NLB 2010/2011
+41
Danny Trejo
air slavkan
Maja
ZuLuofVozdovac
Sensui
dane
Sergej
Ray Allen
Koleman
slobokv83
Manu
XXL
Novica-Ubica
fizicar
Naissus
blagoje
lazarminator
Talicni Tom
Psycho
Gencha
mlekadzija
Dule Kecman
Zoro
Macijauskas
superhik
2bad4u
wolfvaga
KKP
Junglezburn
TheGodfather
drexler
sexdrogabodiroga
Mickey
expert
Zemljoradnik
Everton
Tenenac
Nolle
Mihael
Markos
Bodi Bond
45 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 20 od 24
Strana 20 od 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Re: NLB 2010/2011
Zvezda danas nema ni teorijske šanse da pobedi, očekuj jedno klasinčno nabijanje, možda i 30+... ne igra Marš, gledaćeš na 5ici Nikolića i Lešića,a na 4 Strahinju i Lazara, dobro je da ne igra Edwards
Ovo postaje degutantno za gledanje, dobro je da u 18:00 imam šta pametnije da radim, jer da nemam šta, sigurno bi gledao, kolika sam budala...
Očekujem da prime stotku,a da ne pređu 70 poena, valjalo bi odgrati singl, kec sa hendikepom, koliki god da je, doći će, i naravno dvojku na Zadar ipak će to srediti Tole, masoni, državnici, itd...
Ovo postaje degutantno za gledanje, dobro je da u 18:00 imam šta pametnije da radim, jer da nemam šta, sigurno bi gledao, kolika sam budala...
Očekujem da prime stotku,a da ne pređu 70 poena, valjalo bi odgrati singl, kec sa hendikepom, koliki god da je, doći će, i naravno dvojku na Zadar ipak će to srediti Tole, masoni, državnici, itd...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Predlazem da ako Partizan dobije veceras Nolle popije ban
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Ja ne bih tako lako otpisao Zvezdu večeras, jer može da se dogodi ono što se često dešava u ovakvim situacijama - kad igrač koji najviše ima loptu (da ne kažem "najbolji") ne igra, ekipa se razigra i može da iznenadi. Nije mnogo verovatno, ali ne bih se začudio...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
fizicar ::Predlazem da ako Partizan dobije veceras Nolle popije ban
a ako izgubite, ja svakom Grobaru delim avatar u vremenskom periodu od 7 dana ??? Evo ne moraju svi, samo ko se javi da hoće...
ja ban od 7 dana ???
Može ???
Nolle- mvp
Ja sam za!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Mislim da je bolje banovati nolleta do utakmice večeras, udaviće nas teorijama zavere Slažem se sa zemljoradnikom oko utakmice cedevita - zvezda. Malo verujem da se to može dogoditi ali cedevita je već imala sličan kiks na kupu Hrvatske a zvezda po tradiciji igra odlično protiv svih cro klubova.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Pa zar je toliko ozbiljno to sa njegovom suprugom da on ne moze da igra?
Uopste mi nije jasan ovaj potez.
Uopste mi nije jasan ovaj potez.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Cedevita se svakako može dobiti. Oni imaju najgoreg trenera u ligi, Acu Petrovića, čovjeka čija se košarka ne oslanja previše na neku konkretnu taktiku, skauting protivnika ili prilagođavanje svoje igre manama protivnika.
Jednostavno, on u svakoj svojoj ekipi napravi selekciju (i to vrlo dobru), u napadu pruži sve ovlasti igračima na pozicijama 1 i 2 (obično crnci) i vozi Miško... Ukoliko tom "motoru" ekipe ne ide, ili imaju jedan od onih naopakih dana, Aco tu ništa ne može. Gledao sam utakmicu u polufinalu kupa HR kada ih je dobio Zadar sa 5 igrača (3 juniora). Tu se najbolje vidjelo koliko je Petrović nemoćan i koliko nema ključ za nepredviđene situacije.
Npr, dovoljno je da Drejper i Rajt nemaju svoj dan, onda je i najobičnija šablonska igra dovoljna da se razbije Cedevita. Nažalost, Zvezda nema ni tu šablonsku igru, čini mi se da je najkreativniji igrač nesretni Strahinja... . Dakle Cedevita nije bauk, ali čak ni tako CZV nema nekih kapaciteta da ih pobjedi. Zvezdi bi sad npr. dobro došlo da ima u ekipi Pavkovića i Mitića od prije 7-8 godina, mislim da tužni Aco za takvu igru ne bi ima odbranu
Jednostavno, on u svakoj svojoj ekipi napravi selekciju (i to vrlo dobru), u napadu pruži sve ovlasti igračima na pozicijama 1 i 2 (obično crnci) i vozi Miško... Ukoliko tom "motoru" ekipe ne ide, ili imaju jedan od onih naopakih dana, Aco tu ništa ne može. Gledao sam utakmicu u polufinalu kupa HR kada ih je dobio Zadar sa 5 igrača (3 juniora). Tu se najbolje vidjelo koliko je Petrović nemoćan i koliko nema ključ za nepredviđene situacije.
Npr, dovoljno je da Drejper i Rajt nemaju svoj dan, onda je i najobičnija šablonska igra dovoljna da se razbije Cedevita. Nažalost, Zvezda nema ni tu šablonsku igru, čini mi se da je najkreativniji igrač nesretni Strahinja... . Dakle Cedevita nije bauk, ali čak ni tako CZV nema nekih kapaciteta da ih pobjedi. Zvezdi bi sad npr. dobro došlo da ima u ekipi Pavkovića i Mitića od prije 7-8 godina, mislim da tužni Aco za takvu igru ne bi ima odbranu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Dal ce biti prenos na HRT2,zna li neko?
Maja- šesti igrač
Nece, bice na areni 4.
Naissus- prva petorka
Imam sve 3 arene ali nemam arenu4. Vazno je da oni na areni 2 prenose Zalgiris-Prokom.
Ima li neko link?
Ima li neko link?
Maja- šesti igrač
Koeficijenti posle 24. kola:
Sezona 2009/10:
Hrvatska...........15
Srbija...............13.8
Slovenija...........10.5
BiH...................8.5
Sezona 2010/11 (za sad):
Slovenija..........16.5
Srbija..............11.75
Hrvatska..........10.75
BiH..................10.5
Dvogodišnji (za sad):
Slovenija...........27
Hrvatska...........25.75
Srbija...............25.55
BiH...................19
Propuštene šanse...
Slovenci odoše. Mirni su u naredne dve sezone. Imaće po 4 kluba.
Sezona 2009/10:
Hrvatska...........15
Srbija...............13.8
Slovenija...........10.5
BiH...................8.5
Sezona 2010/11 (za sad):
Slovenija..........16.5
Srbija..............11.75
Hrvatska..........10.75
BiH..................10.5
Dvogodišnji (za sad):
Slovenija...........27
Hrvatska...........25.75
Srbija...............25.55
BiH...................19
Propuštene šanse...
Slovenci odoše. Mirni su u naredne dve sezone. Imaće po 4 kluba.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
dobarMaja ::Imam sve 3 arene ali nemam arenu4.
Psycho- prva petorka
Slovenija sa cetiri tima?Ja ne vidim ni treci njihov kvalitetan tim,a tek cetvrti.Koja bi to zajebancija bila.....
Gost- Gost
Slovan, Helios, Pivovarna Laško...
Bodi Bond- mvp
Sve sami giganti....
Nijedan od tih timova ne bi izasao na kraj sa Fmp-om,a verujem ni sa Zvezdom.Da ne pricam kako bi ih Partizan kantao sa 30 razlike,kao i Zadar sinoc.To imamo i u nasoj ligi.Stvarno ne znam sta da mislim vise u vezi Nlb lige.
Razumeo bih nekako da Slovenci imaju 3 tima,ali cetiri nikako.
Nijedan od tih timova ne bi izasao na kraj sa Fmp-om,a verujem ni sa Zvezdom.Da ne pricam kako bi ih Partizan kantao sa 30 razlike,kao i Zadar sinoc.To imamo i u nasoj ligi.Stvarno ne znam sta da mislim vise u vezi Nlb lige.
Razumeo bih nekako da Slovenci imaju 3 tima,ali cetiri nikako.
Gost- Gost
Pa i za Krku smo mislili da će biti poslednja, kad gle iznenađenja...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Baš tako...pre početka sezone mahom smo otpisivali i Olimpiju, a Krku da ne pominjem.
...A na kraju sezone oba kluba na F4 NLB, a Olimpija i u Top 16...i to da ne nabrajam koga su sve nakantali ove godine u EL.
Razumeli mi to ili ne, propozicije su jasne, a i bodovna prednost koju su Slovenci napravili.
A sledeće godine ćemo videti imaju li oni materijala za 4 kluba.
Majo, izvini...šta da radim kad ti je lapsus odličan
...A na kraju sezone oba kluba na F4 NLB, a Olimpija i u Top 16...i to da ne nabrajam koga su sve nakantali ove godine u EL.
Razumeli mi to ili ne, propozicije su jasne, a i bodovna prednost koju su Slovenci napravili.
A sledeće godine ćemo videti imaju li oni materijala za 4 kluba.
Majo, izvini...šta da radim kad ti je lapsus odličan
Psycho- prva petorka
HAHAHA, Slovenci sa 4 tima.Pateticno zaista.Pa sta se toliko promenilo da su sad kao Krka i Olimpija bolje nego proslih godina? Krka jedino uspeva da odrzi kvalitet zahvaljujuci Dzikicu i njegovom sistemu koji je uspostavio u tom klubu gde je od prosecnih igraca napravio dobar tim.Olimpija po meni nista posebno.Jesu pobedili dosta timova u EL ali su imali i mnogo srece a pre svega kvalitetne Amerikance.Ja iskreno nikad nisam smatrao Olimpiju kao nesto posebno, kad se setim meca sa Partizanom u Ljubljani gde smo ih tokom 35 minuta rastali na delice ali i sopstvenim glupostima smo dozvolili da se oni vrate u zivot i pobede.
Poenta je u tome da je kvalitet NLB lige drasticno opao u odnosu na prethodne sezone(Partizan sa mladim trenerom;Zvezda,Zadar i Cibona bili pred raspadom;Radnicki ima trenera ali nema para za nesto vise;HF u egzistencijalnoj dilemi;Nymburk ne zna ni zasto igra NLB...) i sada "kolo vode" timovi koji imaju vise para u odnosu na konkurenciju(Olimpija) ili timovi koji imaju male pare ali koji su uspostavili sistem rada(Krka).Ipak verujem da cim se prilike stabilizuju medju ostalim klubovima Slovenacki timovi se vracaju u realnost a to je:sredina tabele za Olimpiju i dno tabele za ostale.
Helios,Pivovarna i Slovan ne bi bili prvaci ni u nasoj Superligi i tu ce kao igrati NLB ligu.Zaista smesno...
Poenta je u tome da je kvalitet NLB lige drasticno opao u odnosu na prethodne sezone(Partizan sa mladim trenerom;Zvezda,Zadar i Cibona bili pred raspadom;Radnicki ima trenera ali nema para za nesto vise;HF u egzistencijalnoj dilemi;Nymburk ne zna ni zasto igra NLB...) i sada "kolo vode" timovi koji imaju vise para u odnosu na konkurenciju(Olimpija) ili timovi koji imaju male pare ali koji su uspostavili sistem rada(Krka).Ipak verujem da cim se prilike stabilizuju medju ostalim klubovima Slovenacki timovi se vracaju u realnost a to je:sredina tabele za Olimpiju i dno tabele za ostale.
Helios,Pivovarna i Slovan ne bi bili prvaci ni u nasoj Superligi i tu ce kao igrati NLB ligu.Zaista smesno...
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Dzile je napravio neverovatan posao sa Krkom ove godine.Svaka mu cast.
Oni su sa Olimpijom odigrali neverovatne utakmice i nesrecno posle produzetaka( u kupu cak 3) su gubili.Tako da sam sigurna da ako se oni budu sastali u polufinalu u Stozicama da ce Krka to dobiti,sve ce im se vratiti...
Mi smo sami sebi zagorcali zivot kad smo izgubili u Laktasima i sad kako znamo i umemo moramo pobediti Krku,sto ce biti vraski tesko(ako mislimo da izbegnemo i Olimpiju u polufinalu).Ako mi verujete ja sam jedino na taj poraz do kraja racunala.
Oni su sa Olimpijom odigrali neverovatne utakmice i nesrecno posle produzetaka( u kupu cak 3) su gubili.Tako da sam sigurna da ako se oni budu sastali u polufinalu u Stozicama da ce Krka to dobiti,sve ce im se vratiti...
Mi smo sami sebi zagorcali zivot kad smo izgubili u Laktasima i sad kako znamo i umemo moramo pobediti Krku,sto ce biti vraski tesko(ako mislimo da izbegnemo i Olimpiju u polufinalu).Ako mi verujete ja sam jedino na taj poraz do kraja racunala.
Maja- šesti igrač
Trućkate sa Slovencima. Ove godine su objasnili, i nama i Hrvatima. A mi se sramotimo sa Zvezdom, Hrvati sa Zadrom, donekle Cibonom...
Propozicije su jasne, a mi definitivno gubimo svaki argument sa našim timovima i njihovim igrama. Osim Partizana koji je drugi, imamo i dva tima u zlatnoj sredini (realno za bolje i nisu) i Zvezdu u grčevitoj borbi za opstanak.
Hrvati još gori (ali su prošle godine imali bolji rezultat) pa je pitanje ko će gubiti broj timova dogodine, i ko će dobijati pozivnice, pošto (koliko sam čuo) i Nimurk ima finansijskih problema, pa je pitanje koliko imaju interesa i dogodine da plaćaju učešće u NLB-u, a da se na utakmicama ne zalažu ni koliko na treningu...
Možemo mi da pričamo šta god hoćemo ali ove godine Slovenci dižu kvalitet ove lige.
Propozicije su jasne, a mi definitivno gubimo svaki argument sa našim timovima i njihovim igrama. Osim Partizana koji je drugi, imamo i dva tima u zlatnoj sredini (realno za bolje i nisu) i Zvezdu u grčevitoj borbi za opstanak.
Hrvati još gori (ali su prošle godine imali bolji rezultat) pa je pitanje ko će gubiti broj timova dogodine, i ko će dobijati pozivnice, pošto (koliko sam čuo) i Nimurk ima finansijskih problema, pa je pitanje koliko imaju interesa i dogodine da plaćaju učešće u NLB-u, a da se na utakmicama ne zalažu ni koliko na treningu...
Možemo mi da pričamo šta god hoćemo ali ove godine Slovenci dižu kvalitet ove lige.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
1 W, vs Efes Pilsen 95 - 902bad4u ::Možemo mi da pričamo šta god hoćemo ali ove godine Slovenci dižu kvalitet ove lige.
2 W, at Armani Jeans Milano 72 - 76
3 W, vs Panathinaikos 85 - 84
5 W, vs Power E. Valencia 72 - 68
7 W, vs Armani Jeans Milano 82 - 75
9 W, vs CSKA Moscow 81 - 72
11 W, at Lottomatica Roma 63 - 64
Ovoliko utakmica se ne može dobiti samo srećom.
A ako tome još dodamo i dva tesna poraza
10 L, at Power E. Valencia 78 - 77
12 L, vs Regal Barcelona 67 - 68
onda je jasno da je Olimpija potpuno zaslužila svoje mesto u Evropi ove godine.
Partizan je u NLB ove godine odigrao dve tesne utakmice sa Olimpijom. Jednu dobio, drugu izgubio...Ne bih ja taj tim olako potcenjivao. Činjenica je da su u padu forme u drugom delu sezone, ali ih treba respektovati.
U NLB Krka 17-7, Olimpija 16-8...to je blizu 70% dobijenih utakmica u sezoni.
Psycho- prva petorka
Krka radi u NLB isto ono sto je Partizan radio u Evroligi. Cvrsta igra u odbrani sa dosta igraca u rotaciji, bez neke istaknute zvezde u timu i sa dosta spustanja lopte na centra - sve to lici na Duletov sistem koji Dzikic odlicno primenjuje. Sigurno je to da Slovenija nema kapaciteta za 4 ozbiljne ekipe (osim ako ne dovedu srpske trenere i gomilu srpskih igraca ), ali rezultatima su to zasluzili i bruka je to sto su nasi klubovi ovako nisko u NLB. Mislim i da je Buducnost veliko iznenadjenje, s obzirom da imaju samo 2 dobra igraca i svaka cast Radonjicu na ostvarenim rezultatima.
Dodao bih i da su Zagreb, Cedevita i Igokea dosta para ulozili u svoje timove i time podigli kvalitet lige. Nimburk takodje ima dosta skupih stranaca i iskusne domace igrace, ali oni nemaju neko iskustvo nastupa u jacim takmicenjima i to je njihov glavni problem.
Dodao bih i da su Zagreb, Cedevita i Igokea dosta para ulozili u svoje timove i time podigli kvalitet lige. Nimburk takodje ima dosta skupih stranaca i iskusne domace igrace, ali oni nemaju neko iskustvo nastupa u jacim takmicenjima i to je njihov glavni problem.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Ne znam sta se se uhvatili sad da obrazlazete dobre ovogodisnje igre Krke i Olimpije.Ja sam lepo napisao da oni nemaju kvalitetna 4 tima za Nlb ligu,i da ce ce ti timovi sluziti Partizanu za napucavanje razlike,a da bi ih verovatno lako dobili i Zvezda i FMP.Ali je poenta posta bila da mi u tom slucaju gubimo polako interes igranja tamo,jer Partizan moze da napucava 30 razlike Slogu iz Kraljeva,ili Borac iz Cacka.Znam ja da su propozicije takve kakve jesu,ali to ne znaci automatski da su dobre.Pre bih rekao da puno stvari ne stima u toj ligi.Ali mi ne bi bili mi,da mozemo da se slozimo(mislim na srpske klubove),i kazemo da ce ili biti kako mi kazemo,ili ce se raspasti liga.
Gost- Gost
Strana 20 od 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» KK FMP 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo