Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 14 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 14 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Hyperactive Sre 26 Jan 2011 - 11:56

Ne znam, i po meni je Dzerels lose odigrao. Odbrana nula, najvise je on ispadao, posle cega krene Jawai na njegovog igraca, a zatim sledi kucanje Gonluma. U napadu je imao nekoliko nerezonskih ulaza, a posebno se istaklo ono zakucavanje eksera na tabli kada je bio sam na trojci. Kao kamen da je bacio.
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 14 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo

Počalji od Maja Sre 26 Jan 2011 - 11:58

U areni nije bilo ni 18000 ljudi...
Protiv Sijene nazalost ne ocekujem ni 10000...

Maja
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Sre 26 Jan 2011 - 12:01

E da, sto se tice navijanja, davno nisam video toliko pozera na jugu. Nije mi jasno zasto ljudi uzimaju karte za jug kada nece da navijaju. Sada su imali mogucnost izbora. Oko nas u krugu od 10 metara niko nije pevao.
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sre 26 Jan 2011 - 12:08

Pobedu zasluzili nismo pa mi nije ni krivo sto smo izgubili. Turci su nas sami odrzavali u igri i mi to nismo iskoristili. Perasovic je odradio dobar posao u vise elemenata. Prvo, nije poslusao Sarenca i zamenio Gonluma nakon 2 vezane greske. Covek je posle ubio iz drugog plana i vise puta doneo opipljivu prednost. Drugo, razbio skautingom igru Partizana pod kosem, odbrana na Veselom maestralna a sjajna i na Gistu (pod kosem), Jawaiu i Rasku. Trece, potez kadaizvlaci iz igre Rakocevica koji je dao 14 poena da bi razigrao ostatak ekipe nije svojstven svakom treneru, po meni je to sjajan potez. I ideja sa Raduljicom je bila nesto o cemu sam razmisljao pre meca ali nije ispala kako treba po Efes, a moglo je i tu biti problema da je Kostunica bio skoncetrisaniji. I tako dalje...
Faktor zbog kog smo izgubili mec je ocajan skok u odbrani u drugom poluvremenu (izmalerisao nas Tomasevic). Kljucni momenat je bio onaj Lijev skok do krova dvorane izmedju 3 nasa igraca. I on je odigrao verovatno najzreliju utakmicu ove sezone, Perasovic je znao da moze da se osloni na takvog igraca u poznatoj atmosferi. Rakocevic je punio u praznom hodu ostatka tima i na kraju su iskusno pobedili.
Nema potrebe da ocajavamo i zalimo za necim, realnost je takva kakva je, idemo dalje. Mislim da mozemo dobiti bar Sijenu sledece nedelje i onda odigrati 2 u gostima rastereceno pa sta bude.
@talicni tom
pocetak tvog posta je diskutabilan, gde si video da su obe ekipe odigrale odlicno napadacki? 16 TO na obe strane, ispodprosecan sut...
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 26 Jan 2011 - 12:22

Novica-Ubica ::ajde sta kenjate kurta je odigrao vise nego korektno..

jawai ne moze da uhvati skok k'o da mu je kolac u dupetu..

ubili nas skokom u drugom poluvremenu, pogadjali bacanja.. ne mozes da dobijes tako

jebiga nismo mi lejkersi.. ali nista jos nije gotovo..
Neću da te smaram ali očito si jedan odo onih koje je kupio sa one 2 trojke. Za mene, koji sam ga toliko branio, se dokazao kao klasičan neandertalac. Prvo odbrana, svi igraju čoveka on bleji na zoni, napravi presing ovaj ga prođe i odmah lična ili preuzimanje. Drugo ono ispucavanje njegovo i promašeni ceo obruč u 2 navrata za tri. Treće pas igra? Alo majstore! Prevede preko pola doda Veselom ili Kecmanu i štekne se u ćošak. Probije nekoliko puta i u 90% slučaja ide u ruke protivnika pas. Imao je par lepih asistencija ali divljih i to tek poslednjih 5 minuta. O šutu za produžetak ne bih da govorim, očito ima potrebu da ga ljudi hvale ili tako nešto.

Kakva je samo želja bila u publici na pola 4. Kako je samo Veseli izgarao, možda i prvi put od odlaska Duleta tako moćno da izgleda i želi pobedu. Cela klupa je bila uz tim, stvarno su momci želeli do besvesti i nema im se šta zameriti.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sre 26 Jan 2011 - 12:35

Hyperactive ::E da, sto se tice navijanja, davno nisam video toliko pozera na jugu. Nije mi jasno zasto ljudi uzimaju karte za jug kada nece da navijaju. Sada su imali mogucnost izbora. Oko nas u krugu od 10 metara niko nije pevao.

Jbg. care moraju da se slikaju za fejs, da se kurce kako su bili na jugu pred drustvom, ali nazalost niko od njih ne zna ni tri navijacke pesme.
Najjace mi je kada sam bio jednom na jugu na JNA, video sam jedno cetrdesetak momaka u crvenim duksevima. samoubistvo
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Sre 26 Jan 2011 - 12:37

@Superhik
Rekao sam možda su mi neki detalji promicali, ali kada posmatram Partizan i način kako igrra misim da je ovo danas bilo više nego napredak u igri. Tranzicija bolja nego ranije, konačno se desilo i to da bekovi daju vše trojki od krila i krilnih centara. Odnos poena spoljne i unutrašnje linije je mnogo izbalansirniji i sl.
A kad je riječ o Efesu pik en rol Tunčeri-Gonlum i naravno Rakočević su za košarkaške klinike. I meni dosta.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Jan 2011 - 12:38

Kad smo kod Kurte, ajd da je loše branio samo svog čoveka, već je direktni krivac za veliki deo primljenih koševa, i najviše je on povlačio lošu igru u odbrani.
Neki opširniji komentar ne bih pisao, bilo je trenutaka loše igre ali odluku o pobedniku donela je sreća.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Sre 26 Jan 2011 - 12:39

Ne znam, po meni je Dzerels odigrao najbolji mec od kada je dosao, ali je neverovatan prdavac i isfolirani istetovirani geto crnja. Covek zalutao u timsku igru kakva je kosarka. Omasio debelo partizan sa njim, i dalje me zanima koliko ga placaju(Bodi? Segej?), a moralo je valjda malo da im se vrati posle toliko sjajnih uboda sa strancima prethodih sezona.
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Sre 26 Jan 2011 - 12:44

Dzavaji je toliko puta probijen od strane bekova da mi je doslo da ga gadjam telefnom....jebo te pa makar mu digni ruke!!!!!KRETEN!!!!!!!!!!!!!!
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Jan 2011 - 12:49

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Jan 2011 - 12:52

markoo ::Dzavaji je toliko puta probijen od strane bekova da mi je doslo da ga gadjam telefnom....jebo te pa makar mu digni ruke!!!!!KRETEN!!!!!!!!!!!!!!
Pa šta ima on da čuva bekove? I koji je to centar sposoban da ih isprati u odbrani? To je lepo Hyper objasnio, a najveći je krivac Kurta što je do takvih situacija dolazilo. Jawai je bio primoran da se vraća nazad i da pazi i na beka i na centra i naravno da se to teško brani.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Manu Sre 26 Jan 2011 - 12:57

Junglezburn ::

Na youtube-u jos veceras! Very Happy Krstio ga je, gotovo...
Manu
Manu
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Sre 26 Jan 2011 - 13:00

bigZ ::Sad sam stigao iz hale. Atmosfera je bila vise nego mucna, najgora u poslednjih x godina.
Bravo za Jerrelsa! Sta ocekujete od njega? Odigrao je dobro u napadu, solidno u odbrani. Ako je neko los u odbrani to su Milosavljevic i Jawai, stim sto oni ni u napadu ne znaju nista. Ne znam sta treba decko da uradi da bi ga neko pohvalio.

ma milosavljevic je cuvao rakocevica koji je sigurno u top3 napadaca trenutno u evropi + se uvijek dodatno napali protiv partizana..
mene je uzasno nerviralo sto je jedan prosjecni gonlum radio sta je htio u napadu i u skoku..

ajde momci glavu gore a i igraci takodje.. nemamo mi sta da izgubimo, tako da nema potrebe za ljutnjom..
igramo protiv puno kvalitetnijih i iskusnijih ekipa a nismo imali veceras raspolozenog igraca osim gista..

pozitivno je sto u ovoj sezoni skinuta blokada racuna.. sto nam je domaca konkurencija ocajna pa cemo opet igrati evroligu..
kad klub stane na noge finansijski valjda cemo da potpisujemo "ozbiljnije igrace" na visegodisnje ugovore i da ponovo budemo ozbiljni konkurenti..

poslije svakog uspona dodju padovi.. tako je uvijek u partizanovoj istoriji, dici cemo se mi opet na krov evrope jer mi smo ipak PARTIZAN!!!

EDIT: otisao je Dule i treba nam vremena za neki kontinuitet rada, nadam se, dugogodisnjeg trenera..
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sre 26 Jan 2011 - 13:04

Na zalost, danas sam i ja bio u Areni. Namerno rekoh na zalost, obzirom da su grobari zamalo pokazali vrlo slab kognitivni deo mozga u homo sapiensa. Sva sreca sto se sredinom prve cetvrtine popeo Cegi i navijanje je (doduse prilicno traljavo) pocelo. Oni srednji prsti iz kopa kad god neko pocne da navija sa neke druge strane neka idu na cast vlasnicima. Uglavnom, u atmosferi se osecala naelektrisanost izmedju tvrdog jezgra i nas ostalih, a to kreira jezivu atmosferu.

Elem, o utakmici. Maltene sam poceo da je pratim ljudski tek od sredine prve cetvrftine. Efes iskusan, stabilan tim. Cini mi se da nikad nisu delovali bolje na terenu i iskreno, bilo bi iznenadjenje da "Turci" ne prodju u doigravanje. Rakocevic je udarna igla tima, no ima tu jos igraca koji umeju da poentiraju. Tunceri odlicno organizuje igru, nezgodan i inteligentan igrac, dok centri imaju dobru tranziciju i skok. Utisak je da Perasovic cesto "mesa" petorke-dobro rasporedjuje kvalitet na svih 40 minuta i ekipa se ne spusta ispod dozvoljenog minimuma. Pa sad, ako ste bolji, tu vam je parket. Da napomenem i to da se cini da nikad korektniju ekipu nisu imali.

Mi imamo nase probleme. Pre svega nismo konstantni. Sve polazi od naseg plejmejkera-Dzerels je veceras imao rolu od sjaja do ocaja i to je nas najveci problem. Drugi veliki problem je nago,milanost jednodimenzionalnih igraca. Da se ne razumemo pogresno, ja gotivim Gagija, ali on mora da odluci na koju ce stranu: nema spustanja lopte kad izadjes iz bloka, on nema tu brzinu da posle toga odradi nesto korisno sem dodavanja u stranu. Dakle, mora ce odluciti hoce li odmah na sut ili na centra pa sta bude. Ne ocekujem da ce biti novi Kecman, ali voljom moze da postigne mnogo. Veseli igra sjajnu odbranu, ali mi nikako ne ide u glavu zasto cesce ne ide na zakucavanje iz ulaza, on je sa jednim driblingom sa trojke na obrucu. Lucic na neprirodnoj poziciji. Stice se utisak da momak ima ogromnu rezervu, lakocu u kretnji, ali da li ce dobiti sansu da to i pokaze brzo cemo videti. Dolazimo do omiljene stavke: centri. Najveca rupa Partizana veceras, ali nije iskljuceno i sire. Dzavai prespor, Rasko ziceras. Vrlo limitirani cinjenicom da nisu ni dovoljno pokretljivi, niti visoki, niti skocni i brzi, vec negde izmedju. Australijanac deluje snazno, ali to ne ume da koristi, niti je taj profil u glavi.

Veceras mnogo toga vidjenog. Ja zadovoljan utakmicom, imala je odredjeni kvalitet, nadigravanje kakvo volim da vidim. Efes bolje spremio i sproveo u delo zacrtano. Roberts zatvorio reket, Rakoc stavio 23 poena. Tandem Gonlum-Roberts odgovoran za pobedu koliko i on, pre svega smekom igre, kvalitetom koji su doneli u odnosu na nase visoke (a bogami i skocne igrace, jel ono sto rade Veseli i Gist prevazilazi zakone fizike i najbolji su tandem krila u EL u tom segmentu). Uz hladnog Tuncerija, koji je stavio sva bacanja na kraju i malo srece (odbijanja lopti u njihove ruke u poslednjoj cetvrtini) ova sprega im je donela pobedu. Kod nas nije na vreme prepoznato da unutrasnja igra nece stimati, ali sut ispao sasvim pristojan na kraju, kad se ekipa adaptirala na gore navedeno. Dzerels oscilirao u napadu (ali odigrao zadovoljavajuce, kad se sve svede), dok je u odbrani bio najslabija karika. Ja taj njegov nafuran stav vise tumacim kao posledicu nesigurnosti nego bilo cega drugog. Mlad je, s vremenom ce nauciti sta je profesionalizam i sta su mu kvaliteti, ali on nije 1 za vise od ovog nivoa EL i nikada nece napraviti dobar ugovor u Evropi. Borbenosti se, kod ostalih, nema sta zameriti.

Eto nekih par utisaka, ionako nisam duze nista pisao o kosarci, pa se izvinjava na duzini posta.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Jan 2011 - 13:06

Manu ::Na youtube-u jos veceras! Very Happy Krstio ga je, gotovo...
Definitivno ga više niko neće zvati Raduljica! Very Happy

P.S.
Molim vas da ne preterujete sa pričama o lošem skoku u drugom poluvremenu, jer ono nisu skokovi ono su srećno odbijene lopte, nikakvo postavljanje, tajming, odraz tu ne pomažu.
Drugo je kad Kurta promaši trojku pa umesto da ostane na liniji i pokrije Tundžerije da mu ne dođe odbitak u ruke, već se šetka negde sa strane i zadivljeno prati let lopte koju je on uputio ka košu...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 26 Jan 2011 - 13:23

markoo ::Dzavaji je toliko puta probijen od strane bekova da mi je doslo da ga gadjam telefnom....jebo te pa makar mu digni ruke!!!!!KRETEN!!!!!!!!!!!!!!

Meni su on i CJ utisci sezone.Naravno negativni. Nismo mogli da pobedimo , kad nas protivnicka ekipa ovako nadskace. Samo 18 sk u odbrani ... o cemu dalje. Opet nema timske igre,prave se iste greske , pick vec odavno ne znamo da branimo.Na kraju kad sam pogledao statistiku jos i razlika je premala , s obzirom na brojke. Igor nas je posteno nadigrao, Gonlum i Tunceri odlicni. Roberts pokazao zasto je jedna od najbolji "4" Evrope. Prelomio mec skokovima i odbranom na Jawaiju.

Vlada na konferenciji rece da smo potcenili njihov skok. I u pravu je. Steta , Siena je izgubila, iz ove grupe se moglo i sa 3-3 da drzimo domaci teren. Ovako sada ce biti jako tesko.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sre 26 Jan 2011 - 13:34

Не могу да поверујем да 40 минута ракочевић/тунчери и гонлум врте 2на2 и да им 40 минута пролази! НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ! Пренесе се лопта, 2 узастопна блока за Ракочевића/Тунчерија, излази углавном Гонлум на 2на2 и готово, или куцање или слободна за бека. Испиздео сам!
Кључни тренутак, промашено бацање Ракочевића, Гист и Џаваи скачу на лопту и избијајује у руке Тортону... KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 14 342805
Милосављевић је одиграо солидну ролу у нападу, погодио 2 тројке, ако се не варам и имао још понеки солидан потез, пре свих сјајно додавање за Кецманову тројку за -1.
Ракочевић и пре свих Перасовић најзаслужнији за заслужену победу Ефеса.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sre 26 Jan 2011 - 13:35

Iluzorno je ocekivati vise od 1 pobede, to je ove godine limit Partizana u TOP16 (ocekujem eventualno skalp Sijene). Mozda i Real mozemo da dobijemo, ali na tesku gurku i inspiraciju...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sre 26 Jan 2011 - 13:37

mlekadzija ::Не могу да поверујем да 40 минута ракочевић/тунчери и гонлум врте 2на2 и да им 40 минута пролази! НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ! Пренесе се лопта, 2 узастопна блока за Ракочевића/Тунчерија, излази углавном Гонлум на 2на2 и готово, или куцање или слободна за бека. Испиздео сам!
Кључни тренутак, промашено бацање Ракочевића, Гист и Џаваи скачу на лопту и избијајује у руке Тортону... KK Partizan 2010/2011 - 5. deo - Page 14 342805
Милосављевић је одиграо солидну ролу у нападу, погодио 2 тројке, ако се не варам и имао још понеки солидан потез, пре свих сјајно додавање за Кецманову тројку за -1.
Nisu prolazili bas sve vreme, ali dobrih 30 i kusur minuta jesu Smile. Inace, ne mogu da se otmem utisku da je Rakoc namerno promasio to bacanje i na tome mu skidam kapu, ispao je smeker iako su ga sve vreme prozivali sa "pi*ko cigans*a"...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 26 Jan 2011 - 14:49

Rakocevic je sjajan momak,i isto tako odlican kosarkas.Nikada nije zasluzio uvrede sa tribina,nijednim gestom ili izjavom.Posebno mi je zao sto nije ostvario neke vece uspehe sa reprezentacijom Srbije.Da ne pominjem 2005 i odnos one dalebu Jarica i Milicica prema njemu.I u ovim godinama,mnogo bi znacio nasoj reprezentaciji.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sre 26 Jan 2011 - 15:47

Jawai je katastrofa. Zao mi je sto nisu na pocetku doveli onog centra od 203cm. Rasko je bolji od njega, ali ne mnogo. Bar je pokretniji, ako nista drugo...Kao da smo igrali bez petice poslednjih nekoliko minuta. Misljenja sam nakon svega da Gist nije bolji od Robertsa. Ima puno bolje fizikalije, ali je Roberts znatno korisniji za ekipu u kojoj igra. Kurtu jesu probijali dosta, ali je on sasvim solidno odigrao veceras, za razliku od onog kako zna. Nekoliko jako lepih asistencija dva eli-apa sa Veselijem+ jako lepa asistencija Jawai-ju za kos + faul. Bar jos 2 puta je asistirao Gistu na sut za 3 poena i dao je 15 poena. On nikako ne moze biti uzrok poraza. Pored loseg gradjenja kosa rekao bih da smo promasili i 5 otvorenih suteva za 3 zaredom, 2 Milosavljevic, 3 Kecman. I sta reci na kraju? Zaista je cudno sto smo izgubili s tako malom razlikom...

fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 26 Jan 2011 - 20:29

Milosavljević je bio jako solidan, posebno u napadu. Ali treba još da stekne sigurnost. Kecman je danas kriminalno odigrao u napadu, mnogo šuteva je promašio, ali sam je kriv da nas je naviko da on vadi kestenje iz vatre.

Džerels je još nije adaptirao. Još ne shvata svoju ulogu u timu, nije se navikao na evropski sistem,. Kao primer ću navesti situaciju pri predaji lopte. Tu je gori od Božića. Neje se još navikao da se u Evropi dosta više brani pas nego u Americi. I onda ode po 3 ili 4 sekudne dok se neko probije do njega i prihvati loptu. Vidi mu se da igra za statistiku, i zato bi mogo Roberts da mu objasni kako se dolazi do dobrog ugovora. Čoveku svaka čast, sam nas je zaustavio pod košem.

Ova ekipa ima mnogo rezerve, nepredvidljivi su i misli da još nisu otišle sve šanse za TOP 8. Stalno imam osećaj kako nam nešto fali, možda to nadju u medjuvremenu.

Utakmicu smo izgubili po ko zna koji put zbog lošeg šuta. Pa kolko zicera umemo mi da promašimo, bekovi iz mesta ne mogu da pogode, Kurta kuca eksere. Videla se velika želja, ali Efes je odigrao utakmicu sezone na gostovanjima. Prevelike su oscilacije, posle kad je došo i šut i odbrana, mi smo popustili u skoku. Mora i može bolje.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sre 26 Jan 2011 - 21:11

@wolfvaga
mislio sam da napisem post o utakmici, ali sam procitao tvoj i shvatio da nema potrebe
to je to super
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Sre 26 Jan 2011 - 21:37

wolfvaga ::
mlekadzija ::Не могу да поверујем да 40 минута ракочевић/тунчери и гонлум врте 2на2 и да им 40 минута пролази! НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ! Пренесе се лопта, 2 узастопна блока за Ракочевића/Тунчерија, излази углавном Гонлум на 2на2 и готово, или куцање или слободна за бека. Испиздео сам!
Nisu prolazili bas sve vreme, ali dobrih 30 i kusur minuta jesu Smile. Inace, ne mogu da se otmem utisku da je Rakoc namerno promasio to bacanje i na tome mu skidam kapu, ispao je smeker iako su ga sve vreme prozivali sa "pi*ko cigans*a"...

Scena veceri...Sutira Roberst bacanja..oni vode oko 6 razilke....luk ga iza kosa MOLI da promasi jedno...on prvo daje drugo promasuje i lopta mu se odbija u ruke a on vice FUCK.....HTEO JE DA PROMASI NAMERNO UBEDJEN SAM!!!
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu