KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Kod Duleta pola ovih igraca ne bi sastavilo mesec dana ugovora. Mnogi pominju trener pocetnik itd .... Glupo je reci , ali razlika izmedju Pjandjinija i Vlade je 4 godine , prakticno generacija. Covek nam je sinoc pokazao sta znaci kosarka i pokazuje vec godinama u Sijeni.
Zdusno se brani Vlada , a pri tom , nema 1% napredka u igri cele godine. Osim Lucica donekle , ostali igraci nisu napredovali nimalo. Neki su odavno ostavljeni na klupi iz cistog hira trenera. Neki su oterani na pozajmicu sa koje ce se vratiti na sveto nikad. I na kome mi da baziramo igru za sledecu godinu. Mora li Klobucar da igra umesto Jaramaza , sta je to doneo Jawai da moramo da ga trpimo a covek ne zna pick da brani. JEdino je Gist opravdao ocekivanja i svaka mu cast. Vidi se odmah klasa. Da li je moguce da imamo 2 akcije za citavu utakmicu. High low i krug za Kecmana u 33 godini ?
Jovanovic nema autoritet disciplinu a ni znanje. Blagi pokusaj da se vrati u utakmicu na TM , Simone postavi zonu i rasturi nas . A tek presing , sramota ....
I sta sad , sezona uzaludno potrosena , para potroseno mnogo , ovaj tim je izuzetno skup. Najbolji junior Srbije se nije jos skinuo. Vujosevica smo trpeli ,ali on je imao SISTEM. A sta ima Jovanovic. VELIKO NISTA. Nije nama Nole stalo do F4 F8 F16 kako god. Mi smo navikli da igramo kosarku a ne basket.da se igraci bore i bacaju po parketu , da se atmosfera digne ,da padne koja tehnicka prozivka itd .... Ovako izgledamo kao skupina dobro placenih igraca koji eto profesionalno i nista vise otaljavaju svoj posao. A sinoc u Areni je bilo i prvih zvizduka i to ne bas malo. Naravno sve to nece oterati Jovanovica dok god je Danilovic isuvise tvrdoglav i ne prizna gresku.
Zdusno se brani Vlada , a pri tom , nema 1% napredka u igri cele godine. Osim Lucica donekle , ostali igraci nisu napredovali nimalo. Neki su odavno ostavljeni na klupi iz cistog hira trenera. Neki su oterani na pozajmicu sa koje ce se vratiti na sveto nikad. I na kome mi da baziramo igru za sledecu godinu. Mora li Klobucar da igra umesto Jaramaza , sta je to doneo Jawai da moramo da ga trpimo a covek ne zna pick da brani. JEdino je Gist opravdao ocekivanja i svaka mu cast. Vidi se odmah klasa. Da li je moguce da imamo 2 akcije za citavu utakmicu. High low i krug za Kecmana u 33 godini ?
Jovanovic nema autoritet disciplinu a ni znanje. Blagi pokusaj da se vrati u utakmicu na TM , Simone postavi zonu i rasturi nas . A tek presing , sramota ....
I sta sad , sezona uzaludno potrosena , para potroseno mnogo , ovaj tim je izuzetno skup. Najbolji junior Srbije se nije jos skinuo. Vujosevica smo trpeli ,ali on je imao SISTEM. A sta ima Jovanovic. VELIKO NISTA. Nije nama Nole stalo do F4 F8 F16 kako god. Mi smo navikli da igramo kosarku a ne basket.da se igraci bore i bacaju po parketu , da se atmosfera digne ,da padne koja tehnicka prozivka itd .... Ovako izgledamo kao skupina dobro placenih igraca koji eto profesionalno i nista vise otaljavaju svoj posao. A sinoc u Areni je bilo i prvih zvizduka i to ne bas malo. Naravno sve to nece oterati Jovanovica dok god je Danilovic isuvise tvrdoglav i ne prizna gresku.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Pa to "nesto" sto nam fali je kvalitet. Mi smo uvek imali dobre centre, a ove sezone su UZASNI, ne zna se ko je gori. Da je bar Varda tu bilo bi mnogo drugacije.
Nije Jerels toliko kriv, imao bi on i bolju statistiku, vise poena i asistencija da su tu Maric ili Pekovic, a ne ovi idioti koji promasuju zicere. Juce je drzao loptu ceo napad zato sto se NIKO ne otvara da primi loptu i jos mu je uvale na kraju ako je tad slucajno kod nekog drugog. Uopste nisu imali zelju da igraju...
Nije Jerels toliko kriv, imao bi on i bolju statistiku, vise poena i asistencija da su tu Maric ili Pekovic, a ne ovi idioti koji promasuju zicere. Juce je drzao loptu ceo napad zato sto se NIKO ne otvara da primi loptu i jos mu je uvale na kraju ako je tad slucajno kod nekog drugog. Uopste nisu imali zelju da igraju...
Slazem se... al mi se cini da je Vujanic bio slobodan, ne razumem sto ga nisu odma doveli?!Markos ::Nije u redu sto toliko napadas Vladu,jeste Vlada kriv
ali ovo mu je prva sezona,dobio je dosta losiji tim nego prosle
sezone,zadesilo se to da na kosarkaskoj "pijaci" nije bilo nekih dobrih
slobodnih igraca, pogresili smo sa Amerikancima,posle proslogodisnjeg F4
tesko je sad navici se na ispadanje iz TOP 16 i poraze ali sta da se
radi...uprava i predsednik imaju puno poverenja u Vladu i zato Vlada
ostaje trener na duze staze.Ako smo mogli da istrpimo Duleta sve one
sezone kada je ispadao u regularnom delu sezone,mozemo onda i Vladu.Puna
podrska od mene Vlado!!!
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
ne bi ja tu mnogo da se mesam, vi koji poznajete situaciju i pratite to, mnogo vise znate od mene, ja sam rekao svoje misljenje sa strane, nista vise, nista manje.
Nolle- mvp
@Sergej
Da li je baš sva krivica na Vladi? Ti si verovatno upućeniji od mene i znaš da je Danilović bio za sve odgovoran letos i da je Vlade jednom čak i demolirao svlačionicu zbog te njegove "odgovornosti". Nekako mi se čini da ni trener nije dobio podršku ovog leta, sve je nekako olako shvaćeno.
Da li je baš sva krivica na Vladi? Ti si verovatno upućeniji od mene i znaš da je Danilović bio za sve odgovoran letos i da je Vlade jednom čak i demolirao svlačionicu zbog te njegove "odgovornosti". Nekako mi se čini da ni trener nije dobio podršku ovog leta, sve je nekako olako shvaćeno.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Naravno, Danilovic je najveci krivac. Vlada je osakacen u startu. Prodaja Marica i pustanje Rasica su velike greske. Mi sad nemamo dominantnu peticu a ni sutera. Vlada nema podrsku u igracima i to je jasno. Danilovic od njega pokusava da napravi projekat Dule,ali to nema teorije da prodje. Jedan je Dule.
Isto da ne budem previse shvacen kao kriticar , ali razgovarao sam sa par nasih bivsih igraca trenera u Areni sinoc , onako vise slusao njihova izlaganja, vecina njih misli da bi za Partizan mnogo korisnije bilo da su angazovane 2 dobre 4 i da igramo brze na kos vise , nego sto igramo ovako pozicono pa nam lopta ispada iz ruke i nemamo pod kosem sta da trazimo. Ruzno delujemo na terenu.Nije ni kod Duleta bilo sjajno , ali igrala se odbrana i sekira po ruci, a sad mi ne izlazimo iz bonusa a primamo zicere ispod kosa .....
Isto da ne budem previse shvacen kao kriticar , ali razgovarao sam sa par nasih bivsih igraca trenera u Areni sinoc , onako vise slusao njihova izlaganja, vecina njih misli da bi za Partizan mnogo korisnije bilo da su angazovane 2 dobre 4 i da igramo brze na kos vise , nego sto igramo ovako pozicono pa nam lopta ispada iz ruke i nemamo pod kosem sta da trazimo. Ruzno delujemo na terenu.Nije ni kod Duleta bilo sjajno , ali igrala se odbrana i sekira po ruci, a sad mi ne izlazimo iz bonusa a primamo zicere ispod kosa .....
Sergej- mvp
sto se tice vujanica, da niste mozda pomislili da on nije spreman da odigra cijelu sezonu u partizanovom ritmu?????
ovo kad je trebao da dodje na pola sezone, je bila njegova mjera (po mom misljenju)
a mislim cemu prica "nemaju kvalitet da igraju u partizanu i evroigi" ?!?!?!
cinjenica je da vecina partizanovih igraca ne moze da igra evroligu na visokom nivou, ali od kad je partizan mjerilo evrolige???
da nije mozda od prosle sezone i F4 ??
nije!!! prosle sezone smo zajebali cijelu evropu i poremetili dosta toga.. ostavili PAO i makabi iza sebe direktno ih izbacivsi.. i mnoge druge velikane (izmedju ostalog i real, efes i sijena) koji su nam gledali u ledja
ljudi budite realni i ZAHVALNI jer se to dogadja i jednom u 10 godina, ja jesam..
P.S. ove godine skalp nam je bio bogati himki, sledece godine bice neki novi, pa za dvije godine zajebacemo neka dva, one tamo - tri tima.. polako, ovo je pocetak novog ciklusa u partizanovoj istoriji, a svaki pocetak je tezak i stresan.. doci ce sve na svoje, vlada je jos zelen, a njegova sreca je jedino to sto NIJE SAM i sto ljudi koji mu vjeruju imaju dugorocne planove sa njim..
ovo kad je trebao da dodje na pola sezone, je bila njegova mjera (po mom misljenju)
a mislim cemu prica "nemaju kvalitet da igraju u partizanu i evroigi" ?!?!?!
cinjenica je da vecina partizanovih igraca ne moze da igra evroligu na visokom nivou, ali od kad je partizan mjerilo evrolige???
da nije mozda od prosle sezone i F4 ??
nije!!! prosle sezone smo zajebali cijelu evropu i poremetili dosta toga.. ostavili PAO i makabi iza sebe direktno ih izbacivsi.. i mnoge druge velikane (izmedju ostalog i real, efes i sijena) koji su nam gledali u ledja
ljudi budite realni i ZAHVALNI jer se to dogadja i jednom u 10 godina, ja jesam..
P.S. ove godine skalp nam je bio bogati himki, sledece godine bice neki novi, pa za dvije godine zajebacemo neka dva, one tamo - tri tima.. polako, ovo je pocetak novog ciklusa u partizanovoj istoriji, a svaki pocetak je tezak i stresan.. doci ce sve na svoje, vlada je jos zelen, a njegova sreca je jedino to sto NIJE SAM i sto ljudi koji mu vjeruju imaju dugorocne planove sa njim..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Izvini druze , ali Partizan ne postoji poslednjih 10 godina. Partizan je IME koje se postuje i ceni u Evropi.
Sergej- mvp
nole,nisi u pravu.najbolji dokaz tome je da je dule uspevao i vise,a posebno bolje iz godine u godinu,i sa manjim budzetom.nema razloga da i ove ne bi to bilo puno bolje nego ovo sada,mozda ne f4 ali f8 da.ovo je partizanov najskuplji tim u poslednjih 10god,dovedena su 3 crnca,a mladim igracima nikada nije data manja sansa,sve u cilju da se postignu priblizno slicni rezultati kao prosle god(kao sto rekoh bar top8,a verujem da su potajno se nadali da bi mogli da ponove proslogodisnji plasman na f4).da ciljevi nisu bili tako visoki,ne bi se toliiko para dalo na ekipu,posebno ne bi se imalo 5stranaca u ekipi,a da nikada manje nisu igrali mladi igraci.nego bi se napravila osnova za sledecu god,doveli neki mladi igraci,neki od onih koji su vec tu pustili da igraju,uz nekoliko iskusnijih,i bilo bi receno pravimo tim za sledecu godinu.ali to nije uradjeno.svaka prica da je ovo maksimum,da su ciljevi ispunjeni,da se vise nije moglo i sl je zamajavanje javnosti.naravno u ovim okolnostima,sa ovakvim trenerom,na ovaj nacin,mozemo samo da se pitamo kako je ovakav partizan usao i u top1mnogima je smetalo kad sam na drugom forumu pisao da je partizan vecinu utakmica u prvoj fazi dobio u stvari iskljucivo na domaci teren i publiku.a posto sam kritikovao jovanovica,cini mi se da se i bodi nije slagao,i eto pricao je kako je ovaj postigao odredjene rezultate i sl,i da je to njegova zasluga.mislim da je ovakvom partizanu i ovo mnogo.Nolle ::vama su jos vrele glave, ako ste ponovo zeleli F4, to je bilo nemoguce, ovo je bi bio maksimum i sa Duletom na klupi...
jedno pitanje da li je Vlada "Phil" Jovanovic ove sezone dobio tehnicku ???
prica kako je vlada dobio puno losiji tim nego prosle godine takodje ne pije vodu.ovaj tim je skuplji nego proslogodisnji,to sto nisu znali da izaberu prave igrace,sto pojedini nisu pravilno ni usmereni niti uklopljeni to je druga stvar.ali nije niko doveo vladi jovanovicu igraca bez da ga nista nije pitao.mozda se manje pitao od vujosevica,ali sigurno se i njegova slusala.nije neko drugi terao popovica,pa lafajeta...partizan je prvi put sada doveo mladog igraca na pleju direktno iz amerike,da nije imao evropsko iskustvo.dovodjen je palasio,ali kao jako iskusan igrac,a i on je na pocetku igrao dosta lose,puno prodavao lopte,secam se kakvi su sve komentari bili,ali je istrpljen i poceo je da igra.za popovica i lafajeta nije bilo strpljenja...te odluke nisam ja donosio,nego u najvecoj meri trener,sigurno uz konsultacije i dogovor sa todoricem i danilovicem.gist i dzerels su igraci koji za evropski nivo imaju nekakvu "americku reputaciju" koja nije nista manja od dosadasnjih partizanovih crnaca,cak je mozda i veca.zato se ne moze reci dobio je vlada losiji tim.on ga je uz danilovica i todorica selektirao i napravio da bude losiji...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Dok je stigoh iz Arene u Niš i dremnuh 10ak sati vi ispisaste tapete. Skoro sve je rečeno, očigledno je previše nedostataka je u igri Partizana a veoma je lako kritikovati ih i svi smo majstori za kritike a pitanje je kako bismo rešavali probleme da smo kojim slučajem u prilici. Pošto sam ja jedan od neviđeno dobrih kritičara preneću i par svojih zapažanja sa meča.
Prvo poluvreme sam sedeo tik ispod koša Partizana da bi me snimile kamere i videli drugari u celoj Srbiji U jednom trenutku druge četvrtine kada je Sijena pravila prednost, Jawai je napravio izuzetno glup faul zbog svoje nespretnosti u odbrani. Bila su 2 bacanja koja su Montepaski vodila na +7-8, nisam siguran a Jawai je svoj "bes" i "zainteresovanost" za utakmicu pokazao tako što je prišao Gistu i šapnuo mu nešto što je ovog toliko zasmejalo da se zacenio od smeha. Sakrio je lice u dres da ga ne bi primetili kako se smeje a Jawai se cerekao onako ispod brka. Mislim, možda je to glupo moje razmišljanje ali, u takvom trenutku kada je utakmica u punom jeku, praviš grešku i u tom trenutku ti padne na pamet najsmešniji vic na svetu da ispričaš drugaru Mislim stvarno, to je meni bio neke reper kakav odnos ti stranci imaju prema igri u dresu Partizana. Naravno, verovatno bi ga imali prema svakom dresu ali mi volimo da mislimo da njima igra u Partizanu nešto znači, a i oni se uglavnom prave da je tako. Da ne pominjem da je Jovanović besneo zbog loše igre Jawaia u tom trenutku a ovaj se eto setio nečeg smešnog, baš je bio 100% u utakmici
Zapažanje 2 Sijena. U životu a posebno u poslednjih 10 godina nisam pogledao utakmicu u kojoj su Partizanovi igrači prebijeni kao sinoć. Naše godinama krasi taj epitet "prljavih" koji igraju granitnu odbranu preko ivice faula. Ali naspram igrača Sijene naši su delovali kao feminizirane žene (ne prevodite ovo amerikancima). Ubili su nas od batina.
Zapažanje 3. može pričati ko šta hoće Jan Veseli je ubedljivo najbolji, najspremniji, najraznovrsniji i sve supernaj igrač Partizana. Njegova želja za pobedom je nerealno velika, on ne štedi sebe ni sekunde, igra toliko požrtvovano da sam na žalost siguran da će mu se to vratiti nekom povredom (pu pu daleko bilo). Ne znam u kakvom je stanju od sinoć jer se povredio, pa potom na kratko vratio u igru i sam nakon minut zatražio izmenu jer nije mogao da igra. Nadam se da nije on obezbedio koja će 4 stranca igrati na KRK svojim "kolegama".
Dalje, Vlada Jovanović. Mislim da on u toku meča zaista sve pokušava što je u njegovoj moći. Ne vidim da on loše vodi utakmicu ali jednostavno kadar kojim raspolaže bolje ne može. On menja odbrane, pokušava raznovrsno u napadu, stalno rotira, pravovrmeno reaguje tajmautima ali džaba. Plejmejkera i centra nemamo, na beku se krpimo a Veseli, Gist i Lučić nisu kvaliteni dovoljno da sami pobede Sijenu. Loša stvar o Vladi koju bih rekao je njegovo ponašanje na konferenciji za štampu, odnosno ne ponašanje nego izbor reči i termina koje koristi. Znači, zažmurio sam u jednom trenutku i slušao, da, to je bio Dule Vujošević. Ipak kad sam otvorio oči vidim Vladu. Razumem da su oni i privatno drugari i verovatno imaju isti smisao za humor, iste fraze koriste ali kao javna ličnost Vlada pod hitno mora nešto promeniti zbog toga što nikako da pobegne iz te senke.
Jerrels. Kakve taj finte ima, kako on vrti loptu izaleđa, kako dribla u širinu, koliko je brži od vetra, snažniji od lokomotive... ali sve nepotrebno U najranijim danima košarkaše da dribling i finte nemaju svrhu ukoliko ne donesu neku prednost, kod Kurte je to obrnuto, on prvo stekne prednost brzinom pa driblingom u širinu ili proturanjem iza leđa dozvoli odbrani da ga stigne. Nije mi se svideo uopšte.
Smorih, još dosta sam hteo toga da kažem ali mi pobeglo. Ovo je sve utisak nakon jedne uživo pogledane utakmice. Prelazne ocene: Veseli, Gist, Lučić, Kecman, publika (cela arena). Svi ostali minus.
Prvo poluvreme sam sedeo tik ispod koša Partizana da bi me snimile kamere i videli drugari u celoj Srbiji U jednom trenutku druge četvrtine kada je Sijena pravila prednost, Jawai je napravio izuzetno glup faul zbog svoje nespretnosti u odbrani. Bila su 2 bacanja koja su Montepaski vodila na +7-8, nisam siguran a Jawai je svoj "bes" i "zainteresovanost" za utakmicu pokazao tako što je prišao Gistu i šapnuo mu nešto što je ovog toliko zasmejalo da se zacenio od smeha. Sakrio je lice u dres da ga ne bi primetili kako se smeje a Jawai se cerekao onako ispod brka. Mislim, možda je to glupo moje razmišljanje ali, u takvom trenutku kada je utakmica u punom jeku, praviš grešku i u tom trenutku ti padne na pamet najsmešniji vic na svetu da ispričaš drugaru Mislim stvarno, to je meni bio neke reper kakav odnos ti stranci imaju prema igri u dresu Partizana. Naravno, verovatno bi ga imali prema svakom dresu ali mi volimo da mislimo da njima igra u Partizanu nešto znači, a i oni se uglavnom prave da je tako. Da ne pominjem da je Jovanović besneo zbog loše igre Jawaia u tom trenutku a ovaj se eto setio nečeg smešnog, baš je bio 100% u utakmici
Zapažanje 2 Sijena. U životu a posebno u poslednjih 10 godina nisam pogledao utakmicu u kojoj su Partizanovi igrači prebijeni kao sinoć. Naše godinama krasi taj epitet "prljavih" koji igraju granitnu odbranu preko ivice faula. Ali naspram igrača Sijene naši su delovali kao feminizirane žene (ne prevodite ovo amerikancima). Ubili su nas od batina.
Zapažanje 3. može pričati ko šta hoće Jan Veseli je ubedljivo najbolji, najspremniji, najraznovrsniji i sve supernaj igrač Partizana. Njegova želja za pobedom je nerealno velika, on ne štedi sebe ni sekunde, igra toliko požrtvovano da sam na žalost siguran da će mu se to vratiti nekom povredom (pu pu daleko bilo). Ne znam u kakvom je stanju od sinoć jer se povredio, pa potom na kratko vratio u igru i sam nakon minut zatražio izmenu jer nije mogao da igra. Nadam se da nije on obezbedio koja će 4 stranca igrati na KRK svojim "kolegama".
Dalje, Vlada Jovanović. Mislim da on u toku meča zaista sve pokušava što je u njegovoj moći. Ne vidim da on loše vodi utakmicu ali jednostavno kadar kojim raspolaže bolje ne može. On menja odbrane, pokušava raznovrsno u napadu, stalno rotira, pravovrmeno reaguje tajmautima ali džaba. Plejmejkera i centra nemamo, na beku se krpimo a Veseli, Gist i Lučić nisu kvaliteni dovoljno da sami pobede Sijenu. Loša stvar o Vladi koju bih rekao je njegovo ponašanje na konferenciji za štampu, odnosno ne ponašanje nego izbor reči i termina koje koristi. Znači, zažmurio sam u jednom trenutku i slušao, da, to je bio Dule Vujošević. Ipak kad sam otvorio oči vidim Vladu. Razumem da su oni i privatno drugari i verovatno imaju isti smisao za humor, iste fraze koriste ali kao javna ličnost Vlada pod hitno mora nešto promeniti zbog toga što nikako da pobegne iz te senke.
Jerrels. Kakve taj finte ima, kako on vrti loptu izaleđa, kako dribla u širinu, koliko je brži od vetra, snažniji od lokomotive... ali sve nepotrebno U najranijim danima košarkaše da dribling i finte nemaju svrhu ukoliko ne donesu neku prednost, kod Kurte je to obrnuto, on prvo stekne prednost brzinom pa driblingom u širinu ili proturanjem iza leđa dozvoli odbrani da ga stigne. Nije mi se svideo uopšte.
Smorih, još dosta sam hteo toga da kažem ali mi pobeglo. Ovo je sve utisak nakon jedne uživo pogledane utakmice. Prelazne ocene: Veseli, Gist, Lučić, Kecman, publika (cela arena). Svi ostali minus.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Sergej ::Izvini druze , ali Partizan ne postoji poslednjih 10 godina. Partizan je IME koje se postuje i ceni u Evropi.
procitaj malo bolje.. ja sam napisao da sam zadovoljan sto svakih 10 godina poludimo i odemo na F4.. ('88, '92, '98, '10)
EDIT: a pod tim sam mislio da to nije nasa realnost i da ne treba po tome da se mjerimo
Novica-Ubica- šesti igrač
Godina : 36
Ma nemaju pare velike veze, to vi najbolje znate, uvek ste imali vise para, a uvek bili losiji. Nema tolike veze koliko vredi. Ako cemo gledati pare onda je Vlada napravio OGROMAN uspeh zato sto Partizan ima najmanji budzet u Evroligi, a opet je medju 16. Igraci su prosle godine bili kvalitetniji, pogotovo na centru, i tu nema sta da se prica. Treba samo videti zasto je to tako, zasto je tim tako lose selektiran. I meni je Dzavai delovao mnogo bolje na pocetku sezone, mislio sam da ce biti koristan ko Maric, ko zna koliko je Vlada ucestvovao u izboru igraca i ko je preporucio Dzavaija... ako je Vlada samostalno dovodio igrace onda je ocigledno da je njegova greska, ali u tom slucaju nisam toliko iznerviran jer stvarno imam poverenje u njega i verujem da ce vremenom biti sve bolji, a ako nije on onda se nista vise nije moglo ni ocekivati...NenadBG ::
prica kako je vlada dobio puno losiji tim nego prosle godine takodje ne pije vodu.ovaj tim je skuplji nego proslogodisnji,to sto nisu znali da izaberu prave igrace,sto pojedini nisu pravilno ni usmereni niti uklopljeni to je druga stvar.ali nije niko doveo vladi jovanovicu igraca bez da ga nista nije pitao.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
drexler ::pročitajte malo Nolletov post, pokušajte jednom sagledati stvari iz ugla neutralnog čovjeka, jer većina ostalih vas ne rasuđuje čisto ovu situaciju
Slazem se u vecini stvari sa Nolletom ali mi se jedino ne svidja sto stavlja u isti kos Marica/Jawaja,Boa/Kurtu i Robertsa/Gista.
Jer ova trojica da su barem pribliznog kvaliteta kao njihovi predhodnici druga bi se pesma sad pevala.Jedino mozda Gist...Ali opet je meni Roberts mnogo bolji igrac.Gist je atraktivan i sve je to lepo ali mi on nikako nije igrac za Partizan.Nama treba upravo radna cetvorka kao Roberts(koji nije atraktivan)ali je zato borben koji mnogo "prljavih" stvari odradjuje i koji ce sve uciniti da njegov tim pobedi.I upravo ovo sto pricam,ova ogromna razlika izmedju njih dvojice se jasno mogla videti prosle srede...
Maja- šesti igrač
@superhik
Super post...svaka cast
Ipak, imam dve primedbe:
- moje je vidjenje da Sijena nije igrala prljavo u odbrani...tvrdo i agresivno...cesto i preko granice, ali prljavstine nisam video
- Kecman ni u kom slucaju ne moze da dobije prelaznu ocenu, ni u odbrani ni u napadu, ma koliko ga voleli
Super post...svaka cast
Ipak, imam dve primedbe:
- moje je vidjenje da Sijena nije igrala prljavo u odbrani...tvrdo i agresivno...cesto i preko granice, ali prljavstine nisam video
- Kecman ni u kom slucaju ne moze da dobije prelaznu ocenu, ni u odbrani ni u napadu, ma koliko ga voleli
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
godfather,mi nismo uvek imali vise para.to je jedna od duletovih bajki u okviru price sam protiov svih,svi su protiv nas,igraci nam igraju za stipendiju i sl...zvezda je mozda 2 sezone,max 3 u poslednjih 10god imala veci budzet,ali ne znacajno,nego nesto veci(10-30%),nekoliko godina je bio isti,a bar jedno 3-4 sezone je partizan imao veci budzet.uz sve to zvezda je te budzete imala samo na papiru,a ni priblizno toliko para nije uslo u klub,zato su i ostali silni dugovi...
ali u pravu si da nije sve u parama,to nije sporno...ali vlada nije preuzeo neki tim koji je morao da gradi i sl.to je tim koji je godinama imao neki sistem,od koga se donekle udaljilo vec prosle godine,uz najbolji rezultat u istoriji.ali umesto da uz nikada jadniju konkurenciju i u srbiji i na jadranu odabere da se sansa da mladjim igracima,i polako gradi tim,uz 2 stranca+veseli,vlada i todoric i danilovic,verovatno opijeni proslogodisnjim uspehom,potpuno su se odvojili i udaljili od tog sistema.uz to udaljavanje napravljena je losa selekcija igraca.i umesto da se uz jeftiniji tim,pravi osnova za sledecu godinu,makar se ne plasirali u top16(a nista ne bi ni ti jeftiniji losije izgledali od ovog sada),prvenstvo srbije i f4 u nlb bi bilo sigurno jer je konkurencija slaba.a napravila bi se osnova za sledecu godinu.sada sledece godine sledi potpuno nov tim,sa novim nosiocima igre,gde jedino milosavljevic ce biti pripremljen za svoju ulogu.ostali mladi ne dobijaju sansu.lucic nesto malo,ali sam vec pricao da sumnjam da od njega ikada moze neki igrac da bude,tj po meni njegov nivo je npr ceda vitkovac(moze i nesto vise od cedinog kvaliteta,ali sam se njega sada setio),tj koristan igrac u rotaciji,nista vise od toga.mozda gresim ali videcemo...eto imas 2 igraca za sledecu god,eventualno rasko kao treci,i mozda klobucar,a pitanje da li on treba da ostaje i da uzima nekom nasem klincu,koji nije nista losiji mesto.3 stranca i veseli kao cetvrti idu,sada je jasno da je pre svega pera bozic svoje zavrsio,a sasvim moguce i kecman,mada bi ja njemu ponudio manji ugovor na jos godinu dana.
treba polako gurati u igru bogdanovica,djekica,jaramaza,pa mozda i besovica,tu je i mali bogdanovic koji je dosao iz reala,koji isto puni 18god.a ne primecuju se da ima pravih i realnih izgleda da im se pruzi prava sansa.i tu mozes najvise 1-2 igraca da guras od njih.umesto da je djekic ove sezone izguran i da si imao gotovog igraca za sledecu godinu,pa da onda jos npr 2 od ovih polako ubacujes...
za sve ovo jovanovic ima ogromnu odgovornost(posebno npr za otpustanje 2 pleja),naravno on nema autoritet ko dule,i sigurno odluke nije sam donosio,ali reci sve su to odlucivali todoric i danilovic,pa koja je onda njegova uloga,da bude marioneta?ako je tako sto pristaje na to?da me laze, da ni ono sto ima nije dobro sklopio i uklopio...
ajde da zanemarimo pricu ko je kakav igrac i da poredimo sa proslom godinom.ali svih ranijih godina ono sto je bilo i te kako uocljivo je da je tim kroz celu sezonu rastao i bio sve bolji i bolji.a isto se to primecivalo na vecini igraca,da onaj sa kraja sezone je bar 10-20% bolji nego na pocetku.kazite mi dal se ove sezone vidi ikakav napredak u igri partizana,da li se to vidi kod nekog igraca(eto jedino kod dzerelsa,polako se privikava na evropu)?e za to je iskljucivi krivac vlada.jer na bilo kom nivou da je tim i igraci,to mora da napreduje tokom sezone.ovde se taj napredak ni malo ne vidi...
ali u pravu si da nije sve u parama,to nije sporno...ali vlada nije preuzeo neki tim koji je morao da gradi i sl.to je tim koji je godinama imao neki sistem,od koga se donekle udaljilo vec prosle godine,uz najbolji rezultat u istoriji.ali umesto da uz nikada jadniju konkurenciju i u srbiji i na jadranu odabere da se sansa da mladjim igracima,i polako gradi tim,uz 2 stranca+veseli,vlada i todoric i danilovic,verovatno opijeni proslogodisnjim uspehom,potpuno su se odvojili i udaljili od tog sistema.uz to udaljavanje napravljena je losa selekcija igraca.i umesto da se uz jeftiniji tim,pravi osnova za sledecu godinu,makar se ne plasirali u top16(a nista ne bi ni ti jeftiniji losije izgledali od ovog sada),prvenstvo srbije i f4 u nlb bi bilo sigurno jer je konkurencija slaba.a napravila bi se osnova za sledecu godinu.sada sledece godine sledi potpuno nov tim,sa novim nosiocima igre,gde jedino milosavljevic ce biti pripremljen za svoju ulogu.ostali mladi ne dobijaju sansu.lucic nesto malo,ali sam vec pricao da sumnjam da od njega ikada moze neki igrac da bude,tj po meni njegov nivo je npr ceda vitkovac(moze i nesto vise od cedinog kvaliteta,ali sam se njega sada setio),tj koristan igrac u rotaciji,nista vise od toga.mozda gresim ali videcemo...eto imas 2 igraca za sledecu god,eventualno rasko kao treci,i mozda klobucar,a pitanje da li on treba da ostaje i da uzima nekom nasem klincu,koji nije nista losiji mesto.3 stranca i veseli kao cetvrti idu,sada je jasno da je pre svega pera bozic svoje zavrsio,a sasvim moguce i kecman,mada bi ja njemu ponudio manji ugovor na jos godinu dana.
treba polako gurati u igru bogdanovica,djekica,jaramaza,pa mozda i besovica,tu je i mali bogdanovic koji je dosao iz reala,koji isto puni 18god.a ne primecuju se da ima pravih i realnih izgleda da im se pruzi prava sansa.i tu mozes najvise 1-2 igraca da guras od njih.umesto da je djekic ove sezone izguran i da si imao gotovog igraca za sledecu godinu,pa da onda jos npr 2 od ovih polako ubacujes...
za sve ovo jovanovic ima ogromnu odgovornost(posebno npr za otpustanje 2 pleja),naravno on nema autoritet ko dule,i sigurno odluke nije sam donosio,ali reci sve su to odlucivali todoric i danilovic,pa koja je onda njegova uloga,da bude marioneta?ako je tako sto pristaje na to?da me laze, da ni ono sto ima nije dobro sklopio i uklopio...
ajde da zanemarimo pricu ko je kakav igrac i da poredimo sa proslom godinom.ali svih ranijih godina ono sto je bilo i te kako uocljivo je da je tim kroz celu sezonu rastao i bio sve bolji i bolji.a isto se to primecivalo na vecini igraca,da onaj sa kraja sezone je bar 10-20% bolji nego na pocetku.kazite mi dal se ove sezone vidi ikakav napredak u igri partizana,da li se to vidi kod nekog igraca(eto jedino kod dzerelsa,polako se privikava na evropu)?e za to je iskljucivi krivac vlada.jer na bilo kom nivou da je tim i igraci,to mora da napreduje tokom sezone.ovde se taj napredak ni malo ne vidi...
NenadBG- šesti igrač
Meni jedna stvar nije jasna...zasto dosta ljudi ovde forsira neku pricu tipa zrtvujte sezonu, a dajte priliku mladima da igraju...oterajte sve strance?
...Kome to treba?
Ja to ne zelim. Hocu Partizan svake godine u Top16 EL (najmanje), a hocu i afirmaciju 2-3 domaca igraca. Nije tacno da to ne moze zajedno. Problem je sto je ove godine izgubljena mera.
Prestanite Partizan da pretvarate u FMP.
Prestanite da zrtvujete sadasnjost za buducnost. To nije odlika mudrih. Treba prigrabiti i jedno i drugo!
...Kome to treba?
Ja to ne zelim. Hocu Partizan svake godine u Top16 EL (najmanje), a hocu i afirmaciju 2-3 domaca igraca. Nije tacno da to ne moze zajedno. Problem je sto je ove godine izgubljena mera.
Prestanite da zrtvujete sadasnjost za buducnost. To nije odlika mudrih. Treba prigrabiti i jedno i drugo!
Psycho- prva petorka
Psycho ::@superhik
Super post...svaka cast
Ipak, imam dve primedbe:
1. prljavo sam koristio žargonski i u komparaciji sa partizanom čiju odbranu nazivaju prljavom. A mislim upravo ono što si rekao, tvrdo, agresivno, preko granice, svaki faul muški, ja upravo takvu odbranu obožavam.
2. Kad god je u igri Kecman ja po njegovim kretnjama vidim da on ima ideju, da zna šta radi, zna gde se kreće, razmišlja unapred pet koraka ko Kasparov. Zašto to nije sinoć a i mnogo puta ove sezone materijalizovano ne zavisi samo i isključivo od njega. Kecman nije bek tipa Igor Rakočević koji može u petorci da osnuje sopstveno preduzeće i da ne zavisi od ostatka tima. Mislim da su Kecmanovi problemi ove sezone usko vezani za formu i kvalitet saigrača.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
bigZ ::Sutra na '"Prvoj" kod Ivana Ivanovica Dule Vujosevic i Vlade Divac gosti.
Da ne zaboravimo pored ove dvojice pomenutih i Snezanu Divac
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
@superhik
- onda se potpuno slazemo oko prve stvari
- za drugu ja ipak mislim da Kecman koliko god znao (a da zna mnogo je neosporno) ove godine jednostavno "ne moze". Deluje mi da covek nema snage, a da otud nastaju problemi u igri.
- onda se potpuno slazemo oko prve stvari
- za drugu ja ipak mislim da Kecman koliko god znao (a da zna mnogo je neosporno) ove godine jednostavno "ne moze". Deluje mi da covek nema snage, a da otud nastaju problemi u igri.
Psycho- prva petorka
Psycho ::Meni jedna stvar nije jasna...zasto dosta ljudi ovde forsira neku pricu tipa zrtvujte sezonu, a dajte priliku mladima da igraju...oterajte sve strance?
...Kome to treba?
+1000000000
Gost- Gost
fizicar ::bigZ ::Sutra na '"Prvoj" kod Ivana Ivanovica Dule Vujosevic i Vlade Divac gosti.
Ivan Ivanovic vs Dule Vujosevic hahahahahahahaha, mora da se gleda nekako
Nolle- mvp
Nisam radio neke analize, ali mi se cini da Kecman ove sezone igra dosta vise minuta po utakmici nego prosle.
fizicar- prva petorka
Nolle ::fizicar ::
Ivan Ivanovic vs Dule Vujosevic hahahahahahahaha, mora da se gleda nekako
http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/9970/Ve%C4%8De+sa+Ivanom+Ivanovi%C4%87em+-+No.34.html.html
Pazi sliku. Duleta je stavio najdalje od sebe
fizicar- prva petorka
fizicar ::Nisam radio neke analize, ali mi se cini da Kecman ove sezone igra dosta vise minuta po utakmici nego prosle.
Kecman je mnogo umoran,to se videlo juce najbolje. To ti je problem kad igramo sa samo 8 igraca,a Kecman najvise u bekovskoj liniji. Jbg,mnogo mi je zao coveka,mnogo se muci,ne moze ni iz bloka vise da izadje na sut...
Gost- Gost
ma sigurno ga je potkacio par puta, zanima me kako mu je Vujosevic odgovorio sigurno je citirao nesto sto ovaj u zivotu nije procitao i vise nije spominjao KKP
Nolle- mvp
off topic (sorry):
ljudi, je l vama Ivan Ivanović stvarno duhovit? Ja sam čuo sve najbolje o njemu, ali par puta sam odgledao njegovu emisiju, i bio me je blam. MENE!
Ja u životu nisam čuo takvu količinu bajatih, neumjesnih i predvidljivih fora...
Al opet, de gustas non discutandum :neznam:
ljudi, je l vama Ivan Ivanović stvarno duhovit? Ja sam čuo sve najbolje o njemu, ali par puta sam odgledao njegovu emisiju, i bio me je blam. MENE!
Ja u životu nisam čuo takvu količinu bajatih, neumjesnih i predvidljivih fora...
Al opet, de gustas non discutandum :neznam:
drexler- mvp
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo