Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 5 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Mihael Pon 17 Jan 2011 - 12:41

Pa s obzirom kako ove sezone igraju plejevi u Partizanu, Rasic je za njih sigurno briljirao...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 5 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Mihael Pon 17 Jan 2011 - 13:04

Voleo bi da prvo pojacanje pred pocetak sledece sezone bude upravo Vujanic, mislim da bi to bilo izvodljivo... Mislim da ce se on i posle ove povrede uspesno vratiti na teren a ubedjen sam da bi nam njegovih 20-ak minuta na terenu mnogo znacilo...
Ne verujem da ce ga mnogo ekipa traziti ali bi mi to trebali da uradimo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Pon 17 Jan 2011 - 14:39

Gazda Panioniosa ponudio Vujketu novi ugovor za sledecu sezonu.
Iskreno se nadam da ce nasi da odreaguju i da to nece dozvoliti.

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 17 Jan 2011 - 16:20

Koliko god voleo Vujketa, zdravorazumski razmišljajući, veliki je rizik potpisivati Vujanića. Em smo siromašan klub koji nema para da plaća igrača koji ne igra, em ne smemo da rizikujemo da nam jedan od vodećih igrača zadobije neku povredu u toku sezone.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pon 17 Jan 2011 - 22:49

Mehaničke povrede, kao što je Vujketova su više sticaj nesrećnih okolnosti, nego sklonosti negog igrača ka povredama. Tako da se ne slažem sa Bodijem da je rizik veći ili manji kod njega u odnosu na ostale igrače.

E sad, nakon svake mehaničke povrede, dolazi do određenog procenta disfunkcije nekog uda. Vujke je već pretrpeo popriličan boj povreda koje su sigurno u velikoj meri uticale na smanjenje pokretljivosti, u odnosu na ono što po predispozicijama imao.

Užasno mi je žao dečka, stvarno kao što neko reče, kao da je pod nekom crnom magijom..?!
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pon 17 Jan 2011 - 23:15

Mislim da od sledece sezone treba da trazimo pleja u drugoj Italijanskoj. Ti ljudi ocito zele da igraju u Evropi, a ocito da tamo ima i kvaliteta - Draper. Mislim da je Vujanic mozda i zavrsio karijeru. Zao mi je, ali tesko je da ce imati neku preteranu volju za nastavkom Sad
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Uto 18 Jan 2011 - 0:42

Sto ne bi imao. U inat svima i protiv svih. I ja se nadam da ce sledece godine biti nase prvo pojacanje, ako nista, bar da zameni Peru.
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 18 Jan 2011 - 0:57

Nova navijacka pesma Smile

I svi ce uvek cuti,
da bodricu do smrti,
Partizana moga voljenog.

Jer dusa i telo,
sve je crno-belo,
za ostalo nek nas cuva Bog.

I pesma nek' se ori,
a ti se samo bori
i zaigrajte slozno sad za nas!

Jer pobedu novu
stecicemo lako
jer sa Juga cuje se nas glas!

na na na na na na...Ucite GROBARI

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Uto 18 Jan 2011 - 1:11

"Zbog svih onih redova po hladnoći ispred Arene, imamo odgovornost prema našim navijačima", rekao trener crno-belih pred početak TOP 16 faze Evrolige.

Partizan mt:s u sredu igra prvu utakmicu Top 16 faze Evrolige. Crno-beli gostuju Realu u Madridu od 20.45 sati.

Trener srpskog šampiona Vlada Jovanović smatra da njegov tim ima problema sa premorom i sastavom, ali je istakao da igrači imaju odgovornost prema navijačima i da će u svakoj utakmici druge faze Evrolige dati sve od sebe.

"Prolazio sam pored Arene iz lične radoznalosti i video sam ogromne redove, ljude kako čekaju po zimi da bi došli do karata. Gledam na televiziji ljude kako su promrzli, ali srećni što su došli do karata. Mi stvarno imamo odgovornost prema tim ljudima", rekao je Jovanović novinarima u Beogradu.

"Tako je bilo i ranije, ali ja sada to prvi put gledam sa nove pozicije. Rekao sam igračima, a oni to znaju. Hvala tim ljudima.
Nismo bolji ni od koga kao tim u grupi Top 16 faze, ali borbenost ne sme da izostane."

Crno-beli su posle završetka prve faze Evrolige imali odličnu seriju od četiri uzastopne pobede, od čega tri na gostovanjima, ali su u nedelju izgubili od Cedevite u Zagrebu u neizvesnom meču.

Jovanović je kazao da je to posledica premora i pretrpanog rasporeda, kao i nedostatka treninga. Jedan od najboljih igrača ove sezone, Džejms Gist vratio se sa puta u SAD nepuna 24 pre utakmice.

"Osim pretrpanog rasporeda, u kome smo odigrali četiri utakmice za devet dana, Gist se vratio nepuna 24 sata pre utakmice i nije trenirao kako treba. Raška Katića bole leđa. Eto, doputovali smo kasno sinoć, a već sutra rano ujutru putujemo. Patili smo zbog toga, i patićemo još", rekao je Jovanović.

Partizan je trebalo da se pojača na ključnoj poziciji plejmejkera, ali je nekadašnji reprezentativac Miloš Vujanić juče slomio nogu.

"Nemamo rezervni plan. Bio sam potpuno zatečen vestima. Mi definitivno imamo problem na 'kecu'. Razgovaraću sa Todorićem i Danilovićem, ali moraćemo da se oslonimo i na igrače koji su tu, da iznesu taj teret, a nadam se da će i Kurtis Džerels podići nivo igre", kazao je trener Partizana.

Jovanović je najavio i da će ekipa trenirati pred put u Madrid, ali "bez bandaža", odnosno da će imati lakši trening, kao i da se nada da će tim veče pred polazak u glavni grad Španije imati dobar sastanak.

Partizan u utorak rano ujutru poleće u Madrid, a utakmica se igra u sredu od 20.45.
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 18 Jan 2011 - 1:30

Ако желите после утакмице са Реалом могу да напишем пресек игре сваког играча, игре тима, тренера... Слично као што урадим после Звездине утакмице, мислим да би било занимљиво да се прочита, бар ја тако мислим. Да се прочита мишљење ваше игре о једној утакмици,а да то не буде Партизановац. Хтедох да питам прво, јер ако напишем нешто што већини не одговара без дозволе... :-)
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Uto 18 Jan 2011 - 1:39

Nole, piši. Ja bih voleo da čujem mišljenje. up
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Uto 18 Jan 2011 - 1:50

partizannnnn ::Nova navijacka pesma Smile

I svi ce uvek cuti,
da bodricu do smrti,
Partizana moga voljenog.

Jer dusa i telo,
sve je crno-belo,

I pesma nek' se ori,
a ti se samo bori

Jer pobedu novu
stecicemo lako

Jel ima na youtube-u ova pesma? Kako da je učimo, kad ne znamo melodiju, kako ide i to... Smile Ali svidja mi se Wink
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tazz Uto 18 Jan 2011 - 2:17

New round vs. old friends

Hello everybody, for the third time this season! Greetings to all fans of basketball, of the Euroleague and of course, to all Partizan supporters! I have no doubt that everyone is eagerly awaiting the start of the Turkish Airlines Euroleague Top 16. That's the exact same feeling my team and I have now. The Top 16, as you all know, is sure to be very interesting and unexpected until the end. As always, some surprises are likely to happen in this round that will make the Euroleague season even more interesting than it has been so far. And those surprises will bring us both new heroes and some tragedians. This is Partizan’s fifth consecutive year of playing in the Euroleague Top 16 phase. Considering all the circumstances, that is an incredible record of success for our basketball, for the city of Belgrade and for Serbia.
KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 5 Dusan-kecman-partizan-mt-s
The first phase of the Turkish Airlines Euroleague, the regular season, turned out to be a good one for Partizan. We were able to secure our spot in Top 16 before the end of the phase, and for us that meant a great success in a very difficult and uncertain group. In those first 10 games, a lot of our players gained much-needed Euroleague experience that will mean a lot to them and to the team in the rest of the competition and in their careers. All those factors produced an even better working atmosphere on the team and the desire for more detailed work. We are going into the Top 16 now with a hunger for better results and success.

The draw determined that in the second phase we are in a very difficult group, with Montepaschi Siena, Real Madrid and Efes Pilsen. The quality of those teams and their ambition in this competition is something that is beyond any question. Siena is one of the biggest surprises this year, Madrid has been waiting to return to the Final Four for a long time, and Efes is always a team ready to reach the playoffs. For Partizan, there is one thing that makes this group even more notable: all three teams have former Partizan players who left their mark on us in recent seasons!

We will go first to face an old friend in Novica Velickovic, who is in his second season at Real Madrid. Before that, he played great for us at Partizan and was the Euroleague's Rising Star Trophy winner in his last season here. He was also one of the favorites of Partizan's fans. Next, we will see Lawrence Roberts - Lee, as we called him - who continues playing good games for Efes. Our supporters remember well his braveness and dedication in a Partizan jersey. Finally, we hope to see Bo McCalebb with Siena. Bo is also a favorite of the "Grobari", who will not soon forget his big games and great moves in our black-and-white jersey. Unfortunately, Bo is injured, so I'll take this opportunity to wish him a fast recovery. I hope he comes back in very good shape soon!

And for us, I hope that we will greet the Top 16 as we have in recent years, with the maximum will and motivation to play even better games and to seize every opportunity for victory. So, "Grobari", I expect you to fill Belgrade Arena to its maximum capacity, to create a fantastic atmosphere again, as you always have before. Together, we will try to make more surprises!
POSTED BY DUSCAN KECMAN - BELGRADE
DATE: Monday, January 17, 2011
Tazz
Tazz
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 22.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 18 Jan 2011 - 2:21

KKP ::
partizannnnn ::Nova navijacka pesma Smile

I svi ce uvek cuti,
da bodricu do smrti,
Partizana moga voljenog.

Jer dusa i telo,
sve je crno-belo,

I pesma nek' se ori,
a ti se samo bori

Jer pobedu novu
stecicemo lako

Jel ima na youtube-u ova pesma? Kako da je učimo, kad ne znamo melodiju, kako ide i to... Smile Ali svidja mi se Wink

Pesma rastura. Kad zagrmi na JNA/ARENI bice haos Smile
Nema je na jutjubu,ali je ima na fejsu na stranici grobari jug.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Uto 18 Jan 2011 - 2:37

Nolle ::Ако желите после утакмице са Реалом могу да напишем пресек игре сваког играча, игре тима, тренера... Слично као што урадим после Звездине утакмице, мислим да би било занимљиво да се прочита, бар ја тако мислим. Да се прочита мишљење ваше игре о једној утакмици,а да то не буде Партизановац. Хтедох да питам прво, јер ако напишем нешто што већини не одговара без дозволе... :-)

pa bolje napisi presek polu sezone , za svakog igraca, kako si ti to video i sta mislis koliko mogu jos da urade.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Uto 18 Jan 2011 - 2:49

Nolle ::Ако желите после утакмице са Реалом могу да напишем пресек игре сваког играча, игре тима, тренера... Слично као што урадим после Звездине утакмице, мислим да би било занимљиво да се прочита, бар ја тако мислим. Да се прочита мишљење ваше игре о једној утакмици,а да то не буде Партизановац. Хтедох да питам прво, јер ако напишем нешто што већини не одговара без дозволе... :-)

Moze, moze... al da bude ko posle Zvezdinih! Znaci, da imamo 3 Dzordana, 2 Pipena, 2 Hauarda... Very Happy Very Happy
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sarlo Uto 18 Jan 2011 - 5:00

"Činjenica je da Partizan ima dobro izgrađen sistem igre i u odbrani i u napadu", rekao je Mesina...
Sarlo
Sarlo
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Uto 18 Jan 2011 - 5:02

*partizannnnn

Nisi napisao, koja je melodija za ovu pesma? Ovo možemo samo da recitujemo, ako ne znamo melodiju, bez toga ne može da se peva. Jel znaš kako je melodija za pesmu?
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 18 Jan 2011 - 6:53

KKP ::*partizannnnn

Nisi napisao, koja je melodija za ovu pesma? Ovo možemo samo da recitujemo, ako ne znamo melodiju, bez toga ne može da se peva. Jel znaš kako je melodija za pesmu?

Jbg,izaci ce valjda snimak i na jutjubu. Ne mogu da ti kazem melodiju jer je jedinstvena,ne znam kako da ti je objasnim Very Happy

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 18 Jan 2011 - 6:55

vidi se u textu ciganjska emocija. Smile

Sjajan tekst ! Svaka cast !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Uto 18 Jan 2011 - 7:22

Nolle ::vidi se u textu ciganjska emocija. Smile

Sjajan tekst ! Svaka cast !

Bogami Nolle, jebeš, jebeš profesorski Very Happy
ako slučajno ne budem na forumu na kraju 2011., obavezno moj glas dajte Nolletu za forumaša godine!!! Smile
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja Uto 18 Jan 2011 - 7:40

Jase Nolle iskusno Cool

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 18 Jan 2011 - 8:13

znate li na sta ja mislim pod ciganjska emocija ??? plez
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 18 Jan 2011 - 8:25

Verovatno na neke tuzne emocije,zbog dominacije Partizana Very Happy

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 19 Jan 2011 - 3:23

ne...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu