Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 27 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Nolle Pet 4 Feb 2011 - 5:13

ne smislja on te sale, nego Bulicev sin... meni je ok, upoznao sam se sa njim, totalno drugarija osoba, nego kad je pred kamerama...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 27 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Gost Pet 4 Feb 2011 - 5:20

drexler ::off topic (sorry):
ljudi, je l vama Ivan Ivanović stvarno duhovit? Ja sam čuo sve najbolje o njemu, ali par puta sam odgledao njegovu emisiju, i bio me je blam. MENE!

Ja u životu nisam čuo takvu količinu bajatih, neumjesnih i predvidljivih fora...

Al opet, de gustas non discutandum :neznam:

Ja sam odgledao samo jednom i nisam se nasmejao ni 2 puta za sat vremena. Od tada ga vise ni ne gledam...

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 4 Feb 2011 - 6:22

drexler ::

Drex, pretpostavljam da si mislio na "De gustibus non est disputandum" Smile
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 4 Feb 2011 - 6:27

Nolle ::ne smislja on te sale, nego Bulicev sin... meni je ok, upoznao sam se sa njim, totalno drugarija osoba, nego kad je pred kamerama...

Nisi potpuno u pravu. Bulic smislja pitanja za goste. A onaj Mitrovcanin sto je ucestvovao u Survivoru taj prvi deo gde Ivanovic prica. Ja bih rekao da sou nije los generalno, al zna katkad da bude los. Veceras ce biti dobar Very Happy
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 4 Feb 2011 - 6:30

Slažem se da je show kad-kad. Nekada je fenomenalan a nekada ubije kako smara. Inače, najjača mi je bila fora kada je isprozivao štopera Voše-Karana i on mu u sledećoj emisiji pošalje preporučeni paket...Dres Voše i na leđima Karan, ja sam umro. Uz to je bilo i neko interesantno pismo. Strašno šmekerski potez. Zezao ga je nešto za prezime.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 4 Feb 2011 - 6:33

Koleman ::Slažem se da je show kad-kad. Nekada je fenomenalan a nekada ubije kako smara. Inače, najjača mi je bila fora kada je isprozivao štopera Voše-Karana i on mu u sledećoj emisiji pošalje preporučeni paket...Dres Voše i na leđima Karan, ja sam umro. Uz to je bilo i neko interesantno pismo. Strašno šmekerski potez. Zezao ga je nešto za prezime.

Fora je bila da je Pedersen potpisao za Vojvodinu i da ce se on i Karan najbolji slagati kako na terenu tako i van njega Very Happy
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 4 Feb 2011 - 6:55

Mihael ::

volim da citiram moju profesoricu filozofije iz gimnazije koja je imala nekoliko fenomanalnih ličnih interpretacija latinskih sentenci rofl

a vidim da greške lovi samo probrani kadar sa Paravnog fakulteta up
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pet 4 Feb 2011 - 7:16

a vidim da greške lovi samo probrani kadar sa Paravnog fakulteta up

verovatno zato sto smo se mi na gradjevini razbijali od latinskog.
Secam se da smo profesorsku latinskog zvali Ameba. Nikada nisam upoznao nikog kome je nadimak vise odgovarao.
Da li se na pravnom jos uvek odigravaju ona takmicenja u besednistvu? To mi je bilo super... Jel tu moze da se prijavi ko god hoce?
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 4 Feb 2011 - 7:27

Lazarminator, bilo je jedno pre par dana, bilo je poprilicno zanimljivo, profesor Sima Avramovic je stvarno legenda sto se tice pripreme ucesnika.

http://www.ius.bg.ac.rs/informacije/besednistvo.htm
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sarlo Pet 4 Feb 2011 - 7:38

Mihael ::

Hahahaahahahahahahaahahahahahahah. Kad se neko pravi pametan. rofl
Sarlo
Sarlo
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Pet 4 Feb 2011 - 10:48

http://www.mondo.rs/s196792/Kosarka/Todoric-_Bilo_je_pogresnih_procena.html

"Svesni smo da ćemo ostati bez pola tima i da nas čeka još jedan novi početak. Neke poteze smo već povukli, ali o tome sada ne mogu da pričam".

I ja sam nešto čuo o ovome, da su neki igrači već kaparisani ili se pregovara sa njima za narednu sezonu...
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 4 Feb 2011 - 10:51

Imas temu za to Smile
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 4 Feb 2011 - 11:29

"Iako smo zadržali sve skaute, kanale i preporuke, očigledno je da smo napravili i neke loše procene, pre svega na mestu plejmejkera. Kada promenite trojicu na toj poziciji, ne možete reći da niste pogrešili. Pogodilo se da je kiks napravljen baš kada je Dule otišao iz kluba", rekao je za "Večernje novosti" Dragan Todorić.

Ko vam je preporucio Klobucara?
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Pet 4 Feb 2011 - 11:47

VLADO ODLAZI!

U redu nisu ti igraci pogodjeni (ali ti si teo Kurtu), ali kakva je ono igra? Koji sistem mi igramo (Februar je covece)? Koji je nas set napada (jedna horizontalna blokada za centra u reketu za centra i izlalzak beka na kapicu - ok retarde ne mozes da igras jedan isti napad cele sezone)? Kakav je ono voljni momenat igraca? Kakvo je ono vodjenje tekme? Kakvo je ono nemo gledanje sudija dok nas guze??? Zasto ti je 80% igraca van forme?

...ej sinovi Gist sa Veselim jedini kida u prvom poluvremenu, a ovaj ga zakuca celu trecu cetvrtinu za klupu izbaci ga iz ritma i ubaci u cetvrtoj na -10 (glupane glupi), a ovaj dok se opet zagreje i sastavi prodje baba sa kolacima. Pa sta je sa mozgom?

P.S. Bubreg bi dao da su ih izvizdali. Jesam ja da se izlomimo od pesme kad izgaraju. Kad ostave srce na teren nije me briga da li dobijamo 30 ili gubimo 30, tad su za mene najveci kraljevi, ali da im se peva kada vec 10tu tekmu u sezoni gube na isti nacin, a to je stil "igramo ko picke" treba im jebati mater...jer od te nase bezuslovne ljubavi i pesme koju ne zasluzuju ocigledno nema onog old school zbijanja redova i "tim bildinga".

Iz kriza se pravi napredak...a ne iz lazne iluzije da je sve OK.
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 4 Feb 2011 - 12:51

opusti se Imperatore Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 4 Feb 2011 - 12:59

fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 4 Feb 2011 - 13:14

Mora da je taj Very Happy
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 4 Feb 2011 - 13:15

Imperator ::VLADO ODLAZI!

U redu nisu ti igraci pogodjeni (ali ti si teo Kurtu), ali kakva je ono igra? Koji sistem mi igramo (Februar je covece)? Koji je nas set napada (jedna horizontalna blokada za centra u reketu za centra i izlalzak beka na kapicu - ok retarde ne mozes da igras jedan isti napad cele sezone)? Kakav je ono voljni momenat igraca? Kakvo je ono vodjenje tekme? Kakvo je ono nemo gledanje sudija dok nas guze??? Zasto ti je 80% igraca van forme?

...ej sinovi Gist sa Veselim jedini kida u prvom poluvremenu, a ovaj ga zakuca celu trecu cetvrtinu za klupu izbaci ga iz ritma i ubaci u cetvrtoj na -10 (glupane glupi), a ovaj dok se opet zagreje i sastavi prodje baba sa kolacima. Pa sta je sa mozgom?

P.S. Bubreg bi dao da su ih izvizdali. Jesam ja da se izlomimo od pesme kad izgaraju. Kad ostave srce na teren nije me briga da li dobijamo 30 ili gubimo 30, tad su za mene najveci kraljevi, ali da im se peva kada vec 10tu tekmu u sezoni gube na isti nacin, a to je stil "igramo ko picke" treba im jebati mater...jer od te nase bezuslovne ljubavi i pesme koju ne zasluzuju ocigledno nema onog old school zbijanja redova i "tim bildinga".

Iz kriza se pravi napredak...a ne iz lazne iluzije da je sve OK.

Mi smo ove sezone dobili jednog igraca Lucica. Nazalost mladi su jako slabo gurani u vatru. Jedan od razlog su ambicije svakako. Sad vise nemamo sta da izgubimo. Vesely ne igra protiv Nimbruka. Molim lepo neka Lucic igra trojku, a Djekic 4 i neka da minute Jaramazu. Ja bih voleo da vidim i Bogdanovica ili Besovica u igri protiv Nimbruka, jer po meni nema vise smisla da Klobucar uzima minute nasim talentovanim klincima? Dule je bio maher za podizanje forme. Znao je da podigne formu kad treba. Vlada s tim ocito ima problema. Ne mogu da ocenjujem njegovo trenersko znanje, ali izgledalo mi je kao da je oformio tim jutro pred mec sa Sijenom i da se igraci bas ne znaju najbolje. Vuk kaze da postoje klanovi, ako se ne varam? Ne mogu da sudim. Samo znam da sam u pojedinim momentima pozeleo da iz petorke promeni 4 igraca. Neverovatno je koliko mi tesko postizemo koseve. Silovanja Jerrellsa, 4 poena Lucica, Gistovih 10 poena od 15 su usli ne znam ni ja kojom silom... Po meni problem nije samo u izboru igraca, vec i u treneru. Ne znam da li je toliko radikalno koliko ti mislis, ali nesto tu ne stima.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 4 Feb 2011 - 13:28

Mislim da nam je najbolja pouka ove sezone - NE DOVODITI STRANCE KOJI NISU IGRALI U EVROPI. Lafajet i Jerrells se nisu pokazali kao dobra resenja, ali ne treba zaboraviti ni Vladinu izjavu da su oni zeleli Bobija Brauna za kojeg smo videli kako se pokazao u Prokomu. To bi bio jos jedan promasaj da je dosao. Isto mislim da nas ni Mekejleb ne bi odusevio da je odmah iz Amerike dosao kod nas, bez odigrane sezone u Evropi. A ne mogu da tvrdim da taj Jerrells ili Lafajet ne bi bili odlicni nakon jedno 2 sezone u Evropi.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 4 Feb 2011 - 19:20

Palasio i Lazme prije Partizana nisu igrali Evropu... Nije ni Haus čini mi se, a ni Blejk Step...

ne bih rekao da to mora biti uslov za dolazak nekog stranca u Partizan, tu leže mnogo dublji i komplikovaniji razlozi nope
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pet 4 Feb 2011 - 20:44

Dule je dva puta proglasavan za najboljeg trenera Evrope.Nerealna ocekivanja su poput pisma adresiranog na ulicu sa nazivom "Budjenje".Mene brine druga stvar,ali to je opet moja licna dilema koju deli veliki broj navijaca.Kao klinac sam gledao Duleta sa "onom" ekipom.Tada mu je zamerano na losem tajmingu prilikom trazenja tajm autova.Niko nije mogao da mu zameri drugu,bitniju stvar.Ekipa je igrala lepo i znala je uvek sta hoce.Ja taj osecaj nemam kada je Vlada u pitanju.Igra je tragicna.Mozda je bas Duletovo kasnjenje prilikom trazenja tajm autova i doprinelo da pojedini igraci iz te generacije postanu "treneri" na terenu.Ciljam ovom prilikom na Aleksandra Djordjevica.Nije trener sekao igru vec je sam morao da se vrati u utakmicu i povede tim nazad u istu.Cena je placena protiv Jugoplastike.Platili smo je rezultatima ali smo dobili neke igrace za uzvrat.Vlada ne koristi Partizanovu mladost,Jerellsov kvalitet kao i ostalih igraca ne dolazi do izrazaja zbog lose postavljene igre,mesta igraca u timu,zanemarivanja nekih igraca .....Neke ekipe Partizana su imale gore rezultate od ovih ali su obecavale u igrackom smislu,igrale lepo a gubile.Nikada nisam bio nezadovoljan ako bi se videlo koga mi to guramo od mladih igraca.Ovi porazi su besmisleni,poput nekih pobeda jer nista dobro u buducnosti ne obecavaju.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 4 Feb 2011 - 20:51

drexler ::Palasio i Lazme prije Partizana nisu igrali Evropu... Nije ni Haus čini mi se, a ni Blejk Step...

ne bih rekao da to mora biti uslov za dolazak nekog stranca u Partizan, tu leže mnogo dublji i komplikovaniji razlozi nope

U njihovom slucaju postoji ipak jedna bitna razlika. Dovedeni su na pocetku sezone i prosli su pripreme sa ekipom.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pet 4 Feb 2011 - 21:21

fizicar ::

Mi smo ove sezone dobili jednog igraca Lucica. Nazalost mladi su jako slabo gurani u vatru. Jedan od razlog su ambicije svakako. Sad vise nemamo sta da izgubimo. Vesely ne igra protiv Nimbruka. Molim lepo neka Lucic igra trojku, a Djekic 4 i neka da minute Jaramazu. Ja bih voleo da vidim i Bogdanovica ili Besovica u igri protiv Nimbruka, jer po meni nema vise smisla da Klobucar uzima minute nasim talentovanim klincima? Dule je bio maher za podizanje forme. Znao je da podigne formu kad treba. Vlada s tim ocito ima problema. Ne mogu da ocenjujem njegovo trenersko znanje, ali izgledalo mi je kao da je oformio tim jutro pred mec sa Sijenom i da se igraci bas ne znaju najbolje. Vuk kaze da postoje klanovi, ako se ne varam? Ne mogu da sudim. Samo znam da sam u pojedinim momentima pozeleo da iz petorke promeni 4 igraca. Neverovatno je koliko mi tesko postizemo koseve. Silovanja Jerrellsa, 4 poena Lucica, Gistovih 10 poena od 15 su usli ne znam ni ja kojom silom... Po meni problem nije samo u izboru igraca, vec i u treneru. Ne znam da li je toliko radikalno koliko ti mislis, ali nesto tu ne stima.
U utakmici na mali broj poena,bitno je pogadjati slobodnjake , i to su kosevi.Slobodno bacanje je u ozbiljnoj kosarci siguran kos.Mi imamo 50% sut sa penala?Svako ko je igrao kosarku zna da u takvoj utakmici (na mali broj poena) pobedjuje tim koji bolje sutira penale.Kod slobodnog bacanja postavis telo u pravilan polozaj,centar obavezno sa prednjom isturenom nogom i samo zglob radi.To je rutina.Mi po utakmici promasimo 20 poena sa penala!Dozvoljeno je najvise 4,pet je vec lose.Siena upadne u bonus posle 5 minuta u nekoj cetvrtini,imamo slobodnjake stalno a promasujemo?Ja, kada bi mi neko dao 15 minuta da se zagrejem(posto dugo nisam uhvatio loptu u ruke)od 50 bacanja bi 47 dao.Neki igraci u profesionalnoj kosarci imaju drugi stil sutiranja prilagodjen za bacanja,sve u cilju toga da ne dodje do gadjanja u zadnji obruc.Karl Meloun je uzimao duze pauze za koncentraciju(cak vece i od dozvoljenih) .To je rutina a ne stvar suta.Jerells se svadja sa sudijom pre drugog penala???Normalno promasuje.Toliko o ozbiljnom shvatanju takmicarske kosarke.
EDIT:Ekipa se drzi bacanjima u igri kada neke stvari ne idu.Nekada se igra na odredjenog igraca da bi se iznudila bacanja.To je kazna za cvrstu odbranu.Siena na nama sprovodi taktiku Hack-Shaq,to je smesno. tease Ispadaju im igraci iz igre.To se naplacuje a mi se igramo tombole udje- ne udje...nije vazno.Neozbiljno sa nase strane
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sub 5 Feb 2011 - 0:25

Veseli propušta meč protiv Nimburka zbog povrede koju je zaradio u meču protiv Sijene.
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sub 5 Feb 2011 - 0:28

Napisao sam to pre nekoliko postova. Imas to u ovom postu sto je Danny Trejo odgovorio na njega.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu