KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Jovanoviću nije bilo lako da prokomentariše tešku povredu Miloša Vujanića: "To kad sam čuo u svlačionici... Neverovatno. Rekao sam Toši 'što mi reče'. Čuo sam to 17 minuta pred početak meča".
Moja sestra, buduci psiholog, tvrdi da je ovo bio razlog onakve igre Partizana (ako su oni saznali pre utakmice za to).
Moja sestra, buduci psiholog, tvrdi da je ovo bio razlog onakve igre Partizana (ako su oni saznali pre utakmice za to).
Marija- mahač peškirom
- Datum upisa : 05.10.2010
Godina : 30
Наравно, није потребна никаква психолошка сестра да се то закључи, мада би то био врло неозбиљан потез с Владине и Тошине стране да кажу тако нешто играчима пред утакмицу.Marija ::Jovanoviću nije bilo lako da prokomentariše tešku povredu Miloša Vujanića: "To kad sam čuo u svlačionici... Neverovatno. Rekao sam Toši 'što mi reče'. Čuo sam to 17 minuta pred početak meča".
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Cini se da je Jerrells bio posebno potresen sto Milos ne dolazi...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Žao mi je momka. Stvarno treba biti peh.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Mogao bi Dodik da nam da Chase-a, il da napravimo neku trampu otkud znam. Mnogo bi nam znacio play. Od Jerrelsa nema nista, licno bi voleo da mu vidim ledja koliko sutra...
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
ne znam mozda imam pogresno razmisljanje, ali ja bi posle ove nesrece Vujanica, i ovakog ponasanja a i igre CJ okrenuo novi list , a to je veca minutaza za Bogdanovica i Besovica po ceni da u evropi zavrsimo TOP16 0-6 i to da sluzimo za nabijanje razlike , za jadransku i nasu ligu imamo sasvim dobru ekipu.
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Steta je veca cinjenicom da je Vujke nas igrac koji ne opterecuje kvotu stranih igraca koju trebamo da imamo za domace prvenstvo.
Imao sam licnu zelju da ostane do kraja karijere kod nas i da skoluje ove klince kao sto to rade Kecman i Boza, kad ono medjutim...
@Evertone
Ne slazem se da trebamo da ubacimo Bogdanovica i Besovica (pa bre oni nemaju jedan jedini seniorski minut). Koja je korist sto ce ih unakaziti u Evroligi. To je kao kad bi amateru boksera sa 70kg, poslao na noge profesionalca od 80kg. Osim sto ce ih pokidati, nece izvuci nikakave pouke niti iskustvo...za njih je jos rano.
Ako cemo da forsiramo nekoga, onda da forsiramo Milosavljevica, Lucica...no kako stvari stoje jebace nas Kurta do samog kraja. Jos uvek se pitam gde je nestao covekj sa onih "youtube" klipova? Kontam klip nije kao realna slika, ali energija na terenu koju je ulagao ne moze da se isfolira...
To Danilovic treba da gepekuje, cisto da mu pojasni neke stvari...
Imao sam licnu zelju da ostane do kraja karijere kod nas i da skoluje ove klince kao sto to rade Kecman i Boza, kad ono medjutim...
@Evertone
Ne slazem se da trebamo da ubacimo Bogdanovica i Besovica (pa bre oni nemaju jedan jedini seniorski minut). Koja je korist sto ce ih unakaziti u Evroligi. To je kao kad bi amateru boksera sa 70kg, poslao na noge profesionalca od 80kg. Osim sto ce ih pokidati, nece izvuci nikakave pouke niti iskustvo...za njih je jos rano.
Ako cemo da forsiramo nekoga, onda da forsiramo Milosavljevica, Lucica...no kako stvari stoje jebace nas Kurta do samog kraja. Jos uvek se pitam gde je nestao covekj sa onih "youtube" klipova? Kontam klip nije kao realna slika, ali energija na terenu koju je ulagao ne moze da se isfolira...
To Danilovic treba da gepekuje, cisto da mu pojasni neke stvari...
Poslednji izmenio Imperator dana Ned 16 Jan 2011 - 11:23, izmenjeno ukupno 1 puta
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Za domace prvenstvo mozda otpuste Jerelsa i dovedu Miljenovica, on puni 18 u aprilu i moci ce valjda da igra domacu ligu. Ne znam samo kad ona pocinje...
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Kakve su to gluposti da je povreda Vujanica uticala na ovakvu igru Partizana!!! Alo bre, to su profesionalci a ne grupa izvidjaca.Ako ih je tako nesto poremetilo i uticalo na ovakvu igru onda ti ljudi nisu za taj posao koji su izabrali.
Sto se Dzerelsa tice, vidi se da momka boli ona stvar za Partizan.Bolje da mu daju sut kartu pa neka se vrati u Ameriku a mi da forsiramo igrace od kojih cemo imati neku korist u buducnosti.Youtube klipovi su jedna stvar a realnost totalno druga.Momak sigurno jeste dobar igrac ali psihicki izgleda da nije dobro podneo to sto je otapao u poslednji cas iz NBA i morao da dodje u Evropu(protiv svoje volje izgleda).Verovatno je mislio da moze da izigrava primadonu,dobija lepe pare i da se stedi pa da naredne sezone se vrati u NBA.
Sto se Dzerelsa tice, vidi se da momka boli ona stvar za Partizan.Bolje da mu daju sut kartu pa neka se vrati u Ameriku a mi da forsiramo igrace od kojih cemo imati neku korist u buducnosti.Youtube klipovi su jedna stvar a realnost totalno druga.Momak sigurno jeste dobar igrac ali psihicki izgleda da nije dobro podneo to sto je otapao u poslednji cas iz NBA i morao da dodje u Evropu(protiv svoje volje izgleda).Verovatno je mislio da moze da izigrava primadonu,dobija lepe pare i da se stedi pa da naredne sezone se vrati u NBA.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Miljenovic se nece dovoditi , to je glupost dokonih .... Ako i bude dolazio pre jeseni nece.
Druga stvar je , da mi posle pola sezone i dalje nemamo igru. Sve se svodi na individualni kvalitet par igraca.
Druga stvar je , da mi posle pola sezone i dalje nemamo igru. Sve se svodi na individualni kvalitet par igraca.
Sergej- mvp
Ne samo da smo izgubili Vujanica vec smo izgubili i Jungla koji je rekao da se vraca kad se vrati Vujanic ...
Mihael- mvp
Godina : 37
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=01&dd=17&nav_id=486290
Dobili smo zvaničan poziv za ovu novu Mediteransku ligu. Vrlo zanimljivo i interesantno, videćemo kakav će stav o tome imati i da li će ga imati u ovom trenutku ljudi iz Partizana. Lično, ja bih voleo da igramo tu, a ne ovu NLB ligu, gde se sve unapred zna ( ) i gde nas sudije poštuju kao da smo Crnokosa. Bio bi to i težak udarac za ligu. Ovamo bi bila Evroliga u malom, sve sjajni timovi. Jeste da bi šanse za trofej bile značajnop manje, ali bi, uz Evroligu, gledali još jednu fenomenalnu ligu i sjajne, jake i atraktivne utakmice. Dobra je NLB liga i kvalitetna, ali bi ja lično svakako više voleo ovu Mediteransku, ali još je rano za bilo kakve priče o tome. Voleo bih da čujem Danilovića, Todorića i Jovanovića šta misle o ovome i kakva je budućnost ove lige, ali izgleda da je ozbiljno...
Dobili smo zvaničan poziv za ovu novu Mediteransku ligu. Vrlo zanimljivo i interesantno, videćemo kakav će stav o tome imati i da li će ga imati u ovom trenutku ljudi iz Partizana. Lično, ja bih voleo da igramo tu, a ne ovu NLB ligu, gde se sve unapred zna ( ) i gde nas sudije poštuju kao da smo Crnokosa. Bio bi to i težak udarac za ligu. Ovamo bi bila Evroliga u malom, sve sjajni timovi. Jeste da bi šanse za trofej bile značajnop manje, ali bi, uz Evroligu, gledali još jednu fenomenalnu ligu i sjajne, jake i atraktivne utakmice. Dobra je NLB liga i kvalitetna, ali bi ja lično svakako više voleo ovu Mediteransku, ali još je rano za bilo kakve priče o tome. Voleo bih da čujem Danilovića, Todorića i Jovanovića šta misle o ovome i kakva je budućnost ove lige, ali izgleda da je ozbiljno...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Sportski interes, igranja jakih utakmica postoji. Hoće li postojati i finansijski, i hoće li i to takmičenje nositi bodove za EL? Mislim da su to glavna pitanja.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Pa jedino zbog tih bodova za evroligu, mada sigurno svi ovi klubovi imaju veliki uticaj i ako budu hteli da organiziju ligi ne verujem da ce biti problem Finansijski ce sigurno biti, ovi iz Katara su garant puni ko brod
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Svi oni imaju garantovano ucesce u EL,tako da tu ne bi bilo bodovanja......Ovo pije vodu samo ako bi se sve igrale u Areni....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Mogao bi ovaj projekat da uspe u potpunosti. Pre svega nama finansijski bi odgovarao , mnogo vise nego NLB.
Sergej- mvp
To bi bilo stvarno dobro i uvek bi bila puna hala
A jel su pozvali Zvezdu?
A jel su pozvali Zvezdu?
Markos- prva petorka
Sergej ::Mogao bi ovaj projekat da uspe u potpunosti. Pre svega nama finansijski bi odgovarao , mnogo vise nego NLB.
Da,ali kao sto kaze markooo sta cemo za evroligu,bodovanje...znaci ili A licenca ili nek se hebu vise,samo nas iskoriscavaju...
Gost- Gost
Uh kako bih volio da udjemo u ovu Mediterensku ligu, samo da vidim face glavesina iz Nlb lige. Ali ako je ovim velikim klubovima vec toliko stalo da Partizan igra u toj ligi, mislim da bi morali da izdejstvujemo ucesce jos jednom srpskom klubu( najvjerovatnije Hemofarmu).
Jer ako to nebi bilo uradjeno nas bi tretirali isto kao prvake Bugarske, Kipra, Katara, a ne kao redovne ucesnike Top 16 faze i predstavnika zemlje sa ogromnom kosarkaskom tradicijom.
Ova liga bi definitivno privukla mnogo vise sponzora, interesovanje bi bilo na mnogo vecem nivou nego Nlb liga. Veci broj godisnjih karata bi bio prodat, verovatno bi presli u Arenu itd.
Naravno ima ova liga i mana, mislim da bi doslo do situacije da sve manje domacih igraca igra u Partizanu (mada je i sada slicna situacija).
Ali glavni uslov uslova Partizan bi morao da bude da nam ovi veliki klubovi izdejstvuju ili A licencu za Evroligu, ili neko drugo resenje za igranje u Evroligi.
Cak i da nebude nista od ove lige, dobro je dosla ova vest kao pritisak na odredjenje ljude iz vrha Nlb lige. Moramo dobro diplomatski da odigramo, i da izvucemo najbolje moguce resenje. Ako nista drugo da makar dobijemo akcije u Nlb ligi i da se malo vise pitamo oko stvari u istoj. Videcemo sta ce se desavati!
Jer ako to nebi bilo uradjeno nas bi tretirali isto kao prvake Bugarske, Kipra, Katara, a ne kao redovne ucesnike Top 16 faze i predstavnika zemlje sa ogromnom kosarkaskom tradicijom.
Ova liga bi definitivno privukla mnogo vise sponzora, interesovanje bi bilo na mnogo vecem nivou nego Nlb liga. Veci broj godisnjih karata bi bio prodat, verovatno bi presli u Arenu itd.
Naravno ima ova liga i mana, mislim da bi doslo do situacije da sve manje domacih igraca igra u Partizanu (mada je i sada slicna situacija).
Ali glavni uslov uslova Partizan bi morao da bude da nam ovi veliki klubovi izdejstvuju ili A licencu za Evroligu, ili neko drugo resenje za igranje u Evroligi.
Cak i da nebude nista od ove lige, dobro je dosla ova vest kao pritisak na odredjenje ljude iz vrha Nlb lige. Moramo dobro diplomatski da odigramo, i da izvucemo najbolje moguce resenje. Ako nista drugo da makar dobijemo akcije u Nlb ligi i da se malo vise pitamo oko stvari u istoj. Videcemo sta ce se desavati!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=01&dd=17&nav_id=4864
Kako kenjaju ove Novosti to je strasno.
Kako kenjaju ove Novosti to je strasno.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Jbg svrsishodne su ako ti ponestane toalet papira
fizicar- prva petorka
Iskreno, bio big prezadovoljan dolaskom bilo kog od dvojice pomenutih, pitanje je koliko je to realno...
Mihael- mvp
Mihael ::Iskreno, bio big prezadovoljan dolaskom bilo kog od dvojice pomenutih, pitanje je koliko je to realno...
Bio bih i ja prezadovoljan, al ti isti koji kazu da Rasic dolazi kazu i da je briljirao prosle sezone u Partizanu Moram da pogledam Vujakliju i znacenje reci briljirati
fizicar- prva petorka
nemoj gledati u Vujakliju, to je recnik stranih reci i izraza ...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
, i Aleksandar Rašić, sada igrač turskog Trabzona, koji je prošle sezone briljirao u dresu Partizana
HAHAHAHAHHA, znači, molim vas nemojte više ovakve vesti da kopirate.
"briljirao" je stvarno strana reč koju mi ne razumemo, ali nisam siguran ni da u Vujakliji postoji adekvatan prevod.
HAHAHAHAHHA, znači, molim vas nemojte više ovakve vesti da kopirate.
"briljirao" je stvarno strana reč koju mi ne razumemo, ali nisam siguran ni da u Vujakliji postoji adekvatan prevod.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo