KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Odnosi navijaca i uprave su od skoro izgladjeni u potpunosti. Da nije bilo ove presude, u areni bi pre neki dan bilo skroz drugacije. Mikrofon se koristio od prve utakmice u areni, pa prica da je to zelja novih vodja nije na mestu. U planu je bio put za Sijenu, ali sada opet zbog ovog sudjenja mozda to ipak otpadne..
Sto se tice Vlade, obzirom na pritisak od pocetka, covek je odradio lavovski svoj posao.. Klub je svoje ciljeve za dosadasnji deo sezone ispunio i to je to..
Sto se tice Vlade, obzirom na pritisak od pocetka, covek je odradio lavovski svoj posao.. Klub je svoje ciljeve za dosadasnji deo sezone ispunio i to je to..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Ja ne znam šta pričate vi... Vlada ima vrhunske rezultate, bez obzira na sve ali opet da dam argumente:
1. Ima upola gori roster nego prošle godine
2. Prva mu je sezona. Šta je Don Dule uradio prve godine. Koliko se sećam, davno beše i bio sam mali(računam poslednji mandat) malo je falilo da mu izmakne i titula protiv Budućnosti.
3. Igrate TOP 16 što je do pre 4 godine bila misaona imenica. Prvi ste u NLB-u, domaće prvenstvo ne treba ni da se igra.
4. Očito je da on nije birao pojedine igrače, već je stavljen pred svršen čin. Ne verujem ni da je Dule sve odlučivao u ranim godinama ovog veka.
5. Pobedili ste jako dobre timove u Pioniru i Prokom u gostima.
1. Ima upola gori roster nego prošle godine
2. Prva mu je sezona. Šta je Don Dule uradio prve godine. Koliko se sećam, davno beše i bio sam mali(računam poslednji mandat) malo je falilo da mu izmakne i titula protiv Budućnosti.
3. Igrate TOP 16 što je do pre 4 godine bila misaona imenica. Prvi ste u NLB-u, domaće prvenstvo ne treba ni da se igra.
4. Očito je da on nije birao pojedine igrače, već je stavljen pred svršen čin. Ne verujem ni da je Dule sve odlučivao u ranim godinama ovog veka.
5. Pobedili ste jako dobre timove u Pioniru i Prokom u gostima.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Mislim da se previse potcenjuje Efes. Ja sam posle zreba bio zadovoljan kada smo njih dobili, jer sam smatrao da imaju slabu centarsku liniju, medjutim posle utakmice sam shvatio koliko tu ima otezavajucih okolnosti za Partizan.
Prva okolnost je Rakocevic - posle Navara, verovatno najbolji bek u Evropi u poslednjih 7-8 godina, a pri tome nas redovno napuni. U jedan na jedan, nijedan nas igrac nije mogao da ga zaustavi i za o ih ne krivim, jer nekad, koliko kod igrao dobru odbranu, takvog napadaca ne mozes da sacuvas.
Druga okolnost je Perasovic. Tacno je znao sistem igre Partizana. Setite se kako nas je Trifa dobio sa Panioniosom pre par godina, kada je procitao nasu igru. Kako nas je Pao dobio prosle godine u Pioniru kada smo bili na vrhuncu forme, igra nam nije licila ni na sta, jer je Mekkejlebu ostavljen prostor za sut, a u reketu su i po 3 igraca skupljala na Maricu i Robertsu.
Treca stvar je Roberts. On je vrlo napadacki ogranicen igrac i ni malo kreativan, medjutim u odbrani i skoku je objasno neke stvari, a pritom je i on totalno znao sistem igre Partizana.
Ostatak ekipe - Tunceri, Vujcic, Nahbar, Gonlum...sve su to iskusni evropski igraci, koji su jos ranije igrali u Pioniru/Areni i koji ni malo nisu podlegli atmosferi, vec su odigrali dosta razumno i iskusno.
Kada se sve to sabere i oduzme, poraz je sasvim realno dosao i mislim da je veca sansa da dobijemo Real, koji bi mogao da nas potceni, nego ovakav Efes.
Dodao bih i to da smo proslogodisnji Efes, gde se nije znalo ko pije, a ko placa, jedva dobili kod kuce Kecmanovim sutem za pobedu, a taj sut je lako mogao da izadje iz kosa, sto bi totalno promenilo tok sezone. Ove godine nismo imali toliku srecu, ali valjda ce sledece da nam se vrati.
Prva okolnost je Rakocevic - posle Navara, verovatno najbolji bek u Evropi u poslednjih 7-8 godina, a pri tome nas redovno napuni. U jedan na jedan, nijedan nas igrac nije mogao da ga zaustavi i za o ih ne krivim, jer nekad, koliko kod igrao dobru odbranu, takvog napadaca ne mozes da sacuvas.
Druga okolnost je Perasovic. Tacno je znao sistem igre Partizana. Setite se kako nas je Trifa dobio sa Panioniosom pre par godina, kada je procitao nasu igru. Kako nas je Pao dobio prosle godine u Pioniru kada smo bili na vrhuncu forme, igra nam nije licila ni na sta, jer je Mekkejlebu ostavljen prostor za sut, a u reketu su i po 3 igraca skupljala na Maricu i Robertsu.
Treca stvar je Roberts. On je vrlo napadacki ogranicen igrac i ni malo kreativan, medjutim u odbrani i skoku je objasno neke stvari, a pritom je i on totalno znao sistem igre Partizana.
Ostatak ekipe - Tunceri, Vujcic, Nahbar, Gonlum...sve su to iskusni evropski igraci, koji su jos ranije igrali u Pioniru/Areni i koji ni malo nisu podlegli atmosferi, vec su odigrali dosta razumno i iskusno.
Kada se sve to sabere i oduzme, poraz je sasvim realno dosao i mislim da je veca sansa da dobijemo Real, koji bi mogao da nas potceni, nego ovakav Efes.
Dodao bih i to da smo proslogodisnji Efes, gde se nije znalo ko pije, a ko placa, jedva dobili kod kuce Kecmanovim sutem za pobedu, a taj sut je lako mogao da izadje iz kosa, sto bi totalno promenilo tok sezone. Ove godine nismo imali toliku srecu, ali valjda ce sledece da nam se vrati.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Dule je prve sezone osvojio evropski Kup Koraca,a druge igrao f4(ili je bilo obrnuto),nebitno sada kakav je tim imao.
Jeste da imamo kao neke zadovoljavajuce rezultate,jeste da je upravo mnogo odmogla Vladi ove sezone,ali meni naseg sadasnjeg trenera oko jednostavno ne hvata.Ne mogu bas preko tv-a sve da vidim,ali ono sto vidim je da mi trener deluje mnogo konfuzno i mutavo u toku utakmica.Jeste on mlad,ali da li je perspektivan i dobar po Partizan,e to tek treba da dokaze.
Malo poredjenje i da ne idemo previse u off,Dule je jos u svom prvom mandatu i na pocetku svoje trenerske karijere pravio i izbacivao igrace.I tada im je posvecivao vremena u individualnom radu(Danilovic).Tu energiju ili imas ili nemas.Meni nas sadasnji trener deluje sve samo ne energicnim.
@Nole
Apsolutno nikakvih problema nema u odnosu Danilovic-Grobari.Resen je odavno nesporazum koji je nastao spletom nesretnih okolnosti u vezi F4 u Parizu.Na utakmici protiv Efesa nije bilo bubnjeva i zastava zbog ovih presuda,ali se vec za narednu najavljuje ludnica,koliko je to moguce u Areni sa 50% pozera,koji svi zajedno ne znaju 2 pesme da otpevaju.
Jeste da imamo kao neke zadovoljavajuce rezultate,jeste da je upravo mnogo odmogla Vladi ove sezone,ali meni naseg sadasnjeg trenera oko jednostavno ne hvata.Ne mogu bas preko tv-a sve da vidim,ali ono sto vidim je da mi trener deluje mnogo konfuzno i mutavo u toku utakmica.Jeste on mlad,ali da li je perspektivan i dobar po Partizan,e to tek treba da dokaze.
Malo poredjenje i da ne idemo previse u off,Dule je jos u svom prvom mandatu i na pocetku svoje trenerske karijere pravio i izbacivao igrace.I tada im je posvecivao vremena u individualnom radu(Danilovic).Tu energiju ili imas ili nemas.Meni nas sadasnji trener deluje sve samo ne energicnim.
@Nole
Apsolutno nikakvih problema nema u odnosu Danilovic-Grobari.Resen je odavno nesporazum koji je nastao spletom nesretnih okolnosti u vezi F4 u Parizu.Na utakmici protiv Efesa nije bilo bubnjeva i zastava zbog ovih presuda,ali se vec za narednu najavljuje ludnica,koliko je to moguce u Areni sa 50% pozera,koji svi zajedno ne znaju 2 pesme da otpevaju.
Gost- Gost
koliko god pojedinci nevoleli i omalovazavali Vladu,Vlada ostaje trener Partizana na duze staze...
Markos- prva petorka
wolfvaga ::Dusanu Kecmanu nista ne fali, niti mu je tad falilo, ali razlika u njegovoj igri izmedju prvog i ponovnog noravka u Partizanu je ocigledna. Bataljujte argumente tipa Beopetrol i MVP lige. Tad se nije moglo naslutiti koliko ce zaista napredovati u all round igraca, vec je bio cist skakac sa motivom da igra odbranu i osecajem za igru koji tek treba da se brusi.
Posto Dule nije dobar argument dacu vam jedan drugi: Teo Papalukas. Njega se Oly mnogo lako odrekao posle prvog boravka. Posle je psotao najbolji igrac Evrope u CSKA i to tek u drugoj polovini 3. decenije...
Postoje dve vrste kosarkasa, oni koji zele ono sto oni zele, a ne zele ono sto zeli Jaka Klobucar i oni koji ne zele ono sto oni zele vec ono sto zeli Jaka Klobucar.
Izvucite sami zakljucak?
Jaka Klobucar nije da nije pokazao ono sto se od njega ocekivalo, vec nije pokazao apsolutno nista. Zalosno je sto umesto njega ove sezone ne igra Mitrovic ili Jaramaz te minute koje on igra. Oni su bar u stanju da pogode nesto spolja.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Necemo na Vi valjda ...fizicar ::wolfvaga ::Dusanu Kecmanu nista ne fali, niti mu je tad falilo, ali razlika u njegovoj igri izmedju prvog i ponovnog noravka u Partizanu je ocigledna. Bataljujte argumente tipa Beopetrol i MVP lige. Tad se nije moglo naslutiti koliko ce zaista napredovati u all round igraca, vec je bio cist skakac sa motivom da igra odbranu i osecajem za igru koji tek treba da se brusi.
Posto Dule nije dobar argument dacu vam jedan drugi: Teo Papalukas. Njega se Oly mnogo lako odrekao posle prvog boravka. Posle je psotao najbolji igrac Evrope u CSKA i to tek u drugoj polovini 3. decenije...
Postoje dve vrste kosarkasa, oni koji zele ono sto oni zele, a ne zele ono sto zeli Jaka Klobucar i oni koji ne zele ono sto oni zele vec ono sto zeli Jaka Klobucar.
Izvucite sami zakljucak?
Jaka Klobucar nije da nije pokazao ono sto se od njega ocekivalo, vec nije pokazao apsolutno nista. Zalosno je sto umesto njega ove sezone ne igra Mitrovic ili Jaramaz te minute koje on igra. Oni su bar u stanju da pogode nesto spolja.
Nisam branio Jaku, koliko princip misljenja. On ne mora da ga potvrdi, ali sam uvek rad da sacekam drugu sezonu igraca u Partizanu, pogotovu kad su bekovi u pitanju. Kod nas se zagovara kontrolisana igra, sa relativnom kreativnoscu (da se tako izrazim), a bekovi inace vise vole da divljaju sa loptom...
wolfvaga- prva petorka
Inace htedoh da napravim malu salu
Zakljucak ovoga je da Jaka Klobucar nije kosarkas
Ja bih jako voleo da vidim neku promenu kod Jake, al ne vidim trzaje kod njega. Jos jedna sezona... A kome necemo dati sansu onda naredne sezone? Npr. zasto naredne sezone sansu ne bi dobili Jaramaz i Bogdanovic uz Milosavljevica koji moze da igra 2,3. Mitrovica smo pozajmili... Nismo ga prodali. Cini se da smo tu puni. Ima on vremena do kraja ove sezone da se trgne i pokaze li moze li ili ne da igra u Partizanu? Mnogi cekaju sansu, stoje u redovima...
Zakljucak ovoga je da Jaka Klobucar nije kosarkas
Ja bih jako voleo da vidim neku promenu kod Jake, al ne vidim trzaje kod njega. Jos jedna sezona... A kome necemo dati sansu onda naredne sezone? Npr. zasto naredne sezone sansu ne bi dobili Jaramaz i Bogdanovic uz Milosavljevica koji moze da igra 2,3. Mitrovica smo pozajmili... Nismo ga prodali. Cini se da smo tu puni. Ima on vremena do kraja ove sezone da se trgne i pokaze li moze li ili ne da igra u Partizanu? Mnogi cekaju sansu, stoje u redovima...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
+1000 za suštinu.Imperator ::Iskreno sve ovo je tuzno i tacno. Sad sam u minus fazi...i gledam stvari pesimisticki.
Nova generacija reprezentativaca je samo melem na neizlecivu ranu i skrenuli su svima pogled sa realnog stanja stvari, a jedna od njih je da Partizan sve vise lici na Cibonu/Prokom.
- Nas uspeh nas gura u propast. Sve vise su nam se osladile Arene i pare. Odjednom "mali" nam Pioniru u kome smo nepobedivi??? Sledece sezone cemo od prve runde da igramo u Areni kako smo krenuli, a komplet 4500 dinara (sramota).
- Pritisak rezultata ne dozvoljava produkciju igraca i ne vidi se vizija za naredne sezone, a i mnogu decu otpisujemo i propustamo kao "netalentovane", ko da talenti rastu na drvetu?
- Predsednik mrlja belo i izigrava kauboja, preti i kurci se svima.
- Navijaci izgubili kompas. Ne zna se ni ko ce da vodi navijanje...tvrdo jezgro nema podrsku ostatka koji navijaju za Partizan.
- Svi pricaju o sistemu u Partizanu, kad je jasno ko dan da je samo Dule bio sistem i niko vise.
- Sadasnji kouch nije autoritet da se nametne Tosi i Danilovicu kao trener koji gospodari svojim brodom, vec samo kuka i trazi izgovore. Da ne pominjem da mu je strucnost diskutabilna! Pa mi posle 5 meseci nemamo fizionomiju igre.
- A ono sto je najvaznije kosarka propada. Najveca konkurencija Partizana, FMP, Zvezda, HMF su sve slabiji. Buducnost je u drugoj drzavi, Radnicki je Muta i nestace ako on ode, manji timovi ne postoje vise i nema vise gostovanja Leskovcu, Slogi, Borcu, Spartaku iz Subotice...Kao tesimo se da cemo da uzmemo titulu i kup. Pa koja mi je to sad radost, kad znam da je konkurencija sve bednija i bednija.
Lanac kosarkaske ishrane je pokidan, sa jednim klubom na njegovom vrhu...vatamo se za neke slamke poput Miljenovica, Bogdanovica i sta ti ja znam. Pa ta deca pre 20 godina ne bi mogla da igraju za rezervni tim Partizana, a sada ih gledamo ko "spasioce" i nadamo se ne znam cemu.
Da ne pominjem Efes. Koja je to grupa privatnika majko moja? Hteo sam da se samozapalim u Areni koliko je ono bolelo.
Moram da se nadovežem.
Ovo što ću sada napisati deluje bajkovito, ali kada bi u ovoj državi postojalo malo reda lako je ostvarivo i ne košta više od onoga koliko trenutno koštaju postojeće ekipe...
Dakle, ne postoji strategija u Srbiji ni za šta, pa tako ni za sport.
Videh na nekoj od tema da sharga kaže da FK Napredak dobija 500k evrića iz budžeta grada... Šta taj klub može da napravi, ne u Evropi, već u srbiji sa tim parama... Može samo da skine gaće i da se naguzi...
Prvo i osnovnu što treba da se uradi u Srbiji to je seča nekih sportova, tj. drastično smanjenje ulaganja, pre svega u fudbal. Da se fudbal postavi na zdrave noge, da se ne bacaju pare na koje kakve Južnoameričke trećeligaške igrače. To se mora rešiti privatizacijom, onaj ko kupi ulagaće i uzimati profit, a država sa svojom "savetodavnom" ulogom kod sponzora da pare okrene u rukomet, košarku, odbojku, bazične sportove...
Košarka nas najviše ovde zanima, pa da počnem...
Trenutno stanje u srpskoj klupskoj košarci je blago rečeno katastrofalno. Iz naše lige su FMP i Mega koliko toliko stabilni klubovi, s' tim da vidimo da je Čova planirao da ruši basket city, jer realno sa novcem koji ulaže u košarku može mnogo brže da napravi veće pare u nekoj drugoj oblasti. Ostali klubovi blagi užas. U NLB Zvezda, Radnički, pa i hemofarm na staklenim nogama. Koliko god to zvučalo smešno Zvezda je još i u najboljoj situaciji od ta 3 kluba, jer to je Zvezda. Kada ode Muta nema više Radničkog, Hemofarm bez publike nema nikakvu perspektivu... Partizan se drži, ali ove sezone vidimo da ni tu nije baš sve idealno, daleko od toga.
Da "gazde" u našim klubovima nisu sujetne i alave na pare, počevši od predsednika dragog nam KK-a, i da politika svuda nije umešana postojalo bi jedno sasvim prirodno rešenje, a to je 'lanac košarkaške ishrane' koji je pomenuo Imperator.
Dakle, da se upumpa 1.5M godišnje u Radnički, da se Muta tu zadrži, da se oforme mlađe kategorije. Da se isto uradi u Čačku, Kraljevu, Užicu, Valjevu, Novom Sadu, Nišu... O Beogradu neću da govorim. Da Partizan sklopi neki dogovor o saradnji sa nekim od klubova iz unutrašnjosti gde bi se klinci na koje se ne računa u sezoni razigravali... Da l je Jaramazu bolje da sedi na klupi i gleda Evroligu ili da igra back up pleja kod Mute ili beka, na kojoj god poziciji da igra... Ali đoku, to je nemoguće jer u KG-u vlada G17, a u Partizanu je Mladenović iz DSS-a i slične gluposti...
Da se konačno fuzinišu Zvezda i FMP i napravi moćan klub...
Ovih 1.5M o kojima sam pričao za svaki klub... To izgleda mnogo, ali sam siguran da bi se vremenom ti troškovi smanjili, kada počnu da pristižu igrači iz mlađih selekcija tog kluba...
Treba raditi i na infrastrukturi, ali raditi prirodne stvari, a ne da se u Vršcu napravi hala za košarku koja je non stop prazna...
Smorio sam, ovo što sam napisao možda deluje utopistički, ali to je osnovni problem, sujete, politika i banana država.
Tako ćemo iz sezone u sezonu gledati sa sve većom neizvesnošću u budućnost kada je košarka u pitanju i bićemo sve više Prokom, a sve manje Borac Čačak, koji je za mene nekako simbol srpske škole košarke. A Borac će, kako stvari stoje, da se ugasi...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Треба ове Бодијеве и Императорове постове пребацити на неку тему типа ''организација савеза'' па да можемо на миру да попричамо о њима (само немојте у сваштару), јер ја ево видех ово у 5 ујтру, када крећем на спавање, аписао бих о томе нешто али ће до сутра на теми сасвим друге ствари доћи у први план.
Волео бих да ми Боди објасни своје мишљење о тренерској рокати Вујошевић-Јовановић јер колико читам његове постове стекао сам утисак да је он највише подржавао ту промену, истицао како ће се сад видети да Дуле није партизан и слично, а сада видим да каже да 1000% подржава суштину поста који каже да Партизанов систем не постоји већ да је постојао само Дуле. Или сам ја нешто погрешно схватио или је он у међувремену променио резоновање под утиском слабих резултата. Ово је једнина ствар која ме занима из ове дискусије а чији одговор би требао да буде на овој теми.
А све остало би требало да наставимо на другој теми, пре свега узимајући као оквир да је држава прошле године дала целом кошаркашком савезу мање од милион евра због чега смо и једва отишли на светско првенство...
Волео бих да ми Боди објасни своје мишљење о тренерској рокати Вујошевић-Јовановић јер колико читам његове постове стекао сам утисак да је он највише подржавао ту промену, истицао како ће се сад видети да Дуле није партизан и слично, а сада видим да каже да 1000% подржава суштину поста који каже да Партизанов систем не постоји већ да је постојао само Дуле. Или сам ја нешто погрешно схватио или је он у међувремену променио резоновање под утиском слабих резултата. Ово је једнина ствар која ме занима из ове дискусије а чији одговор би требао да буде на овој теми.
А све остало би требало да наставимо на другој теми, пре свега узимајући као оквир да је држава прошле године дала целом кошаркашком савезу мање од милион евра због чега смо и једва отишли на светско првенство...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Само ћу напоменути (у вези са Партизаном, па стога и на овој теми) да сам ја исто то причао на почетку сезоне када сам рекао да је Партизан направио катастрофалан потез трошећи новац на толико иностраних појачања која ће отићи на крају године, заједно са Веселим а да ћи клубу остати само неафирмисани клинци који због странаца нису добили шансу и вечито млади Пера Божић. Боље да су дали новац за обештећења за домаће играче као што је некада давано за Милојевића, Тепића, Пековића итд.. Сви су тада тврдили да није циљ Партизана стварање нових играча, и да није Партизан школица кошарке, да мора да игра Европу и да то чини у складу са стандардима које је предходних година сам поставио. Ево докле се дошло. Прошли сте у Топ 16 и опет сте незадовољни, далеко незадовољнији него када је Партизан испадао из Евролиге са 2-12 а стварао играче. Боља је ситуација да на крају евролиге кажете: ''е када би овим нашим клинцима додали два добра странца кидали би у Европи'', него када кукате: ''е када би имали једног домаћег играча да вреди''. Елем пратим НБА лигу па знам да свака екипа ма колико да је добра и ма колико да узима титуле пре или касније мора да уђе у тзв ''rebuilding process''. У њему су били чак и Лејкерси после три везане титуле Кобија и Шека, па су тек онда дошли у позицију да поново узимају титуле. За такав процес потребно је време и слабији резултати у једном периоду, да би се стварило нешто што ће бити основа за надградњу странцима. Партизан је имао сјајну шансу да изврши тај процес, нарочито сада када нема правог конкурента у Србији и сигурно ће узети титулу и поново играти Евролигу, али шанса је нажалост пропуштена а новац потрошен. Надамо се да ће барем Суперлига бити одиграна тако да да шрилику оним играчима од којих би могло да буде неке дугорочне користи.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Suština posta je da nam košarka propada i da je košarkaški lanac pokidan. Partizan za narednu godinu nema ni pola tima, a o stanju u ostalim ekipama da ne govorim.
Što se tiče Vlade Jovanovića ja i dalje stojim iza onoga što sam rekao na početku sezone, dajmo mu šansu pa da vidimo dokle će da stigne. Ove sezone je bilo puno grešaka, što njegovih, što Danilovićevih i Todorićevih, ali on je početnik tako da mu greške uzimam kao nešto iz čega će da uči. Lično, zadovoljan sam njegovim učinkom do sada.
Što se tiče Vlade Jovanovića ja i dalje stojim iza onoga što sam rekao na početku sezone, dajmo mu šansu pa da vidimo dokle će da stigne. Ove sezone je bilo puno grešaka, što njegovih, što Danilovićevih i Todorićevih, ali on je početnik tako da mu greške uzimam kao nešto iz čega će da uči. Lično, zadovoljan sam njegovim učinkom do sada.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Nas prijatelj Klavaijatura je na yugoteci postavio snimak sa Efesom bez komentatora ....cuju se Vladine instrukcije na time out...
markoo- prva petorka
Večeras jedan mnogooo bitan meč protiv Zagreba, u borbi za F4 i prvo mesto. Derbi meč, težak meč, vruć teren, kvalitetan protivnik.
Srećno, crno-beli! Bez pobede se ne vraćajte iz Zagreba!
Srećno, crno-beli! Bez pobede se ne vraćajte iz Zagreba!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
markoo ::Nas prijatelj Klavaijatura je na yugoteci postavio snimak sa Efesom bez komentatora ....cuju se Vladine instrukcije na time out...
Jel mozes nekako torent da postavis ovde ili da mi neko drugi koji ga ima da mi posalje na mejl ?
Gost- Gost
Poslato.partizannnnn ::Jel mozes nekako torent da postavis ovde ili da mi neko drugi koji ga ima da mi posalje na mejl ?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Poslato.partizannnnn ::Jel mozes nekako torent da postavis ovde ili da mi neko drugi koji ga ima da mi posalje na mejl ?
Hvala puno !!!!
Gost- Gost
http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=18 link za mec ako nekom treba.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
treba, hvala puno
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
U jednoj utakmici nas razvaljuje Jawaj, u drugoj Katic i tako u krug...
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Katić je čepar klasični, čim primi loptu, pogreši, kakvo drvo, auuuuu Dobro, pa je iskoristio na kraju one dve sjajne asistencije Džerelsa. Žorić nas ubija, on ih drži u životu, 20 od 35 poena nam je on dao, alo bree!? Njega da zaustavimo, Kasun je povredjen i nema problema. Renfro i pogotovo Simon igraju slabo...
KKP- prva petorka
Vidim Jerralls ima lepu statistiku na oko, kako igra ???
Zoric vas ubi... samo on malo da se iskontrolise i to je to, +15 ko od sale...
Zoric vas ubi... samo on malo da se iskontrolise i to je to, +15 ko od sale...
Nolle- mvp
Jbt, sta nam radi ova Zoric, vec sutnuo 15 slobodnih bacanja, haos... Jbm ti Katica i Dzavaija...
Mihael- mvp
makar smo ove sezone u necemu isti, imamo debelog centra, koji lose brani pik, samo je nas danas popio otkaz, i ne moze da nas tuzi, primo je svaku platu uredno !
Imam osecaj da bi Lucic bolje branio petice koliko se decko bori i bije !!!
Imam osecaj da bi Lucic bolje branio petice koliko se decko bori i bije !!!
Nolle- mvp
Ma na stranu naša loša igra, pogotovo u napadu, ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Pa ovi su izveli skoro 40 slobodnih bacanja za 3. ćetvrtine, svaki napad faul i slobodna bacanja, ovo je sramota!!! Govna Slovenska od sudija!
KKP- prva petorka
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo