KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Klobučar je veliki potencijal, isto su to i Đekić, Mitrović, ali kod Vlade nema leba da se najedu. Jedino što je Lučić eksplodirao, ali bilo je i vreme, on više nije tako mlad i dugo je u prvom timu. Vladi Božić igra toliko koliko igra, Milosavljević takođe, mladi ne dobijaju šansu, prikovani su za klupu ili su na pozajmicama, ništa Vlada ne radi, da bi imali u budućnosti koristi od toga, da izbaci što više mladih igrača. Ma neću da se nerviram, Vlada je dobar trener, koliko sam ja dobar u baštovanstvu...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
@Danny samo se seti Lukajicevih odluka u poslednjoj cetvrtini Hemofarm-Alba,pa njega je pre nekoliko godina Igokea oterala...
@KKP pa Milsavljevic je mlad igrac prose godine prvi put je igrao NLB ligu.
Otkud ti znas da Vlada nista ne radi,mozda ih na treningu toliko forsira da bi sledece godine mogli da igraju po 20 minuta prosecno?
@KKP pa Milsavljevic je mlad igrac prose godine prvi put je igrao NLB ligu.
Otkud ti znas da Vlada nista ne radi,mozda ih na treningu toliko forsira da bi sledece godine mogli da igraju po 20 minuta prosecno?
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Pa i ti kažeš možda. I ti pretpostavljaš. Ajde, molim te, mani me s tim Vladom više, ne možeš me ubediti, iako bi mi svi najviše voleli da bude najbolji trener!
KKP- prva petorka
Postoji vise vrsta trenera. Jedni su bolji za mlade igrace, drugi bolji za pripremu taktike, treci za vodjenje utakmice. Dule je npr. izbacio puno vise igraca nego Duda, ali mislim da Duda puno bolje vodi utakmicu. Dule je maher za tempiranje forme, da igraci najbolje igraju kad treba. To je ono sto se videlo prethodnih godina. Ove godine Vladi mladi greju klupu, u napadu smo bezopasni. Jedino sto njega drzi je rezultat. Plasirao se u top16 i prvi je u NLB trenutno. Rezultati su svakako bitni. Ako udjemo u neku rezultatsku krizu do kraja sezone mislim da on sledece godine nece biti trener.
Sa igrom koju trenutno pruzamo mogu nas iznenaditi i Radnicki i Hemofarm, kako u kupu tako i u nasoj ligi. Svi su vec Partizanu upisali titulu. Ja nisam pogotovo sada kad je stigao Aleksic u Radnicki.
Sa igrom koju trenutno pruzamo mogu nas iznenaditi i Radnicki i Hemofarm, kako u kupu tako i u nasoj ligi. Svi su vec Partizanu upisali titulu. Ja nisam pogotovo sada kad je stigao Aleksic u Radnicki.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
VJ je ove sezone pokazao da ne ume da izabere igraca, ne ume da vodi utakmice, ne poseduje autoritet. Cini mi se da na treninzima takodje ne blista jer niti jedan igrac mu nije napredovao od pocetka sezone. O formi cele ekipe da ne pricamo.
Pitanje za sve koji imaju odgovor:
Koji kvalitet ste uocili kod Vlade Jovanovica?
Pitanje za sve koji imaju odgovor:
Koji kvalitet ste uocili kod Vlade Jovanovica?
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Sto bio neke devojke rekle: "imamo zgodnog trenera"
Recimo za njega mislim da moze da bude jako dobar pomocni trener. Imao sam prilike da radim sa dosta glavnih trenera od kojih bi neki bili bolji daleko na poziciji asistenta.
Recimo ako uporedimo Dzileta koji je bio Duletov pomocnik kao i Vlada, Dzile je za njega Phill Jackson glavom i bradom.
Dule je sam rekao da Vlada odlicno radi skauting i dobar je u individualnom radu sa visokim igracima...on je trenirao mogu burazera u mladjim kategorijama i on nije diletant da odmah budemo nacisto. On mozda moze da postane ozbiljan trener za evroligasku ekipu samo sada ne pokazuje da ima kapacitet za to ili jednostavno ga nesto koci da pokaze svoj pun potencijal?
Vreme ce pokazati...
Licno bih ga otpustio sad jer se slazem sa Big-om, ali trenutno mi se cini da nema ozbiljnijih trenera da udju u ovom momentu u pricu, pa cemo ga gledati do kraja sezone. Ako gresim, nazvacu Tegija za npr. godinu dana i spevacu mu uzivo odu na SOS kosu sa zadovoljstvom i priznacu gresku!
Recimo za njega mislim da moze da bude jako dobar pomocni trener. Imao sam prilike da radim sa dosta glavnih trenera od kojih bi neki bili bolji daleko na poziciji asistenta.
Recimo ako uporedimo Dzileta koji je bio Duletov pomocnik kao i Vlada, Dzile je za njega Phill Jackson glavom i bradom.
Dule je sam rekao da Vlada odlicno radi skauting i dobar je u individualnom radu sa visokim igracima...on je trenirao mogu burazera u mladjim kategorijama i on nije diletant da odmah budemo nacisto. On mozda moze da postane ozbiljan trener za evroligasku ekipu samo sada ne pokazuje da ima kapacitet za to ili jednostavno ga nesto koci da pokaze svoj pun potencijal?
Vreme ce pokazati...
Licno bih ga otpustio sad jer se slazem sa Big-om, ali trenutno mi se cini da nema ozbiljnijih trenera da udju u ovom momentu u pricu, pa cemo ga gledati do kraja sezone. Ako gresim, nazvacu Tegija za npr. godinu dana i spevacu mu uzivo odu na SOS kosu sa zadovoljstvom i priznacu gresku!
Poslednji izmenio Imperator dana Ned 6 Feb 2011 - 1:48, izmenjeno ukupno 1 puta
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
fizicar ::Postoji vise vrsta trenera. Jedni su bolji za mlade igrace, drugi bolji za pripremu taktike, treci za vodjenje utakmice. Dule je npr. izbacio puno vise igraca nego Duda, ali mislim da Duda puno bolje vodi utakmicu. Dule je maher za tempiranje forme, da igraci najbolje igraju kad treba. To je ono sto se videlo prethodnih godina. Ove godine Vladi mladi greju klupu, u napadu smo bezopasni. Jedino sto njega drzi je rezultat. Plasirao se u top16 i prvi je u NLB trenutno. Rezultati su svakako bitni. Ako udjemo u neku rezultatsku krizu do kraja sezone mislim da on sledece godine nece biti trener.
Potpuno se slazem sa ovim boldovanim delom. Ponasamo se previse potcenjivacki prema ostalim klubovima, ali nebih uopste bio iznenadjen da nam ti klubovi otmu neki trofej. Tu pre svega mislim na Radnicki, cija mi se ovogodisnja igra mnogo vise svidja nego igra tima za koji navijam (nazalost).
Sto se tice Vlade ja sam za to da mu se da sansa do kraja sezone, a posle toga zavisno od strategije i planova nasega kluba da se proceni da li se on uklapa u te planove, i da li je kadar da ih ispuni.
Svakako da ima mnogo gresaka kod Vlade, ali ni uprava nije bas pravila dobre poteze ove godine ( mislim na menjanje 3 pleja). Nisam strucan da kazem da li bi Vlada trebao da ostane nas trener ili ne, ali bih voleo da vidim kako bi se snasao sledece sezone, posto ce nas tim pretrpeti mnogo promena(Markos ih je nabrojao vecinu). Recimo da posto sam Duletu potpuno verovao, neka bude da verujem i u njegov izbor naslednika na klupi Partizana. Naravno sve do odredjene granice, nije ni Dule savrsen, i desavalo se da pravi greske. Ima li ko link za utakmicu sa Nimbrukom????
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ja sam Vladu dosta napadao ovde,ali evo da kazem koju i sada,i vise njemu o njemu do kraja sezone.
Apsolutno niko ne moze da kaze da li je on dobar za Partizan ili ne,na osnovu polusezone.Ljudi shvatite ima on dosta propusta,tri promene na poziciji pleja,neforsiranje mladih igraca,mozda lose vodjenje pojedinih utakmica....Ali zar se ne zapitate koliko je uprava odradila los posao,i koliko mu je otezala debitantsku sezonu.Ovaj Partizan jednostavno nema kvalitet.
Od govana se pita ne pravi,ma koliki majstor bio.
Apsolutno niko ne moze da kaze da li je on dobar za Partizan ili ne,na osnovu polusezone.Ljudi shvatite ima on dosta propusta,tri promene na poziciji pleja,neforsiranje mladih igraca,mozda lose vodjenje pojedinih utakmica....Ali zar se ne zapitate koliko je uprava odradila los posao,i koliko mu je otezala debitantsku sezonu.Ovaj Partizan jednostavno nema kvalitet.
Od govana se pita ne pravi,ma koliki majstor bio.
Gost- Gost
Hajde i ja da se oglasim povodom ovog javnog linča prema Vladi.
Vlada Jovanović je prethodne dve godine u dva reprezentativna ciklusa vodio juniorsku reprezentaciju. Pre dve godine je sa Đeknom, Muslijem, Jaramazom i kompanijom uzeo zlato na EP, prošle godine je sa mnogo netalentovanijom generacijom (ali je sam odabirao većinu) bio šeti u Evropi, izgubivši u polufinalu (nesrećno u poslednjoj sekundi, a čitavu tekmu vodila) od domaćina Litvanije, koja je kasnije postala prvak, a čitavo prvenstvo prosečno pobeđivala sa 25-30 razlike.
Ne znam da l' je neko od vas pljuvača gledao te utakmice, ali Vlada jeste trener, i dobar je trener i po pripremi utakmica i vođenja istih. I sve te utakmice koje je on vodio su delovale POPRILIČNO DOBRO i uverljivo, sa dosta tranzicije i brzine u igri! Pretpostavljam da nije isključivo njegova greška, što je sa KKP-om dobio igrače, od kojih 80 posto igra kao da ima metlu u dupetu.
I nisam siguran da je bilo ko iz saveza pozvao Vladu jovanovića da vodi juniorske reprezentacije po principu eci peci pec, pa sada paušalno kao što većina to ovde radi, blatimo sve što radi ili pokušava da radi. Mlad je, stručan je, trba ga istrpeti sa nekim greškama, niko se naučen nije rodio!
Toliko od mene, i smorili ste ciglu više sa ovim prepucavanjem!
Vlada Jovanović je prethodne dve godine u dva reprezentativna ciklusa vodio juniorsku reprezentaciju. Pre dve godine je sa Đeknom, Muslijem, Jaramazom i kompanijom uzeo zlato na EP, prošle godine je sa mnogo netalentovanijom generacijom (ali je sam odabirao većinu) bio šeti u Evropi, izgubivši u polufinalu (nesrećno u poslednjoj sekundi, a čitavu tekmu vodila) od domaćina Litvanije, koja je kasnije postala prvak, a čitavo prvenstvo prosečno pobeđivala sa 25-30 razlike.
Ne znam da l' je neko od vas pljuvača gledao te utakmice, ali Vlada jeste trener, i dobar je trener i po pripremi utakmica i vođenja istih. I sve te utakmice koje je on vodio su delovale POPRILIČNO DOBRO i uverljivo, sa dosta tranzicije i brzine u igri! Pretpostavljam da nije isključivo njegova greška, što je sa KKP-om dobio igrače, od kojih 80 posto igra kao da ima metlu u dupetu.
I nisam siguran da je bilo ko iz saveza pozvao Vladu jovanovića da vodi juniorske reprezentacije po principu eci peci pec, pa sada paušalno kao što većina to ovde radi, blatimo sve što radi ili pokušava da radi. Mlad je, stručan je, trba ga istrpeti sa nekim greškama, niko se naučen nije rodio!
Toliko od mene, i smorili ste ciglu više sa ovim prepucavanjem!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Auuu al' ga zakuca Jerrells!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Pobedili smo rutinski, bez mnogo problema. Nimburk je jedino trojke dobro šutirao, pa razlike nije veća. Solidno smo odigrali, Džerels najbolja utakmica od kada je došao (19 poena i čak 9 skokova). Par puta se napali posle dobrog poteza, pa bude sebičan, ali sve u svemu, odličan večeras, kao i Gist, a iznenadio je Milosavljević jako dobrim košgeterskim učinkom. Džavai definitivno nema pojma, totalni promašaj. Ako bi nekoga trebalo otpustiti, to je on, saigurno, ali daj Bože da me demantuje.
Highlight meča kucanje Gista posle asistencije Džerelsa od tablu i monstruozno kucanja Džerelsa direkno u lice jednom igraču Nimburka.
Idemo sad da osvojimo prvi trofej ove sezone u Železniku.
Highlight meča kucanje Gista posle asistencije Džerelsa od tablu i monstruozno kucanja Džerelsa direkno u lice jednom igraču Nimburka.
Idemo sad da osvojimo prvi trofej ove sezone u Železniku.
KKP- prva petorka
ajde, davajte te poteze, ko prvi okači ima pivo
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Људи, доживели смо и то да нам Кецман игра плеја. Немамо ми више шта да расправљамо овде... :duh:
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
ajde malo pogledajte tabelu, pa onda raspravljajte!
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Valjda će biti boljeg snimka Džerels-Gist i samo Džerels, vredi videti to više puta!
KKP- prva petorka
Jako efektno. Jedan od najefektnijih poteza u istoriji KK Partizan. Kakva je bila igra? Nisam uspeo da odgledam utakmicu. Pogledah statistiku. Klobucar za 16 minuta i 15s indeks -3 Ni protiv Nimbruka ga nigde nema. Besovic i Jaramaz nisu ulazili u igru, a Djekic je odigrao nepuna 2min Gist, Jerrells i Kecman zajedno imaju indeks 70 Gist indeks 25, Jerrells 24 i Kecman 21. Kecman cak 7 asistencija. Pobeda se pise :apl: Zao mi je jedino sto Djekic, Besovic i Jaramaz nisu dobili vise minuta.
fizicar- prva petorka
Zasto se onaj koji kritikuje odmah etiketira kao pljuvac. Vrlo ruzan izraz. Kritikovali smo Duleta koji je sam bog zbog njegovih gresaka, ne vidim onda zasto svoju zasluzenu porciju slajmare ne bi dobio i Vlada.
Jerrelsu je familija danas bila na tribinama, otud valjda ono kucanje..
bigZ- šesti igrač
fizicar ::Jako efektno. Jedan od najefektnijih poteza u istoriji KK Partizan. Kakva je bila igra? Nisam uspeo da odgledam utakmicu. Pogledah statistiku. Klobucar za 16 minuta i 15s indeks -3 Ni protiv Nimbruka ga nigde nema. Besovic i Jaramaz nisu ulazili u igru, a Djekic je odigrao nepuna 2min Gist, Jerrells i Kecman zajedno imaju indeks 70 Gist indeks 25, Jerrells 24 i Kecman 21. Kecman cak 7 asistencija. Pobeda se pise :apl: Zao mi je jedino sto Djekic, Besovic i Jaramaz nisu dobili vise minuta.
Djekna je usao na 4-5 min do kraja, dobio ovacije, ali cim je usao primili smo 3 trojke. To je bilo to od njega.
Cini mi se da je Jawai povratio kilazu, izgleda da je zagotivio srpsku kuhinju:)
bigZ- šesti igrač
Kakva je PIĆOKA Jawaijeva zena!!!!!!!!!!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
bigZ ::
Neka od sad stalno dolaze, da igra ovako motivisan i da razbija! Mada, ovako treba uvek da igra, vidi se da zna, ali ne pokazuje to uvek i divoljno, mada večeras je bio sjajan...
KKP- prva petorka
Sta su bile i Jawaijeve i Jerrellsove familije? Neke nova taktika uprave? Na Jerrellsa deluje ocito, a za debelog neka pokusaju dijetu.
fizicar- prva petorka
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo