KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Mislim da Real ove i prosle godine nije ekipa sa kojom ne mozemo da se ravnopravno borimo ,bitna stvar je kako se pripremimo,koliko damo sebe u odbrani,strasno mi smeta to sto Dzavaji nikada ne pomaze kada neko probije u reket .To me izludjuje....
Mislim da cemo igrati bez grca ,ali ako mene pitate bitnija mi je utakmica u subotu nego ova veceras....Ja sam se posle povrede Vujketa pozdravio sa top-16 i mislim da ukoliko neko (zvucan) ne opojaca nama omiljen klub da nema sta da trazimo ....Efes je brutalno jak ove godine ...
Mislim da cemo igrati bez grca ,ali ako mene pitate bitnija mi je utakmica u subotu nego ova veceras....Ja sam se posle povrede Vujketa pozdravio sa top-16 i mislim da ukoliko neko (zvucan) ne opojaca nama omiljen klub da nema sta da trazimo ....Efes je brutalno jak ove godine ...
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ja se samo plasim da nas Real ne unisti u skoku. Imaju Fisera,Rejesa i Tomica. Ne znam da li ce Begic igrati,ali su svakako u ogromnoj prednosti na centarskoj poziciji.Treba nam sut,bez toga gubimo lagano. Ako Kecman i Klobucar prorade u sutu i ako se Jerrells malo razbudi i ako iskoristimo Veselog na pravi nacin e onda je vec druga prica
Samo hrabro i da prikazemo "defanzivnu kliniku" veceras !
Samo hrabro i da prikazemo "defanzivnu kliniku" veceras !
Gost- Gost
Nazalost necu moci da gledam utakicu, imam obaveze, (idem na slavu da se olesim ) ali nisam previse optimistican pred utakmicu. Imaju dosta jacu centarsku poziciju, Tomic je vrlo dobar, Fiser i Rejes su dobri sa distace, Garbahosa naravno sjajan suter za tri poena. Znajuci kako Dzava igra u odbrani i kako brani pik end rol bice mucno gledati. Nasa jedina sansa je da igramo atomsku odbranu iz koje bi napravili sto vise brzih kontri, i da nas krene sut za tri (tu pre svega mislim na Klobucara,Milosavljevica i Kurtisa) od Kecmana i Gista ocekujem da ce standardno ubaciti po neku trojku.
Ako budemo u egalu pred kraj utakmice ko zna mozda i pobedimo. Treba zaustaviti Ljulja koji ako se razigra moze da nam presudi.
Jbg. Real je dosta jak na svome terenu, mislim da nemaju poraz ove godine bice tesko, ali samo zelim da vidim da svi ginu na terenu, da prsti od duela, da se igra cvrsta odbrana. Za Dzarelsa se nadam da ce da proradi veceras, a ako nastavi kao do sada, neka se nosi u pm. Srecno nam svima veceras.
Ako budemo u egalu pred kraj utakmice ko zna mozda i pobedimo. Treba zaustaviti Ljulja koji ako se razigra moze da nam presudi.
Jbg. Real je dosta jak na svome terenu, mislim da nemaju poraz ove godine bice tesko, ali samo zelim da vidim da svi ginu na terenu, da prsti od duela, da se igra cvrsta odbrana. Za Dzarelsa se nadam da ce da proradi veceras, a ako nastavi kao do sada, neka se nosi u pm. Srecno nam svima veceras.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
U vezi ovog, defanzivna klinika, koliko si puta ove sezone gledao Real kuci ???
EL
Unikaha 56p (primljeni poeni), 18 falulova Realovih igraca
Brose 81p, 18
Oly 68p, 25
Roma 50p,19
Sharloa 45p, 13
Prosek 60,00ppg primljenih naspram 79.8ppg datih - bez poraza, sa 18.6 sviranih faulova i procentom suta iz igre 267/629 (42,4%)
Procenti suta protivnickih timova protiv Reala na njihovom terenu
Unikaha 19/62 sut iz igre, 8izgubljenih, 24 faula napravljena nad Realovim igracima
Brose 30/67, 14, 29
Oly 22/65, 15, 26
Roma 17/56, 22, 18
Sharloa 17/61, 15, 19
Prosek: 105/311 (33,7%), 14.8 iz.l i za kraj jos imaju sudjenje na domacem terenu mozda i najbolje u Evropi, cak dobijaju 23.2 faula, mislim da je to najbolji pokazatelj koliko su jaki na domacem terenu, mislim da niko nema vise dobijenih faulova u Evropi na domacem terenu !
Nisam ukljucivao ACB ligu u sve ovo
Tako da govoriti o klinickoj odbrani Partizana, na gostovanju u Madridu, bas i nije na mestu. Utakmica ce biti ruzna na gledanje, ratnicka, bezobrazna, tu KKP ima svoju sansu, da bije sto vise moze, da bije onoliko koliko sudija ne moze da svira. Moze da se dobije, ali tesko ove godine Real NIJE izgubio kuci
http://www.acb.com/partclub.php?cod_equipo=MAD
evo i za ACB, da ne radim isto kao i za EL pogledajte sami
Begic ce igrati, tako da su dobili jos jednog igraca u rotaciji dole, dok vi imate samo 3 Katic (probelimu sa ledjima), Gist kojem treba par dana da se oporavi od Jet lega + za sve ove dane imao je samo trening bez bandaza (od kada je dosao u Zg da igra utakmicu) i Jawai koji je van bilo kakve takmicarske forme.
I za kraj dodaj jos, da ste ove sezone u gostima slabi, pogotovo EL
Za mene najzanimljiviji duel Suarez – Kecman i eventualni duel Ubica - Vesely
EL
Unikaha 56p (primljeni poeni), 18 falulova Realovih igraca
Brose 81p, 18
Oly 68p, 25
Roma 50p,19
Sharloa 45p, 13
Prosek 60,00ppg primljenih naspram 79.8ppg datih - bez poraza, sa 18.6 sviranih faulova i procentom suta iz igre 267/629 (42,4%)
Procenti suta protivnickih timova protiv Reala na njihovom terenu
Unikaha 19/62 sut iz igre, 8izgubljenih, 24 faula napravljena nad Realovim igracima
Brose 30/67, 14, 29
Oly 22/65, 15, 26
Roma 17/56, 22, 18
Sharloa 17/61, 15, 19
Prosek: 105/311 (33,7%), 14.8 iz.l i za kraj jos imaju sudjenje na domacem terenu mozda i najbolje u Evropi, cak dobijaju 23.2 faula, mislim da je to najbolji pokazatelj koliko su jaki na domacem terenu, mislim da niko nema vise dobijenih faulova u Evropi na domacem terenu !
Nisam ukljucivao ACB ligu u sve ovo
Tako da govoriti o klinickoj odbrani Partizana, na gostovanju u Madridu, bas i nije na mestu. Utakmica ce biti ruzna na gledanje, ratnicka, bezobrazna, tu KKP ima svoju sansu, da bije sto vise moze, da bije onoliko koliko sudija ne moze da svira. Moze da se dobije, ali tesko ove godine Real NIJE izgubio kuci
http://www.acb.com/partclub.php?cod_equipo=MAD
evo i za ACB, da ne radim isto kao i za EL pogledajte sami
Begic ce igrati, tako da su dobili jos jednog igraca u rotaciji dole, dok vi imate samo 3 Katic (probelimu sa ledjima), Gist kojem treba par dana da se oporavi od Jet lega + za sve ove dane imao je samo trening bez bandaza (od kada je dosao u Zg da igra utakmicu) i Jawai koji je van bilo kakve takmicarske forme.
I za kraj dodaj jos, da ste ove sezone u gostima slabi, pogotovo EL
Za mene najzanimljiviji duel Suarez – Kecman i eventualni duel Ubica - Vesely
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
@nolle
Salio sam zbog toga sto je Edin na areni upotrebio taj izraz dosta puta u prethodne 4 utakmice,pa zelim opet takvu odbranu da igramo. Ne vidim zbog cega nije na mestu pozeleti celicnu odbranu ?
Salio sam zbog toga sto je Edin na areni upotrebio taj izraz dosta puta u prethodne 4 utakmice,pa zelim opet takvu odbranu da igramo. Ne vidim zbog cega nije na mestu pozeleti celicnu odbranu ?
Gost- Gost
jer je to protiv Reala ove sezone nemoguce... kratko i jednostavno Vi gledajte da izgubite sto manje svaku gostujucu, a da ovde Musa dere jarca.
Inace za EL fantasy bi valjalo uzeti nekog iz Reala, njihovi centri ce veceras da vas napune, sem ako Vesely ne bude imao 8+ skokova
Inace za EL fantasy bi valjalo uzeti nekog iz Reala, njihovi centri ce veceras da vas napune, sem ako Vesely ne bude imao 8+ skokova
Nolle- mvp
Dok nas "pune" centri Reala,vas pune:Zadar,Siroki,Igokea...
"uprkos brojnim poteškoćama i u inat svima do pobede" Dusko Vujosevic
"uprkos brojnim poteškoćama i u inat svima do pobede" Dusko Vujosevic
Markos- prva petorka
Kad uzmemo u obzir tradiciju,nase oscilacije i cinjenicu da se kosarka ne igra bez pleja,mislim da nam sanse nisu velike.
Ja bih bila prezadovoljna kad bi razlika na kraju bila pristojna pa da imamo sta da jurimo u revansu.
Ja bih bila prezadovoljna kad bi razlika na kraju bila pristojna pa da imamo sta da jurimo u revansu.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38
Markose, nema potrebe da se pronalaziš prozvanim u Noletovim tekstovima. Još manje je potrebno poređenje sa CZ u trenutcima kada nas čeka gostovanje u EL. Sve što je Nole napisao je činjenica. Pustite čoveka da piše na ovoj temi, ja bi voleo da čujem njegovo mišljenje i njegovu analizu. Sviđa mi se kako to radi na drugim temama i ne vidim razlog da to ne čini ovde. Ako mislite da je nešto pogrešno/netačno onda to oborite činjenicama, a ne besmislenim poređenjem.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Ajde,ajde nema nikakve tenzije
Mi svi Nolla gotivimo i zeljno iscekujemo svaki njegov post na ovoj temi.Tacno da ga nema trebalo bi ga izmisliti
Salim se naravno, mislim da si preozbiljno shvatio Markosa bez ikakvog razloga.Svi se mi salimo ovde.
Mi svi Nolla gotivimo i zeljno iscekujemo svaki njegov post na ovoj temi.Tacno da ga nema trebalo bi ga izmisliti
Salim se naravno, mislim da si preozbiljno shvatio Markosa bez ikakvog razloga.Svi se mi salimo ovde.
Maja- šesti igrač
Nolle nije nista lose rekao. Dao je analizu. On voli malo da doda koji smajli da iznervira ponekoga, ali sve sto je napisao generalno stoji. Slabiji smo i spolja i iznutra. Nasi plejevi zajedno u proseku imaju negativan indeks, a i centri nam ne blistaju. Mislim da Jovanovic treba da proba da forsira Lucica i Gista zajedno u igri. Bar 10min. Da rasire malo. Obojica mogu da pogode trojke. A Veselija drzati na trojci za to vreme da se pravi kakva takva kompenzacija u skoku.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
fizicar ::
Mislim da Jovanovic treba da proba da forsira Lucica i Gista zajedno u igri. Bar 10min. Da rasire malo. Obojica mogu da pogode trojke. A Veselija drzati na trojci za to vreme da se pravi kakva takva kompenzacija u skoku.
Kecman ni u jednom trenutku, kao ni Dragan na ovoj utakmici ne sme igrati SF !!!
Nolle- mvp
Nolle, našu odbranu igramo MI, a ne Real, tako da čitava tvoja pisanija u postu, nemaju amaba baš nikakve veze sa onim kako će PARTIZAN ući u utakmicu, koliko će biti borbani, kako će igrati odbranu. Čak i na sudijski kriterijum se prilagodi neko, tako da se i u tom segmentu nivo i definicija odbrane koriguju...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2bad4u :: Nolle, našu odbranu igramo MI, a ne Real, tako da čitava tvoja pisanija u postu, nemaju amaba baš nikakve veze sa onim kako će PARTIZAN ući u utakmicu, koliko će biti borbani, kako će igrati odbranu. Čak i na sudijski kriterijum se prilagodi neko, tako da se i u tom segmentu nivo i definicija odbrane koriguju...
Markos- prva petorka
Stoka Mesina NAMERNO je Novicu ubaqcio u prvih 5 ...da vidi kako ce da igra?!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Za sada nismo losi...
Bolje da nisam nista napisao...
Sada smo ocajni, stvarno ocajni...
Dzerels divlja na klupi... Po hitnom postupku otpusnica iz kluba...
Slobodna bacanja:
Real 18-18
Partizan 2-6
To je dovoljno od statistickih podataka...
Bolje da nisam nista napisao...
Sada smo ocajni, stvarno ocajni...
Dzerels divlja na klupi... Po hitnom postupku otpusnica iz kluba...
Slobodna bacanja:
Real 18-18
Partizan 2-6
To je dovoljno od statistickih podataka...
Mihael- mvp
Godina : 37
Jbt,koliko smo losi,ovo je strasno. 19 januar mi jos nemamo igru,niko ne zna sta treba da radi na terenu,sve individualno postizemo
Gost- Gost
Kurta aka znam prodor samo u levu stranu i Pera koji vraca protivnika u igru. E Vujke, Vujke..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
da ne bi Raska i njegovog ofanzivnog...
Ovaj Mesina namerno jebe Novicu, mamu li mu da mu mamu onu celavu ! Jedva cekam da ode iz Reala, bilo gde, i onda u prvoj sledecoj da mu se po*enja u usta, prva cetvorka nase reprezentacije koja je vicesampion Evrope i cetvrta na svetu, greje klupu i igra TROJKU. Bolesnik bre, uz to Novica se boji i da sutne na kos. Ima ulogu koju je Braca imao kod Duleta
Ovaj Mesina namerno jebe Novicu, mamu li mu da mu mamu onu celavu ! Jedva cekam da ode iz Reala, bilo gde, i onda u prvoj sledecoj da mu se po*enja u usta, prva cetvorka nase reprezentacije koja je vicesampion Evrope i cetvrta na svetu, greje klupu i igra TROJKU. Bolesnik bre, uz to Novica se boji i da sutne na kos. Ima ulogu koju je Braca imao kod Duleta
Nolle- mvp
Seronje jedne, kad vidim da slobodnjake šutiraju 100%... Ajd da je 5 od 5, nego 18 od 18!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Nolle se opasno naljutio.
Maja- šesti igrač
Evo nove igre:
Svaki put kad nasi naprave glup faul eksirajte casicu rakije. Dobro je za zivce, a verovatno se necete ni secati utakmice.
Svaki put kad nasi naprave glup faul eksirajte casicu rakije. Dobro je za zivce, a verovatno se necete ni secati utakmice.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
mnogo gotivim Novicu ( na stranu to sto voli pogresan tim ),ali tesko mi je da ga gledam ovakvog, jedna on najboljih cetvorki u Evropi igra trojku, i tu trojku igra na kasicicu
Nolle- mvp
A i ovaj Taker, premašio lični rekord sezone dobrano! A mora to protiv Partizana, k'o onaj Milaknis kad je imao indeks 9, a u narednih devet utakmica zbirno 8!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Odnos slobodnih bacanja je sramotan cak i za amatersku ligu a ne za Evroligu...
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo