Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 17 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od KKP Pet 28 Jan 2011 - 0:44

Bodi Bond ::Partizan odmah po završetku sezone, a možda i pre toga, treba da obrati pažnju na domaće igrače koji su dostpuni. Tu pre svega mislim na Labovića, Paunića i Ratkovicu.

Apslolutno se slažem. To mora da biti prioritet od sledećeg leta. Da se dovode kvalitetni domaći igrači, što iz zemlje ili inostranstva, a stranci da se dovedu samo ako se sa ovim ne uspe ili ako ih nema dovoljno na tržištu. Dva stranca su dovoljno, da podignu ekipu na još viši nivo, ali kvalitetni stranci. Ja bi voleo da sada igra Ratkovica umesto Džerelsa, Raković umesto Džavaija, Marinović, Rašić, Paunić ili neko drugi umesto Klobučara. Ima puno naših kvalitetnih igrača, koji će biti slobodni narednog leta (ima ih i u Hemofarmu), pa treba videti šta tu može da se učini, a stranci tek na kraju i to ako se roster ne popuni domaćim kvalitetnim igračima.

Evo npr. ekipa za sledeću sezonu (pišem napamet):

Ratkovica
Marinović
Božić (verovatno Smile )
Paunić
Kecman
Milosavljević
Krstović
Lučić
Labović
Đekić
Marjanović
Katić

Ovo je ekipa čak i bez stranaca, ali ne mogu se svi domaći igrači dovesti, pa tu upadnu stranci, ali kvalitetni (poput Gista sad, koji odmah pokaže klasu)...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 17 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Bodi Bond Pet 28 Jan 2011 - 0:52

Bobi neće biti slobodan na leto. Malina nema kvalitet za Partizan. Ako se već dovodi Miljenović treba ga odmah gurnuti u vatru.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 28 Jan 2011 - 0:55

Paunic bi bio lepo resenje, a i on licno ima zelju da zaigra kod nas..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 28 Jan 2011 - 0:57

Da izbaci i Partizan jednog pleja za reprezentaciju.
Dakle Lucica na trojku, Djekica u teretanu celo leto, i onako nece imati ako se ne varam mnogo obaveza oko rerezentacije, mozda samo u onoj under 20.
Gagija za beka,Miljenovic neka bude back up plej sa oko 15 minuta u igri.
Edit:
Pa sta ce Paunic kada je to slican tip igraca Gagiju?
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 28 Jan 2011 - 0:58

Ne znam kakvu će cenu nabiti Paunić posle sezone u Rusiji, ali bi Partizan morao da traži zamenu za Kecmana: KONAČNO. Kecman jednostavno sledeće godine neće moći jer se njegova igra zasniva na enormnoj potrošnji energije.

Ratkovica bi bio odlično dugoročno(bar 2 godine) rešenje, mada koliko sam ja naslutio on je Zvezdaš.... Nisam siguran jer vidim da je dobar prijatelj sa Raškom Katićem koga poprilično poštuje.

Ne bih otpisivao Klobučara jer se može desiti novi Ilijevski. On je talentovan momak ali je potonuo kao Laza u Zvezdi.

Bobi bi definitivno bio sjajno rešenje ali je veliko pitanje kakva je njegova sudbina s obzirom da ima ugovor sa CSKA, a očigledno je da u Žalgirisu svaki minut koristi odlično...

Ne znam jedino kako Partizan može da kompenzuje odlazak Veselog jer u Srbiji jedini igrač tog tipa trenutno je Siladji iz FMP-a(Radnički Basket)...Od materijala koji Partizan poseduje zamena bi mogao da bude Lučić.

Voleo bih zaista da sledeće godine vidim Partizan kao skup talentovanih Srba pojačan sa najviše 2 Amerikanca.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 28 Jan 2011 - 1:31

markoo ::Ja imam jos malu nadu da mozemo da prodjemo dalje...ono sto me plasi je SLEDECA SEZONA.....

Veseli,Dzavaji,Gist,Kurta,Bozic,Katic verovatno nece igrati za Partizan sl.sezona.Klub ce biti u ozbiljnom raskoraku ,bez nekih koji mogu nosioci igre a da su igrali ove godine...

Jedino mi je zao za Veselija i Gista. Mislim da je realno zahvaliti se i Kecmanu i Klobucaru.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 28 Jan 2011 - 1:49

sharga ::Ne znam kakvu će cenu nabiti Paunić posle sezone u Rusiji, ali bi Partizan morao da traži zamenu za Kecmana: KONAČNO. Kecman jednostavno sledeće godine neće moći jer se njegova igra zasniva na enormnoj potrošnji energije.

Ratkovica bi bio odlično dugoročno(bar 2 godine) rešenje, mada koliko sam ja naslutio on je Zvezdaš.... Nisam siguran jer vidim da je dobar prijatelj sa Raškom Katićem koga poprilično poštuje.

Ne bih otpisivao Klobučara jer se može desiti novi Ilijevski. On je talentovan momak ali je potonuo kao Laza u Zvezdi.

Bobi bi definitivno bio sjajno rešenje ali je veliko pitanje kakva je njegova sudbina s obzirom da ima ugovor sa CSKA, a očigledno je da u Žalgirisu svaki minut koristi odlično...

Ne znam jedino kako Partizan može da kompenzuje odlazak Veselog jer u Srbiji jedini igrač tog tipa trenutno je Siladji iz FMP-a(Radnički Basket)...Od materijala koji Partizan poseduje zamena bi mogao da bude Lučić.

Voleo bih zaista da sledeće godine vidim Partizan kao skup talentovanih Srba pojačan sa najviše 2 Amerikanca.

Laza Radosavljevic ima 19 godina, a Klobucar 23. Prvi ima vremena da ispliva... Ovaj drugi pa ne bih rekao.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 28 Jan 2011 - 2:01

sharga ::Ratkovica bi bio odlično dugoročno(bar 2 godine) rešenje, mada koliko sam ja naslutio on je Zvezdaš.... Nisam siguran jer vidim da je dobar prijatelj sa Raškom Katićem koga poprilično poštuje.
Ako se ne varam, Raško je igrao u Ratkovicinom sadašnjem klubu, možda su neku sezonu zajedno proveli tamo.

A slažem se za Klobučara, treba ga istrpeti, dečko je izuzetno talentovan, ali je došao u potpuno drugačiji sistem od onoga na koji je navikao. Kad je već sklopljen višegodišnji ugovor s njim, bila bi velika glupost otpustiti ga.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 28 Jan 2011 - 3:35

Da Rasko je tamo igrao, tada je bio najbolji skakac nemacke lige.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Pet 28 Jan 2011 - 3:48

Sto se tice sledece sezone, na jednu stranu se nadam da ce Vladi biti mnogo lakse. Ove sezone, pritisak je bio ogroman, njemu je to bila prva sezona, pa samim tim ocekujem da sledece sezone bude mnogo bolji, jer sam siguran da je dosta naucio. Slicno vazi i za selekciju tima (ko god da je tu odgovoran), gde ne verujem da moze da se napravi ovoliko gresaka kao ove sezone.
Na drugu stranu, trziste igraca je dosta slabo. Ako racunamo da ce otici svi stranci (osim mozda Klobucara), kao i Bozic i Kecman (koji i ako ostanu, kapiram da ce imati malu minutazu), nama od ozbiljnih igraca ostaju samo Milosavljevic, Lucic, mozda Klobucar i mozda Katic (jer ne znam koga drugog bi mogli da dovedu). Cini mi se da je projekat Djekic propao (mada videcemo do kraja sezone), kao i da Mitrovic i Jaramaz nisu dovoljno kvalitetni za Partizan. Ocekujem i da Bogdanovic dobije nekih 5 min sledece sezone. U takvoj situaciji, potreban nam je plejmejker, rezervni plej, jedna dvojka, dve cetvorke i jedna petica. Situacija sa peticama je dosta losa. NBA kuburi sa centrima, pa samim tim uzima dosta evropskih igraca (ove sezone Spliter, Pekovic, Asik, Erden, Mozgov), a samim tim slabi Evropu. Naci dobrog centra sa neke pristojne pare je uzasno tesko. Sto se tice domacih igraca, slazem se sa Bodijem, da bi trebalo brzo reagovati, jer kapiram da Partizan moze da isplati te neke igraca tipa Ratkovica, Labovic...ali oni ne mogu da cekaju, zbog lose finansijske situacije, pa prihvataju prvu pristojniju ponudu. Jedino se ne slazem za Paunica. Ja njega gotivim, drago mi je sto imamo takvog igraca u reprezentaciji, ali Partizan ima dosta takvih igraca i potreban je covek koji resava utakmice, koji garantuje 15 poena, koji ima pristojan sut, a Paunic to nije.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 28 Jan 2011 - 5:09

Laza Radosavljevic ima 19 godina, a Klobucar 23. Prvi ima vremena da ispliva... Ovaj drugi pa ne bih rekao.

Sa tim godiama bi bio sophmore u NBA (23). Vec je hiljadu puta receno da godine nista ne znace u individualnom napretku igraca i vrlo su varljiv parametar za ozbiljnu raspravu oko kvaliteta nekog igraca. Primer vam je pred nosem: Dusan Kecman.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pet 28 Jan 2011 - 6:03

Šta to fali Dušanu Kecmanu? On je još u Beopetrolu bio jedan od najboljih skakača lige, solidan strelac, pre svega ulazom, sa slabijim šutem za 3 (koliko ga se sećam iz ranih dana), sa jaaako dobrom odbranom, i evuk sa neverovatnom energijom u igri. Očekivao sam ga u Partizanu i pre nego što je otišao u FMP, ali je ipak tamo odradio 2 sezone.

Sve vreme je on bio ODLIČAN igrač, u našoj ligi tada jedan od vodećih po indeksu korisnosti.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 28 Jan 2011 - 6:05

Da ne bih rekao da je Kecman dobar primer. Jeste mu prosla sezona bila vrhunac, al on je i sa 23 igrao jako dobru kosarku.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pet 28 Jan 2011 - 6:09

On je sa 23 bim MVP naše superlige.
Mislim da ga je Muta tada trenirao!?
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 28 Jan 2011 - 12:00

Na b92 forum navratim jednom nedeljno cisto da vidim ima li sta od pevca krelca(za one koje ne znaju,insajder je-ko nas sergej Smile ),upravo je postavio jako zanimljiv komentar koga cu iskopirati da svi procitate :

Lepa je i nevina ljubav vecine parema kosarci i Partizanu, ali niste svesni koliko tu ima kombinacija, mutljavine, oko angazoavanja igraca, pa mi mnogi postovi deluju utopisticki, pogotovo ovi oko formiranja tima. Necu razbijati uverenja i iluzije mnogih, ne da me ne bi ponovo optuzili za tracarenje, ali nedolazak jednih, propustanje ili angazovanje drugih su tuzni, zalosni, kako u prvom timu, posebno mladjim kategorijama, od Avdalovica, Borovnjaka, Bozica, Avlijasa koji je na utakmici mladjih kategorija tada pred trenerom Jovanovicem osamario saigraca, a Vlada se okreanuo zbog bogatog oca, a vredjao je svojevremeno po njemu netalentoavanog Bjelicu, slucaja Brace Milosevica, pa kako je igrao Nesa Steafanovic, svega oko Tripkovica, prodaje Krstica ili Peraovica,a ne angazovanja Macvana za koje je Dodik dao novac, pa napustio klub jer nije za to utrosen, ne vracanja Micova, odlaska Suputa, Luke Bogadanovica.....O komabinacaijama sa menadzerima, ugradjivanjima, roditeljima moglo bi se dosta napisati, kao i slikama za Duleta, biserima Vlade Joavanovica u mladjim kategorijama, danu kada je dobio otkaz u mladjim kategorijama, zbog trenera atakodje iz Cacka, prijatelja Urosa Tripkovica,da bi aga Stragi vratio istog dana jer je Duletu trebao trecci pomocanik u parvom timu. Protiv Valade nisam vodio utakmice, a malo je falilo, da ga nisu najurili iz Zvezde, sto niko ovde ne zna da je bio i tamo jedno vreme, a znaju oni koji su tada radili u mladjim kategorijama sto mozete proveriti.
Neodredajuje samo kvalitet igraca da li ce u Partizan, vec ko mu je menadzer, roditelj, rodjak, bankar, kolekcionar slika i sl. od koga se moze imati koristi

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Pet 28 Jan 2011 - 12:24

Iskreno sve ovo je tuzno i tacno. Sad sam u minus fazi...i gledam stvari pesimisticki.

Nova generacija reprezentativaca je samo melem na neizlecivu ranu i skrenuli su svima pogled sa realnog stanja stvari, a jedna od njih je da Partizan sve vise lici na Cibonu/Prokom.
- Nas uspeh nas gura u propast. Sve vise su nam se osladile Arene i pare. Odjednom "mali" nam Pioniru u kome smo nepobedivi??? Sledece sezone cemo od prve runde da igramo u Areni kako smo krenuli, a komplet 4500 dinara (sramota).
- Pritisak rezultata ne dozvoljava produkciju igraca i ne vidi se vizija za naredne sezone, a i mnogu decu otpisujemo i propustamo kao "netalentovane", ko da talenti rastu na drvetu?
- Predsednik mrlja belo i izigrava kauboja, preti i kurci se svima.
- Navijaci izgubili kompas. Ne zna se ni ko ce da vodi navijanje...tvrdo jezgro nema podrsku ostatka koji navijaju za Partizan.
- Svi pricaju o sistemu u Partizanu, kad je jasno ko dan da je samo Dule bio sistem i niko vise.
- Sadasnji kouch nije autoritet da se nametne Tosi i Danilovicu kao trener koji gospodari svojim brodom, vec samo kuka i trazi izgovore. Da ne pominjem da mu je strucnost diskutabilna! Pa mi posle 5 meseci nemamo fizionomiju igre.

- A ono sto je najvaznije kosarka propada. Najveca konkurencija Partizana, FMP, Zvezda, HMF su sve slabiji. Buducnost je u drugoj drzavi, Radnicki je Muta i nestace ako on ode, manji timovi ne postoje vise i nema vise gostovanja Leskovcu, Slogi, Borcu, Spartaku iz Subotice...Kao tesimo se da cemo da uzmemo titulu i kup. Pa koja mi je to sad radost, kad znam da je konkurencija sve bednija i bednija.

Lanac kosarkaske ishrane je pokidan, sa jednim klubom na njegovom vrhu...vatamo se za neke slamke poput Miljenovica, Bogdanovica i sta ti ja znam. Pa ta deca pre 20 godina ne bi mogla da igraju za rezervni tim Partizana, a sada ih gledamo ko "spasioce" i nadamo se ne znam cemu.

Da ne pominjem Efes. Koja je to grupa privatnika majko moja? Hteo sam da se samozapalim u Areni koliko je ono bolelo.
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 28 Jan 2011 - 12:44

partizannnnn ::Na b92 forum navratim jednom nedeljno cisto da vidim ima li sta od pevca krelca(za one koje ne znaju,insajder je-ko nas sergej Smile ),upravo je postavio jako zanimljiv komentar koga cu iskopirati da svi procitate :

Lepa je i nevina ljubav vecine parema kosarci i Partizanu, ali niste svesni koliko tu ima kombinacija, mutljavine, oko angazoavanja igraca, pa mi mnogi postovi deluju utopisticki, pogotovo ovi oko formiranja tima. Necu razbijati uverenja i iluzije mnogih, ne da me ne bi ponovo optuzili za tracarenje, ali nedolazak jednih, propustanje ili angazovanje drugih su tuzni, zalosni, kako u prvom timu, posebno mladjim kategorijama, od Avdalovica, Borovnjaka, Bozica, Avlijasa koji je na utakmici mladjih kategorija tada pred trenerom Jovanovicem osamario saigraca, a Vlada se okreanuo zbog bogatog oca, a vredjao je svojevremeno po njemu netalentoavanog Bjelicu, slucaja Brace Milosevica, pa kako je igrao Nesa Steafanovic, svega oko Tripkovica, prodaje Krstica ili Peraovica,a ne angazovanja Macvana za koje je Dodik dao novac, pa napustio klub jer nije za to utrosen, ne vracanja Micova, odlaska Suputa, Luke Bogadanovica.....O komabinacaijama sa menadzerima, ugradjivanjima, roditeljima moglo bi se dosta napisati, kao i slikama za Duleta, biserima Vlade Joavanovica u mladjim kategorijama, danu kada je dobio otkaz u mladjim kategorijama, zbog trenera atakodje iz Cacka, prijatelja Urosa Tripkovica,da bi aga Stragi vratio istog dana jer je Duletu trebao trecci pomocanik u parvom timu. Protiv Valade nisam vodio utakmice, a malo je falilo, da ga nisu najurili iz Zvezde, sto niko ovde ne zna da je bio i tamo jedno vreme, a znaju oni koji su tada radili u mladjim kategorijama sto mozete proveriti.
Neodredajuje samo kvalitet igraca da li ce u Partizan, vec ko mu je menadzer, roditelj, rodjak, bankar, kolekcionar slika i sl. od koga se moze imati koristi

Nzm za drugo ali za ovo znam da nije tacno.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 28 Jan 2011 - 13:11

Osvrnuo bih se na kratko i na tribinu. Konstatovao bih da je slučaj na tribini povezan sa klubom, žestoko, što je i normalno. Naravno ''Delije'', ''Grobari'' ili bilo ko uvek se vode pričom ''bili prvi ili poslednji tebe ćemo bodriti'' ali.... Da ne tupim o Delijama milion puta ispričanu priču osvrnuo bih se na Jug. Od F4 je tu rasulo, bilo je fenomenalnih izdanja ove godine ali ne kao prošle. Rezultati su tu, pa se krpi, ali opet ima velikih nestabilnosti, po mom mišljenju prouzrokovanih nestabilizacijom samog kluba(to se slažemo, zar ne?). Kada su ranije na košarkaškoj utakmici bile tuče na tribinama? Vratimo se na Delije... Da li je kada su se ređale titule bilo pucanja na tribinama? Tenzija se prenosi. Nesuglasice sa upravom nabijaju tenzije vođama, koje lakše planu i donose glupe odluke, drugi se ne slažu, nesloga je sve veća i na kraju su rezultati 3/4 Arene i 2 tuče. Partizan bez publike može da moli Boga za 2 pobede u EL. Svi znaju koliko je to bitno za funkcionisanje kluba.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 28 Jan 2011 - 14:01

Dusanu Kecmanu nista ne fali, niti mu je tad falilo, ali razlika u njegovoj igri izmedju prvog i ponovnog noravka u Partizanu je ocigledna. Bataljujte argumente tipa Beopetrol i MVP lige. Tad se nije moglo naslutiti koliko ce zaista napredovati u all round igraca, vec je bio cist skakac sa motivom da igra odbranu i osecajem za igru koji tek treba da se brusi.

Posto Dule nije dobar argument dacu vam jedan drugi: Teo Papalukas. Njega se Oly mnogo lako odrekao posle prvog boravka. Posle je psotao najbolji igrac Evrope u CSKA i to tek u drugoj polovini 3. decenije...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Pet 28 Jan 2011 - 21:59

partizannnnn ::Na b92 forum navratim jednom nedeljno cisto da vidim ima li sta od pevca krelca(za one koje ne znaju,insajder je-ko nas sergej Smile ),upravo je postavio jako zanimljiv komentar koga cu iskopirati da svi procitate :

Pa(skoro) sve sto je napisane je zaista realno i verujem istinito.Javna je tajna da ako hoces da udjes u pionire,juniore pa i seniore Partizana(a i vecine nasih drugih timova) moras da platis.Jedan moj prijatelj je studirao u Americi i igrao kosarku,vratio se ovde i obecano mu je da ce igrati ali da mora da plati(tadasnjih)10.000 maraka.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 29 Jan 2011 - 0:01

Grobari imaju velike probleme sa Danilovicem jos od Pariza, ali dok je lepo, javno se naravno ne iznose problemi, dok je lepo i dok moze da se podjebava, sve je lepo i lako, zatvaraju se oci, ne sa jednom rukom, nego i sa 2. Navijaci globalno su izgubili kompas, pre je bila privilegija biti deo one atmosfere, i to do pre samo godinu dana. Barca, TOP 8 u Areni, a sada... Zbog cega ??? Da li je doslo do zasicenja, do nekog limita, preko kog se ne moze, verovatno je i to jedan od razloga. Sada na utakmice Partizana ne dolaze samo navijaci, vec i u lozama sede poznate licnost, u kopu, fenseri dovode ribicu za rucicu. Ovo sto se desilo pre par dana, je zestok udar na tribinu generalno. Ne ulazim u to da li je pravdeno ili nije, svako ima svoj rezon i razmisljanje. Jednostavno mozda je posle 10 godina doslo do zasicenja. Liga je slabija, nema vise neizvesnih utakmica, i Derbi nije ono sto je bio. Ni navijanje nije ono sto je bilo, sada vodjama treba bina, mikrofon, meni je to smesno. Zato postujem Cegija, bole me dupe kakav je covek, ja gledam samo njegovo ponasanje na tribini, on i dalje vodi tribinu na grlo. To je vodja, autoritet, isto kao kod nas Savija, dosao na jesen da vodi navijanje 15 minuta, na jednoj utakmici i Pedji objasnio stvari. Jednostavno autoritet ili imas ili nemas. U Pioniru se cini mi se sada ne zna ko je vodja, atmosfera nije ni priblizna “onim danima”. Potpisujem da ce protiv Sijene taj kop koji su svi u sredu pljuvali biti PUN KO OKO, a ostatak tribina videcete. Jer iako su oni hteli da bojkotuju, da ne pevaju, oni ce ipak biti tu,a to je nesto sto mnogi pozeri ipak ne shvataju ( i samo ti koji budu protiv Sijene imace pravo da pevaju I kada ne budes prvi ti !). Slicno je I sa nama i Mobilizacijom, imamo 20.000 ljudi na stadionu, ali veliki broj ljudi nema navijacku eduaciju (u kopu si, a ne pevas, doveo si ribu da pokazujes, govoris o vutri i svemu kao da si Kapone, snimas koreo, i ljude koje pale baklje da bi stavio na YT i mnogo toga). Ortak koji se kurcio Barsom, F4, sada mi daje kartu za Sijenu, jer ne zeli da gleda igrace koji ne znaju da igraju ???

Dule je veliki faktor bio, 95% KKP je bio on hteli vi to da priznate ili ne. Jednostavno zvao je igrace, starao se o njima, u klubu je bio bitan njegov glas, svi su ga slusali, Vlada koliko god bio talentovan trener, to nikad nece imati, moze da kopira, da imitira, ali jedan je Dule. KKP i njegovo igranje u Pioniru postalo je trazeno, sada svaka gradska faca zeli da bude vidjena, snimana,itd… Nije kao pre, i a tome mora da se poradi, vasoj zelji, zelji koja se odlaskom Duleta smanjila za 50%, Dule nije Partizan ! Partizan je osvajao trofeje i pre njega, i na mju veliku zalost idalje ce :-). Takodje navijaci su stvorili OGROMAN pritisak, ceo tim uporedjuju sa onim od prosle sezoen, da li je Jawai Maric, Jerrells Bo, Gist Roberts, VJ u prvoj sezoni ima ogroman pritisak, koji ga verovatno sputava, a neka vasa NEREALNA ocekivanja, samo dodaju ulje na vatru. Da li je realno bilo ocekivati da KKP iz sezoe u sezonu igra na F4 ??? NE, Da li je realno da dobija timove u nizu koji su po 5x skuplji NE.

Dule je donosio jednu veliku energiju, zelju, koja samo uspeva na ovim protstorima. Stvorio je zdravu atmosferu, postavio temelje, temelje koji su i dalje tu, samo se njima treba vratiti ! 1 ili 2 crnca,a sve ostalo napaljeni klinci koji u Pioniru u ludnici nece jebati zivu silu. A ne tri privatnika, koji ispucaju 70% lopti, dok jedan Djekic mase peskirom, e tu se najvise vidi pritisak na Vladi koji celu sezonu igra ziceraski, i oseca pritisak rezultata iz predhodnih sezona. Zbog toga imitacije Duleta, gestikulacije, jednostavno on kao da zeli da bude Dule,a Dule je samo jedan !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Sub 29 Jan 2011 - 0:26

Nole nije on ni D od Duleta u strucnom pogledu, a ni onom drugom.
Sad se dogodilo ono suprotno. Imamo trenera koji nije "svinja debela", koji nosi odela, nema neke sugave majce iz koje ispada stomak, ne psuje mnogo, nikad nije dobio tehnicku (saban, jos nije naucio da nije tehnicka samo da napusis sudiju, vec i da trgnes ekipu, zapalis publiku, stavis na sudije jos veci pritisak, menjas tok utakmice...bla bla), na konferencijama politicki korektan...

Kao rezultati su dobri? NLB prvi smo, domaca liga ide titula, u Evroligi smo u 16. A kad sve realno pogledas, NLB liga je sve slabija, domacu da ne pominjem, u Evroligi da nije bilo navijaca (ko je bio u hali zna da nije bilo 6tog igraca sad ne bi smo gledali 16) i onog Prokoma koji skoro prvih 10 kola nije znao gde bije (ali je dobio Himki) ko zna sta bi bilo?

Povoljne okolnosti i dalje daju dimnu zavesu realnosti.
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 29 Jan 2011 - 0:42

Imperator, povoljnih okolnosti je uvijek bilo kada se priča o Partizanu, ne treba ih sada naglašavati kada je VJ u sedlu.

Uzmi prošlu sezonu, u Top 16 prošli smo sa skorom 5-5, grupa nije bila jača od ove. U top 8 prošli smo čekajući da li će mrtvi PAO odbraniti čast u zadnjem minutu protiv Marusija.

Na F4 smo prošli isključivo na najbolji šuterski dan Kecmana u karijeri.

Pa nismo mi prošle godine otišli na F4 kao neka Bog zna kako superiorna ekipa.

Vladi Jovanoviću se svašta može prigovoriti ove sezone, ali ništa od toga nije dovoljno za otkaz. A ne treba biti košarkaški ekspert da bi zaključio da VJ nije ni do muda DV. Jesmo li očekivali da će biti u prvoj sezoni? MOžda neće biti nikad.

Partizanovi rezultati su odlični za sada, a možda oni još više dobijaju na značaju kada se pogleda kakva je igra.

Ja čekam sledeću sezonu i očekujem da je Partizan naučio dost na greškama iz ove.

Što se tiče VJ, stručnost, javni nastup, nastup na aut liniji... sve ovo se može gledati na više načina i možda stoji tvoja primjedba da je u svemu loš, ali ako ga porediš sa Duletom biće loš i narednih 10 godina, kao što je u tom poređenju loše i bar 90% košarkaških trenera u Evropi.
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Sub 29 Jan 2011 - 0:56

Da ne udjemo u dublju raspravu brale, jer to ubija ostale na forumu sa dugackim postovima...
Postujem razilazena u misljenju, ali samo cu kratko. Nasim igrama prosle godine smo zasluzili Kecmanovu raspodiju u Izraelu, a sad ne zasluzujemo nista. Meni ne trebaju "ti rezultati" meni treba osecaj da mi imamo igru posle 5 meseci, a nemamo je..itd. Svaka tekma je ko lutrija...da li cemo igrati neso ovu tekmu??

P.S. Ja ga nisam uporedio sa Duletom, samo sam izneo njihove razlike ironicno. Za Duletom ja ne zalim i ne treba mi njegov imitator...ali mi VJ za sada ne daje niti jedan razlog zasto bi ga podrzao u ovom momentu (osim sto mu je plata pa i trosak po klub smesna).
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 29 Jan 2011 - 2:48

Jesmo li se naučeni rodili? Nismo. Koliko trenera je imalo bolje rezultate na početku karijere? Željko Obradović.

Vladini rezultati, pa čak i igra, u kojoj ima 3 indijanca, koji siluju svaki na svoj način, su sasvim dobri. Da l' treba da oponaša Duleta u bilo kom smislu, posebno u delu gde će dobijati tehničke...? Ili će u tom segmentu ličiti na Španske i Italijanske cigane, da teatralnošću navuče gnev protivničkih navijača, ali zato možda i izdejstvuje par nedosuđenih faula, ili koraka za svoj tim.
Mislim da Vlada treba da izgradi svoj stil i način vođenja utakmice, a čini mi se da to ti radi. Ova ekipa je znatno bolja nego što je to bila na početku sezone. Imamo problem stranaca, jer iluzorno je porediti Marića sa Džavaijem, Boa sa Džerelsom, pa je i Roberts (po meni) znatno bolji i korisniji (na svakom delu terena) od Gista, i sva trojica na svoj način (po meni) doprinose negativnoj slici o igri. Uzmimo samo u obzir igru u odbrani, gde su Džerels i Džavai u igri, pa pored njih je rupa do rupe, i ostali ne mogu to kvalitetno da popune.

Vlada dobija ovom sezonom neophodno iskustvo i nova saznanja, koja može dobiti samo vođenjem ekipe, a on je hvala Bogu (po njega) počeo od najbolje.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu