KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
+43
Danny Trejo
NenadBG
Gencha
Macijauskas
Psycho
ZuLuofVozdovac
Djole
superhik
Zoro
Manu
Koleman
Hyperactive
Junglezburn
Tazz
Nolle
Markos
Talicni Tom
Marija
Everton
Bodi Bond
Novica-Ubica
blagoje
Naissus
Maja
Dule Kecman
2bad4u
bigZ
dane
Sergej
lazarminator
Zemljoradnik
mlekadzija
Sarlo
wolfvaga
KKP
air slavkan
markoo
Imperator
TheGodfather
fizicar
drexler
Sensui
Mihael
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
Baš to sad htedoh da postavim...
''- Imali smo i neke zdravstvene probleme. Džavaji je imao temperaturu, pa nisam imao sve igrače u onoj punoj rotaciju koju sam želeo, tako da su pojedini igrači igrali duže nego što je trebalo. U pojedinim momentima nam je i padala koncentracija kao i rezultat, ali smo nekako uspeli da se vratimo i prelomimo utakmicu na najbolji način - zaključio je Jovanović.''
Kao što sam i predpostavio, Jawa nije popio klupu zbog taktičkih razloga...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
.......
Meni je utisak veceri,sijaset nelogicnih nacina da se probije zona 2-3.Sve ilustruje pokusaj Raska Katica preko ruku dvojice igraca,proganja me u mislima.Guranje lopte na niskog posta u tim situacijama....Eh,da to nije najtipicnija od svih zona a Partizan ucesnik top 16 Evrolige, pa 'ajde.Cim su izasle tri lopte spolja,poceli smo da "silujemo" niskog posta tj nelogicno napadamo istu.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Ono sto mi je promaklo ( zbog loseg prenosa) je da je Djekic ulazio u igru....Kada je usao?
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
markoo ::Ono sto mi je promaklo ( zbog loseg prenosa) je da je Djekic ulazio u igru....Kada je usao?
Usao u drugoj cetvrtini na 2 minuta odmah potom izasao i vise se nije vracao
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Živo me interesuje šta se dešava u njegovoj glavi.
Od početka sezone sam zagovornik teze da on trenutno ne može da igra za Partizan, ali mi je sa druge strane žao da takav talenat propada. Mislio sam da će mu postati jasno da je za njega jedino rešenje ogromna količina individualnog rada. Ne mogu da kažem da ne radi, jer to zaista ne znam, ali su u tom slučaju rezultati poražavajući. Na njegovom telu, u kretnjama, pristupu ja ne vidim ništa što bi me uverilo u suprotno.
Od početka sezone sam zagovornik teze da on trenutno ne može da igra za Partizan, ali mi je sa druge strane žao da takav talenat propada. Mislio sam da će mu postati jasno da je za njega jedino rešenje ogromna količina individualnog rada. Ne mogu da kažem da ne radi, jer to zaista ne znam, ali su u tom slučaju rezultati poražavajući. Na njegovom telu, u kretnjama, pristupu ja ne vidim ništa što bi me uverilo u suprotno.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ja mislim da decko radi ali ono sto mu se kaze.Sa 19 godina u klubu koji ima velike zahteve kao Partizan tako i moras da ne bi ispao iz konkurencije.On upravo tako na "indirektan"nacin i ispada iz iste.Prvo,on nije cetvorka a tu Vlada pravi gresku.Decko je visoka trojka.Karakteristike krila njegove visine moraju biti dobar sut(sto definitivno poseduje),jak prvi korak na ulazu koji ga gura u prodor,kao i kretnja bez lopte.Sekundarna ali isto tako bitna osobina je dobra igra ledjima,cesto se koristi u miss-match situacijama ali je ponekad i polazna osnova za mnoge dobre stvari u napadu.Mi nemozemo da znamo kakav prodor uistinu poseduje(a sigurno je skolovaniji igrac od Veselog koji se forsira na krilu) jer ne poseduje misicnu masu ili elasticnost jednog Kukoca koja bi ga gurnula u isti.Ja nevidim razlog zbog koga na tome vec nisu poradili u klubu.Mi forsiramo krilo bez suta spolja(citaj Veseli)a prava krila poput Lucica i njega su zanemarena.Veseli je imao jedan prodor protiv Efesa i to bez finte jer je neposeduje.Korak njegovog cuvara u pogresnu stranu ga je izbacio u prodor i onda je poleteo u dva koraka sa trojke na kucanje.Eksplozivnost se stice a na njoj se sa ovim momkom neradi.Forsiramo lazne trojke i od trojki pravimo lazne cetvorke.To je tragedija Partizana ove sezone.Lucic ima 202 cm,voli igru licem,ima sut a kao cetvorka je i rve se sa protivnickim krilnim centrima?Gist je krilni centar koji voli igru licem,poseduje dobar sut za 3 a umesto igre ledjima uvek bira fade away sut?Njegovu igru ledjima najbolje ilustruje poluhorog bez luka protiv Efesa.To je bio nas prvi kos na utakmici,postignut na skok i neskolski izbacaj a ne na ledjnu tehniku.Ja jos nevideh krilnog centra,koji se u kosarci smatra i za pomocnog pleja sa manje asistencija.Njegovo uloga krilnog centra se pravda velikim rasponom ruku koji zatvara reket.Mi nemamo krilnog centra i drugog pleja u ekipi.Pogresno su ubodena mesta pojedinim igracima u timu....Psycho ::Živo me interesuje šta se dešava u njegovoj glavi.
Danny Trejo- šesti igrač
Meni je zao sto ga Vlada ne ubacuje makar po 5 min....osim toga on onakav (blentav i bez emocija) moze sigurno da ubode neku trojku.....Da je na Efesu igrao i da je dao trojku mozda bi pobedili
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Cubrilo nije bio emotivan tip,samo malo jace fizicke konstitucije.Ako je neko poput Djekica bio u juniorskoj konkurenciji MVP evrolige i clan tima koji je istu osvojio on ima tehniku.Prosao je FMP-ovu skolu,gde se ima vremena.Ne sazrevaju svi igraci na isti nacin tj istom brzinom.Trebali su do sada makar 8-10 kilograma misicne mase da mu nadograde.Vlada je 11 godina radio sa mladjim kategorijama a ja to ne vidim na terenu.Otisao je Luka Basta(zamena za Veselog),osmeli se Jaramaza da uvede protiv Sirokog a Djekic koji je imao minutazu u prosloj sezoni kada su se lomile utakmice ne samo da stagnira,decko nazaduje.Bogdanovic je zaboravljen a Dule Kecman se trosi 20+ minuta po utakmici kao i Bozic.Sve je okrenuta ocuvanju pozicije na klupi Partizana.Zagreb je morao da igra zonu juce,ali toliko dugo i bez kazne.Kako to da igrac od 30 godina ne ide na klupu ako ne prepozna nesto sto bi kadet video(citaj Katic).Mi na silu dobijamo utakmice,zato je tolika minutaza starijih igraca.
Danny Trejo- šesti igrač
Danny Trejo, ako Vlada pravi grešku sa Đekićem, onda su to radili i Dule i svi njegovi treneri pre. Prirodno je da on nastavi da igra u seniorima ono za šta je treniran u juniorima. Ja pak mislim da je ovde najveći problem kilaža i snaga, jedino to je Đekiću potrebno da postane seniorski igrač - krilni centar, a što bi se za koju godinu trebalo ostvariti. Iskreno, ne znam kako bi se on snašao na trojci, jer o tome nikada nisam razmišljao do sad, ali mislim da bih čak voleo to da vidim... Ali, za početak, voleo bih uopšte u igri više da ga gledam pa nek igra i pleja, ipak, sam je kriv što gubi minutažu. Jako neobična sezona Partizana koga je sada kriza najmanje udarila po džepu, ali zato po svemu ostalom udara jako, udara baš... Do ovog trenutka prilično je za zaborav, videćemo kada krene borba za trofeje...
Junglezburn- mvp
Moje misljenje je da je Djekic prespor za poziciju 3.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Koje trofeje Jungle?
Mozda samo za nlb...
Liga nasa i kup su ocaj zivi, jedino Radnicki sto mozda moze u jezeru da parira Partizanu..
Mozda samo za nlb...
Liga nasa i kup su ocaj zivi, jedino Radnicki sto mozda moze u jezeru da parira Partizanu..
Macijauskas- mvp
Mislim na sve trofeje koji su u opticaju, verujem ja u njihovo osvajanje ali sam mislio na igru, nadam se boljoj igri u to vreme...Macijauskas ::Koje trofeje Jungle?
Mozda samo za nlb...
Junglezburn- mvp
Meni se jako dopada Lučićev prodor. Mislim da bi bilo dobro kada bi on to češće koristio. Ono malo prodora koje je pravio je meni delovalo jako lepo, samo da ne bude kao Milosavljević koji obavi sav posao i onda vrati loptu spolja.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Košarkaški klub Partizan mt:s će u utorak 1. februara pustiti u prodaju pojedinačne ulaznice za utakmicu Evrolige protiv Montepaskija.
Ulaznice će se prodavati na blagajni severne tribine stadiona Partizana u utorak, sredu i četvrtak od 10 časova do 16 časova, po ceni od 1.500 dinara. Pojedinac može da kupi najviše četiri ulaznice, uz priloženu fotokopiju lične kartu i original na uvid. U prodaji će biti oko 1.200 karata isključivo za nivo 200 Beogradske arene.
Utakmica 3. kola Top 16 faze Evrolige između Partizana mt:s i Montepaski Sijene zakazana je za četvrtak 3. februara sa početkom u 20:45.
Gost- Gost
........
Nije barem po meni ista situacija po pitanju Duleta prosle godine i Vlade sada u slucaju uloge Djekica u timu.Dule je imao na cetvorci Robertsa,petici Vranesa,Marica,trojke Kecman i Strahinja Milosevic,Veselog kao takticko iznenadjenje(lazna trojka)a igrao i cetvorku,tako da je taktika bila njegovo spustanje na niskog posta.Zbog prisustva krila(pravih krila),on je sa Djekicem jos pojacavao visinu pod kosem a dobijao i nesto na sutu spolja kada se ovaj izvlaci na 3.Time je skolovao Djekica,ovaj je dobijao na snazi igrajuci u odbrani sa cetvorkama.Ove sezone nemamo pravu cetvorku a praveci od trojki cetvorke izgubili smo totalno sut.Ako pravis nesto da bi eto licilo,onda gubis originalni kvalitet od onoga sa cime to pravis.Dobili smo kako tako pokrivenu poziciju cetiri ,po cenu da vise nemamo krila a tu bi ovaj tim bio najjaci,gledajuci roster.Ne isplati se prepisivati taktiku po mom skromnom misljenju....U sahu se to gleda kroz zrtve figura,cisto kao pojasnjenje onoga sto sam zeleo da kazem.Da,dvojka place za Bogdanovicem,Tripko je vec u njegovim godinama dobijao minute.Junglezburn ::Danny Trejo, ako Vlada pravi grešku sa Đekićem, onda su to radili i Dule i svi njegovi treneri pre. Prirodno je da on nastavi da igra u seniorima ono za šta je treniran u juniorima. Ja pak mislim da je ovde najveći problem kilaža i snaga, jedino to je Đekiću potrebno da postane seniorski igrač - krilni centar, a što bi se za koju godinu trebalo ostvariti. Iskreno, ne znam kako bi se on snašao na trojci, jer o tome nikada nisam razmišljao do sad, ali mislim da bih čak voleo to da vidim... Ali, za početak, voleo bih uopšte u igri više da ga gledam pa nek igra i pleja, ipak, sam je kriv što gubi minutažu. Jako neobična sezona Partizana koga je sada kriza najmanje udarila po džepu, ali zato po svemu ostalom udara jako, udara baš... Do ovog trenutka prilično je za zaborav, videćemo kada krene borba za trofeje...
Danny Trejo- šesti igrač
eto ti sad, dva-tri posta i dođosmo do stava da je Vesely fušer koji nema ništa i samo zakucava, a Đekić je najzakinutiji igrač u Evropi i samo je Vlade J. kriv što već sad nije najbolje krilo Evrope.
Rikverc!
Bane Đekić. Kompletno predznanje o njemu baziramo na činjenici da je u juniorskoj Evroligi bio ono što je u seniorskoj Smodiš, i da je na startu prošle sezone uživao Duletovo povjerenje i pogodio 10-ak šuteva sa distance. OK, plaćen je skupo, i treba da igra, ali ljudi moji, tih 10-15 minuta mora i da zaradi. Mlad igrač ne može samo da se trpi, mora da učini BAR NEŠTO korisno za ekipu za to vreme. Ne znam kakav je Đekić na treninzima, ali ako pokazuje angažovanost kao na utakmicama, vjerujte da bi bilo i kontraproduktivno uvoditi ga. Mogu zamisliti kako bi se Lučić osjećao da se nesretnik pokida na treningu a zna da neće igrati jer Đele ima garantovanu minutažu na osnovu svog šuta koji će staviti jednom po utakmici.
Košarka jeste sport za inteligentne ljude, ali ovo je ipak XXI vijek i danas su sportisti gladijatori, ne smije se zanemariti fizička spremnost igrača. Za Đekića ništa još nije izgubljeno, ali da bi zaslužio povjerenju ljudi u klubu i saigrača, mora i sam da poradi na sebi. Ukoliko on pokaže neke pomake na psihičkom i fizičkom planu, ne sumnjam da će doći i minutaža jer štofa očigledno ima.
Jan Vesely. Zaista morate biti krajnje pristrasni i puni predrasuda da bi ovog momka osporavali. Što se tiče njegovog šuta, više puta smo to pominjali, neozbiljno je reći da je loš. Problem sa slobodnim bacanjima je očigledan, ali obzirom na mehaniku izbačaja i na povremene dobre serije, čini mi se da je problem više psihološke prirode. Vesely je energičan igrač i mislim da često opali bacanje bez koncentracije, mada to nije opravdanje.
Što se tiče šuta za 3p. prvo se mora naglasiti da u Partizanovom sistemu Vesely nije šuter, nebrojano puta je ostajao sam i prošle godine, ali je uvijek vraćao pas. Sumnjam da je to radio zato što ne smije pucati, čini mi se ipak da Partizan ima druge prioritete za šut van 6.75. Inače, Vesely je i ove sezone pogodio par bitnih trojki. Njegov potpun razvoj na ovom polju očekujem po odlasku iz Partizana, a mogu pomenuti da je sličnim predrasudama po pitanju šuta kićen i Marko Kešelj prije ovog SP.
Vladimir Lučić. Po pitanju ovog momka se uglavnom slažemo, ali valja pomenuti da igranje na poziciji 4 nije nikakva urota protiv njega ili uništavanje već samo tzv. prekovremeni rad. Gist mora imati 10-ak minuta odmora, a Đekićev doprinost odbrani je krajnje minoran, tako da je Lučić samo prelazno riješenje, i već naredne sezone po odlasku Veselog, računam da ćemo Lučića gledati na poziciji 3 minimum 20 min. po meču.
Rikverc!
Bane Đekić. Kompletno predznanje o njemu baziramo na činjenici da je u juniorskoj Evroligi bio ono što je u seniorskoj Smodiš, i da je na startu prošle sezone uživao Duletovo povjerenje i pogodio 10-ak šuteva sa distance. OK, plaćen je skupo, i treba da igra, ali ljudi moji, tih 10-15 minuta mora i da zaradi. Mlad igrač ne može samo da se trpi, mora da učini BAR NEŠTO korisno za ekipu za to vreme. Ne znam kakav je Đekić na treninzima, ali ako pokazuje angažovanost kao na utakmicama, vjerujte da bi bilo i kontraproduktivno uvoditi ga. Mogu zamisliti kako bi se Lučić osjećao da se nesretnik pokida na treningu a zna da neće igrati jer Đele ima garantovanu minutažu na osnovu svog šuta koji će staviti jednom po utakmici.
Košarka jeste sport za inteligentne ljude, ali ovo je ipak XXI vijek i danas su sportisti gladijatori, ne smije se zanemariti fizička spremnost igrača. Za Đekića ništa još nije izgubljeno, ali da bi zaslužio povjerenju ljudi u klubu i saigrača, mora i sam da poradi na sebi. Ukoliko on pokaže neke pomake na psihičkom i fizičkom planu, ne sumnjam da će doći i minutaža jer štofa očigledno ima.
Jan Vesely. Zaista morate biti krajnje pristrasni i puni predrasuda da bi ovog momka osporavali. Što se tiče njegovog šuta, više puta smo to pominjali, neozbiljno je reći da je loš. Problem sa slobodnim bacanjima je očigledan, ali obzirom na mehaniku izbačaja i na povremene dobre serije, čini mi se da je problem više psihološke prirode. Vesely je energičan igrač i mislim da često opali bacanje bez koncentracije, mada to nije opravdanje.
Što se tiče šuta za 3p. prvo se mora naglasiti da u Partizanovom sistemu Vesely nije šuter, nebrojano puta je ostajao sam i prošle godine, ali je uvijek vraćao pas. Sumnjam da je to radio zato što ne smije pucati, čini mi se ipak da Partizan ima druge prioritete za šut van 6.75. Inače, Vesely je i ove sezone pogodio par bitnih trojki. Njegov potpun razvoj na ovom polju očekujem po odlasku iz Partizana, a mogu pomenuti da je sličnim predrasudama po pitanju šuta kićen i Marko Kešelj prije ovog SP.
Vladimir Lučić. Po pitanju ovog momka se uglavnom slažemo, ali valja pomenuti da igranje na poziciji 4 nije nikakva urota protiv njega ili uništavanje već samo tzv. prekovremeni rad. Gist mora imati 10-ak minuta odmora, a Đekićev doprinost odbrani je krajnje minoran, tako da je Lučić samo prelazno riješenje, i već naredne sezone po odlasku Veselog, računam da ćemo Lučića gledati na poziciji 3 minimum 20 min. po meču.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ne znam da li sam te dobro razumeo...Danny Trejo ::Nije barem po meni ista situacija po pitanju Duleta prosle godine i Vlade sada u slucaju uloge Djekica u timu.Dule je imao na cetvorci Robertsa,petici Vranesa,Marica,trojke Kecman i Strahinja Milosevic,Veselog kao takticko iznenadjenje(lazna trojka)a igrao i cetvorku,tako da je taktika bila njegovo spustanje na niskog posta.Zbog prisustva krila(pravih krila),on je sa Djekicem jos pojacavao visinu pod kosem a dobijao i nesto na sutu spolja kada se ovaj izvlaci na 3.Time je skolovao Djekica,ovaj je dobijao na snazi igrajuci u odbrani sa cetvorkama.Ove sezone nemamo pravu cetvorku a praveci od trojki cetvorke izgubili smo totalno sut.Ako pravis nesto da bi eto licilo,onda gubis originalni kvalitet od onoga sa cime to pravis.Dobili smo kako tako pokrivenu poziciju cetiri ,po cenu da vise nemamo krila a tu bi ovaj tim bio najjaci,gledajuci roster.Ne isplati se prepisivati taktiku po mom skromnom misljenju....U sahu se to gleda kroz zrtve figura,cisto kao pojasnjenje onoga sto sam zeleo da kazem.Da,dvojka place za Bogdanovicem,Tripko je vec u njegovim godinama dobijao minute.
Prošle sezone smo imali pravu četvorku (Lee) koju je povremeno Đekić menjao i to je bilo ispravno, a sada kad nemamo pravu četvorku (Gist) koju Đekić povremeno (sve ređe) menja nije ispravno?
Unaped se izvinjavam ako nisam dobro razumeo, ali čak i po tvojoj logici ispravnije bi bilo ovo što Vlade radi, nego li Dule što je radio?
Junglezburn- mvp
Kome prvo sada da odgovorim?
Veseli: je trojka u sadasnjoj postavi.Veselog ne osporavam kao igraca vec kao krilo.Krilo bez suta nije krilo.Ne mislim na slobodna bacanja jer tu ceo tim fusira.Mislim na sut za tri poena koji se odbija od zadnjeg obruca i ide nebu pod oblake .On nije suter te nije krilo.Koliko je situacija resio prodorom poput krila,ne to nije La-Hup,nego licem iz finte u prvi korak.Tesko se setiti.Njegovi su poeni niski post i open cort tj La-hoop.
Djekic:je u stanju da preuzme sut spolja a sedenjem na klupi ne doprinosi na cetvorci a ne podize kvalitet ni kada udje na istu(cetvorku).Tako da Gist nema pomoci od njega a spoljna linija bi imala,ako nizbog cega drugog onda zbog toga sto je tesko blokirati na sutu igraca od 207.Slavko,Roberts i ostali su pravili livadu prosle godine,Bo je prolazio i vracao loptu Rasicu(na dvojku) ,Kecmanu na trojci,Peri koji je bio u dosta boljoj formi.Imali smo mnogo drugih i trecih napada pa se taj sut nije osetio.Sada nam treba jer nemamo ove igrace.Neopravdano je traziti da Gist radi ono sto i Roberts jer nije u stanju.Bane mu tu ne moze pomoci ali bi na trojci kao i Lucic pomogao zbog suta.Jaka je dvojka iz aviona gledano.Znaci jedan od nosioca suta.
Edit:Zamisli krila bez suta,evo nekih(Stojakovic,Radmanovic,Grbovic,...),toliko o prici Veseli-Krilo
Veseli: je trojka u sadasnjoj postavi.Veselog ne osporavam kao igraca vec kao krilo.Krilo bez suta nije krilo.Ne mislim na slobodna bacanja jer tu ceo tim fusira.Mislim na sut za tri poena koji se odbija od zadnjeg obruca i ide nebu pod oblake .On nije suter te nije krilo.Koliko je situacija resio prodorom poput krila,ne to nije La-Hup,nego licem iz finte u prvi korak.Tesko se setiti.Njegovi su poeni niski post i open cort tj La-hoop.
Djekic:je u stanju da preuzme sut spolja a sedenjem na klupi ne doprinosi na cetvorci a ne podize kvalitet ni kada udje na istu(cetvorku).Tako da Gist nema pomoci od njega a spoljna linija bi imala,ako nizbog cega drugog onda zbog toga sto je tesko blokirati na sutu igraca od 207.Slavko,Roberts i ostali su pravili livadu prosle godine,Bo je prolazio i vracao loptu Rasicu(na dvojku) ,Kecmanu na trojci,Peri koji je bio u dosta boljoj formi.Imali smo mnogo drugih i trecih napada pa se taj sut nije osetio.Sada nam treba jer nemamo ove igrace.Neopravdano je traziti da Gist radi ono sto i Roberts jer nije u stanju.Bane mu tu ne moze pomoci ali bi na trojci kao i Lucic pomogao zbog suta.Jaka je dvojka iz aviona gledano.Znaci jedan od nosioca suta.
Edit:Zamisli krila bez suta,evo nekih(Stojakovic,Radmanovic,Grbovic,...),toliko o prici Veseli-Krilo
Danny Trejo- šesti igrač
Ako bih morao da biram Baneta Djekića bi uvek stavio na trojku. I meni nije normalno da Veseli sa 211 igra trojku i kao to je baš fora i velika prednost u odnosu na niže rivale, a dečko ne može spolja da pogodi ništa(sem ako igra protiv Zvezde:) ) ... Koliko se ja sećam, on je u Slovanu igrao četvorku, sa tendencijom da bude i petica u budućnosti...možda grešim...Mislim da je ta njegova igra na trojci plod Duletove maštovitosti i lukavosti da iznenadi protivnike...
Ove godine situacija je drugačija jer nema ko da šutne spolja, pa je stvarno trebalo razmisliti o izmeštanju Djekića na trojku, lažnu trojku ili nazovite kako hoćete... Jednostavno dečko spada u malenu grupu igrača Partizana koji mogu da pogode spolja...
Ove godine situacija je drugačija jer nema ko da šutne spolja, pa je stvarno trebalo razmisliti o izmeštanju Djekića na trojku, lažnu trojku ili nazovite kako hoćete... Jednostavno dečko spada u malenu grupu igrača Partizana koji mogu da pogode spolja...
Gost- Gost
Nisam primetio da je iko napisao kako je Veseli fuser koji samo zna da kuca.Decko je mnogo dao Partizanu,trenutno je igrac koji ubedljivo najvise energije i volje pokazuje na utakmicama.Gde god da ode,ja mu zelim sve najbolje.Ali decko jednostavno nije prirodna trojka i to je to.On spolja kontejner ne moze da ubode,i kad baci loptu na kos ja imam osecaj da cigle lete.
Da neko ne shvati pogresno,nemerljiv je njegov doprinos za igru tima,ali decko stvarno nema elemente igre za vrhunsku trojku.
Cinjenica je da sistema o kom trubimo godinama vise nema.Zasto neki talentovani klinci ne dobijaju sansu ja ne znam.Da li zbog pritiska rezultata koji Vlada ima,da li zbog toga sto nema talentovanih klinaca,ali je ova godina stvarno bila prilika da se isforsiraju neki novi mladi momci.Bila je idealna prilika da se misli na 2,3 sezone unapred.
Da neko ne shvati pogresno,nemerljiv je njegov doprinos za igru tima,ali decko stvarno nema elemente igre za vrhunsku trojku.
Cinjenica je da sistema o kom trubimo godinama vise nema.Zasto neki talentovani klinci ne dobijaju sansu ja ne znam.Da li zbog pritiska rezultata koji Vlada ima,da li zbog toga sto nema talentovanih klinaca,ali je ova godina stvarno bila prilika da se isforsiraju neki novi mladi momci.Bila je idealna prilika da se misli na 2,3 sezone unapred.
Gost- Gost
Veseli ima u dosadasnjoj nlb sezoni 7/27 trojke. To je priblizno 26%. Nije to dobar procenat, ali i Klobucar i Milosavljevic koji su bekovi suteri imaju oko 30%. Ako bi samo sut spolja odredjivao poziciju Gist bi igrao beka sutera, a Varda trojku.
fizicar- prva petorka
fizicar ::Veseli ima u dosadasnjoj nlb sezoni 7/27 trojke. To je priblizno 26%. Nije to dobar procenat, ali i Klobucar i Milosavljevic koji su bekovi suteri imaju oko 30%. Ako bi samo sut spolja odredjivao poziciju Gist bi igrao beka sutera, a Varda trojku.
A Stefan Markovic centra
Markos- prva petorka
Markos ::fizicar ::Veseli ima u dosadasnjoj nlb sezoni 7/27 trojke. To je priblizno 26%. Nije to dobar procenat, ali i Klobucar i Milosavljevic koji su bekovi suteri imaju oko 30%. Ako bi samo sut spolja odredjivao poziciju Gist bi igrao beka sutera, a Varda trojku.
A Stefan Markovic centra
fizicar- prva petorka
Pa naravno da ne odredjuje samo sut poziciju u timu.Njegov ulaz i tehnika vodjenja lopte nikako ne idu uz vrhunsku trojku.Decko se boji da spusti loptu u dribling,svaki njegov dribling je potencijalno izgubljena lopta.
Napominjem da ne bih ulazio u nepotrebne rasprave,Veseli je moj najomiljeniji igrac trenutno u Partizanu(uz Duleta 006),ali da mora MNOGO da radi ako hoce da bude vrhunski igrac ,pogotovo vrhunski igrac na poziciji krila.
Napominjem da ne bih ulazio u nepotrebne rasprave,Veseli je moj najomiljeniji igrac trenutno u Partizanu(uz Duleta 006),ali da mora MNOGO da radi ako hoce da bude vrhunski igrac ,pogotovo vrhunski igrac na poziciji krila.
Gost- Gost
Ok je da mora da radi, ali vi ocekujete i gledate ga kao jednu zacrtanu varijantu trojke. Ja ocekujem da on bude naprednija verzija Childressa, koji uzgred receno ne moze da pogodi nista spolja.
fizicar- prva petorka
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo