KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Ako nista drugo, odnos vrhunskih poteza i zakucavanja Partizan 7 - Real 2...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Jerels trci u kontru i umesto da ode na ulaz sutira brzu trojku
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
IGRACI NECE DA NAM SE VRACAJU U ODBRANU I SUTIRAMO U TRECOJ SEKUNDI NAPADA !!!! OVO NISAM DOZIVEO NIKAD GLEDAJUCI PARTIZAN !
Gost- Gost
Dzerels u kontri 3 na 2 suta trojku, neverovatno... i to drugi put veceras... Bednik smrdljivi...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ne sećam se kada je poslednji put neki igrač Partizana zaslužio zvižduke grobara...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Nije nam Jerrels nista kriv, a pogotovo ne veceras. Izrazi tipa bednik smrdljivi stvarno nisu na mestu.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Sve je ovo vec vidjeno puno puta ove sezone. Ekipa igra u rasulu, prakticno osim 1/4 ovo ostalo ne vredi komentarisati.
Sergej- mvp
Gist u americi zakacio kurcobolju.. Zao mi Vlade..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
ja sam prvi branio Klobucara ali on nema pojma sta igra,Kecman odigrao najgoru utakmicu u Partizanovom dresu ,Gist posle povratka iz amerike totalno drugi igrac u negativnom, Dzavai pozitivno iznenadio sa sve boljim partijama, ovaj real najsmrdljiviji klub onako foliranje rejesa i ljuja je sramota za kosarku i razlog zbog kojeg nepodnosim spansku reprezen a i njihovu kosarku.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Ja pored, nazalost vec standardne, ocajne organizacije u igri i nikakvog zalaganja moram da izdvojim mali milion glupih i bespotrebnih faulova koje smo napravili. Ne znam sta vise da kazem za igru, a da se ne ponovim... Ko moze da trpi ovo meni nije jasno!?
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
I KADA NE BUDES PRVI TI....
I KADA SE CUJU ZVIZDUCI ......
I TADA CU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA.......
I KADA SE CUJU ZVIZDUCI ......
I TADA CU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA.......
Markos- prva petorka
Nolle sta god da napises sad, ne moze ti se zameriti..
Po mom misljenju prelaznu ocenu veceras su zasluzili samo Jawai i Vesely ( i pored sl. bacanja, zalaganje nije izostalo kao uvek ) ..
Po mom misljenju prelaznu ocenu veceras su zasluzili samo Jawai i Vesely ( i pored sl. bacanja, zalaganje nije izostalo kao uvek ) ..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ja sto sam video u 3 i 4 cetvrtini, najgori ubedljivo je bio Milosavljevic. Covek daje loptu protivnickom igracu, pa baca loptu u aut, pa se saplice . Vidim sada da je imao 5 izgubljenih lopti.
On mi je ubedljivo najvece razocarenje sezone. Mnogo sam ocekivao od tog momka, ali me totalno razocarao. Vidim samo da Veseli igra dobro.
Hajde ako vam nije mrsko neka neko napise malo detaljnije vidjenje cele utakmice.
On mi je ubedljivo najvece razocarenje sezone. Mnogo sam ocekivao od tog momka, ali me totalno razocarao. Vidim samo da Veseli igra dobro.
Hajde ako vam nije mrsko neka neko napise malo detaljnije vidjenje cele utakmice.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Dule Kecman ::Nolle sta god da napises sad, ne moze ti se zameriti..
ok.. a po mom misljenju ni Kurtis nije lose odigrao.. mada imam neki osjecaj da ga vlada pustio da se dobro izigra pred jedno prekookeansko putovanje u jednom smjeru iz prostog razloga sto "nije lose" - nije dovoljno..
milosavljevic i kecman zajedno 6-7 lopti u aut bace i po koju u ruke protivnika
necu da poricem: igrali smo k'o ku*ac, ali ipak protiv 8 "igraca" na terenu je to bila nemoguca misija.. kao da su se na dvije polovine istog terena igrale dvije razlicite utakmice sa razlicitim djeliocima NEpravde
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Imali smo izgubljenih lopti kao protiv Sijene pre 2 godine isto u prvom kolu TOP 16 faze...
Markos- prva petorka
Ko je progalsio ovog nesrecnog Milosavljevica za talenta, nek dodje da ga sad isamaram! Izvanredno glup decko.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Duda Ivković.Sarlo ::Ko je progalsio ovog nesrecnog Milosavljevica za talenta, nek dodje da ga sad isamaram! Izvanredno glup decko.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
ne znam zasto svi pljujete Dragana , ovo mu je prvo ozbiljnije takmicenje u zivotu , normalno je da gresi kad je do sada igrao samo KLS i NLB, videcemo u narednom periodu kako ce napredovati, pa na kraju svoditi racune.
Everton- prva petorka
Сваки пораз на страни са мање од 20 разлике био би успех за овај тим Партизана.
air slavkan- šesti igrač
Everton ::ne znam zasto svi pljujete Dragana , ovo mu je prvo ozbiljnije takmicenje u zivotu , normalno je da gresi kad je do sada igrao samo KLS i NLB, videcemo u narednom periodu kako ce napredovati, pa na kraju svoditi racune.
Ja ga nepljujem nego kritikujem. E brate on je sav isprepadan. Kada dobije loptu on je baca u aut kao da je uzarena.
Video si kako je dobro igrao protiv Zalgirisa. Moze on i bolje od toga, mora malo da dodje sebi.
On je buducnost nasega tima, hocu da pokaze taj svoj potencijal zbog koga ga je i Duda vodio na pripreme.
Poslednji izmenio dane dana Sre 19 Jan 2011 - 11:20, izmenjeno ukupno 1 puta
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Draganče bar ima muda, ima želju, ima energiju. Mlad je, nedostatke će korigovati, igru će unaprediti...
Samo prva četvrtina je ličila na nešto, ali i u tom periodu nekoliko glupih faulova, prilikom šuta za tri, kada nisu mogli da se izblokiraju šutevi. Već posle toga su totalno pali u igri. Bezidejnost, nedovoljno želje i inergije, i povrh svega, totalna dekoncentracija (što se i vidi po broju izgubljenih lopti i šutiranju slobodnih bacanja).
Ono što je već hronično, a mene neverovatno nervira (toliko da bih pucao u oko nekome) je Katić sa svojim rolama u napadu i promašivanjem onoga što ne može da se promaši. Nije mi jasno da l' taj čovek juri neki rekord, u broju promašenih zicera!?
Samo prva četvrtina je ličila na nešto, ali i u tom periodu nekoliko glupih faulova, prilikom šuta za tri, kada nisu mogli da se izblokiraju šutevi. Već posle toga su totalno pali u igri. Bezidejnost, nedovoljno želje i inergije, i povrh svega, totalna dekoncentracija (što se i vidi po broju izgubljenih lopti i šutiranju slobodnih bacanja).
Ono što je već hronično, a mene neverovatno nervira (toliko da bih pucao u oko nekome) je Katić sa svojim rolama u napadu i promašivanjem onoga što ne može da se promaši. Nije mi jasno da l' taj čovek juri neki rekord, u broju promašenih zicera!?
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Bravo slavkane za post , treba biti realan i od ove ekipe neocekivati nista vise od ovog TOP16 EL, F4NLB i domacu titulu, jbg pogresili smo u selekciji stranih igraca igraca, malo i lose srece i to je to ,ali ja sam optimista vidim napredak kod Vlade kao trenera i ima moju punu podrsku.air slavkan ::Сваки пораз на страни са мање од 20 разлике био би успех за овај тим Партизана.
Everton- prva petorka
Everton ::Bravo slavkane za post , treba biti realan i od ove ekipe neocekivati nista vise od ovog TOP16 EL, F4NLB i domacu titulu, jbg pogresili smo u selekciji stranih igraca igraca, malo i lose srece i to je to ,ali ja sam optimista vidim napredak kod Vlade kao trenera i ima moju punu podrsku.air slavkan ::Сваки пораз на страни са мање од 20 разлике био би успех за овај тим Партизана.
kapa dole momci, ovde se većina ljudi ponaša kao da je ovo prvi ubjedljiv poraz Partizana u Evropi. Idemo dalje, nema bježanja, nema povlačenja, krenulo je naopako ali moramo izgurati sezonu. Neka svako igra kako zna i kako misli da treba, ali osvanuće i to ljeto gospodnje 2011. pa će se očistiti škart od onih koji vrijede. Danilović i Todorić su živi ljudi, moraju praviti greške, šta da se radi.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Meni najvise smeta sto penzioner Bozic i baletan Klobucar uzimaju minute Jaramazu i Bogdanovicu. Vesely odlican samo bacanja
Voleo bih da znam razlog Gistovog pustanja u Ameriku u sred sezone.
Jerrells je pokazao neku borbenost, vise je trcao ali po meni on igra siledzijski. Mora se priznati pored svega da nas ni sut nije isao. Jel moze neko da okaci statistiku od veceras?
Voleo bih da znam razlog Gistovog pustanja u Ameriku u sred sezone.
Jerrells je pokazao neku borbenost, vise je trcao ali po meni on igra siledzijski. Mora se priznati pored svega da nas ni sut nije isao. Jel moze neko da okaci statistiku od veceras?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Everton ::ne znam zasto svi pljujete Dragana , ovo mu je prvo ozbiljnije takmicenje u zivotu , normalno je da gresi kad je do sada igrao samo KLS i NLB, videcemo u narednom periodu kako ce napredovati, pa na kraju svoditi racune.
Nije samo evroliga u pitanju, nio u Nlb ligi ne igra nista bolje. Ne vidim nikakav potencijal kod njega. Ne mogu kosarkaskim znanjem ni da pridjem na 1000 svetlosnih godina Ivkovicu,ali mislim da gresi. Pa nek on mene isamara ako se MIlosavljevic proslavi.
Sarlo- mahač peškirom
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo