KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Mihael ::Inace, sto se tice kupa i toga ko ce da otpadne, za mene nema dileme, Klobucar, sto se mene tice, moze i da se ne vrati u tim vise nikad...
+1
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Pa sigurno će Klobučar propustiti Kup, nema tu neke dileme...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ako Lavrinovic nije dosao to je sjajna vest. Moramo da napunimo Rakovica licnim greskama, tj moramo da gurnemo igru pod kos.
Ja sam nesto uveren da mi dobijamo utakmicu veceras, uz podrsku sa tribina od prvog minuta. Glavno je da njima zaustavimo Kaukenasa i Zisisa, pogotovo Kaukenasa koji je sjajan suter. E sada realno nemoramo ni da pobedimo veceras samo bih volio da vidim napredak kod nekih igraca. Pre svega mislim na igranje odbrane kod Dzavaija i Kurte. Ajde Kurta i nekako ali Dzava je stvarno los. Ipak mislim ako Dzava odigra dobro u napadu veceras, uz standardne partije Gista, Dzarelsa( koji je ofanzivno sve bolji), poneku trojku Kecmana, Bozica i Milosavljevica, i da odigramo dobru odbranu kao sto znamo mislim da pobedjujemo. Sretno crno beli!!!!
Ja sam nesto uveren da mi dobijamo utakmicu veceras, uz podrsku sa tribina od prvog minuta. Glavno je da njima zaustavimo Kaukenasa i Zisisa, pogotovo Kaukenasa koji je sjajan suter. E sada realno nemoramo ni da pobedimo veceras samo bih volio da vidim napredak kod nekih igraca. Pre svega mislim na igranje odbrane kod Dzavaija i Kurte. Ajde Kurta i nekako ali Dzava je stvarno los. Ipak mislim ako Dzava odigra dobro u napadu veceras, uz standardne partije Gista, Dzarelsa( koji je ofanzivno sve bolji), poneku trojku Kecmana, Bozica i Milosavljevica, i da odigramo dobru odbranu kao sto znamo mislim da pobedjujemo. Sretno crno beli!!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Za kup i domaću ligu, jedino ne bih preboleo nedostanak Velevog. Osltali, čak i sada da odu mi apsolutno ne bi nedostajali (šta više, idu mi na ganglije).
A najviše bih voleo da otpadnu Klobučar ili Džavai. Klobučar jer apsolutno nije pokazao bilo koju pozitivnu osobinu u odnosu na konkurente u timu, Džavai isto tako, doveden je kao prvi centar, to ni u kom smislu nije opravdao, a ni jedna nova(pozitivna) dimenzija se ne dobija sa njim u odnosu na Katiće. Šta više u odbrani pika ne postoji, gabaritno i fizičkom snagom nema razlike u odnosu na Katića... Pre bih gurao Bešovića, makar bio drvo, makar bio slab (za našu ligu je više nego dovoljan), ali njegovim visinom dobijamo sasvim drugačiju dimenziju i u napadu i u odbrani! A on sa svojom visinom igleda mnoooogo bolje nego Slavkan (razlika je samo 5-6cm) u tom starosnom dobu.
A najviše bih voleo da otpadnu Klobučar ili Džavai. Klobučar jer apsolutno nije pokazao bilo koju pozitivnu osobinu u odnosu na konkurente u timu, Džavai isto tako, doveden je kao prvi centar, to ni u kom smislu nije opravdao, a ni jedna nova(pozitivna) dimenzija se ne dobija sa njim u odnosu na Katiće. Šta više u odbrani pika ne postoji, gabaritno i fizičkom snagom nema razlike u odnosu na Katića... Pre bih gurao Bešovića, makar bio drvo, makar bio slab (za našu ligu je više nego dovoljan), ali njegovim visinom dobijamo sasvim drugačiju dimenziju i u napadu i u odbrani! A on sa svojom visinom igleda mnoooogo bolje nego Slavkan (razlika je samo 5-6cm) u tom starosnom dobu.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Večeras imamo lepu priliku da dobijemo, jer Raković teško da će sam moći da odigra celu utakmicu na visokom nivou, jer naša igra mnogo ide preko centara i zato će biti stalno pod pritiskom, plus stralno će biti pod pritiskom u skoku. To što dobro brani pik igru, ne znači mnogo, jer mi i ne igramo baš nešto mnogo pik.
Mislim da će bitan faktor biti večeras i MIlosavljević i LUčić. Što se tiče kadrovske politike, ja bi iskreno ako es ne plasiramo u TOP 8 dao otkaze Dzavajiju i Klobučaru svakako na kraju osim ako ne pokaze neki napredak do kraja sezone. KUrtisu bi ponudio novi ugovor, jer mislim polako počinje da shvata šta je Partizan i svoju ulogu, a i navići će se na evropski stil, pošto sumnjam da će naaći neki bolji angažman.
Treb dati mladjim igračimo šansu, da pokažu dal su ili nisu za Partizan.
Mislim da će bitan faktor biti večeras i MIlosavljević i LUčić. Što se tiče kadrovske politike, ja bi iskreno ako es ne plasiramo u TOP 8 dao otkaze Dzavajiju i Klobučaru svakako na kraju osim ako ne pokaze neki napredak do kraja sezone. KUrtisu bi ponudio novi ugovor, jer mislim polako počinje da shvata šta je Partizan i svoju ulogu, a i navići će se na evropski stil, pošto sumnjam da će naaći neki bolji angažman.
Treb dati mladjim igračimo šansu, da pokažu dal su ili nisu za Partizan.
Gost- Gost
Ja mislim da ce Jerrells danas pokazati ono sto smo ocekivali od njega dok smo gledali You Tube klipove
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Jerrellsu je gepek postao prirodna sredina? Vade ga samo za treninge i tekme izgleda?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Sanjao sam da je Jerrells pokidao protiv Sijene!Markos ::Ja mislim da ce Jerrells danas pokazati ono sto smo ocekivali od njega dok smo gledali You Tube klipove
Ne znam da li sam ovo već spomenuo... Glupi grip...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Nadam se da ce ova tema za 2h biti krcata pozitivnim kometarima...
Mihael- mvp
Dragance izgleda ostavio glavu kod kuce posto ja na terenu vidim samo jednog veliko retarda...
Sudjenje ocaj, ocaj, ocaj...
Vlada stvarno treba da dobije jebenu tehnicku gresku vise...
Sudjenje ocaj, ocaj, ocaj...
Vlada stvarno treba da dobije jebenu tehnicku gresku vise...
Mihael- mvp
Mi slobodna bacanja 7-14 a Sijena 7-8...
Mihael- mvp
Nazalost ovo je definitivno najgora cetvrtina koju smo odigrali, od kada pratim Partizan Gora cak i od one protiv Marusija u gostima. Toliku bezidejnost u igri nepamtim da sam video. Gist nas drzi u igri svojim trojkama, ali pitanje je dokle.
Boze pomozi nam da dobijemo ovu utamicu
Boze pomozi nam da dobijemo ovu utamicu
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Videh Superhika medju novinarima tamo
Losa igra Partizana, jako losa, ali sve to moze da se preokrene..
Losa igra Partizana, jako losa, ali sve to moze da se preokrene..
Macijauskas- mvp
Siena igra odlicno odbranu, ali u napadu nisu nista posebno.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
kada gledam košarkašku utakmicu, očekujem da vidim "nešto", bilo šta...
nažalost, Partizan ove sezone pruža jedno veliko NIŠTA, i da nisam navijač Partizana, ne bih ni minuta proveo gledajući njihovu igru.
Ekipi svaka čast, ja ne znam objasniti foru na koju su oni dobili 15-ak utakmica ove godine, jer jednostavno - ne igraju ništa.
Sve u svemu, Partizan 2010/11 je jedan veliki tupi beskorisni go kurac, a mi možemo samo plakati što nam je košarka na tom nivou da je jedan takav tim dominantan.
U pičku materinu.
nažalost, Partizan ove sezone pruža jedno veliko NIŠTA, i da nisam navijač Partizana, ne bih ni minuta proveo gledajući njihovu igru.
Ekipi svaka čast, ja ne znam objasniti foru na koju su oni dobili 15-ak utakmica ove godine, jer jednostavno - ne igraju ništa.
Sve u svemu, Partizan 2010/11 je jedan veliki tupi beskorisni go kurac, a mi možemo samo plakati što nam je košarka na tom nivou da je jedan takav tim dominantan.
U pičku materinu.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::kada gledam košarkašku utakmicu, očekujem da vidim "nešto", bilo šta...
U pičku materinu.
E svaka ti ka' Njegoševa! Ovo je
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
E ja pisem ovo na 7 minuta do kraja jer mi je pun ku... navijackih grupa grobari liga sampiona i grobari arena.Ja sam bio na utakmica kada je Partizan gubio po 35 razlike i pevalo se po pola sata posle kraja utakmice.Sta znaci ovim majmunima fenserskim u roze majicama,ajde sto dodju da bi se prosetali,ajde sto dodju a ne znaju 2 pesme,nego jos i zvizde na 10 razlike 7 minuta pre kraja.E zato se treba igrati u pioniru,jer pravi navijac nikad ne zvizdi svom timu.
Gost- Gost
Sve sto cu ja da kazem za veceras jeste jedno veliko NISTA i SRAMOTA za Partizan, navijace, trenera i kompletnu upravu koja je ove sezone napravila haos od Partizana...
Pa dokle vise da gledam bezidejne strance koji nista ne rade na terenu... Klobucar, Dzavai, Dzerels su bruka Partizana, mada ni ostali veceras nisu bolji... Nadam se da ce sledece sezone biti manje stranaca u Partizanu, radujem se vecoj minutazi Lucica, nadam se povratku Mitrovica...
Necu vise nista da pisem na ovoj temi jer nista dobro ne bih napisao ni za jednu osobu koja je veceras u Areni...
Pa dokle vise da gledam bezidejne strance koji nista ne rade na terenu... Klobucar, Dzavai, Dzerels su bruka Partizana, mada ni ostali veceras nisu bolji... Nadam se da ce sledece sezone biti manje stranaca u Partizanu, radujem se vecoj minutazi Lucica, nadam se povratku Mitrovica...
Necu vise nista da pisem na ovoj temi jer nista dobro ne bih napisao ni za jednu osobu koja je veceras u Areni...
Mihael- mvp
@Mihael
Navijaci su odlicni kao i uvek,i jedina svetla tacka.Ali navijacke grupe grobari arena i liga sampiona,ne zasluzuju da gledaju Partizan.Ne zasluzuju da prisustvuju ovakvim spektaklima.
Navijaci su odlicni kao i uvek,i jedina svetla tacka.Ali navijacke grupe grobari arena i liga sampiona,ne zasluzuju da gledaju Partizan.Ne zasluzuju da prisustvuju ovakvim spektaklima.
Gost- Gost
Da se nosite svi lepo u tri lepe i ja koji sam odigrao singl na vas!!!!!!!
Svaka čast Gagiju, Janu i Lučiću, bar pokazuju neku želju! Ostali, na čelu sa kapitenom i kecmanom, kojima hvala za sve do sada, treba lepo da sami traže raskid ugovora!
Svaka čast Gagiju, Janu i Lučiću, bar pokazuju neku želju! Ostali, na čelu sa kapitenom i kecmanom, kojima hvala za sve do sada, treba lepo da sami traže raskid ugovora!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Sta je sa Veselim? Jel ulazio u igru opet? prebacio sam na real pa ne znam...
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Mnogo mi je krivo što naši nisu odgovorili na odbranu Sijene bar jednako agresivno, nego ko pi*ke neke... To je rezultiralo da nam sude neke faulove koje inače protivnici naprave bar 5 puta po napadu.
Michelori...
Michelori...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
I zeleo bih da se izvinim za sve lose sto sam pisao o Vladi Jovanovicu.Decko je sigurno perspektivan trener,ali jednostavno on nema od cega da sastavi igru,nema igrace.
Gost- Gost
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo