KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Danny Trejo ::Partizan svakih deset godina igra f4,tako da se to nije ni ocekivalo.Sto se napada navijaca tice,zivimo u zemlji gde nista ne funkcionise,desavaju se svakodnevno ruzne stvari i nikoga nije briga.Navijaci nemaju kredit da od Sase traze vise,kao ni od Todorica.Ja nisam ubedjen da bi rezultat bio losiji od ovog sa drugim trenerom.Majstorstvo je raspolagati sa onim sto imas.Ne podnosim alibi trenere.Zene su u stanju da oproste muskarcu mnoge stvare ali ne i kukavicluk.Tako ti je i u kosarci.Mutini klinci nisu uvek igraki top16,ni Duletovi ali si im verovao,imao si podlogu u onome sto nije statistika vec finte,lepi potezi.Rezultati dodju ako se neguju prave vrednosti.
Pa verovao si Duletu posle 2,3,4 godine rada u KKP,sigurno prve Duletove godine bi isto ovo napisao samo sto bi zamenio uloge sa profesorom Nikolicem i dole sa Duletom...
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
...
Kada je moj stric gadjao kljucevima TV protiv Jugoplastike,Ja sam mu verovao.Kada je isti strika cuo da dolazi opet u Partizan,hteo je da se obesi a Ja sam bio zadovoljan.Mogao si da nanjusis,skoro da pogodis kakvog ce klinca da forsira.Vodio sam burazera u halu "Sumice "da gledamo neke utakmice kada je debeljko bio trener Radnickog.Videlo se(Kecman,Cabarkapa,Nadjfei,...)Sve od pobrojanih je hteo,samo neki nisu tada dosli jer su im drugi klubovi poput Albe....nudili vise para.Ne mozes da ne verujes coveku ciji tim igra lepo,vidis da forsira talente,da igra ima sirinu.Odes posle na trening,krivo ti je sto su izgubili ali probas da uradis nesto sto si video.Sta ce sada klinac od 12 godina,probati da izvede kucanje Veselog ili gerijatrijski dribling Bozica.Drexler,pamtim timove Partizana od '86 jasno,one ranije mutnije....Da Vlada Vukoicic,znam kako ce igrati tim koji trenira Vlada Vukoicic i znam da nije cava.Markos ::Danny Trejo ::Partizan svakih deset godina igra f4,tako da se to nije ni ocekivalo.Sto se napada navijaca tice,zivimo u zemlji gde nista ne funkcionise,desavaju se svakodnevno ruzne stvari i nikoga nije briga.Navijaci nemaju kredit da od Sase traze vise,kao ni od Todorica.Ja nisam ubedjen da bi rezultat bio losiji od ovog sa drugim trenerom.Majstorstvo je raspolagati sa onim sto imas.Ne podnosim alibi trenere.Zene su u stanju da oproste muskarcu mnoge stvare ali ne i kukavicluk.Tako ti je i u kosarci.Mutini klinci nisu uvek igraki top16,ni Duletovi ali si im verovao,imao si podlogu u onome sto nije statistika vec finte,lepi potezi.Rezultati dodju ako se neguju prave vrednosti.
Pa verovao si Duletu posle 2,3,4 godine rada u KKP,sigurno prve Duletove godine bi isto ovo napisao samo sto bi zamenio uloge sa profesorom Nikolicem i dole sa Duletom...
EDIT:Da i Kosta Perovic je igrao na toj utakmici .Vodio sam burazera da vidi novog trenera Partizana,posto je Ruso bio jos uvek trener i imao rezultate.
Poslednji izmenio Danny Trejo dana Sub 5 Feb 2011 - 11:43, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : ....)
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Kecman je jos daleko od penzije.. On je ove sezone neretko zaduzen i za prenos lopte i za organizaciju napada, a na to nekako svi gledaju kao da se podrazumeva..Markos ::
4)Kecman i Pera idu u penziju,a realno i uverili su nas da vise ne mogu da igraju na Euroleague nivou.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Markos ::Ponavlljam sledeca sezona ce jos teza biti u odnosu na ovu:
LOSE STRAVRI:
1)Odlazi Vesely
2)odlaze Jerrells,Gist,Jawai
3)odlazi Katic
4)Kecman i Pera idu u penziju,a realno i uverili su nas da vise ne mogu da igraju na Euroleague nivou.
5) Nece biti slobodnih srpskih igraca na trzistu.
DOBRE STVARI:
1)Dobijamo $$$ od prodaje Veselog
2)Vlada je iskusniji za godinu dana
3)Lucic i Milosavljevic su iskusniji za godinu dana
4)Ostaje Djekic(trebalo bi u teretani da radi preko leta),vraca se Mitrovic
5)Pocinju sa igrama u prvom timu Bogdanovic i Jaramaz
6)i jos mnogo toga
E sad videcemo da li ce se neki vratiti u klub(Avdalovic,Tepic,Tripkovic,Novica)ili mozda Pavlovic...
Na te "loše stvari" smo već navikli, svake godine se zameni pola ili više od pola tima, mi nemamo nikakav kontinuitet, svake godine idemo iz početka. Sa Duletom smo ipak imali sistem, ali ovo sa Vladom sad mi ne liči na to, iako na papiru, uvek napravimo dobar tim, jak tim. I pored dosta loših izdanja ove godine, prvi smo favoriti na Jadranu i u domaćim takmičenjima. U novoj sezoni (jeste daleko, ali mora i o tome da se misli polako), očekujem boljeg Vladu, da se napravi dobar tim, bez mnogo komplikovanja i biranja igrača, pošto će se opet pola tima zameniti, a nemamo prava više na greške. Treba videti na koga se može ozbiljno računati od onih koji ostaju, pre svega mislim na mlade, da se vidi šta se može dovesti, da se brže reaguje, a ne da se čeka i čeka. Još sad (kao što Toša reče), treba da se već počne oko dovođenja nekih igrača.
Ne sumnjam da će na papiru tim opet izgledati odlično, kao i ove sezone, ali na parketu je to sasvim drugo, neki drugi Partizan. Biće bolje, biće sve kako je bilo, nadam se, navijačka strast mi ne da da odustanem, ali, JEDAN JE DULE!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
@Danny
Oces da kazes da je pre dve godine KK Bosna igrala lepu kosarku
@Dule Kecman
Zaboravio sam da si ti na ovom forum,samo sam se salio sa postom igraces ti jos...
Oces da kazes da je pre dve godine KK Bosna igrala lepu kosarku
@Dule Kecman
Zaboravio sam da si ti na ovom forum,samo sam se salio sa postom igraces ti jos...
Markos- prva petorka
@KKP tako su svi govorili nakon odlaska profesora Nikolica,naravno da je jedan Dule i nijedan vise nikada nece biti ko Dule,mzd nekim trenerima treba sezona,dve da bi se snasli u poslu i posle bili izvanredni...
Markos- prva petorka
Kecman je jedini slavan na ovom forumu. Svi ostali su na kosarka.rs
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Aj oprosticu vam ovaj put..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Markos ::@KKP tako su svi govorili nakon odlaska profesora Nikolica,naravno da je jedan Dule i nijedan vise nikada nece biti ko Dule,mzd nekim trenerima treba sezona,dve da bi se snasli u poslu i posle bili izvanredni...
Posle onakve prošle sezone, otišao Dule i otišlo je više od pola tima, Vlada jeste bio u nezavidnoj situaciji, trebalo je uigrati gotovo skroz novi tim, pojačanja su kasnila kao i uvek, ali ove godine se mnogo grešilo u odabiru, tim na terenu nikako da ostvari neki kontinuitet igara i rezultata. Vlada je sa novom ekipom sve upropastio, što je Dule godina gradio i radio.
Mlad je, dobio je veliku odgovornost, dobio novi tim, ali on je grešio što je dugo birao, što je grešio u odabiru i on je isljučivo odgovoran što igramo kao babe, a ne kao lavovi prošlih sezona. A ako jedan evropski gigant i zvanično četvrti tim u Evropi treba da trpi mladog trenera da se uči, onda jbg! A oni koji su ga tu postavili i još ga drže i držaće ga, su još gori od njega.
Nije Vlada dorastao, ko bre njega da čeka godinu, dve, tri... Jel smo mi Partizan ili neko selo???
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
......
Kada neko poredi KK Bosna i Partizan.......razlike su u samom shvatanju igre......
Danny Trejo- šesti igrač
Danny Trejo ::Kada neko poredi KK Bosna i Partizan.......razlike su u samom shvatanju igre......
Ja ni u jednom trenutku nisam uporedio KKBosnu i KKPartizan vec sam rekao da je Vlada Vukojcic dobar trener ne bi izgubio od tada skupa indijanaca koji su igrali u Igokei.
Markos- prva petorka
Izgubio Vlada ove godine od Sirokog i Zadra, pa sta sad?!
fizicar- prva petorka
[quote="KKP"]
Posle onakve prošle sezone, otišao Dule i otišlo je više od pola tima, Vlada jeste bio u nezavidnoj situaciji, trebalo je uigrati gotovo skroz novi tim, pojačanja su kasnila kao i uvek, ali ove godine se mnogo grešilo u odabiru, tim na terenu nikako da ostvari neki kontinuitet igara i rezultata. Vlada je sa novom ekipom sve upropastio, što je Dule godina gradio i radio.
Mlad je, dobio je veliku odgovornost, dobio novi tim, ali on je grešio što je dugo birao, što je grešio u odabiru i on je isljučivo odgovoran što igramo kao babe, a ne kao lavovi prošlih sezona. A ako jedan evropski gigant i zvanično četvrti tim u Evropi treba da trpi mladog trenera da se uči, onda jbg! A oni koji su ga tu postavili i još ga drže i držaće ga, su još gori od njega.
Nije Vlada dorastao, ko bre njega da čeka godinu, dve, tri... Jel smo mi Partizan ili neko selo???[quote="KKP"]
Sa prvim delom boldovanog teksta se uopste neslazem,a ovo drugo boldovanje:Bas isto kao ti je razmisljao predsednik KKHemofarma i uprava tog kluba i bas zbog toga(nisu imali strpljenja za trenera)nikada nisu ostvarili neki uspeh vec su uvek morali da se zadovoljavaju sa F4 NLB i sa drugim mestom sto na kupu sto u nasoj ligi.
Markos ::@KKP tako su svi govorili nakon odlaska profesora Nikolica,naravno da je jedan Dule i nijedan vise nikada nece biti ko Dule,mzd nekim trenerima treba sezona,dve da bi se snasli u poslu i posle bili izvanredni...
Nije Vlada dorastao, ko bre njega da čeka godinu, dve, tri... Jel smo mi Partizan ili neko selo???[quote="KKP"]
Sa prvim delom boldovanog teksta se uopste neslazem,a ovo drugo boldovanje:Bas isto kao ti je razmisljao predsednik KKHemofarma i uprava tog kluba i bas zbog toga(nisu imali strpljenja za trenera)nikada nisu ostvarili neki uspeh vec su uvek morali da se zadovoljavaju sa F4 NLB i sa drugim mestom sto na kupu sto u nasoj ligi.
Poslednji izmenio Markos dana Sub 5 Feb 2011 - 12:02, izmenjeno ukupno 1 puta
Markos- prva petorka
fizicar ::Izgubio Vlada ove godine od Sirokog i Zadra, pa sta sad?!
Ali on je izgubio u toku prvenstva ovaj je izgubio u borbi za titulu.
Markos- prva petorka
.......
Ma Vlada Vukoicic razvije talente za reprezentaciju ,idu ljudi u Zeleznik da gledaju Milosa i ekipu a izgubi od skupa imdijanaca.Zamara me ova prica jer posmatramo kosarku na potpuno drugi nacin a i staz nam se u istoj razlikuje.Uz svo postovanje,meni je kosarka vise od rezultata,nekad kritikujem kada pobedimo a igramo kako igramo a nekada u porazu vidim dobre stvari.Izvini druze,Drazenov trening pred utakmicu u "Hali sportova"mi je zanimljiviji od Vladine utakmice.Nisam video ni jedan argument osim nadanja i price ,Praja kaze ovo,Grba ono....
Danny Trejo- šesti igrač
ja kada pričam o košarci sa drugima trudim se da baratam opipljivim i jasnim argumentima, a svoja lična razmišljanja, očekivanja i intuicije samo usput pomenem i naglasim da su lični, ne pravim od njih aksiome.
Mogu i ja sad pomenuti neke (manje-više) poznate trenere s kojim sam radio, Dragana Racu ili Ernesta Rađena i reći da su oni pravi za Partizan zato što ja tako mislim, i imam osjećaj, ali je l baš to potrebno...
nemam šta reći više na ovu temu, ako bude sutra nekih strimova kačite da gledam Nimburk i bavim se sadašnjim trenutkom, ja sam Duleta "otkačio" još u julu, i ne razmišljam o njemu više, ali izgleda da on nikako da se "iskači" iz glava većine navijača i dalje.
Mogu i ja sad pomenuti neke (manje-više) poznate trenere s kojim sam radio, Dragana Racu ili Ernesta Rađena i reći da su oni pravi za Partizan zato što ja tako mislim, i imam osjećaj, ali je l baš to potrebno...
nemam šta reći više na ovu temu, ako bude sutra nekih strimova kačite da gledam Nimburk i bavim se sadašnjim trenutkom, ja sam Duleta "otkačio" još u julu, i ne razmišljam o njemu više, ali izgleda da on nikako da se "iskači" iz glava većine navijača i dalje.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
sve sve ali Vukoicic za trenera Partizana ,pao sam sa stolice , bolje da odmorim par dana od foruma i od ostale dnevne i zute stampe....
Everton- prva petorka
Godina : 36
Pa ja msm da bi se i Danilovic i Tosa i KIca i svi koji vole Partizan ubili kad bi culi da dolazi Vukojcic na mesto trenera Po meni Vukojcic je los trener.
Markos- prva petorka
......
Majstore,samo citiraj post u kome sam rekao da je Vukoicic trener za Partizan.Ono sto sam rekao je da ima svoj trenerski potpis,da je radio sa mladim igracima,stvorio neke igrace.Da je njegov tim igrao lepu kosarku.Sve je to tacno.Stepandic,Muta,Lukajic i mnogi drugi imaju trenerski potpis ali nisu svi za Partizan.Moras biti svoj i kao trener i kao covek a ne kopirati Duletove akcije iz prosle sezone.To je i odgovor na drexler-ovo pitanje.Ne zanemaruj druze svoje kosarkasko znanje,slobodno kazi ,forum i jeste zbog razmene a ne zbog prepisivanja misljenja.Sada padni sa stoliceEverton ::sve sve ali Vukoicic za trenera Partizana ,pao sam sa stolice , bolje da odmorim par dana od foruma i od ostale dnevne i zute stampe....
Poslednji put izmenio Danny Trejo dana Sub 5 Feb 2011 - 13:31, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : .......)
Danny Trejo- šesti igrač
Imam pitanje za Danny Treja. Posto ocito prati kosarku dug vremenski period sta misli o Besovicu? Ja nisam imao puno prilike da gledam Rembracu kad je bio mlad itd. Neki ljudi kazu da on u Besovicevim godinama nije bio nista bolji nego Besovic sad, a drugi kazu da je Besovic totalni antitalenat. Koje je tvoje misljenje?
@ Markos
Ni mene Vukoicic ne odusevljava. Uvek bi pre bio za Vladu nego za njega. Iskreno, mozda se to nekome ne svidi, ja bih voleo da vidim Mutu ili Djordjevica na mestu prvog trenera KK Partizan.
@ Markos
Ni mene Vukoicic ne odusevljava. Uvek bi pre bio za Vladu nego za njega. Iskreno, mozda se to nekome ne svidi, ja bih voleo da vidim Mutu ili Djordjevica na mestu prvog trenera KK Partizan.
fizicar- prva petorka
Ja mogu da kažem da REbrača fizički nije izgledao bolje od Bešovića. Mršav, samo što se ne prekine, imao je sreću da u tom vremenu još nije bilo mnogo nabildovanih igrača u Evropi. Pecarski je bio atrakcija kao jedan od retkih u domaćoj ligi, a možda i jedini. O Bešoviću ne mogu da sudim jer sam ga gledao na nekim snimcima juniorskog tima Partizana i nisam bio oduševljen. Mada, onoliko koliko su igrali za njega rešavao je uglavnom koševima...
Gost- Gost
@Trejo
koje je to mlade igrace stvorio Vukoicic(nemoj samo da bacas pricu Rasic,Erceg,Teodosic... njih je izbacio FMP kao sistem)? pricas o nekom trenesrskom potpisu i uporedjivanju Vlade sa Stepandicem ,Lukajicem i co a koliko godina iskustva imaju oni a koliko Vlada? samo se seti Lukajica 94 i raspada sistema u Partizanu tako da ta tvoja prica o trenerskom potpisu ne pije vodu .. pozdrav.
koje je to mlade igrace stvorio Vukoicic(nemoj samo da bacas pricu Rasic,Erceg,Teodosic... njih je izbacio FMP kao sistem)? pricas o nekom trenesrskom potpisu i uporedjivanju Vlade sa Stepandicem ,Lukajicem i co a koliko godina iskustva imaju oni a koliko Vlada? samo se seti Lukajica 94 i raspada sistema u Partizanu tako da ta tvoja prica o trenerskom potpisu ne pije vodu .. pozdrav.
Everton- prva petorka
Godina : 36
......
@fizicar Rebraca,mrsavko, pored Silobada najinteresantniji lik iz tima 1992.Izgledao je komicno sve do one sezone kada je Sretenovic dosao na mesto pleja.Posle odlaska Sase&Sase.Veza Rebraca-Sretenovic je funkcionisala savrseno do plej off-a,tada smo procitani i Zvezda je uzela titulu.Ali taj Rebraca koji je igrao sa Sretenovicem i mrsavko sezonu pre toga su bili potpuno drugi igraci.Sa Sretom na pleju i 25 kg mase je poceo da dominira.Nikada nije izgubio onaj fade -away sut posle rolinga,imao je osecaj za taj sut do kraja karijere,meku ruku....Centre ne pratim u poslednje vreme,od Besovica sam video koliko i ti,onaj desni horog koji je lepo izgledao....Krila i bekovi su nam rak rana.Beka je tesko stvoriti,zato se brinem za ove klince jer je duzi period sazrevanja na tim pozicijama.Necu vise,zadnji post veceras,pitao me covek,.
EDIT:Sad video post...Izbacio ih FMP kao sistem a Covic ih je pretpostavljam trenirao.Pre ce biti da je Vukoicic trenirao igrace u mladjim selekcijama a onda nastavio rad sa njima u starijim selekcijama.Izabran je za trenera prvog tima jer se dokazao u mladjim kategorijama.Tada su mu dali njegove klince i igrali su jako lepu kosarku.Ako on nije deo sistema sta onda reci za druge trenere . Vlada jeste deo sistema,mislim na Jovanovica koji nije mnoge od prvotimaca Partizana trenirao a Vukoicic nije? Onda bi rekli da Novica,Tripko i ostali nisu rezultat rada naseg sistema tj Duletovog rada sa istima. .Lukajic je doveo Harisa Brkica u Partizan,"Struja" je nevidjen lik,ima harizmu,puno daje igracima.
EDIT:Sad video post...Izbacio ih FMP kao sistem a Covic ih je pretpostavljam trenirao.Pre ce biti da je Vukoicic trenirao igrace u mladjim selekcijama a onda nastavio rad sa njima u starijim selekcijama.Izabran je za trenera prvog tima jer se dokazao u mladjim kategorijama.Tada su mu dali njegove klince i igrali su jako lepu kosarku.Ako on nije deo sistema sta onda reci za druge trenere . Vlada jeste deo sistema,mislim na Jovanovica koji nije mnoge od prvotimaca Partizana trenirao a Vukoicic nije? Onda bi rekli da Novica,Tripko i ostali nisu rezultat rada naseg sistema tj Duletovog rada sa istima. .Lukajic je doveo Harisa Brkica u Partizan,"Struja" je nevidjen lik,ima harizmu,puno daje igracima.
Poslednji put izmenio Danny Trejo dana Sub 5 Feb 2011 - 18:09, izmenio ukupno 3 puta (Razlog : ......)
Danny Trejo- šesti igrač
Da se vratim na pojacanja koja su ove godine stigle....Jaku je Duke birao i on se dogovorio da predje u Partizan mnogo pre nego sto je otisao u CSKA.Ako c krivite nekoga za Jaku krivite Duleta koji ga je dogovorio!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Nisam pitan ali moram prokomentarisati meni najboljeg centra Partizana svih vremena, Željka Rebraču. Ne slažem se da je on pre dolaska Sretenovića u Partizan bio ni nalik Bešoviću. Mršav da, ali motorika, skočnost, znanje... na mnogo većem nivou. Rebrača je 1990 godine bio član mlade reprezentacije koja je u Groningenu osvojila srebro na EP a godinu dana kasnije igrala polufinale juniorskog SP. To nisu bili uspesi u to vreme jer smo navikli na zlato. Trener te selekcije Jugoslavije bio je naravno Dule Vujošević. Imam negde sačuvan intervju sa njim u kome on govori o tom timu i ističe da će od tih 12 igrača samo 2-3 ostvariti vrhunske karijere, misleći na Bodirogu (koji je kao wunderkind igrao sa njima) i Rebraču. Članovi te generaciju su još bili i Mršić, Lončar, Horvat, Šilobad... Rebrača je tad bio igrač novosadskog NAP-a iz kog je došao u Partizan. On jeste eksplodirao tek te sezone kad je nabio mišićnu masu i kad je igrao u tandemu sa Sretenovićem tada vrlo slabo naše domaće prvenstvo. Ipak nikako ga ne bih smeo uporediti sa Bešovićem, Rebračin talenat je bio vidljiv i najobičnijem laiku a za Bešovića mislim da niko ne može sa sigurnošću tvrditi šta će biti sutra.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo