KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
upravo to Drex!!!Napokon neko da postavi to pitanje.Bravo
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Najverovatni odgovor na to bi bio:"Da li je bre ovaj trener normalan,pusta ovu decurliju da igraju,de su pojacanja od onih para od MTS-a,Danilovicu odlazi,Todoricu odlazi ukrali ste pare..."
Markos- prva petorka
Ponovo se vraćamo na temu smenjivanja Jovanovića. Ne vidim razliku zašto je dobro trpeti mlade igrače a loše je trpeti mladog trenera. Ponoviću ko zna koji put, Vlada je 5 godina bio Vujoševićev pomoćnik, najbliži saradnik. Sve i da nije znao ni košarkaška pravila pre toga a preko lutrije dobio posao pomoćnika u KKP za 5 godina bi ga naučio. Ako se svi slažemo da je Vujošević dobar, odličan, vrhunski trener onda meni nije jasno kako za Vladu možete tvrditi da je toliko suprotno od toga. Njegov problem je rutina koju može steći jedino na ovaj način. I što je najbitnije, Partizan plaća najmanju cenu ove sezone za takvu žrtvu. Koliko god da je sastav i igra loša, biće sasvim dovoljno da se osvoji srpska titula i plasman u F4 NLB. Top16 EL je već upisan i ova sezona ni na jedan način neće biti neuspešna. Stičem utisak da se ovde ceni samo par trenera koji već ulaze u godine i samo njihova imena bi izazvala neko zadovoljstvo a ne revolt (Duda, Kari, Žoc) Ne verujem da bi iko od njih doneo titulu EL ove sezone Partizanu. A i ti treneri Bogovi su svoje karijere počeli vrlo mladi i bili su izloženi svakakvim kritikama ali su svojim radom i učenjem na greškama stigli do onog što su danas.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Naravno. Partizan je istitucija i ma sta pricali ruzutati su najvazniji. Ali zasto nema mesta u ekipi za Bogdanovica? Ne verujem da bi njegov ucinak bio losiji od ucinka Jake Klobucara. Zasto Jaramaz ne dobija sansu da igra? Barem 7 ili 8 minuta da ukrade od minutaze kapitena Pera. Rezultati ne bi bili nista slabiji, a ovi mladici bi stekli lepo iskustvo za naredne sezone.
Ray Allen- prva petorka
OD mladih igraca Partizan ima korist , prodaje ih i tako zivi. OD stranaca realno samo ima trenutan rezultat i nista vise.
Sergej- mvp
Ray Allen ::Naravno. Partizan je istitucija i ma sta pricali ruzutati su najvazniji. Ali zasto nema mesta u ekipi za Bogdanovica? Ne verujem da bi njegov ucinak bio losiji od ucinka Jake Klobucara. Zasto Jaramaz ne dobija sansu da igra? Barem 7 ili 8 minuta da ukrade od minutaze kapitena Pera. Rezultati ne bi bili nista slabiji, a ovi mladici bi stekli lepo iskustvo za naredne sezone.
+1
Najveci promasaj ove sezone ubedljivo je Jaka Klobucar.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Sa tim se slazem i mislim da ga treba otpustiti na kraju ove sezone.
Markos- prva petorka
Sergej ::OD mladih igraca Partizan ima korist , prodaje ih i tako zivi. OD stranaca realno samo ima trenutan rezultat i nista vise.
A zašto bi ovo boldano nas navijače trebalo da interesuje??? Da se razumemo, ja bih najviše voleo da u Partizanu igraju mladi igrači i ponosan sam što sam navijač kluba koji je regrutovao toliko igrača od opšteplanetarnog značaja. Ali ja mladog igrača volim da gledam u Partizanu a ne iz razloga što će ga preprodati i uzeti pare za njega, apsolutno me briga kako se oni finansiraju i ko zna na šta se sve pare troše. Mislim da je navijaču Partizana i uopšte svakog kluba bitan rezultat a ne novčani interes i finansijska politika kluba.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Pa lako je sad biti pametan i govoriti da su Jaramaz i/ili Bogdanovic mogli vise, a i to ne mozemo sa sigurnoscu da znamo...
Klobucar je kraj prosle sezone odigrao odlicno i ja sam isto stekao utisak da je odlican suter... Ne znam sta mu je ove sezone, izgleda da ima nekih ozbiljnih problema u glavi.
Klobucar je kraj prosle sezone odigrao odlicno i ja sam isto stekao utisak da je odlican suter... Ne znam sta mu je ove sezone, izgleda da ima nekih ozbiljnih problema u glavi.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Partizan mu nece uruciti otkaz u polusezoni.Uradice do kraja ono sto je zapoceo.Na kraju ove sezone ce poznjeti plodove svoga rada.Sto se tice osecaja ,da li je trener pravi ili ne,svako donosi sud na osnovu onoga sto vidi na terenu.Zbog nekih trenera zavolis kosarku,tacnije nacina na koji njihove ekipe igraju,neki ti ubiju volju da istu gledas.Zao mi je nekoga ko sada ima 12 godina i gleda Vladino vidjenje magicne igre.Nama su na trenigu kada smo pocinjali pricali gledaj Kukoca,polemike su bile,ko je bolji Kukoc ili Paspalj?Jugoplastika je imala bolji rezultat jer je Boza tada bio namazaniji od Duleta ali gledati taj Partizan ili Mutin iz devedesetih je bilo uzivanje.Ovo sto sada gledamo nije Srpska odnosno ex Yu skola kosarke.O jednodimenzionalnosti igre u napadu necu trositi reci.Neka ne prepoznavanja u odbrani zapanjuju.Kako to da hvalim i gledam pozitivnu stranu svega toga.Ovo sto nam njegova ekipa prikazuje,ne uliva poverenje da ce biti veliki trener,jedno je izgubiti utakmice ali nacin na koji se gube,ziheraski pristup sa Bozicem u igri previse minuta dok su potrebne molbe da ubaci klinca od 20(a da isti nije krilni centar ili krilo) nego bek je anti propaganda nase skole kosarke.Ja sam na istoj odrastao,izvinite,druge poznajem ali nasu volim.
EDIT:Da su svi treneri gledali na kosarku kao Vlada mi nikada ne bi bili velesila u istoj.
EDIT:Da su svi treneri gledali na kosarku kao Vlada mi nikada ne bi bili velesila u istoj.
Poslednji izmenio Danny Trejo dana Sub 5 Feb 2011 - 8:35, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : ....)
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Nije Klobucar ni prethodnu sezonu odigrao nesto posebno. Na pocetku sezone bio je tek trece resenje na bekovskoj poziciji (iza Becirovica i Volsa). Kasnije kada su Olimpiju zbog finansijskih problema igraci masovno napustali razumljivo je da je Jaka dobio vecu sansu (pa nece valjda Kikovski). I tada je igrao toplo hladno. Klobucar je igrac za 5 do 10 minuta. Da zameni igraca kada ovaj umori i ako je moguce promeni ritam.
Ray Allen- prva petorka
pa o tome pričamo.
ja sam istog dana kad je Klobučar potpisao počeo drviti o besmislenosti tog transfera. Slično sam reagovao kada se ispostavilo da ćemo sezonu gurati sa 3 crnca.
ali da li vi u svim ovim stvarima vidite odgovornost samo Jovanovića?
Jovaonvić je kriv što tim koji ima igra loše i tačka! Vujošević je bio kriv što tim 2005. godine igra loše, za poniženje kod kuće od Orteza ili Zadra!
Ne znam da li i dalje gajite mišljenje da je u vreme Vujoševića uvijek bila dobra igra, da su uvijek poštovane sve akcije, a da je Partizan gubio samo od nadrealno jačih protivnika ili zbog sudija.
Svaki trener ima govljiv period, bez igre, bez rezultata, bez atmosfere u ekipi... a Partizan je velik baš zato što zna istrpiti te stvari. Ali tvrditi sa sigurnošću za čovjek od 40 godina i 5 mjeseci trenrskog rada da će ostati prosječan je neozbiljno. To ne bih povjerovao ni da mi kažu Aco Nikolić i Gomeljski, jer prosto je nemoguće za odrediti sad. On je u prvoj godini trenerske karijere koja će trajati 30-ak godina. I mi već sad znamo da će biti prosječan?
I ko Boga vas molim, skinite s kurca jebenu TEHNIČKU GREŠKU!!! Nakon svakog poraza prva zamjerka je što Vlade ne dobija tehničke! Aman ljudi saberite se, ne mora svaki trener biti životinja. Postoje drugi tipovi ljudi, drugi načini vođenja utakmica, pa nije sav trenerski zanat u galami i psovanju.
Vlade je po svim kriterijumima zreo za otkaz, ali u istoj ovoj situaciji je bio Vujošević bar 3-4 puta u zadnjih 10 godina.
Ako tražite boljeg trenera od Vujoševića, Jovanovića treba otpustiti, i to odmah, jer on to nikad neće biti.
Ako tražite Partizan kao stabilan klub kakav je do sada bio, pustite ga da funkcioniše kao i do sada, u pustite trenera da radi svoj posao.
ja sam istog dana kad je Klobučar potpisao počeo drviti o besmislenosti tog transfera. Slično sam reagovao kada se ispostavilo da ćemo sezonu gurati sa 3 crnca.
Jovaonvić je kriv što tim koji ima igra loše i tačka! Vujošević je bio kriv što tim 2005. godine igra loše, za poniženje kod kuće od Orteza ili Zadra!
Ne znam da li i dalje gajite mišljenje da je u vreme Vujoševića uvijek bila dobra igra, da su uvijek poštovane sve akcije, a da je Partizan gubio samo od nadrealno jačih protivnika ili zbog sudija.
Svaki trener ima govljiv period, bez igre, bez rezultata, bez atmosfere u ekipi... a Partizan je velik baš zato što zna istrpiti te stvari. Ali tvrditi sa sigurnošću za čovjek od 40 godina i 5 mjeseci trenrskog rada da će ostati prosječan je neozbiljno. To ne bih povjerovao ni da mi kažu Aco Nikolić i Gomeljski, jer prosto je nemoguće za odrediti sad. On je u prvoj godini trenerske karijere koja će trajati 30-ak godina. I mi već sad znamo da će biti prosječan?
I ko Boga vas molim, skinite s kurca jebenu TEHNIČKU GREŠKU!!! Nakon svakog poraza prva zamjerka je što Vlade ne dobija tehničke! Aman ljudi saberite se, ne mora svaki trener biti životinja. Postoje drugi tipovi ljudi, drugi načini vođenja utakmica, pa nije sav trenerski zanat u galami i psovanju.
Vlade je po svim kriterijumima zreo za otkaz, ali u istoj ovoj situaciji je bio Vujošević bar 3-4 puta u zadnjih 10 godina.
Ako tražite boljeg trenera od Vujoševića, Jovanovića treba otpustiti, i to odmah, jer on to nikad neće biti.
Ako tražite Partizan kao stabilan klub kakav je do sada bio, pustite ga da funkcioniše kao i do sada, u pustite trenera da radi svoj posao.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::pa o tome pričamo.
Boldovao sam ti dve izjave koje su kondradiktorne.
fizicar- prva petorka
nisam razumio.
drexler- mvp
Znate kako, meni je samo jako krivo sto gledam Partizan koji posle vise od pola sezone nema koncepciju, odnosno ideju u igri.
Vlada je trener ekipe, i on snosi dobar deo odgovornosti za to. Ne govorim da ga treba smeniti, ali neke kritike su na mestu po mom misljenju.
Mada mislim da smo ovu pricu vrteli vec vise puta...
Vlada je trener ekipe, i on snosi dobar deo odgovornosti za to. Ne govorim da ga treba smeniti, ali neke kritike su na mestu po mom misljenju.
Mada mislim da smo ovu pricu vrteli vec vise puta...
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
mislim da bi rasprava o smjeni trenera imala smisla samo ukoliko neko od "insajdera" pusti bubu da se to uopste i razmatra u klubu..
ovako je bezveze.. ajde da predjemo na ljepse teme, gdje bi nam kraj bio kad bi doveli pekovica i ronda npr?? (skripimo na tim pozicijama)
ovako je bezveze.. ajde da predjemo na ljepse teme, gdje bi nam kraj bio kad bi doveli pekovica i ronda npr?? (skripimo na tim pozicijama)
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
drexler ::nisam razumio.
Ne znam ko je tacno napisao da ce Vlada Jovanovic najvise dostici nivo Ace Petrovica. Da nece nikad biti kao Duda, Kari, Zeljko, Dule. Ti na to prvo kazes da se to ne moze oceniti, a onda dole u tekstu kazes da nece nikad dostici Duleta. Sad ne znam da li se i s kim tu slazes?
fizicar- prva petorka
Ma Vlada ce biti bolji od Phil kad vam ja kazem
Markos- prva petorka
Neka bude tako.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
gubimo niti rasprave, ali evo, da pokušam finiširati.
Vjerovatno sam pogrešno shvaćen (tj. nisam se dobro izrazio), nisam mislio da rezultatski neće biti kao Dule, već neće biti Dule po harizmi, načinu vođenja ekipe, ponašanju i svemu onome za čim pati većina navijača Partizana (jer kao što sami kažete, vi ne kukate zbog rezultata).
Stvarno ne znam kako će se karijera Jovanovića, niti bilo kojeg sportiste ili trenera razvijati, jer to zavisi od puno faktora, i nisam takav ekspert da kažem kakav će neko biti na osnovu 5 mjeseci rada i na osnovu mišljenja navijača.
Uostalom, na ovom forumu se Etore Mesina vodi kao loš trener.
Vjerovatno sam pogrešno shvaćen (tj. nisam se dobro izrazio), nisam mislio da rezultatski neće biti kao Dule, već neće biti Dule po harizmi, načinu vođenja ekipe, ponašanju i svemu onome za čim pati većina navijača Partizana (jer kao što sami kažete, vi ne kukate zbog rezultata).
Stvarno ne znam kako će se karijera Jovanovića, niti bilo kojeg sportiste ili trenera razvijati, jer to zavisi od puno faktora, i nisam takav ekspert da kažem kakav će neko biti na osnovu 5 mjeseci rada i na osnovu mišljenja navijača.
Uostalom, na ovom forumu se Etore Mesina vodi kao loš trener.
drexler- mvp
Da smo imali od pre tri sezone budzet od 5 miliona evra pa do sada tim bi izgledao ovako:
Bo,Avdalovic
Tepic,Rasic
Tripkovic,Kecman
Novica,Roberts
Pekovic,Maric
trener Dule
I nikada nebi smo dosli do ove price,znaci jedini faktor lose diskusije su PARE.
Bo,Avdalovic
Tepic,Rasic
Tripkovic,Kecman
Novica,Roberts
Pekovic,Maric
trener Dule
I nikada nebi smo dosli do ove price,znaci jedini faktor lose diskusije su PARE.
Markos- prva petorka
........
Kad vidim na klupi Bogdanovica,Jaramaza,Lucica,Djekica,Besovica...Ulazili su klinci sa 18 godina i postajali igraci,sad i za dvadesetogodisnjake treba imati hrabrosti.Mislim da je drexler pomenuo da je Dule trebao da dobije otkaz 3-4 puta.Nije trebao,znate li zasto?Zato sto je stvorio talente koji su ga doveli u Partizan kao trenera.Uvek se videlo koga to Dule gura u od mladih u nekoj sezoni.Gubili su i vecom razlikom.Retko se sistem rusi uz tresak ako je godinama stvaran poput Partizanovog.Potrebne su bar dve ili tri lose sezone,ni Rim nije pukao preko noci.Ja sam onda znao zasto je Tripkovic u igri,Perovic,Velickovic,Dule je imao muda sto bi nas narod rekao.Nije potrebno bacati sakoe i praviti teatar,bitno se dobro spremiti na treninzima,raditi vise i kvalitetnije od ostalih.Kada te Jerells gleda na tajm autu u fazonu"...sta mi ovaj prica?",to znaci da nema poverenja.Setite se poslednjeg tajm auta na mecu sa Sienom.Autorite se stice kroz smislen rad,zasto igrac nema poverenja?Igrace ne mozes prevariti,oni osete bez greske neke stvari.
Danny Trejo- šesti igrač
U redu Trejo,ti tvrdis da je Vlada los trener,zapitaj se malo mozda su Tepic i Tripkovic bili veci talenti od Jaramaza i Besovica, zasto se Lucic nije skidao kod Duleta???mzd ovi nisu toliko dobri na treninzima i nisu puno pozrtvovani,mi sad mozemo ovde da diskutujemo sledecih 100 godina zasto ovo a zasto nije ovo...
Markos- prva petorka
superhik ::Ponovo se vraćamo na temu smenjivanja Jovanovića. Ne vidim razliku zašto je dobro trpeti mlade igrače a loše je trpeti mladog trenera. Ponoviću ko zna koji put, Vlada je 5 godina bio Vujoševićev pomoćnik, najbliži saradnik. Sve i da nije znao ni košarkaška pravila pre toga a preko lutrije dobio posao pomoćnika u KKP za 5 godina bi ga naučio. Ako se svi slažemo da je Vujošević dobar, odličan, vrhunski trener onda meni nije jasno kako za Vladu možete tvrditi da je toliko suprotno od toga.
Meni se čini da ovakvo razmišljanje, a da se često sresti, nije ispravno. Šta znači ako je 5 godina bio pomoćnik Duletu? Da li to znači da svaki pomoćnik vrhunskog trenera postaje vrhunski. Ili drugo pitanje, neki igrači promjene nekoliko vrhunskih trenera, i da li im to garantuje da budu vrhunsku treneri? Zašto Moka nije vrhunski, bio je vrhunski igrač, plej, radio sa najboljim trenerima svog vremena, pa to opet nije to.
Evo ja ne znam šta sve trener pored neupitnog znanja mora da posjeduje. A uspjeh mu zavisi od mogućnosti da bude autoritet, vođa tima od bar 12 drugačijih karaktera, mora da zna zašto mu igrač pada psihološki, i kako da ga vrati, kako da stekne povjerenje i pojednica i tima. I to su sve svakodnevni problemi koji moraju da se rješavaju. A to su stvari koje ne mogu da se nauče sa strane ili iz knjiga, stiču se kroz iskustvo i učenje iz svojih grešaka.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Svi veliki slikari su imali ucenike.Malo njih su postali veliki slikari.Sa trenerima je ista prica
Danny Trejo- šesti igrač
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo