Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 15 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od TheGodfather Sre 26 Jan 2011 - 21:44

markoo ::HTEO JE DA PROMASI NAMERNO UBEDJEN SAM!!!
I ja sam stekao takav utisak, mislim da je taj napad nesto i zeznuo.
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 15 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Everton Sre 26 Jan 2011 - 22:21

Kurta i Dzavai treba da sluze za primer kako ne treba dovoditi mlade igrace bez evropskog iskustva, tu skolu sada placamo, ne znam da li je i njih birao onaj cuveni italijan, ili smo nesto uradili na svoju ruku.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 26 Jan 2011 - 22:24

Jbt,ne mogu da spavam uopste Sad

Prolazimo ako :

1. Pobedimo Sienu sa vise razlike nego sto oni dobiju nas,pobedimo Real i pobedimo Efes sa vise od 3 poena

2. Efes izgubi obe od Reala i naravno kasnije od nas

IMA NADE !

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Čet 27 Jan 2011 - 0:51

Na poluvremenu tokom zagrevanja non-stop sam vikao Rakocevicu cigane,cigane i na kraju mi se uz osmeh zahvalio...
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 27 Jan 2011 - 0:56

@Markos huligan Very Happy upao si u kadar kad si poceo da napusavas sudije rofl
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Čet 27 Jan 2011 - 1:12

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?pcode=000796&gamecode=40&seasoncode=JT08

Pogledajte Baneta sta je radio pre dve godine na juniorskom turniru,obratite paznju i na Mirotica iz Reala,koliki je index imao!
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Čet 27 Jan 2011 - 1:37

Sinoć nisam imao snage da pišem, pa evo sad malo. Stvarno igramo loše, jako tanko. Pik ne umemo da branimo, "100" koša su nam dali na isti način (Tunčeri-Gonlim pre svih), loptu ne možemo da uhvatimo, pravimo početničke greške, pogotovo u poslednjih 3-4 minuta, cirkus, kakve greške, što ne smeju ni pioniri da rade. Šut i organizacija napada, nemam reči. I takvi smoo mogli da pobedimo, ali jednostavno nismo zaslužili, nismo zaslužili sreću...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 27 Jan 2011 - 2:07

Заиста једна добра, и квалитетна утакмица. Пуна набоја, са резултатском неизвесношћу.

Џералс је офанзивно одиграо можда и најбољу ролу ове сезоне, погодио неке тројке, асистирао Јану, био сигуран са лоптом у рукама. Осећао се офанзивно добро, и вероватно зато је хтео да узме тај последњи шут, уместо Кецмана, вероватно је он можда на последњем тајмауту тражио лопту. Дефанзивно јбг, мени је он исти Недовић, играча са лоптом не може да сачува, једноставно имам осећај да Пера Божић може да га прође са предњом променом, колико лако испада. Али једноставно он нема навику играња јаке одбране, и игре у колективу, то је разлика између НБА и Европе. Поготово не ваља директно из НБА доводити бекове, који се индијаиншу у нападу и немају стабилност у одбрани, код виших играча је то мало другачије (најбоље се види код Гиста то)

Кецман је одиграо колико је могао, по мени Ракочевића чувао најбоље од свих, погодио ону једну битну тројку на крају која је могла да пресуди Ефесу, јер се и публика тада колико толико пробудила.

Клобучар, жали Боже уложених пара... Колико он добија по сезони ? И колико сте дали обештећење за њега? На колико има уговор. Дрча је велики Гробар, могли сте ладно њега да доведете, на истом су нивоу.

Лучић, ја за тог момка немам речи, капа доле заиста. Надам се да ће бити на ширем списку !

Милосављевић, видим пљуцкање, али њега морате да чекате, јбг, где је он био пре 2 године, а где је сад, велики притисак, сви очекују победе, чувао је најбољег скорера уз Ленгфорда и Навара у Европи. Треба му рутине и сигурности, треба му разговор са тренером, треба му мање одговорности у игри. У првој сезони очигледно не може да се избори са притиском, али је за њега и можда пресудно, што поред себе има једног Кецмана !

Катић – изгорео у жељи, против Вујчића и Гонлума који су дупло покретљивији и што је још битније интелигентнији играчи од вашег двојца, није имао шта да тражи

Џаваји – доминирао оних 5 минута када је на терену био Радуљица.

Божић – 4 пенала, спор за Игора, јбг... макар узима велику лову на име тога што је капитен ККП

Гист и Весели – њих двојицу стављам заједно, јер су заиста одиграли на високом нивоу обојица, Весели мора мало више да улази и пробија рекет, када га је чувао Гулер поготово, није требао да виси на 6,75. Гулер има веома брзе руке, сналажљив је. Једино ми код Веселог смета, што ће изгледа офанзивно остати недоречен (само закуцавања), ваљда ће тамо шут да поправи у НБА тамо се много више и јаче ради индивидуално. Гист, пун погодак, али један играч не сме да чини окосницу једног ТОП 16 тима у Европи. Погађао је и он у последњој четвртини битне шутеве. Преузимао одговорност.

Ракочевић је заиста одиграо мотивисано, као прави ганЦи нема шта, Томашевић је и на крају рекао, стварно сам имао сећај да је синоћ могао да да 40. Гонлум вас је урнисао у пику, једноставно спорији Катић и Џаваји ту нису имали шта да траже. У последњој четвритини Гист и Весели су очигледно изгубили снагу и више скок није могао да се скупља на индивидуални квалитет. Јер неког грађења није било, јер се много више преузимало због Тунџерија и Ракоча, па није било затварња рекета, и остављан је велики простир на скоку, што је скакач какав је Робертс, максимално искористио. Ефес је одиграо у једном високом ритму целу утакмцу, имали су падове само после неких ваших тројки, поготово у 4/4, али Перасовић је то одмах секао тајмаутима, није дао публици толико да се укључи у меч, која је и овако није била на нивоу.

Влада поново кења о шуту за 3, а тај шут за 3 је могао у 4/4 да вам донесе тријумф, Кецманова, Гистове, Џералс... Дали сте 4 тројке у последњој четвртини, можда и 5 нисам сигуран, значи 60% поена у последњој четвртини сте дали ван 6,75.

Ово је очигледно Партизанов максимум ове сезоне, једноставно можда је дошло и до неког засићења, ни атмосфера у Пиониру, није оно што је била до пре само 9-10 месеци

Драго ми је због Игора што је одиграо добро, што је показао још једном каква је играчина и људина !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Čet 27 Jan 2011 - 2:23

Muzika u areni u vreme pauzi me je dokrajcila..
Sto se utakmice tice, sve ste rekli. Ne znam za koje pare igra Jerrells, ali ne verujem da mu placamo kao Bou prosle godine, ovaj je za divno cudo dosao kao najzvucnije pojacanje. Meni je bilo jako krivo kada smo pustili Rasica, a sada mi je jos zalije..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 27 Jan 2011 - 3:07

Dule Kecman ::Muzika u areni u vreme pauzi me je dokrajcila..
Sto se utakmice tice, sve ste rekli. Ne znam za koje pare igra Jerrells, ali ne verujem da mu placamo kao Bou prosle godine, ovaj je za divno cudo dosao kao najzvucnije pojacanje. Meni je bilo jako krivo kada smo pustili Rasica, a sada mi je jos zalije..

Kad si kod muzike,sta se to desilo u areni pa su pustili riblju corbu ? Citam na nekim sajtovima da je cela arena poludela...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Čet 27 Jan 2011 - 3:16

@Partizannnn

Da pred pocetak utakmice su pustili neku pesmu u kojoj se spominju neki andjeli neka sranja i svi smo poceli da zvizdimo umesto da puste Partizanove pesme oni pustaju neke andjele.
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Čet 27 Jan 2011 - 3:20

Ma Corba je ok za ono sto su pustali posle..
Ta prva pesma je namerno pustena, zbog teksta..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 27 Jan 2011 - 3:22

Ako je pustena zbog teksta,onda mi nije jasno zbog cega je cela dvorana zvizdala,ocigledno nisu razumeli poruku pesme vec su se vodili time da je Bora zvezdas...

Inace gledajuci utakmicu atmosfera je bila ona prava tek u cetvrtoj cetvrtini...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 27 Jan 2011 - 4:42

fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 27 Jan 2011 - 4:50

Kurti je stalo, isto koliko i meni do KKP Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Čet 27 Jan 2011 - 4:54

Najbolje se vidi koliko mu je stalo, kad onako pusti igraca da mu sutne, bez da ruku slucajno podigne.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Čet 27 Jan 2011 - 5:04

P.S.
Molim vas da ne preterujete sa pričama o lošem skoku u drugom poluvremenu, jer ono nisu skokovi ono su srećno odbijene lopte, nikakvo postavljanje, tajming, odraz tu ne pomažu.

Jungle, a Lee hvata loptu pored tri ziva igraca Partizana i to u kakvom trenutku?
Ne mogu da verujem da njih trojica pored njega ne mogu da uhvate loptu, tu je u pitanju samo zelja.
Ako vec ne mogu da je uhvate, pa daj bar ga zvekni da ne moze ni on, pa nek duvaju faul, samo nemoj kao kukavica da pored tebe uzima zivu loptu.
Izvinjavam se za gomilanje postova u nizu.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 27 Jan 2011 - 5:12

Macijauskas ::Jungle, a Lee hvata loptu pored tri ziva igraca Partizana i to u kakvom trenutku?
Ne mogu da verujem da njih trojica pored njega ne mogu da uhvate loptu, tu je u pitanju samo zelja.
Ako vec ne mogu da je uhvate, pa daj bar ga zvekni da ne moze ni on, pa nek duvaju faul, samo nemoj kao kukavica da pored tebe uzima zivu loptu.
Izvinjavam se za gomilanje postova u nizu.
Odlično se sećam te situacije, ni tu ništa naši nisu mogli jer se lopta tako odbila da je Robertsu bila najbliža. Nije Lee baš bio opkoljen trojicom igrača Partizana pa ih u skoku razgrnuo i zgrabio loptu, već su ga opkolili u padu pa deluje kao da je on uradio nešto drugačije od njih i sve ih za*ebo... Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Čet 27 Jan 2011 - 5:16

E ako kazes da i za onu loptu kada nisu mogli da se dogovore ko ce da je pokupi posle onog bacanja, da niko nije kriv skidam ti kapu.. Very Happy
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 27 Jan 2011 - 5:21

Macijauskas ::E ako kazes da i za onu loptu kada nisu mogli da se dogovore ko ce da je pokupi posle onog bacanja, da niko nije kriv skidam ti kapu.. Very Happy
Skidaj! Very Happy
Pa to bi bilo kao kada bi nekoga okrivio što ga je poke*ala ptica! To nije produkt neznanja, ili nedostatka treninga, već sticaj nesrećnih okolnosti... maler

Edit:
Kao u tenisu u dublu, kada protivnik pošalje loptu između dvojice pa se često desi da nijedan ne reaguje ili obojica krenu pa se sudare...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 27 Jan 2011 - 5:51

A mene Pera sinoc ubedjuje , kao i sad Kurta , da je njemu stalo do Partizana i da se nervira kad mu se zvizdi i kada gresi ... Very Happy

Gledam Peru da li me zajebava drugarski , ili je ozbiljan
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 27 Jan 2011 - 7:15

Evo i moji utisci vezani za sinocnu utakmicu. Po prvi put posle dugo vremena nisam bio mnogo razocaran. Neralno je pljuvati po bilo kom igracu Partizana ( osim po Klobucaru, ali on sinoc nije skoro ni igrao ).
Pera je u odbrani ugazio Wiznevskog, tako da sam i sa njim zadovoljan. U sustini, ocekivao sam vise od Kecmana, ali posle svega sto je uradio za Partizan ni njega ne treba kritikovati.
Realno, ovaj tim Partizana ni ne moze bolje, igracima fali znanja, iskustva, ali realno je ovo maksimum Partizana, zao mi je sto Vujanic nije dobio priliku da odigra, sa njim bi sinoc Efes pao bez problema...
Jedina stvar koja me je razocarala su jebeni navijaci, ocaj, beda, sramota... Najgore navijanje u Evroligi, bolje bi bilo da smo igrali pred praznim tribinama, bar nebi gledao one jebene pozere...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Čet 27 Jan 2011 - 7:26

Meni samo nije jasno kako je moguce da dvorana nije bila puna,plasim se da ce protiv sijene biti 13-14 hiljada maksimalno...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 27 Jan 2011 - 7:40

partizannnnn ::Meni samo nije jasno kako je moguce da dvorana nije bila puna,plasim se da ce protiv sijene biti 13-14 hiljada maksimalno...
Ako slučajno neko od mojih drugova ne bude išao, uzeću kartu, mada ne verujem da ima od toga nešto. Imam želju da odem na EL Partizana, već dugo, ali mi moralna načela ne dozvoljavaju da kupim kartu.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 27 Jan 2011 - 8:20

Jungle
-teško se pitanju skoka piju vodu priče o sreći. Postoji pojam ZAGRAĐIVANJA. Odbrambeni igrač prilikom defanzivnog skoka ne brani prostor nego igrača. Konkretno, u slučajevima o kojima pričaš nije bilo igrača Efesa u reketu, a tu je bio Jawai. U tom slučaju njemu nije kriva loša sreća što ga je lopte preskočila već je lriv on što nije bio tik ispred svog igrača. Dakle, u skoku se ne pokriva prostor, NEGO IGRAČ. Djelimično opravdanje je mogla biti zona, u tom slučaju tokom odbrane se čuva prostor i onda je teže u skoku braniti igrača jer je sve stvar sekunde šuta, i moguće je da se lopta odbije napadačkom igraču. Ali Partizan sinoć nije igrao zonu

Robertskov skok opravdavam, jednostavno, dečko je i skočan i fizički jak, i vrlo je moguće da kupi lopte u napadu (što je i lani radio u Partizanu).
Ali one situacije kada su lopte kupili Tornton, Gonlum i Tunčeri - e za to nema opravdanja, jednostavno, ljudi su neometano kupili lopte jer spoljni igrači nisu gradili, a Jawai je sam kampovao u reketu.

Partizan je jako limitirana ekipa u većini košarkaških elemenata kada se gleda nivo igre potreban za Top 16. Ali poziciona odbrana i skok su stvari koje u velikoj mjeri zavise od fizičke spremnosti igrača i discipline, i te stvari je Partizan redovno odrađivao vrhunski, i s tim stvarima je dobijao utakmice. Toga sinoć nije bilo, nažalost, tako da jeteško bilo očekivati pobjedu.

Opet ću reći, Partizan igra preko svojih limita, to što se vama čini da pravi previše grešaka, vjerujte da je to realno. Rakočevića ne brani ni puno jači bekovi od Milosavljevića, zašto mislite da je on igrao lošu odbranu?

Takođe, Jerrells... Ne znam da li ste obratili pažnju na igre Tunčerija u ovoj sezoni, zašto mislite da je Kurta odigrao neku skandalozno lošiju odbranu u odnosu na ono što rade drugi plejevi u EL...

Navijanje?
Ozbiljno razmišljam da se od sada predstavljam samo kao navijač Partizana, a ne kao "Grobar"... Ne znam koja je zadnja stvar u kojoj sam se složio sa vođama Grobaraa, radi se o jako neinteligentnim osobama. Inače, u nekom nepisanom navijačkom kodeksu, vođenje navijanja mikrofonom se vodi kao klasičan pičkaluk. Poserem ti se na vođu kome treba mikrofon... jebote, zar je došlo dotle da nas on treba podsjećati da vičemo "ua" kad protivnik šutira bacanja?!

Ni na jednog od nosilaca igra Partizana nisam ljut, jer su odigrali egal utakmicu sa boljom ekipom od sebe. Ostaje jedino pitanje koje ponavljam posle svakog Partizanovog meča. Jaka Klobučar? Šta, kako, zašto, do kada...?

Suđenje nije odlučilo pobjednika, ali dosta stvari mi je nejasno... Propušteni su Gonlumovi koraci u razmotavanju pika koji su kasnije u 100% istoj situaciji svirani. Takođe, bila je dopuštena neobično gruba igra nad Partizanovim centrima, Jawai je imao 2-3 situacije kada su morali svirati faul. Takođe, ne sjećam se kad je neki igrač u Beogradu bio zaštićen kao Rakočević. Obzirom na domaći teren i prilično suprotan kriterijum na drugoj strani terena, mislim da su se morala svirati bar 2-3 faula manje na Rakoču.

Dalje, Igor Rakočević. I po tom pitanju sam uglavnom bio usamljen na forumu. Radi se o najboljem srpskom napadaču, i ne znam na koju foru i dalje nije u reprezentaciji. U Dudin izbor nemam pravo da sumnjam, štaviše, bezrezervno mu vjerujem za sada, ali OVAJ TIM PLAČE ZA IGRAČEM KAO ŠTO JE IGOR. S obzirom na proširenje rostera za ovo ljeto, vrlo je moguće da ćemo u reprezentaciji imati i Paunića i Milosavljevića. U tom slučaju imaćemo žalosnu spoljnu liniju.
I ko Boga vas molim, ne kontrirajte mi ovde agrumentima Novi Sad 2005. Jarić, tuča, Tomašević... To je davno prošlo vreme, nikoga od tih igrača nema više, a ovaj tim treba jednog novog igača na tom mjestu, jer ni Tripko ni Rašić iako su prvoklasni šuteri ne mogu da garantuju 15 poena svako veče. Ma kojih 15, ne mogu ni 10!

Flip Marej.
Žao mi je što to niko ne pominje, tj. što niko nije obratio pažnju. Meni je taj lik utisak meča. Njegove kretnje bez lopte su genijalne, ono je trebao neko snimiti i pokazivati našim bekovima. Savršenstvo.

Takođe, velika zahvalnost BigZ-ju koji mi je ustupio kartu. Meni je utakmica bila dopadljiva, bilo je stvarno igrača u čijim potezima se može uživati! super
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu