KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Markos ::fizicar ::Odakle ti ta informacija?
Samo ti pogledaj utakmicu
Gepekovanje ponovo radi???
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Sensui ::Markos ::
Samo ti pogledaj utakmicu
Gepekovanje ponovo radi???
Izgleda da je to, čim je Markos toliko siguran.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
I zvanicno smo izasli iz blokade posle 5 godina
Red je da se povede ona nasa " Dosao je i taj dan !!!! "
Red je da se povede ona nasa " Dosao je i taj dan !!!! "
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Doso' je i taj dan,j*bo vas Partizan,j*ebo vas j*ebo,j*bo vas on ,on ce biti sampion!!!
Markos- prva petorka
Radosniji sam bio pobedama pod blokadama ali ajde, raduje me i ova vest. Tolika halabuka oko dugova je i nas navijače okrenula u nekom kontra-pravcu. Razmišljamo o ekonomskoj politici, privrednom razvoju, biznis planu... Mislim da nam je pomalo ispran mozak poslednjih godina.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Iz prve ruke znam da ste dobili novi kredit i mogu sada zbog toga da dobijem kartu sa ogromnim popustom
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Mi gazimo Olimpiju prvo poluvreme...
Mihael- mvp
Trebali smo mnogo vise da vodimo da nismo pravili pocetnicke gluposti...
Kako je Pera spor,veliko je mucenje gledati ga.
Kako je Pera spor,veliko je mucenje gledati ga.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38
Za 17 minuta su dali 9 poena. Ali onda u minut ipo od tri dali još 9 poena.
Partizan igra odličnu odbranu, presing u prvoj polovini terena. Rezultat poluvremena 33:18. Prilikom prenosa lopte je Olimpija imala popriličnih problema. Gist u prvoj Četvrtini 12 poena, odlično igrao. Ali ono što bode oči jesu slabi procenti za tri poena. Mislim da je samo Olimpija dala jednu trojku, a Partizan ni jednu u prvom poluvremenu.
Za sada obećava igra, posebno u odbrani, ali videćemo nastavak, i kad neko pogodi neku trojku...
Partizan igra odličnu odbranu, presing u prvoj polovini terena. Rezultat poluvremena 33:18. Prilikom prenosa lopte je Olimpija imala popriličnih problema. Gist u prvoj Četvrtini 12 poena, odlično igrao. Ali ono što bode oči jesu slabi procenti za tri poena. Mislim da je samo Olimpija dala jednu trojku, a Partizan ni jednu u prvom poluvremenu.
Za sada obećava igra, posebno u odbrani, ali videćemo nastavak, i kad neko pogodi neku trojku...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Uz svo postovanje za Peru kapitena "profesionalnog dizaca trofeja",mnogo je pruzio Partizanu,ali na kraju sezone mu se treba zahvaliti na saradnji,jer je zreo za penziju.
Gost- Gost
Ja čekam H1 (7 razlike) za 2700 din.
Ukoliko ne dođe, vršim suicid.
aaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjddddddddddddddddeeeeeeeeeeee!
Olimpija je gotovo nezainteresovana, salomite je idte u pičku materinu!
Ukoliko ne dođe, vršim suicid.
aaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjddddddddddddddddeeeeeeeeeeee!
Olimpija je gotovo nezainteresovana, salomite je idte u pičku materinu!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakva banana i kakvo kucanje veselog
Jos se i Kurta baca u aut pre toga.
Jos se i Kurta baca u aut pre toga.
Gost- Gost
Fali nam suter jako.. Skokom smo ih pregazili i tako nadomestili dosta promasaja i izgubljenih lopti.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Dobro je, bar smo pobedili Olimpiju, bar neka uvretira pred Efes...
Mihael- mvp
Mislim da sada stoji pre pesma
Bozic Pera moze do partera. Nazalost to je istina. Jako lose deluje na terenu. Poslednja sezona za naseg kapitena.
Klobucar veliki promasaj. Ne pokazuje ni trzaje. Gagi me je nekoliko puta iznervirao nekim svojim odlukama u napadu. Mislim da on vise ove sezone ima problema u glavi. Sezona gde je dobio drugaciju ulogu. Ulogu u vecem klubu. Od njega ocekujem vise naredne sezone. Jaki treba zahvaliti.
Gist je genijalan igrac. Neverovatne predispozicije, osecaj za igru, energija. Samo da tako nastavi. On nam je pola tima. Ian Vesely zadovoljan sam njegovom borbenoscu, lepo se spusta za igru ledjima, ali sut zaista slabo. Ima i dalje problem sa bacanjima.
Curitis pokazuje neke znake zivota u 4. cetvrtini. Skupio je i jedno 4 asistancije veceras, ako se ne varam... 9 poena uz los procenat suta, al treba napomenuti da mu se cesto daje vruca lopta u poslednjim sekundama napada. Fali nam plej koji ume da pogodi trojku vise nego leba... Sa ovakvim sutem i brojem izgubljenih lopti nemamo sta da trazimo protiv Efesa.
Katic jako slab. Jawai malko bolji, ali nista posebno.
@ Markos
Jerrells dade duplo manje poena nego sto si rekao. Sta se dogodilo?
Bozic Pera moze do partera. Nazalost to je istina. Jako lose deluje na terenu. Poslednja sezona za naseg kapitena.
Klobucar veliki promasaj. Ne pokazuje ni trzaje. Gagi me je nekoliko puta iznervirao nekim svojim odlukama u napadu. Mislim da on vise ove sezone ima problema u glavi. Sezona gde je dobio drugaciju ulogu. Ulogu u vecem klubu. Od njega ocekujem vise naredne sezone. Jaki treba zahvaliti.
Gist je genijalan igrac. Neverovatne predispozicije, osecaj za igru, energija. Samo da tako nastavi. On nam je pola tima. Ian Vesely zadovoljan sam njegovom borbenoscu, lepo se spusta za igru ledjima, ali sut zaista slabo. Ima i dalje problem sa bacanjima.
Curitis pokazuje neke znake zivota u 4. cetvrtini. Skupio je i jedno 4 asistancije veceras, ako se ne varam... 9 poena uz los procenat suta, al treba napomenuti da mu se cesto daje vruca lopta u poslednjim sekundama napada. Fali nam plej koji ume da pogodi trojku vise nego leba... Sa ovakvim sutem i brojem izgubljenih lopti nemamo sta da trazimo protiv Efesa.
Katic jako slab. Jawai malko bolji, ali nista posebno.
@ Markos
Jerrells dade duplo manje poena nego sto si rekao. Sta se dogodilo?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Gist siluje dosta.. Dok pogadja to se nekako stavlja u drugi plan, ali to je cinjenica.. Mislim da je danas svaki put isao na klupu bas da bi malo oladio.. Lucic dosta slab veceras, dok je Gagi definitivno u nekom grcu. Inace jako lep prodor u prvom poluvremenu. Kurta je ako nista pokazao vece zalaganje, jako lepa akcija nije prosla kada je promasio onaj zicer ispod kosa, kada je protrcao uz ceonu liniju. Protiv Efesa da ponovi ovako i uz mali napredak imamo cemu da se nadamo...
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ja sam se presao,ovo gepekovanje() je bilo da bi bio borbeniji,sledece gepekovanje () sluzi da da vise poena
Markos- prva petorka
"Kad bi nam napad bio kao odbrana bili bi na F4" Grba
Markos- prva petorka
Kad ce ovaj Tegi da shvati da mi u timu nemamo Jaku Lakovica?
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Gde mogu da nadjem statistiku od veceras? Zurnal jos ne objavljuje.
@ Maja
Nadam se da sledece sezone nece morati da pravi tekve greske. Toliko!
@ Maja
Nadam se da sledece sezone nece morati da pravi tekve greske. Toliko!
fizicar- prva petorka
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
fizicar- prva petorka
Alo objavio
Marić u Srbiji zbog suđenja
Bivši centar Partizana, Aleks Marić, posmatrao je meč sa Olimpijom iz partera “Pionira”. Igrač Panatinaikosa, koji je trenutno van stroja zbog povrede ruke, u Srbiji će se zadržati do ponedeljka, kada ga u Vršcu očekuje suđenje zbog tuče od prošle sezone kada je na parketu “Milenijuma” razmenio udarce sa Raško Katićem, koji je letos iz Hemofarma prešao u Partizan.
- Došao sam u Srbiju zbog suđenja. U ponedeljak treba da bude na sudu u Vršcu, poziv je poslat u Partizan, a oni su ga prosledili meni - rekao je Marić.
Marić u Srbiji zbog suđenja
Bivši centar Partizana, Aleks Marić, posmatrao je meč sa Olimpijom iz partera “Pionira”. Igrač Panatinaikosa, koji je trenutno van stroja zbog povrede ruke, u Srbiji će se zadržati do ponedeljka, kada ga u Vršcu očekuje suđenje zbog tuče od prošle sezone kada je na parketu “Milenijuma” razmenio udarce sa Raško Katićem, koji je letos iz Hemofarma prešao u Partizan.
- Došao sam u Srbiju zbog suđenja. U ponedeljak treba da bude na sudu u Vršcu, poziv je poslat u Partizan, a oni su ga prosledili meni - rekao je Marić.
fizicar- prva petorka
Lakše se diše. Velika pobeda, pobedili smo velikog i najvećeg rivala u NLB ligi, preuzeli prvo mesto, koje nam i pripada, gde mso navikli da budemo. Bio je to sudar dve ekipe iz Top 16 Evrope ove godine. Prvo poluvreme smo samleli Olimpiju, a u drugom održavali vođstvo, Olimpija nije imala šanse. Odbranu smo odigrali sjajno, skokovi 44-19 u korist Partizana sve govori, mada i dalje imamo glupe greške i dosta promašaja, ali sve to nadoknadimo borbenoštu, srčanost u igri i duelima ne sme da izostane, sjajna odbrana i skok, to nas godinama krasi i donosi rezultate i trofeje na kraju krajeva.
Gist, fenomenalan igrač, odigrao je sjajno 21 od 61 poen je on postigao, ne libi se da šutira, preuzima odgovornost, zna da digne publiku na noge, sjajnim zakucavanjem, rampom, pravi vodja. Pionir bio skoro pun, atmosfera skoro Evroligaška, sjajna uvertita pred Efes.
Gist, fenomenalan igrač, odigrao je sjajno 21 od 61 poen je on postigao, ne libi se da šutira, preuzima odgovornost, zna da digne publiku na noge, sjajnim zakucavanjem, rampom, pravi vodja. Pionir bio skoro pun, atmosfera skoro Evroligaška, sjajna uvertita pred Efes.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo