KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
sta bre nema igrace ??? Ja bi dao levo jaje za pola igraca vasih da ih gledam u Zvezdi, pretukli su vas, vi niste odgovorili, i gotova prica. Izgubili ste vrdo lopti, promasili bacanja. Bodi to sto je Gagi odigrao dobro po tebi je super, ali je dao jednu trojku i izgubio 6 lopti, imao je muda da sutira, ali mu ista ta muda ne dozvoljavaju da se opusti,a i tu trojku kada je dao, valjda si mu video reakciju, Odigrali ste veoma stegnuto, sto je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti. a ovi jos namirisali krv pa ne popustaju. Rakovica sam gledao sinoc prvi put u sezoni, plac majke Bozije i onolike mase. Moss, broj 34 igra mnogo dobru odbranu, odigrao je u punom ritmu, zaista svaka cast. Jawai treba da popije isto sto je dobio i Myles, vec sutra. Odavno nisam video nekoga da je uspeo da "prebije" KKP...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
hazarder ::I zeleo bih da se izvinim za sve lose sto sam pisao o Vladi Jovanovicu.Decko je sigurno perspektivan trener,ali jednostavno on nema od cega da sastavi igru,nema igrace.
ne znam da li je perspektivan trener, mozda i grijesimo, ali slazem se da je iz ovog tima izvucen maksimum. Ovi nesretnici ne mogu vise, i svaka ima cast i na ovome.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Osim nas ovde se najviše potresao i Čanak. A ovo što nazivamo igračima Patrizana, nisam video baš ništa što ih dotiče, pa nisu uspeli da donekle ispoštuju navijače, ali NAVIJAČE (bez onih pozera), nego zabole levo jaje, ili možda čak i oba...?!?!
Rekao sam sebi na polovine treće četvrtine da se neću nervirati, ali jbg, ovo kako su igrali ne može da ostavi bilo koga ravnodušnim.
Rekao sam sebi na polovine treće četvrtine da se neću nervirati, ali jbg, ovo kako su igrali ne može da ostavi bilo koga ravnodušnim.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Iz poštovanja prema ovom forumu i Partizanu naravno, ne bih ništa da komentarišem...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Pa Jovanovic NE ZNA da postavi napad kada protivnik igra zonu. Partizan NEMA akciju protiv zone. Jedino sto je Vlade naucio od Duleta je engleski jezik. Za to kapa dole. Tu je mozda i prevazisao ucitelja. Ovo veceras bilo je MUCNO.
Ray Allen- prva petorka
Ma kakav bre Dragan, sad treba i da se aplaudira igracima sto se bore. Pa to se valjda podrazumeva. To se samo u Srbiji prica: "Pa, dobro nema veze, bar su se borili". Zato sto je takav usran mentalitet neradnika. Jbga sad, nema veze, posle 3 godine, necemo igrati cetvrtfinale, pa sta? Cska posle 8 godina fajnal fora nije usao ni u top16, sta ce sad, da se rasformiraju. Pao svake druge godine ispada iz top16, pa nikom nista. Znam da su svi ogorceni najvise zbog igre, a ne rezultata, al' jbga, greske se desavaju svima.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Nolle vodi ih molim te! Vodi Katica i Jawai-a, vodi Klobucara, vodi Peru... Sve ih bre uzmi. Nema niko od njih SRCE, a takvi igraci su najvredniji pa makar bili malo limitiraniji. Znas i sam vrlo dobro na vasem primeru, kako se sao osecas kad vidis da Majls od 300 kila sutira trojke i stoji na parketu umesto Nikolica koji se bori kao lav, kome bi lakse oprostio greske?!
Ovo danas je bilo strasno za gledati, pritisak mi je skocio na 300. Pored svih sranja u zivotu zar nam stvarno treba ovoliko da se nerviramo oko budala koje boli kurac? Jebote Jan izvodi loptu i jedino Jerels nesto trckara okolo da je primi, a ostali STOJE i gledaju ko da prvi put vide loptu u zivotu. Sram ih bilo sve!
Ovo danas je bilo strasno za gledati, pritisak mi je skocio na 300. Pored svih sranja u zivotu zar nam stvarno treba ovoliko da se nerviramo oko budala koje boli kurac? Jebote Jan izvodi loptu i jedino Jerels nesto trckara okolo da je primi, a ostali STOJE i gledaju ko da prvi put vide loptu u zivotu. Sram ih bilo sve!
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Katica cu uzeti , Jawaia ne bi dovoljan mi je bio jedna debela gmazina, Peri ne bi oprostio ruznu proslost ne bi imao snage da pevam Bozic Pera Grobarima stera nanananana
setite se sta ste samo pricali na pocetku sezone, Klobucar je upgrade u odnosu na Rasketa (a sada pevate za Rasicem) Jawai, Gist, Jerralls igraci sa NBA iskustvom, Jerralls novi Bo, Jawai ce biti najdominantnija petica u Evropi... kad ono nabi ga Zabar koji igra EL 5 minuta po utakmici
za mene najbolji na parketu Jan, Moss, Zizis, Lucic i ovaj centar, ali to je vise bila ona partija sezone, nego neki njegov kvalitet.
setite se sta ste samo pricali na pocetku sezone, Klobucar je upgrade u odnosu na Rasketa (a sada pevate za Rasicem) Jawai, Gist, Jerralls igraci sa NBA iskustvom, Jerralls novi Bo, Jawai ce biti najdominantnija petica u Evropi... kad ono nabi ga Zabar koji igra EL 5 minuta po utakmici
za mene najbolji na parketu Jan, Moss, Zizis, Lucic i ovaj centar, ali to je vise bila ona partija sezone, nego neki njegov kvalitet.
Nolle- mvp
Ja nemam sta da vam kazem, osim toga da sam prvi put u svome zivotu bio ravnodusan prema igra naseg KK. I mogu vam reci da mi se taj osecaj gadi
Prvi put sam osetio dozu sramote prema nasim igracima, pre svega mislim na Dzavaija, Klobucara, Katica.
Milosavljevic je vrlo los, ali vidim njegovu zelju i nadam se da je on buducnost naseg kluba. Dzarels je veceras odigrao korektno, osim u odbrani u nekim situacijama (kada mu je Zisis trpao trojke), ali generalno zao mi je sto smo Lafajeta zamenili sa njim. Gistu svaka cast, jedini stranac koji je ispunio barem neka minimalna ocekivanja. Veseli i Lucic moj naklon do poda, pogotovo za ovoga drugog koji ce definitivno biti dobar igrac. Obozavam borbene igrace. Dzava- sta reci osim da mi je zao sto njegovu minutazu veceras nije imao Besovic, pa makar ne imao ni poena. Definitvno najgori centar kojeg sam gledao u Partizanu. Dobar je on momak, skroman, ali nije on za nas. Peri i Kecmanu svaka cast za prosle sezone, ali oni definitvno trebaju da zavrse karijeru i oslobode budzet za neke nove klince. Mozda Kecman moze da odigra jos jednu sezonu, ali i to je vrlo upitno.
Zadovoljan sam sa Top 16, ipak je to nas kranji domet ove godine (mada se jos uvek pitam kako smo dospeli do njega). Nazalost nisam optimista po pitanju osvajanja Nlb lige, mislim da je Olimpija kvalitetnija od nas. Plus ako se bude igralo u Ljubljani oni su definitivni favoriti. I tek sada uvidjam koliko je Nlb liga, nazalost slabija nego prethodnih godina. Jednostavno ako je ovakav tim Partizana prvi u toj ligi, onda mi je kvalitet iste vrlo sumnjiv. Vlada ima moju punu podrsku, ipak mislim da on moze postati dobar trener, verovatno ne klasa Duleta Vujosevica, ali vreme ce pokazati.
Grobari svaka vam cast, pokazali ste da ste najbolji navijaci na svetu.
Nadam se da ce uprava izvuci neke pouke iz ove sezone, i nadam se da ce u buducnosti u nasem timu igrati sto vise domacih igraca. Neka nam ova sezona posle mnogo nerealnih, bude za nauk!
Prvi put sam osetio dozu sramote prema nasim igracima, pre svega mislim na Dzavaija, Klobucara, Katica.
Milosavljevic je vrlo los, ali vidim njegovu zelju i nadam se da je on buducnost naseg kluba. Dzarels je veceras odigrao korektno, osim u odbrani u nekim situacijama (kada mu je Zisis trpao trojke), ali generalno zao mi je sto smo Lafajeta zamenili sa njim. Gistu svaka cast, jedini stranac koji je ispunio barem neka minimalna ocekivanja. Veseli i Lucic moj naklon do poda, pogotovo za ovoga drugog koji ce definitivno biti dobar igrac. Obozavam borbene igrace. Dzava- sta reci osim da mi je zao sto njegovu minutazu veceras nije imao Besovic, pa makar ne imao ni poena. Definitvno najgori centar kojeg sam gledao u Partizanu. Dobar je on momak, skroman, ali nije on za nas. Peri i Kecmanu svaka cast za prosle sezone, ali oni definitvno trebaju da zavrse karijeru i oslobode budzet za neke nove klince. Mozda Kecman moze da odigra jos jednu sezonu, ali i to je vrlo upitno.
Zadovoljan sam sa Top 16, ipak je to nas kranji domet ove godine (mada se jos uvek pitam kako smo dospeli do njega). Nazalost nisam optimista po pitanju osvajanja Nlb lige, mislim da je Olimpija kvalitetnija od nas. Plus ako se bude igralo u Ljubljani oni su definitivni favoriti. I tek sada uvidjam koliko je Nlb liga, nazalost slabija nego prethodnih godina. Jednostavno ako je ovakav tim Partizana prvi u toj ligi, onda mi je kvalitet iste vrlo sumnjiv. Vlada ima moju punu podrsku, ipak mislim da on moze postati dobar trener, verovatno ne klasa Duleta Vujosevica, ali vreme ce pokazati.
Grobari svaka vam cast, pokazali ste da ste najbolji navijaci na svetu.
Nadam se da ce uprava izvuci neke pouke iz ove sezone, i nadam se da ce u buducnosti u nasem timu igrati sto vise domacih igraca. Neka nam ova sezona posle mnogo nerealnih, bude za nauk!
Poslednji izmenio dane dana Čet 3 Feb 2011 - 11:14, izmenjeno ukupno 1 puta
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
To sto bi ti Nole voleo da ih vidis u Zvezdi ne znaci da su oni dobri,nego da je Zvezda ocajna.Bas ta polovina igraca koje bi ti voleo da vidis u Zvezdi nema kvalitet za igranje kosarke na evroligaskom nivou,i veruj mi da iako te ne poznajem,vise cenim to tvoje jedno jaje,nego sve njih zajedno,barem u ovom trenutku.
Meni nije jasno kako mogu da se ne bore.Ajde neznanje i sve,ali nas je Siena dobila na cistu borbenost.Ali ponovo naglasavam:
1.Vlada nista nije kriv,od govana se pita ne pravi.Decko je izvukao maksimum od ove ekipe.Stvarno me mrzi da kucam i da opisujem po stoti put par debila koji igraju trenutno za svetinju.
2.Arena je totalni promasaj.
Meni nije jasno kako mogu da se ne bore.Ajde neznanje i sve,ali nas je Siena dobila na cistu borbenost.Ali ponovo naglasavam:
1.Vlada nista nije kriv,od govana se pita ne pravi.Decko je izvukao maksimum od ove ekipe.Stvarno me mrzi da kucam i da opisujem po stoti put par debila koji igraju trenutno za svetinju.
2.Arena je totalni promasaj.
Gost- Gost
Plasim se da pomislim sta bi bilo da su igrali Mekejleb i Lavrinovic
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
milosavljevic je obicni levat.. decko nije ti ovo kragujevac i nije nama svaka pobjeda premija, od nas se ocekuje da pobjedjujemo!!!
mozda ja grijesim, mozda se samo dobro uklapa u ostatak ekipe
kad prestanem da se smijem, pocecu da placem
mozda ja grijesim, mozda se samo dobro uklapa u ostatak ekipe
kad prestanem da se smijem, pocecu da placem
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Meni je lose. Gledao sam u kladionici s drustvom. Sto levo od nas neka budala vice:"Ovo je prodato, ovo je prodato". Sto desno od nas neka budala vice:"Tako mu i treba kad ne uvodi Klobucara". I jos gledam ovu tugu od igre...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Umesto da vicu zajedno sa kopom i da daju podrsku Partizanu.Jadnici.....
Edit:Tek sad vidoh da si napisao u kladionici.
Edit:Tek sad vidoh da si napisao u kladionici.
Gost- Gost
fizicar ::Meni je lose. Gledao sam u kladionici s drustvom. Sto levo od nas neka budala vice:"Ovo je prodato, ovo je prodato". Sto desno od nas neka budala vice:"Tako mu i treba kad ne uvodi Klobucara". I jos gledam ovu tugu od igre...
Brate isti slucaj, gledao sam u kaficu. Jedan momak vice "ubaci Klobucara, vidis da Milosavljevic nema pojma", on ubaci Jaku a onda krece prica "Joj Vlado vracaj Milosavljevica ovaj je jos gori", a onda krece prica "Zasto ne ubaci Djekica umesto ove dvojice, on makar zna da ubode trojku "
Nazalost Dragan i Jaka su ispod svakih ocekivanja. Za Dragana sam govorio i protiv Reala da je vrlo los, ali su neki govorili da makar ima muda. Ali opet mislim da on moze da postane dobar igrac . Cini mi se kao da je izgubio kompas, ali da on ipak moze postati dobar bek. Ali nazalost za Jaku to nemogu reci. Jednostavno nije mi dao osnova da verujem da on moze postati nesto vise od prosecng igraca. Nadam se da ce mali Bogdanovic dobiti kakkvu takvu sansu, u kupu ili domacoj ligi!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
hazarder ::@Mihael
Navijaci su odlicni kao i uvek,i jedina svetla tacka.Ali navijacke grupe grobari arena i liga sampiona,ne zasluzuju da gledaju Partizan.Ne zasluzuju da prisustvuju ovakvim spektaklima.
Sta vi mislite, da ima 20000 huligana? Pa ima tu staraca, zena, dece... Ja prvi ne mogu pola utakmice da navijam i pevam uhapsenim grobarima. Zabole me. Navijanje je danas bilo odlicno. Mnogo vise od ocekivanog. A vi gospodo sto komentarisete iz fotelje uz cips uzdrzite se ovakvih komentara jer za pocetak niste ni prisustvovali.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Prvo)Milosavljevic je pre dve godine igrao srpsku B ligu,i ne moze se ocekivati nzm sta od njega u ovoj godini,jednostavno neko drugi se utripovao da MIlosavljevic moze da bude nosilac ekipe.
Drugo)Ne moze da se krivi Jerrells za promasaje,kad njemu niko ne izalizi u blok 5,6,7 sekundi do kraja napada.
Trece)Nismo odgovorili agresivnoj igri Siene.
Drugo)Ne moze da se krivi Jerrells za promasaje,kad njemu niko ne izalizi u blok 5,6,7 sekundi do kraja napada.
Markos- prva petorka
Evo, ja sam se sada vratio iz Arene, i ono sto bih rekao pre je za temu "Ventil" nego za ovu.
Nazalost, bio sam u pravu ranije kada sam kudio Partizan i ovu igru i govorio da im "pauza" za uigravanje nece nista pomoci.
A ovo moram da kazem, uz svo duzno postovanje kosarkaskog znanja onih koji brane Vladu Jovanovica, ja ne mogu da shvatim da taj covek posle ovoliko ocajnih izdanja svoje ekipe NI JEDNOM nije stvari nazvao pravim imenom, nikada nije prozvao igrace za zalaganje koje veceras kao i vise puta do sada ne da je bilo nezadovoljavajuce, nego nije ni postojalo. Ogromna je sramota(ne mislim da je prejaka rec) da za 40 minuta mi nismo odigrali ni jednu jedinu akciju, ni jedan jedini napad sa idejom. Po meni, to ide treneru na dusu, jer bez obzira kakve igrace ima, svakom mozes da objasnis gde da protrci ili napravi blok.
Ovde moram da stanem, da ne eksplodiram...
Nazalost, bio sam u pravu ranije kada sam kudio Partizan i ovu igru i govorio da im "pauza" za uigravanje nece nista pomoci.
A ovo moram da kazem, uz svo duzno postovanje kosarkaskog znanja onih koji brane Vladu Jovanovica, ja ne mogu da shvatim da taj covek posle ovoliko ocajnih izdanja svoje ekipe NI JEDNOM nije stvari nazvao pravim imenom, nikada nije prozvao igrace za zalaganje koje veceras kao i vise puta do sada ne da je bilo nezadovoljavajuce, nego nije ni postojalo. Ogromna je sramota(ne mislim da je prejaka rec) da za 40 minuta mi nismo odigrali ni jednu jedinu akciju, ni jedan jedini napad sa idejom. Po meni, to ide treneru na dusu, jer bez obzira kakve igrace ima, svakom mozes da objasnis gde da protrci ili napravi blok.
Ovde moram da stanem, da ne eksplodiram...
Hyperactive- prva petorka
Markos ::Prvo)Milosavljevic je pre dve godine igrao srpsku B ligu,i ne moze se ocekivati nzm sta od njega u ovoj godini,jednostavno neko drugi se utripovao da MIlosavljevic moze da bude nosilac ekipe.
Ne ocekujam ja od njega da daje po 35 poena po utakmice, vec da ukljuci mozak! Gubi se na terenu, uopste ne razmislja, daje loptu protivnicima direktno u ruke, ili asistira prvom redu tribina. U odbrani ispada kao iz aviona.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Po meni jedna od najgorih utakmica koje sam gledao u zivotu.Nakon trece cetvrtine i nakon 1001 prodate lopte nakon loseg pasa/izvodjenja lopti pod presingom, lepo ukljucim DVD da gledam film.
Cim sam video u prvoj cetvrtini kapitena Bozica sa svojom cuvenom "guzecom tehnikom za prenos lopte preko polovine terena" sve mi je bilo jasno u kom ce smeru ici utakmica.Siena nije nista posebno odigrala inace bi bilo preko 20 razlike.Ne da su nas ubili nego su nas toliko unistili odbranom i presingom pri iznosenju lopte da je ono izgledalo zalosno i jadno.Izgledali smo kao skup amatera koji se skupio da odigra basket:bez ideje,bez ijedne akcije,bez odgovora na njihovu odbranu,izgledali smo kao skup uplasenih pionira(to ide na dusu trenera).Silili smo i silili pa smo uspeli da nekako predjemo 50 poena.
Neka mi neko objasni na koju foru Jawai je bio izabran na NBA draftu?!?!?! Ako je taj covek igrao u NBA onda je ta liga potpuno propala stp se centara tice.U nasoj ligi mozete naci korisnijeg igraca od njega, Vukosavljevic je za njega Jordan licno.Bolje da je Besovic igrao,losije sigurno ne bi odigrao.
Veselom i Lucicu svaka cast.Dzerels nije los a Gistu svaka cast na zalaganju ali covek siluje non-stop te nije tesko imate njegove brojke kada se to ima u vidu.Kecmana ocigledno stizu godine a i pomeranje trojke ga je izgleda poremetilo, kao i Bozica.
22 izgubljene lopte!!!!!!!!! Sut za jedan 62%!!!!!
Cim sam video u prvoj cetvrtini kapitena Bozica sa svojom cuvenom "guzecom tehnikom za prenos lopte preko polovine terena" sve mi je bilo jasno u kom ce smeru ici utakmica.Siena nije nista posebno odigrala inace bi bilo preko 20 razlike.Ne da su nas ubili nego su nas toliko unistili odbranom i presingom pri iznosenju lopte da je ono izgledalo zalosno i jadno.Izgledali smo kao skup amatera koji se skupio da odigra basket:bez ideje,bez ijedne akcije,bez odgovora na njihovu odbranu,izgledali smo kao skup uplasenih pionira(to ide na dusu trenera).Silili smo i silili pa smo uspeli da nekako predjemo 50 poena.
Neka mi neko objasni na koju foru Jawai je bio izabran na NBA draftu?!?!?! Ako je taj covek igrao u NBA onda je ta liga potpuno propala stp se centara tice.U nasoj ligi mozete naci korisnijeg igraca od njega, Vukosavljevic je za njega Jordan licno.Bolje da je Besovic igrao,losije sigurno ne bi odigrao.
Veselom i Lucicu svaka cast.Dzerels nije los a Gistu svaka cast na zalaganju ali covek siluje non-stop te nije tesko imate njegove brojke kada se to ima u vidu.Kecmana ocigledno stizu godine a i pomeranje trojke ga je izgleda poremetilo, kao i Bozica.
22 izgubljene lopte!!!!!!!!! Sut za jedan 62%!!!!!
Poslednji put izmenio Sensui dana Čet 3 Feb 2011 - 12:00, izmenio ukupno 2 puta
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Sijena nas je RAZBILA ZATO STO SU NAS ZATVORILI SA SVIH STRANA.Niko u Areni nije tako dobeo igrao dobranu kao oni u prvom pluvremenu...da nisu promasivali zicere vodili bi +20 minumum ....
Sijeni sva cast.oni su meni za F4 (sa Lavrinovicem i Bo)....
Kapa dole za klasu su bolji.....
Centri su nam losi i nemaju snage ,to se videlo iz avijona....Zao mi Veselog ovo mu je poslednja sezona,mnogo ce mi nedodtajati!!!!!
Sijeni sva cast.oni su meni za F4 (sa Lavrinovicem i Bo)....
Kapa dole za klasu su bolji.....
Centri su nam losi i nemaju snage ,to se videlo iz avijona....Zao mi Veselog ovo mu je poslednja sezona,mnogo ce mi nedodtajati!!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
@BigZ
Nemoj da ...... mnogo,casti ti.Utakmicu gledam iz fotelje,jer sam 10000km daleko od Arene.A dok sam bio tu gde si ti sada,na svakoj koju sam gledao sam drao grlo i dlan,tako da....
Za fensere u roze majicama,koji ne mogu da navijaju,mali kurs iz navijanja.Nije neko huligan,ako sve vreme bodri svoj tim.Koliko sam ja cuo,dva ili tri puta su zapevali pesmu nepravedno osudjenim momcima.Ako iz licnih ubedjenja neko nece da peva,to je u redu.Ali nikako nije u redu da se zvizdi voljenom timu,NIKADA.Jer ako nista drugo uvek su Grobari bili prepoznatljivi po tome da nikada ne prestaju da veruju i bodre.Ja sam pisao o tome da je bilo zvizdanja nasim igracima,lepo se culo na tv-u.I ponovicu,ti koji zvizde ne zasluzuju da gledaju Partizan uzivo.
A i tu sjajnu atmosferu o kojoj pricas,su napravili upravo ti koje nazivas "huliganima".
Nemoj da ...... mnogo,casti ti.Utakmicu gledam iz fotelje,jer sam 10000km daleko od Arene.A dok sam bio tu gde si ti sada,na svakoj koju sam gledao sam drao grlo i dlan,tako da....
Za fensere u roze majicama,koji ne mogu da navijaju,mali kurs iz navijanja.Nije neko huligan,ako sve vreme bodri svoj tim.Koliko sam ja cuo,dva ili tri puta su zapevali pesmu nepravedno osudjenim momcima.Ako iz licnih ubedjenja neko nece da peva,to je u redu.Ali nikako nije u redu da se zvizdi voljenom timu,NIKADA.Jer ako nista drugo uvek su Grobari bili prepoznatljivi po tome da nikada ne prestaju da veruju i bodre.Ja sam pisao o tome da je bilo zvizdanja nasim igracima,lepo se culo na tv-u.I ponovicu,ti koji zvizde ne zasluzuju da gledaju Partizan uzivo.
A i tu sjajnu atmosferu o kojoj pricas,su napravili upravo ti koje nazivas "huliganima".
Gost- Gost
Sutra na '"Prvoj" kod Ivana Ivanovica Dule Vujosevic i Vlade Divac gosti.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Markos ::Prvo)Milosavljevic je pre dve godine igrao srpsku B ligu,i ne moze se ocekivati nzm sta od njega u ovoj godini,jednostavno neko drugi se utripovao da MIlosavljevic moze da bude nosilac ekipe.
1) sve si u pravu, ali ne moze on u partizanu da igra 22 minuta u evroligi, i da sutne 5 lopti i izgubi jos 5 ili ko zna koliko.. zasluzuje da igra onoliko koliko trenutno igra lucic, a i to mu je previse.. ehhh.. nije to moj posao i ne odlicujem ja, to je samo moje misljenje..
2) kurta igra ok, nije bo mekejleb ali igra dobro
3)sijena nas je prebila od batina
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
slazem se sa hazarderom ne treba kriviti Vladu , izvlaci maksimum iz ovog tima , napravili smo katastrofalan izbor stranaca , ja bi vec sutra otpisao Dzavaia,Klobucara i Kurtu, i krenuo od nule.
Everton- prva petorka
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo