Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 16 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Nolle Čet 27 Jan 2011 - 9:06

Nisam hteo da ga spominjem (Mareja) jer bi to bio off, ali vidim spomenuo ga je drex, pa ajde i ja...

Ovo sto je kolega forumas rekao, kretnja bez lopte je besprekorna, zaista fantasticna, mada to protiv Partizanovih 30godisnjih bekova Bozica i Kecmana uz duzno postovanje i nije nesto specijalno, ali je pravio dosta problema, prolazio je po osnovnoj, linaja pomoci je dosta morala da radi, otvarao je centrima (Gonlumu, Robertsu, Vujcicu) mnogo vise prostroa zajedno sa Igorom, njihova kretnja bez lopte je zaista za udzbenike

inace Sarenac je rekao da je davao i po 30 poena na nekim NBA utakmicama, tako da bi mozda trebao da dobije i malo vise slobode u igri, da preuzme odgovornost od Tortona, itd... da ne duzim vise

Drago mi je sto je neko prometio ! bravo
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 16 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od drexler Čet 27 Jan 2011 - 9:52

teško je to riječima opisati, jer fali demostracija slikom ali pokušaću.

Naime, Marej svoje kretnje ne vrti kao Tripko npr. duž cijele čeone linije, dakle punih 12 i kusur metara. Maraj i njegove centri odaberu jednu stranu i tu se postave. Jedan centar stoji na niskom postu (prva skakačka pozicija reketa) a drugi je sa iste strane blizu trojke na 45 stepeni. Tunčeri taba na centru a Marej kreće ispod table, češe svog prvog centra, ostavlja Dragančeta za pola koraka iza i kreće ka drugom centru. Kada dolazi do njega naglo "lomi" svoju kretnju i penje se ka sredini i prima pas od Tunčerija. Kako je Draganče probio i drugi blok Maraj konta da nema prostora za šut i pravi potez koji je ključna razlika između njega i Tripka (btw, Tripka navodim kao primjer zato što se on vodi kao naš najbolji igrač u ovoj problematici). Naime, Tripko bi u tom trenutku stao sa driblingom, 3-4 sekunde bi vjećao šta dalje, i onda očajnički tražio centra za pik ili vratio loptu pleju nazad da on traži pik ili rješava 1 na 1.

Marej, s druge strane ne spušta loptu već je u samom prijemu odmah vraća Tunčeriju i u punom krugu opet zalama kretnju prema dole gdje koristi blok onog prvog centra koji se u međuvremenu popeo na nivo sl. bacanja, a na njegovo post mjesto se spustio onaj drugi centar što je bio na 45 stepeni.

Pri svakom prolasku pored bloka Maraja, postoji mogućnost da ga odbrambeni centar na trenutak preuzme dok ga Draganče ponovo ne stigne, što otvara mogućnost dubokog pasa ka napadačkom centru koji tad ostaje sam 1 na 0, a i sam bek je u dobroj situaciji, jer ako dobro koristi blokove teško da će ga odbrambeni igrač (pa makar bio i Draganče) ispratiti do kraja kroz 4 blokada.

Naravno, ovo nije laka stvar, morate imati beka koji je fizički besprekorno spreman, ali i beka koji je dovoljno talentovan da koristi te blokove.
Eto npr. mi sada imamo Kecmana koji često vrti slične kretnje, ali očigledno je da to nije njegov način igre, jednostavno, on pored naših centar prolazi ne dodirujući ih, ostavljajući prostor defanzivcu da lakše probija. Tu je Tripko dobar, jer on u kretnji bukvalno udari svog centra u rame, priljepi se uz njega, i tako svog čuvara bukvalno natjera da se zabije u blok i ostvaruje dovoljnu prednost.

Takođe, u ovoj kretnji je bitna raznovrsnost što se najbolje vidi na primjeru Kecmana i Mareja. Kecman to radi prilično mehanički, dok Maraje radi varijacije na temu. Bitne su promjene pravca, nagla zaustavljanja i povratak suprotnom stranom, čime se donekle razbijaju šabloni odbrane...

A jebiga, sad sam vjerovatno smorio, ali fakat je žalosno što neke stvari u igri Partizana ostaju tako nedeorečene, i žalosno je što nam je tim sastavljen od "specijalaca" koji su uglavnom odbrambeno orjentisani i programirani da na taj način dobijaju utakmice.

Nadam se boljoj narednoj sezoni, boljem prelaznom roku, i donekle kreativnijim igračima, jer čini mi se da je sistem koji Partizan gura zadnjih godina pomalo potrošen i provaljen, volio bih neke novine u igri, jer ovako sve postaje donekle mučno...
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 27 Jan 2011 - 9:57

Kad je vec neko pomenuo zagradjivanje,bilo je ocajno na ovom mecu,pogotovo u 4/4.
Partizan 90' godina je pod palicom pokojnog profe po 3 sata vezbao samo zagradjivanje u odbrani,gde bi na kraju dosao plej i pokupio loptu koja padne u reket.Tesko da skok moze biti produkt srece.Nisu oni nas u potpunosti nadskocili,ali su uhvatili nekoliko kljucnih lopti u 4/4.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 27 Jan 2011 - 10:04

Young je slican Tripku po tom pitanju, fali mu upravo ono sto si sada objasnio, ali da ne idemo vise u off razapece nas, ovo sto si objasnio, jer uradio nekoliko puta, tacno znam na sta mislis. Najcesce sa Robertsom.

Upravo je on omogucio ofanzivan skok Efesu, kao i igor, jer su protivnicki centri morali da preuzimaju, i pokusaju da ga uspore. Svrsishodno tome, promaja u reketu zbog njihovih kretnji bez lopte je bila neizbezna !

drex, svaka cast sto si primetio, mada i ja sam zaboravio iskreno ! podsetio si me.

bravo

evo sta znaci imati ovakve forumase !!! Blago bre, neko bi se naravno pokenjao po ovome (neki internet Delija pre svega) govoreci kako npr Jahmar Young ili ne znam ko, ima mnogo bolju tehniku suta i kretnju bez lopte, samo zato sto do sada nisu culi za crnca koji igra za Efes Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Čet 27 Jan 2011 - 10:29

@Drexler
Evo da i ja dodam nekoliko riječi o skoku.
Potrudio si se da objasniš kako se brani skok prema košarkaškoj teoriji.
Međutim, da je teorija uvijek primjenjiva u praksi na utakmicama bi se pojavljivali na nivou statističke greške i samim tim ne bi ni bili zanimljivi. Ali oni uvijek budu jedan od presudnih faktora u pobjedama ili porazima. A razlozi lošijeg defanzivnog skoka, ili boljeg ofazivnog mogu bit različiti i ne bih se pravio pametan da ih znam bar većinu pa ih neću ni pokušati nabrajati.
Što se tiče sinoćnje utakmice, mislim da je Efes imao dosta kvalitetnih napadačkih rješenja kojim je lomio Partizanovu odbranu, tjerajući igrače Partizana da ulaze u neke improvizovane kretnje, zatvaranja i pomaganja. Ako se to dešava cijelu utakmicu, uz neminovne padove koncentracije, igrači nerijetko bivaju u konfuznim situacijama kada ne znaju da li, kada i koga zatvaraju ili im pak mozak u trenutku ne radi dovoljno brzo pa ih jednostavno inspirisaniji protivnik nadmaši. Ako se tome doda i realna situacija da su se lopte odbijale jače od obruča, onda to i jeste izgledalo da im lopta upada u ruke.
Nisam ja ovde rekao ništa revolucionarno, ali sam morao to da napišem jer se često stvari gledaju kroz navijačku prizmu. Tako se o igraču koji ima njuh za skok u napadu kaže da ima košarkašku inteligenciju i on se veliča kao npr. Kecman, sa čim se ja potpuno slažem (isti me opet oduševio kako se u par navrata odlično ušunjao u reket i pokupio par lopti), ali kada igraču voljenog tima protivnik skoči u napadu onda se za njega priča kako je glup, nemotivisan i sl.
A koliko se tu stvari mogu istrenirati, tj. koliko se igrač može naučiti da bude agresivan u skoku, a koliko se to odnosi na koncentraciju, osjećaj gdje bi lopta mogla da odskoči, ili ga pameću nadmudri da zauzme bollji položaj za mene i jeste misterija.
Inače, košarku kao sport i volim jer osjećam da koliko god neke stvari moraju da budu dovedene na nivo automatizma, daje to ipak igra nadmudrivanja, fintiranja, lažnih kretnji, inteligencije da se u trenutku odreaguje na način kako to protivnik najmanje očekuje, bez obzira da li se to manifestovalo driblingom sa loptom pa fintom, pravovremenim utrčavanjem, bek dorom, asistencijom, osjećajem za skok i sličniim nepredvidljivim košarkaškim elementima.
I ako se moram definisati u košarkaškom smislu onda sam prije za košarkkaški stil Medžika ili Birda nekad, a sada Manua i Teodosića gdje igrač igra po osjećaju i sam ne zna kako će završiti akciju, a ne MJ gdje se možda i znalo šta će uraditi ali to se nije moglo braniti.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 27 Jan 2011 - 10:40

apsolutno se slažem!

ja sam i rekao teoriju zagrađivanja skoka samo da bih opovrgao uticaj sreće (naravno ne u potpunosti, ali sreća je u skoku mali faktor).

Samo sam rekao da je Partizan obično dominantan u skoku a da to večeras nije bio i da je to po meni ključ poraza. Efesu svaka čast, bili su agresivni, i naravno da se ne može sve zagraditi.

Ja prvi zastupam tvoju teoriju, i zato kažem da nije sve u Jerrellsovoj lošoj odbrani, Raškovim zicerima itd... Jednostavno, Turci su mnogo jaki i to je to. Pa jebiga, onda ispada da svi bekovi na svijetu igraju lošu odbranu jer niko ne spušta Brajanta ispod 25 poena već 10-ak godina

Stvarno se trudim da stvari sagledavam realno, a ako mi nekad navijačke predrasude pokvare percepciju, prihvatam svaku kritiku.
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 27 Jan 2011 - 12:00

drexler ::Jungle
-teško se pitanju skoka piju vodu priče o sreći. Postoji pojam ZAGRAĐIVANJA. Odbrambeni igrač prilikom defanzivnog skoka ne brani prostor nego igrača. Konkretno, u slučajevima o kojima pričaš nije bilo igrača Efesa u reketu, a tu je bio Jawai. U tom slučaju njemu nije kriva loša sreća što ga je lopte preskočila već je lriv on što nije bio tik ispred svog igrača. Dakle, u skoku se ne pokriva prostor, NEGO IGRAČ. Djelimično opravdanje je mogla biti zona, u tom slučaju tokom odbrane se čuva prostor i onda je teže u skoku braniti igrača jer je sve stvar sekunde šuta, i moguće je da se lopta odbije napadačkom igraču. Ali Partizan sinoć nije igrao zonu

Robertskov skok opravdavam, jednostavno, dečko je i skočan i fizički jak, i vrlo je moguće da kupi lopte u napadu (što je i lani radio u Partizanu).
Ali one situacije kada su lopte kupili Tornton, Gonlum i Tunčeri - e za to nema opravdanja, jednostavno, ljudi su neometano kupili lopte jer spoljni igrači nisu gradili, a Jawai je sam kampovao u reketu.

Takođe, Jerrells... Ne znam da li ste obratili pažnju na igre Tunčerija u ovoj sezoni, zašto mislite da je Kurta odigrao neku skandalozno lošiju odbranu u odnosu na ono što rade drugi plejevi u EL...
Ne znam odakle utisak da ja ne znam šta znači pojam zagrađivanje? U svakom slučaju hvala na objašnjenju u ime onih koji su to tek sad saznali.
Junglezburn ::Drugo je kad Kurta promaši trojku pa umesto da ostane na liniji i pokrije Tundžerija da mu ne dođe odbitak u ruke, već se šetka negde sa strane i zadivljeno prati let lopte koju je on uputio ka košu...
Talični je napisao odličan post, i ti si se složio sa njegovim mišljenjem a koje i ja podržavam, jedino se ja ne bih baš u potpunosti složio za onaj deo o ''njuhu za skok u napadu''. Istina je da postoje igrači koji bolje procenjuju let lopte, jačinu izbačaja i koji poseduju dobar tajming za skok, samim tim takav igrač više i ide na skok u napadu, otuda ih više i sakupi. Ali nije to sad neka supermoć, ili neka neobjašnjiva intuicija, pa da se pojedinci uvek nađu ne pravom mestu u pravo vreme jer oni to znaju kako se radi. Mnoge situacije sinoć su produkt sreće jer je 90% lopti koje su se brzo i nepredvidivo odbijale završavale u rukama igrača Efesa. U situaciji kada se lopta brzo i nepredvidivo odbije, odbrambeni igrač ne može dovoljno brzo da reaguje i zagradi svog igrača, ako uopšte stigne i da skonta ko je njegov igrač. Konkretno slučaj kada je Roberts uzeo loptu ''između tri igrača Partizana'' on uopšte nije bio u reketu. Dalje, kada se lopta odbije u prazan prostor gde nema igrača, prednost i najveću šansu da je uhvati ima onaj ko se već kretao u tom smeru i nije morao da menja pravac, a sad da li je to sreća ili je npr. Tundžeri imao njuha za to pre nego što je šut i upućen - ja kažem sreća.
Moram napomenuti da su postojale situacije lošeg građenja, ali ne u tolikoj meri da mi to zasmeta kao ove srećno pokupljene lopte.

Jerrellsu nije samo Tundžeri bio problem, on generalno igra očajnu odbranu. Prosto mi je neverovatno da ga braniš po pitanju tog segmenta. Ja sam primetio da on u jednom napadu 10-20% vremena odigra solidnu odbranu, a ostatak kao navaren... Sledeći put ćemo obratiti više pažnje na to pa ćemo polemisati ako bude potrebe.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Čet 27 Jan 2011 - 12:38

Vruće gosovanje u Zagrebu će pokazati od čega je satkana ova ekipa, kao i naš trener, da li ćemo "odreagovati" šampionski ili nastaviti toplo-hladno i onako kako niko ne bi hteo. Dosta je bilo glupihporaza, slabe igre i svega lošeg...

Hoćemo pobedu, pobedu u Zagrebu!!! Borba breeeee!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=8xyeiG9_3N4 hekler
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Čet 27 Jan 2011 - 12:39

Po pitanju skoka se slazem sa Jungleom ovog puta. Postoji i pojam nicije lopte, koji je prenebregnut u ranijoj raspravi, a ma koliko on predstavljao minoran procenat, ponekad to odluci pobednika (sinoc je bio ovaj slucaj).

Flip Marej bese mali celavi? Paklen igrac. Bas rekoh burazeru sinoc da mi se dopada njegova kretnja. I kvantitet i kvalitet Smile.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 27 Jan 2011 - 12:45

wolfvaga ::Po pitanju skoka se slazem sa Jungleom ovog puta.
Znači, uglavnom se ne slažeš... Very Happy :/
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Čet 27 Jan 2011 - 12:47

Junglezburn ::
wolfvaga ::Po pitanju skoka se slazem sa Jungleom ovog puta.
Znači, uglavnom se ne slažeš... Very Happy :/
punish da iskoristim moj omiljeni avatar Very Happy...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 27 Jan 2011 - 12:52

Слободан Шаренац, четвртак, 27. јан 2011
Радуљица, Коштуница и наравно ја

Упркос годинама рада и труда, много већу пажњу јавности изазовете после само секунде непажње и губитка концентрације. Jедан лапсус довољан је да доспете у центар интересовања.

И даље се слатко смејем сопственој глупости када сам на евролигашкој кошаркашкој утакмици између Партизана и Ефес Пилсена центра наше репрезентације и турског тима Мирослава Радуљицу прекрстио у Коштуницу, и изазвао велику пажњу јавности.

Реакције су заиста у великој већини позитивне и симпатичне. Углавном су гледаоци прихватили начин на који сам се после лапсуса у току преноса „обрачунао" и нашалио сам са собом.

Ако не знате о чему причам, популрани веб сајт „ју-тјуб" (како ово грозно „звучи" на ћирилици) може вам открити о чему се ради.

И даље не знам одакле ми асоцијација да Радуљицу прекрстим у Коштуницу, пошто они тешко да имају додирних тачака. Неко злурад би у овоме вероватно нашао политички контест, међутим њега у овом случају никако нема. Ради се само о једноставном лапсусу.

Они који ме познају понекад кажу да сам и превише аполитичан, те ми је ово што се догодило још чудније.

Додуше, није до краја и прецизно познато о ком се Коштуници ради, јер то презиме носи вероватно велики број људи, а не само бивши премијер наше земље Војислав Коштуница, на кога су сви због популарности и помислили!

А ја у преносу рекох презиме, али не и име.

Ово није никакво „посипање пепелом" већ наставак ове мени изузетно смешне приче.

После овог лапсуса у директном преносу нашалио сам се због сопстевног кикса и уз осмех одмах приметио да је све ово вероватно снимљено и да ће убрзо осванути на интернету.

Стоички сам поднео све шале које су то вече и нарадног дана уследиле на мој рачун од колега и познаника те сам, у складу са чињеницом да се најбоље шалим на сопствени рачун, све „посолио" изјавом да ћу се, ако не добијем због овога награду „Мистер лапсус" ове године, наљутићу и више нећу радити овај посао.

Управо такав одговор, уз мало дуже објашњење, дао сам дневном листу „Курир" и порталу „Мондо" који су затражили мој коментар на све што се догодило, док је „Прес" од тога већ направио сторију?!

Из прве ми није било јасно, мислио сам да се и они шале са мном! Нисам веровао да неким медијима толико пажње може привући мој лапсус и да од тога хоће да направе вест, аферу или причу?!

Пошто сам размислио, ипак сам пристао да дам коментар, јер ће они вероватно и овако дати своје виђење ствари и измислити ко зна шта још.

Кажу да је свака реклама, па и она лоша, у ствари добра реклама, или беше тако некако. Ипак, после свега приметио сам само да сам на друштвеној мрежи „Фејсбук" добио много више затхева за пријатељство, него што је то уобичајено, скоро исто онолико колико сам добијао летос, док сам водио серијал емисија „Рт добре наде" посвећен светском фудбалском првенству у Јужној Африци.

„Постао сам популаран као Елвис Присли"- рече у једној песмиРамбо Амадеус једном приликом, саркастично се ја сада сетих тога.

Не волим никакве награде (посебно ове из разних удружења спортских новинара, пошто се ужасавам помисли да ће ми у „си-вију" једног дана писати да сам добитник многобројних новинарских награда)...али евентуално признање „Мистер лапсус" примио бих са задовољством, али не бих пожелео да га одбраним и следеће сезоне.

На церемонији бих, као на додели Оскара захвалио прво родитељима, затим породици, па и гледаоцима који ме трпе све ове године, али бих и послао поруку да сада, када сам популаран (као Елвис Присли) продуценти неког ријалитија могу слободно да ме позову да учествујем у неком шоу, па да и ја не радећи ништа зарадим неке паре! Обећавам да ћу се сваки дан на најбруталнији начин свађати са свима, ако је то потребно.

Сви који ме познају знају да се шалим и обожавам сарказам, али искрено - да не буде да се нудим да освојим „Мсистер лапсус" признајем да бих био срећан и да прођем без свега тога.

Коментари на интернету били су разноврсни, по мени веома симпатични и са пуно смисла за хумор, али их је све потукао један мој пријатељ, који је на добро познату мелодију песме која је обележила некадашње протесте, отпевао стихове: „Избаци из игре Коштуницу- Радуљицу, Слободане, Слободанееее..."
Link
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Čet 27 Jan 2011 - 12:59

ajmo ko je sjeban zbog poraza od efesa
propisujem mu ovo 2x dnevno prije jela:

https://www.youtube.com/watch?v=gq4FsPKn4uk

pomaze zagarantovano!

kolce
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Čet 27 Jan 2011 - 13:04

Ovaj Sarenac je velika debilcina.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 27 Jan 2011 - 13:06

Novica-Ubica ::ajmo ko je sjeban zbog poraza od efesa
propisujem mu ovo 2x dnevno prije jela:

https://www.youtube.com/watch?v=gq4FsPKn4uk

pomaze zagarantovano!

kolce
Kez od uva do uva! party
Nakon ove utakmice obećao sam sebi da ću gledati ovaj klip svake večeri pred spavanje, ali sam ispao seljak i nisam to ispoštovao do kraja... Hvala na podsećanju!
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 27 Jan 2011 - 13:16

Pomaze! Tnx Wink
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 27 Jan 2011 - 13:22

Ja bih dao skromni sud o Partizanovom porazu od Efesa. Nisam proveravao ali ja sam verovatno jedini koji je na našoj kladionici tipovao na turski tim. Mnogo je godina i mečeva prošlo u kojima se Partizan davljeničkom borbenošću i fanatičnim bodrenjem publike provlačio kroz utakmice u kojima nije bio bolji. Bio sam siguran da će ''nijanse'' poput akrobacija sa plejmekerima(od Popovića, preko Lafajeta i eksperrimentima sa Klobučarom, pa sve do Džerelsa) odneti onu preko potrebnu sigurnost Partizanu, pre svega u završnicama teških mečeva. Znao sam da će odlučivati 1 ili 2 lopte, ali da ovoga puta Partizan neće imati glad i životinjsku bobenost kao ranije. Znao sam i da će podrška publike, pogotovu jer se igra u Areni polako bledeti, jer mi Srbi, kao skorojevići, uvek i sve na kraju svedemo na pomodarstvo.

Toliko osporavani Džerels pokazuje vidan napredak u igri, ali on nije tip igrača za Partizan, barem ne za onaj koji je 9 godina crtao Vujošević. Lafajet je ipak bio bolje rešenje.

S obzirom da je Evroliga za ovu godinu završena, voleo bih da se Partizan vrati svome izvornom konceptu kako bi do kraja sezone napravio makar neki kapital za narednu. Ukoliko to ne učine počeće da liče na Zvezdu, što im, makar koliko ih ne voleo, ipak ne želim.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 27 Jan 2011 - 14:54

sharga ::Ja bih dao skromni sud o Partizanovom porazu od Efesa. Nisam proveravao ali ja sam verovatno jedini koji je na našoj kladionici tipovao na turski tim. Mnogo je godina i mečeva prošlo u kojima se Partizan davljeničkom borbenošću i fanatičnim bodrenjem publike provlačio kroz utakmice u kojima nije bio bolji. Bio sam siguran da će ''nijanse'' poput akrobacija sa plejmekerima(od Popovića, preko Lafajeta i eksperrimentima sa Klobučarom, pa sve do Džerelsa) odneti onu preko potrebnu sigurnost Partizanu, pre svega u završnicama teških mečeva. Znao sam da će odlučivati 1 ili 2 lopte, ali da ovoga puta Partizan neće imati glad i životinjsku bobenost kao ranije. Znao sam i da će podrška publike, pogotovu jer se igra u Areni polako bledeti, jer mi Srbi, kao skorojevići, uvek i sve na kraju svedemo na pomodarstvo.

Toliko osporavani Džerels pokazuje vidan napredak u igri, ali on nije tip igrača za Partizan, barem ne za onaj koji je 9 godina crtao Vujošević. Lafajet je ipak bio bolje rešenje.

S obzirom da je Evroliga za ovu godinu završena, voleo bih da se Partizan vrati svome izvornom konceptu kako bi do kraja sezone napravio makar neki kapital za narednu. Ukoliko to ne učine počeće da liče na Zvezdu, što im, makar koliko ih ne voleo, ipak ne želim.

super

Potpisujem!
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Čet 27 Jan 2011 - 20:58

Ja imam jos malu nadu da mozemo da prodjemo dalje...ono sto me plasi je SLEDECA SEZONA.....

Veseli,Dzavaji,Gist,Kurta,Bozic,Katic verovatno nece igrati za Partizan sl.sezona.Klub ce biti u ozbiljnom raskoraku ,bez nekih koji mogu nosioci igre a da su igrali ove godine...
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Čet 27 Jan 2011 - 21:58

markoo ::Ja imam jos malu nadu da mozemo da prodjemo dalje...ono sto me plasi je SLEDECA SEZONA.....

Veseli,Dzavaji,Gist,Kurta,Bozic,Katic verovatno nece igrati za Partizan sl.sezona.Klub ce biti u ozbiljnom raskoraku ,bez nekih koji mogu nosioci igre a da su igrali ove godine...

Ja jedva cekam da krenemo iz pocetka. Posle 10 titula, x evroliga, 5 top16, 3 top8, f4-a, 4 jadranske itd... mislm da se moramo spustiti na zemlju. Taj uspeh koji imamo je postignut zahvaljujuci zdravoj osnovi, mukotrpnom radu sa mladim igracima. Ne bih voleo da se pretvorimo u Prokom a ove sezone mnogo licimo na takav klub. Nije to Partizan koji ja zelim da gledam. Jebe mi se za Jerrelse i Gistove. Ocu Bogdanovica i Besovica da gledam kako se bore makar gubili i sa 30 razlike.
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 27 Jan 2011 - 22:12

Da se osvrnem na Drexov post o kretnjama Mareja. Takve stvari želim da čitam na forumu! Ja jednostavno nisam dovoljno košarkaški obrazovan da bi primetio sve te detalje, neko mora da mi skrene pažnju na njih. U suštini dobro zapažam, imam oko za sitnice, ali nekad jednostavno ne znam šta treba da gledam. Za mene je do sada pojam dobrog kretanja dvojke bio Džulijus Dženkins iz Albe, jer sam ga gledao uživo u Vršcu i odmah mi je zapao za oko upravo po kretnji bez lopte. Mislim i da Tripko to radi dobro, a Rakoč odlično. Na koga još vredi obratiti pažnju?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 28 Jan 2011 - 0:22

Partizan odmah po završetku sezone, a možda i pre toga, treba da obrati pažnju na domaće igrače koji su dostpuni. Tu pre svega mislim na Labovića, Paunića i Ratkovicu.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 28 Jan 2011 - 0:36

Problem je u tome sto iz 92. i 93. godista nema igraca koji mogu da igraju u Partizanu...
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 28 Jan 2011 - 0:40

Markos ::Problem je u tome sto iz 92. i 93. godista nema igraca koji mogu da igraju u Partizanu...
Bogdanović, Bogdanović, Miljenović... Oni su među najtalentovanijima u svojim generacijama, Miljenović fenomenalan potencijal... Problem je samo što je PArtizan u poslednjih 4,5 godina navikao na vrhunske rezultate pa sada nema mesta kao ranije da se daje šansa tako mladim igračima.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 28 Jan 2011 - 0:43

Sto je Drenovac u Italiji, a ne moze da igra u Partizanu?
Verovatno u tim godinama ni Bjelica nije mogao da igra u Partizanu, pa gde je sad.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu