведе Хериса у замену за неке друге играче а да је Вилијамс ту тек накнадно упао у комбинацију...
http://www.nypost.com/p/sports/nets/and_all_that_jazz_unIT9ElC1HgMlU6bm9Bj1N
Најновији интервију са Крисом Полом
https://www.youtube.com/watch?v=k854hiGW6PE
Колико ме је изнервирала вест да је Јута преговарала да доведе Хериса у замену за неке друге играче а да је Вилијамс ту тек накнадно упао у комбинацију...
http://www.nypost.com/p/sports/nets/and_all_that_jazz_unIT9ElC1HgMlU6bm9Bj1N
ZuLuofVozdovac- mvp
Lista stvarno jeste pozamasna, jos se samo moze dodati da je Ratko Varda bio na rosteru Wizardsa, ali nije igrao nijednu zvanicnu utakmicu.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
nisam imao pojma da je Billy King GM Netsa... to je lik koji je bio šef u Sixersima tokom Iversonove ere, i uvijek je bio u centru pažnje balansirajući između njegovih genijalnih partija na terenu i incidenata van terena. Bio je par puta i u Pioniru na utakmicama Partizana u društvu Danka Cvjetičanina koji je Filin skaut za Evropu
drexler- mvp
Da nije Dareta i Radmana spisak klubova bez Srba u njima bi bio pozamašan.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Veliki problemi u Detroitu, nekoliko igraca propustilo jutarnji trening u znak protesta prema treneru Kuesteru. Medju igracima koji su propustili trening su Hamilton, Prins, Mk Grejdi, Staki, Daje, Kris Wilkoks, Ben Walas ( koji je opravdan posto ima privatnih problema vec duze vreme )... Problemi u Pistonsima se nastavljaju...
Moram da priznam da mi je najzalije sto Hamilton nije zavrsio u nekoj jacoj ekipi ovih dana, bio bi odlicno pojacanje za Cikago ili Dalas recimo...
Inace, malopre sam citao zanimljiv tekst, zezancija naravno. Kazu da je Perkins jedini centar koji moze da izadje na kraj sa centrima Lejkersa pa pretpostavljaju da je Boston napravio dil sa Oklahomom i poslao im Perkinsa da bi oni izbacili Lejkerse u Plejofu pre finala pa da Boston moze lakse da osvoji titulu ...
Inace, pun mi je kur... ti insajdera, jos nisam naisao na tekst gde naseg Krstica bar malo hvale, svi gpvpre da je Oklahoma sa Lejkersima sad glavni kandidat za titulu, a niko bar da kaze da bi Krstic mogao imati odlicnu saradnju sa Rondom kao sto je imao i sa Kidom...
Moram da priznam da mi je najzalije sto Hamilton nije zavrsio u nekoj jacoj ekipi ovih dana, bio bi odlicno pojacanje za Cikago ili Dalas recimo...
Inace, malopre sam citao zanimljiv tekst, zezancija naravno. Kazu da je Perkins jedini centar koji moze da izadje na kraj sa centrima Lejkersa pa pretpostavljaju da je Boston napravio dil sa Oklahomom i poslao im Perkinsa da bi oni izbacili Lejkerse u Plejofu pre finala pa da Boston moze lakse da osvoji titulu ...
Inace, pun mi je kur... ti insajdera, jos nisam naisao na tekst gde naseg Krstica bar malo hvale, svi gpvpre da je Oklahoma sa Lejkersima sad glavni kandidat za titulu, a niko bar da kaze da bi Krstic mogao imati odlicnu saradnju sa Rondom kao sto je imao i sa Kidom...
Mihael- mvp
Mislim da Denveru nikad neće više pasti na pamet da angažuje igrača sa ovih prostora ako uzmu u obzir dosadašnje iskustvo.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Bodi Bond ::Da nije Dareta i Radmana spisak klubova bez Srba u njima bi bio pozamašan.
Boga mi, i Pavlovic se prosetao ligom u zadnje vreme.
Stvarno je smesno da Krstica niko ne pominje u ovim trejd analizama, nikako mi nije jasno.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
I ja isto delim mišljenje da je Krle samo dobio ovim trejdom. Pogotovo što su trenutno povređena oba O Nila, trejdovan Erden, ima odličnog pleja, pomoćnik trenera je njegov bivši prvi trener u Nju Džersiju... Samo da ga posluži zdravlje i mislim da će biti skroz dobra investicija za Boston.
Isto tako mislim da je Juta odlično prošla sa ovim trejdom, Williams svakako nije hteo da produži ugovor sa Jutom, a Juta je dobila potencijalnog all-star igrača (Favorsa) i bivšeg all-star igrača (Harrisa) + pikove.
Btw. kakva slika Krleta na B92:
Karmelo ga mazi po mošnicama, dok ga Krle udara nevidljivom stolicom.
Isto tako mislim da je Juta odlično prošla sa ovim trejdom, Williams svakako nije hteo da produži ugovor sa Jutom, a Juta je dobila potencijalnog all-star igrača (Favorsa) i bivšeg all-star igrača (Harrisa) + pikove.
Btw. kakva slika Krleta na B92:
Karmelo ga mazi po mošnicama, dok ga Krle udara nevidljivom stolicom.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Mihael ::Veliki problemi u Detroitu, nekoliko igraca propustilo jutarnji trening u znak protesta prema treneru Kuesteru. Medju igracima koji su propustili trening su Hamilton, Prins, Mk Grejdi, Staki, Daje, Kris Wilkoks, Ben Walas ( koji je opravdan posto ima privatnih problema vec duze vreme )... Problemi u Pistonsima se nastavljaju...
Što protestvuju? To sad prvi put čujem. Koji je problem? Samo trener ili ima tu još nešto?
KKP- prva petorka
Pa najvise zbog trenera, a neki ( Hamilton ) i zato sto su ocekivali trejdove kad ono nista...
EDIT:
Detrot izgubo od Filadelfije sa 110-104 a igrali su sa ukupno 6 igraca...
Sarlot pobedio Kingse 110-98 a igrali su sa 8 igraca...
Klivlend pobedio Nikse 115 - 109 i polazao da su na pravom putu jer ce sledece godine sa dva extra pika biti mnogo ozbiljnija ekipa...
A Bos je sinoc pored ocajne igre i suta iz igre 1-18 uspeo da uradi i ovo, ne zna se sta je zalosnije...
EDIT:
Detrot izgubo od Filadelfije sa 110-104 a igrali su sa ukupno 6 igraca...
Sarlot pobedio Kingse 110-98 a igrali su sa 8 igraca...
Klivlend pobedio Nikse 115 - 109 i polazao da su na pravom putu jer ce sledece godine sa dva extra pika biti mnogo ozbiljnija ekipa...
A Bos je sinoc pored ocajne igre i suta iz igre 1-18 uspeo da uradi i ovo, ne zna se sta je zalosnije...
Mihael- mvp
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» Španska ACB liga 2010/2011