KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
očaj.
igra u napadu je bezidejna i to je isto kao i zadnjih mjesec dana, ali sad ni odbranu ne igramo.
nevjerovatno me frustrira ovo. Ofanzivno najlimitiraniji tim Partizana koji pamtim.
čak i Radnički ima Lija koji može izdivljati i ubaciti 20 poena svaku veče, a Partizan se okružio sa 12 specijalaca, nijedan od njih nije koš-igrač.
Tužno izgledamo. Tačno je da odbrana uzima titule, ali mi smo to previše bukvalno shvatili
igra u napadu je bezidejna i to je isto kao i zadnjih mjesec dana, ali sad ni odbranu ne igramo.
nevjerovatno me frustrira ovo. Ofanzivno najlimitiraniji tim Partizana koji pamtim.
čak i Radnički ima Lija koji može izdivljati i ubaciti 20 poena svaku veče, a Partizan se okružio sa 12 specijalaca, nijedan od njih nije koš-igrač.
Tužno izgledamo. Tačno je da odbrana uzima titule, ali mi smo to previše bukvalno shvatili
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Nemas pleja, a cetvorka ti tek stigla iz Amerike. Jerrells deluje kao junior protiv Dreipera. Koliko je on kostao Cedevitu?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ajmo ljudi ima jos nade!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
pa jebem ti Partizan i Todorića i Jovanovića i Klobučara... od toliko Slovenaca mi dovedemo najgoreg. Kako se ne zajebaše i ne dovedoše ovog Trohu, on bar može ubosti nešto...
kakav promašaj, usuđujem se reći da je Klobučar najveća greška KK Partizana u novijoj istoriji
kakav promašaj, usuđujem se reći da je Klobučar najveća greška KK Partizana u novijoj istoriji
drexler- mvp
drexler ::pa jebem ti Partizan i Todorića i Jovanovića i Klobučara... od toliko Slovenaca mi dovedemo najgoreg. Kako se ne zajebaše i ne dovedoše ovog Trohu, on bar može ubosti nešto...
A jos nam celu sezonu uzima minute Mitrovicu...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Po ne znam koji put da napisem,jace je od mene.Ne bole porazi,to je sport,ali boli ovakva igra.Mi jednostavno nemamo igru.
Gost- Gost
odustao. doviđenja
drexler- mvp
Ako je za losu igru Gista opravdanje sto je iz aviona izasao na parket,odakle su sleteli ostali igraci?Sa Marsa mozda?
I mozda je Dzerels bolji igrac od Lafajeta,ali je ovaj drugi 10 puta bolje igrao u Partizanu od prvog.I sta smo dobili od te promene pleja u sred sezone?Baju koga zabole racku da potrci,ili ne daj Boze se potrudi malo u odbrani.Ako da neki kos,i to je sve sto mozemo da vidimo od njega.
I mozda je Dzerels bolji igrac od Lafajeta,ali je ovaj drugi 10 puta bolje igrao u Partizanu od prvog.I sta smo dobili od te promene pleja u sred sezone?Baju koga zabole racku da potrci,ili ne daj Boze se potrudi malo u odbrani.Ako da neki kos,i to je sve sto mozemo da vidimo od njega.
Gost- Gost
Au kakav gubitak za Vujanica...Dodje mi sad svasta da napisem, ali cu se suzdrzati..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
http://www.talkbasket.net/news/milos-vujanic-injured-3990.html
Procitajte tek ovaj haos gore.Koliko sam ja razumela vujke ovaj mec nije ni trebao da igra,ali su ga zamolili zbog povrede nekog igraca,strasno!
Kako se odvratno osecam.
Procitajte tek ovaj haos gore.Koliko sam ja razumela vujke ovaj mec nije ni trebao da igra,ali su ga zamolili zbog povrede nekog igraca,strasno!
Kako se odvratno osecam.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Кад сам видео како плаче на овим сликама и ја сам се расплакао.Maja ::http://www.talkbasket.net/news/milos-vujanic-injured-3990.html
Kako se odvratno osecam.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Strasno Veliki gubitak, neverovatno sta ga je sve pratilo kroz karijeru. Koga kriviti, ako i treba? Treba mu sad dati podrsku, pogotovo partizan, ako vec nije mogao da izdvoji 20000 ili koliko vec...
Naissus- prva petorka
Retko kudim igrače, ali Džavai, Katić i Klobučar su ZLO.
Ova visoka dvojka, takozvani centarski par?! Pa šta je sa njima? Jesu li dovedeni samo jer su fizički jaki, da ne kažem teški. U životu nisam video da neko tako baca loptu! Pa Slavkan je za njih Džordan lično šutem. Ovo je nije za osudu, za sramotu, ovo je već za batine, što ta dva DRVETA rade. Sreća pa su čamugi rekli da može da se zakucava i sa dve ruke. A ovo "naše" drvo, šut 3/9 i to sve pod košem, sam samcijat, kao duh, on ne može ni tablu da pogodi.
Da bar drži Bešovića u igri, ovaj bi nešto naučio jer mu je 18 godina, a ova dvojica?!?!?
Klobučar, je tako jedan promašaj, da nemam reči! Ono što sam mislio da bar igra odbranu ako ništa durgo, i tu gubim veru
Tresem se koliko sam se iznervirao, i kako sam vikao na monitor...
Kada dođem sebi, ću možda i malo trezvenije sagledati igru. Trenutno sam nesposoban za bilo šta osim da nekoga prebijem kao zeca.
Ova visoka dvojka, takozvani centarski par?! Pa šta je sa njima? Jesu li dovedeni samo jer su fizički jaki, da ne kažem teški. U životu nisam video da neko tako baca loptu! Pa Slavkan je za njih Džordan lično šutem. Ovo je nije za osudu, za sramotu, ovo je već za batine, što ta dva DRVETA rade. Sreća pa su čamugi rekli da može da se zakucava i sa dve ruke. A ovo "naše" drvo, šut 3/9 i to sve pod košem, sam samcijat, kao duh, on ne može ni tablu da pogodi.
Da bar drži Bešovića u igri, ovaj bi nešto naučio jer mu je 18 godina, a ova dvojica?!?!?
Klobučar, je tako jedan promašaj, da nemam reči! Ono što sam mislio da bar igra odbranu ako ništa durgo, i tu gubim veru
Tresem se koliko sam se iznervirao, i kako sam vikao na monitor...
Kada dođem sebi, ću možda i malo trezvenije sagledati igru. Trenutno sam nesposoban za bilo šta osim da nekoga prebijem kao zeca.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Potezi uprave ove sezone su skandalozni. Imali su jako lepu priliku da ga dovedu da su dali 20k. Tolika je bila kazna koju je Partizan morao da plati prosle, pretprosle godine kad su ubacene neke stvarcice u teren. Klobucar promasaj. Dovedes jednog pleja ne valja ti, sutnes ga dovedes drugog pleja kojeg cekas bude jos gori i na kraju dovedes prvu opciju koja bude najgora. A postoji legenda o tome kako je pleja jako lako naci jer u Americi imas koliko hoces igraca na toj poziciji. Partizan ove sezone moze da dobije utakmicu kada primi manje od 75 poena.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Sto se tice ove utakmice slazem se da je ovo napadacki dosta limitiran tim.
Niko osim Kecmana i Gista ne zna da ubode trojku. Pa sta nam rade "bekovi" Milosavljevic i Klobucar. Nemamo nikakve akcije, Kurtis ladi ja.. Katic promasuje zicere. Mozda sam do sada imao strpljenja za Kurtisa, ali sada mu zelim da se vrati u svoju Ameriku i zaboravi da je ikada igrao za nas.
Posto sam siguran da ce i navijaci Partizana brzo zaboraviti njegove "blistave" partije. Bolje nam je da gledamo Klobucara ili Jaramaza na pleju nego ovoga privatnika. Mada je i nesretni Jaka katastrofa. Trudi se momak ali dzaba. Mnogo smo se mi digli posle onih pobeda i 50 razlike protiv Sirokog. Ovaj tim ce morati jos mnogo da radi. Nadam se da ce prvi sledeci potez uprave biti otkaz Kurtisu a posle neka rade sta hoce.
Niko osim Kecmana i Gista ne zna da ubode trojku. Pa sta nam rade "bekovi" Milosavljevic i Klobucar. Nemamo nikakve akcije, Kurtis ladi ja.. Katic promasuje zicere. Mozda sam do sada imao strpljenja za Kurtisa, ali sada mu zelim da se vrati u svoju Ameriku i zaboravi da je ikada igrao za nas.
Posto sam siguran da ce i navijaci Partizana brzo zaboraviti njegove "blistave" partije. Bolje nam je da gledamo Klobucara ili Jaramaza na pleju nego ovoga privatnika. Mada je i nesretni Jaka katastrofa. Trudi se momak ali dzaba. Mnogo smo se mi digli posle onih pobeda i 50 razlike protiv Sirokog. Ovaj tim ce morati jos mnogo da radi. Nadam se da ce prvi sledeci potez uprave biti otkaz Kurtisu a posle neka rade sta hoce.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
jebote, Vujanić bi nam baš legao sad, on bi bio jedini rođeni napadač u ovoj ekipi... TRAGEDIJA.
Šta sad?
Što se tiče NLB, imamo relativno dobar raspored, i vjerovatno ćemo izgurati to 2. mjesto pred kraj.
Evroliga? E to je pitanje svih pitanja? Čini mi se da možemo dobiti dvije utakmice kod kuće, ako budemo ušli u dobar defanzivni ritam (2p. protiv Budućnosti) i ako navijači nagaze dobro na protivnike i na sudije.
Šta sad?
Što se tiče NLB, imamo relativno dobar raspored, i vjerovatno ćemo izgurati to 2. mjesto pred kraj.
Evroliga? E to je pitanje svih pitanja? Čini mi se da možemo dobiti dvije utakmice kod kuće, ako budemo ušli u dobar defanzivni ritam (2p. protiv Budućnosti) i ako navijači nagaze dobro na protivnike i na sudije.
drexler- mvp
Ја искрено једва чекам да се сезона заврши. Па онда на лето испочетка, на тенане.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
ne mogu da vjerujeeeeeemmmmmm....
Novica-Ubica- šesti igrač
Godina : 36
Posle serije pobeda, očekivao sam tešku utakmicu, ali i pobedu. Razočaran sam porazom i slabom partijom, još više ovom tragedijom, da tako kažem, koja je zadesila Vujanića i nas sve koji smo ga željno čekali. Teško i da bilo šta prokomentartišem sada...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
jebiga previse smo se radovali povredi Bo-a pa nam se vraca
Novica-Ubica- šesti igrač
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
au ovo sa Vujketom mi je teze palo nego da smo veceras pukli 50 razlike
Everton- prva petorka
Ljudi ja sam se toliko sjebao,ne mogu da Vam opisem.....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ne pamtim da mi je nekad bilo ovoliko krivo kad se neki igrac povredio...
Mihael- mvp
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo