Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
+30
bigZ
Junglezburn
Nolle
Imperator
Danny Trejo
dane
Everton
Talicni Tom
Macijauskas
Sensui
fizicar
KKP
Naissus
superhik
NenadBG
Zemljoradnik
drexler
lazarminator
Markos
Dule Kecman
TheGodfather
Sergej
sexdrogabodiroga
2bad4u
Marko
Koleman
Mihael
air slavkan
Gencha
Bodi Bond
34 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 5 od 8
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
@Dreks
1.da
2.da
3.mogu da budem nepristrasan samo kad gledam reprizu
Sta ti mislis o nekim sudijskim odlukama?O davanju tehnicke Peri,o nedavanju tehnicke razmazenom tatinom sinu,i o onom namernom Janu,kada mu je sviran i obican i nameran faul.
1.da
2.da
Sta ti mislis o nekim sudijskim odlukama?O davanju tehnicke Peri,o nedavanju tehnicke razmazenom tatinom sinu,i o onom namernom Janu,kada mu je sviran i obican i nameran faul.
Gost- Gost
Jedna stvar, ja kada sam govorio o sudjenju, nisam mislio da sudije navlace na Partizan niti na FMP, mislio sam da ima dosta cudnih odluka i na jednoj i na drugoj strani...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
hazarder ::@Dreks
1.da
2.da
Obican i nameran faul je sviran nekome ove sezone i to protiv Partizana. Samo ne mogu da se setim kome?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
fizicar ::Pa vidim neke greske. Npr. Kecman je izgubio loptu svirana je noga igraca fmp-a, a nije bilo reci o nozi. Mile Ilic je tokom jedne akcije bio fauliran Jawai ga je drzao i nije mu dozvolio da prihvati odbitak i mislim da je Covic uzeo Veseliju cistu loptu, a sviran mu je faul. To su lose odluke u korist Partizana npr.
Za nogu ne znam, ali ono Covicevo je bila klasicna sekirica.
Ja priznajem da imam utisak da uvek sudije kradu moj tim. Kod nas Srba je to normalno. Zvizdanje sudijama pre pocetka tekme me je oduvek fasciniralo:)).
Primetio sam ponekada da kriterijum sudjenja ide nama u korist, e sada da li je to svesno navlacenje, vrlo moguce.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
rekao sam nevezano za ovu utakmicu
jako rijetko obraćam pažnju na suđenje. Za ovih 10 godina Partizana nikad (ponavljam - NIKAD) nijedan poraz nisam doživio kao posljdicu lošeg suđenja. Za razliku od našeg gurua DV koji je bar 50% poraza u određenoj mjeri pripisivao lošem suđenju (a 50% tih loših suđenja su bila tendenciozna). S te strane ja sam košarkaški više u američkom fazonu, prvo gledam svoj greške u neuspjehu, pa tek onda druge faktore. Kao što je za Amere zadnja velika sudijska krađa finale Zapada Kings - Lakers, tako ja u zadnjih 10 godina pamtim jedino polufinale iz Istambula Turska - Srbija.
Juče i danas pratim ovaj kup, pa nakon toga dođem na ova naša dva foruma i pogledam - 90% komentara vezano je za suđenje. Pa nije ni čudo što svima smeta ta neka loša igra Partizana, katastrofalna košarka u Srbiji i slično... Ovde ljudi kao da ne znaju uživati u košarci. Jbote tog Beloševića, Jovčića i ekipu niko u Evropi ne spominje po zlu, samo mi...
Ali ajde, da ne solim pamet puno, ionako na ovom forumu služim samo da udaram kontru svima, neću više
jako rijetko obraćam pažnju na suđenje. Za ovih 10 godina Partizana nikad (ponavljam - NIKAD) nijedan poraz nisam doživio kao posljdicu lošeg suđenja. Za razliku od našeg gurua DV koji je bar 50% poraza u određenoj mjeri pripisivao lošem suđenju (a 50% tih loših suđenja su bila tendenciozna). S te strane ja sam košarkaški više u američkom fazonu, prvo gledam svoj greške u neuspjehu, pa tek onda druge faktore. Kao što je za Amere zadnja velika sudijska krađa finale Zapada Kings - Lakers, tako ja u zadnjih 10 godina pamtim jedino polufinale iz Istambula Turska - Srbija.
Juče i danas pratim ovaj kup, pa nakon toga dođem na ova naša dva foruma i pogledam - 90% komentara vezano je za suđenje. Pa nije ni čudo što svima smeta ta neka loša igra Partizana, katastrofalna košarka u Srbiji i slično... Ovde ljudi kao da ne znaju uživati u košarci. Jbote tog Beloševića, Jovčića i ekipu niko u Evropi ne spominje po zlu, samo mi...
Ali ajde, da ne solim pamet puno, ionako na ovom forumu služim samo da udaram kontru svima, neću više
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Kod sekirice se ne svira nuzno namerna.Situacija,faul Jelica ,Kecman krece u kontru je nameran faul koji nije sviran ako je vec sviran faul a jeste nad Kecmanom.Dalje,Lazic je trebao namernu da dobije,Covic zbog aplauza sudijama.To je veci prekrsaj od Perinog pokazivanja "cista lopta".Mali Covic je opasan "trash talker".Bojao sam se da Kurta ne napravi namernu nad njim jer je Pera rano ispao zbog 4 licne.Jerells je igrao sam protiv Radivojevica i onog malog(da mu ime ne pominjem).
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
drex,u pravu si da se previse prica o sudijama kod nas.medjutim te sudije koje spominjes na jedan nacin sude u evropi na drugi u srbiji.u evropi je nezamislivo da sudija dobije batine,a da pocinitelj ne bude kaznjen.pri tom se moze reci da je taj sudija u neku ruku kaznjen jer 2 ili 3 naredne sezone nije svirao u plej ofu.jako cudno,u najmanju ruku...
ne kazem da su samo sudije krive sto sude na jedan nacin kod nas na drugi u inostranstvu,dosta je do citavog sistema koji ne zna na pravi nacin da ih zastiti...
ne kazem da su samo sudije krive sto sude na jedan nacin kod nas na drugi u inostranstvu,dosta je do citavog sistema koji ne zna na pravi nacin da ih zastiti...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Slazem se sa Danny-ijem, i dodao bih jos onaj vise nego ociglen faul covica nad Milosavljevicem za 60:59. Jos jedna glupost nam je svirana kada je Rasko dobio onaj faul u napadu, a njegov cuvar je bio u vazduhu i poklapao Raska..
Tada smo mogli da pridjemo na -4, a otisli smo na -10 jer je Vuk dao trojku...
Tada smo mogli da pridjemo na -4, a otisli smo na -10 jer je Vuk dao trojku...
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Prvo cestitke mom Partizanu na jos jednom trofeju
Stvarno izgleda da smo svima odavno dosadili, pa se igraju razne igre i igrice kako bi se omogucilo da jos neko osvoji nesto. Ipak i to veceras nije bilo dovoljno da se pobedi veoma dobra ekipa FMP. U jednoj borbenoj utakmici presudilo je iskustvo Kecmana i Pere. Ipak mrlju na ceo tok bacio je totalno neujednacen kriterijum sudjenja Milije Bojinovica i Belosevica. Posebno je prvi prednjacio u losim odlukama u korist FMP .... Ponasanje dela publike i vredjanje najprimitivnijim psovkama igraca Partizana je jos vise pokazalo koliko je Partizan mocan i koliko Partizan smeta pojedinim strukturama. Ipak , mogu samo da im porucim da ce jos dugo godina Partizan dominirati. Zato sto je najbolji klub u ovoj zemlji i zato sto ima fantasticne navijace i podrsku koja igrace nosi do titula i pehara.
Utakmicu smo morali ranije da prelomimo,ali bilo je i mnogo gresaka i zicera kod nas . Ipak najbitnije je da smo osvojili tj. odbranili prvi pehar. A i dva coveka su bila izuzetno srecna i bila mi je cast da sam sa njima u svlacionici podelio radost zvanu prvi trofej. Naravno to je pre svega Vlada Jovanovic i Rasko Katic.
analiza ili nesto drugo , sad je kasno bilo sta crtati i pisati. Ostaje za secanje da je pobednik kupa Srbije za 2011 godinu PARTIZAN !
P.S. Jos nesto , koliko je svima bilo stalo do odbrane kupa pokazuje i cinjenica da je Partizan posle skoro 10 godina prvi put bio u karantinu pred neki turnir ili utakmicu. Toga odavno nije bilo, sto jos jednom pokazuje da je prepoznat problem i da su svi bili maksimalno koncentrisani za juris i borbu.
Stvarno izgleda da smo svima odavno dosadili, pa se igraju razne igre i igrice kako bi se omogucilo da jos neko osvoji nesto. Ipak i to veceras nije bilo dovoljno da se pobedi veoma dobra ekipa FMP. U jednoj borbenoj utakmici presudilo je iskustvo Kecmana i Pere. Ipak mrlju na ceo tok bacio je totalno neujednacen kriterijum sudjenja Milije Bojinovica i Belosevica. Posebno je prvi prednjacio u losim odlukama u korist FMP .... Ponasanje dela publike i vredjanje najprimitivnijim psovkama igraca Partizana je jos vise pokazalo koliko je Partizan mocan i koliko Partizan smeta pojedinim strukturama. Ipak , mogu samo da im porucim da ce jos dugo godina Partizan dominirati. Zato sto je najbolji klub u ovoj zemlji i zato sto ima fantasticne navijace i podrsku koja igrace nosi do titula i pehara.
Utakmicu smo morali ranije da prelomimo,ali bilo je i mnogo gresaka i zicera kod nas . Ipak najbitnije je da smo osvojili tj. odbranili prvi pehar. A i dva coveka su bila izuzetno srecna i bila mi je cast da sam sa njima u svlacionici podelio radost zvanu prvi trofej. Naravno to je pre svega Vlada Jovanovic i Rasko Katic.
analiza ili nesto drugo , sad je kasno bilo sta crtati i pisati. Ostaje za secanje da je pobednik kupa Srbije za 2011 godinu PARTIZAN !
P.S. Jos nesto , koliko je svima bilo stalo do odbrane kupa pokazuje i cinjenica da je Partizan posle skoro 10 godina prvi put bio u karantinu pred neki turnir ili utakmicu. Toga odavno nije bilo, sto jos jednom pokazuje da je prepoznat problem i da su svi bili maksimalno koncentrisani za juris i borbu.
Sergej- mvp
U INAT SVIMA!!! PARTIZAN SAMPION!!!
Markos- prva petorka
Cestitam Partizanu na pobedi ! Mislim da je FMP pokazao da mu je mesto na Jadranu, kao i da ce biti ozbiljan protivnik u nasoj ligi ! Sto se tice sudjenja, u principu korektno, uz izutetak Jurasa koji je izgleda jos uvek uvek pod strahom od posledica poslednjeg incidenta pa svira idiotarije. Nakon toga se Belosevic bruka jer se trudi da uravnotezi kriterijum... Takodje, uprava FMP je IZASLA u susret navijacima Partizana te je snizila cene karata...
Partizan u oba meca poprilicno slab, sa poprilicnim brojem gresaka, a ipak sa veoma skupom ekipom(mesecna izdvajanja za jednog stranca u Partizanu su veca od celokupnih plata u Radnickom i FMP). Nazalost, sa aspekta srpske kosarke, u sampionu nema nijednog iole mladog DOMACEG igraca, tako da dusebriznici mogu i o tome da prodiskutuju, a ne samo o predsedniku FMPa.
FMP je nadvisio sva ocekivanja, iako je igrao bez povredjenog Markovica,te je ozbiljan kandidat za finale domaceg prvenstva
Partizan u oba meca poprilicno slab, sa poprilicnim brojem gresaka, a ipak sa veoma skupom ekipom(mesecna izdvajanja za jednog stranca u Partizanu su veca od celokupnih plata u Radnickom i FMP). Nazalost, sa aspekta srpske kosarke, u sampionu nema nijednog iole mladog DOMACEG igraca, tako da dusebriznici mogu i o tome da prodiskutuju, a ne samo o predsedniku FMPa.
FMP je nadvisio sva ocekivanja, iako je igrao bez povredjenog Markovica,te je ozbiljan kandidat za finale domaceg prvenstva
Marko- prva petorka
I jos nesto Dreks,da ne zaboravim.Mnogo su ti na mestu ona pitanja o sudjenju.Licno kod mene to dodje kao odbrambeni mehanizam,jer mi je prosto fascinantno kako navijaci ostalih klubova vec 10 godina nalaze izgovore.I kao uvek se cestita,ali uvek postoji neko "ALI" u obliku sudija,bocnih vetrova i da ne nabrajam dalje.Pa verovatno iz afekta i Grobari isto opletu po sudijama.
Sto se tice Duletove kuknjave,preterivao je,ali sam isto tako siguran da je bio primoran na takvo ponasanje.Najbolji primer je poslednji kup,i na koji nacin se pokusava skinuti Partizan sa trona.
A u jedno sam siguran.U poslednjih deset godina,nijedan tim iz Srbije nije igracki mogao da skine Partizan.Mozda je Zvezda bila blizu one godine sa Pesicem,i to je sve.I stvarno je bezveze da se poteze prica kako je Partizan dominantan zbog sudjenja.
Sto se tice Fmp-a stvarno im svaka cast.Vidi se po izgledu igraca i kretnjama po terenu,da se tamo stvarno dobro radi.E sad,jos kad Covic ne bi redovno imao razne ispade,verovatno bi se vise paznje posvecivalo tome,a ne njegovim losim postupcima.
Sto se tice Duletove kuknjave,preterivao je,ali sam isto tako siguran da je bio primoran na takvo ponasanje.Najbolji primer je poslednji kup,i na koji nacin se pokusava skinuti Partizan sa trona.
A u jedno sam siguran.U poslednjih deset godina,nijedan tim iz Srbije nije igracki mogao da skine Partizan.Mozda je Zvezda bila blizu one godine sa Pesicem,i to je sve.I stvarno je bezveze da se poteze prica kako je Partizan dominantan zbog sudjenja.
Sto se tice Fmp-a stvarno im svaka cast.Vidi se po izgledu igraca i kretnjama po terenu,da se tamo stvarno dobro radi.E sad,jos kad Covic ne bi redovno imao razne ispade,verovatno bi se vise paznje posvecivalo tome,a ne njegovim losim postupcima.
Poslednji izmenio hazarder dana Sub 12 Feb 2011 - 13:27, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Slazem se da FMP moze da izbori mesto na Jadranu sledece godine posebno ukoliko Zvezda ispadne.FMP je snizio cenu karata jer bi finalu prisustvovalo 20-30 ljudi + Covic.
Markos- prva petorka
Markos ::U INAT SVIMA!!! PARTIZAN SAMPION!!!
Tako je majstore
A protivnici neka pljuckaju samo , drugo i ne umeju da rade ...
Sergej- mvp
Evo ovo se rimuje
Svake godine isto. Na rts1 neka glupa serija, a na rts2 Pera Bozic profesionalni dizac trofeja
Inace jel se samo meni cinilo da je Jerrells trosio previse lopti i imao dosta promasaja uz nekoliko banana?
Svake godine isto. Na rts1 neka glupa serija, a na rts2 Pera Bozic profesionalni dizac trofeja
Inace jel se samo meni cinilo da je Jerrells trosio previse lopti i imao dosta promasaja uz nekoliko banana?
fizicar- prva petorka
Mnogo je igrao , jer je Pera prakticno citav mec imao 4 licne .... Za moj utisak CJ prosek, mada dok pogadja kritici mesta nema. Ipak mi je Gist fenomen. Covek je imao 7 banana , za malo tripl dabl da napravi. Haos kakav igrac , valjalo bi da ostane
Sergej- mvp
Ima mozda neko statistiku? Na sajtu zurnala nije izasla jos.
fizicar- prva petorka
@Sergej hehe pa taj ce negde dobiti 1 mil po sezoni
Markos- prva petorka
Gist je majstor. Kecman me je mnogo razočarao, mnogo. Kukavička, ali razumljiva postavka Vlade, sa Amerima i iskusnim igračima. Kurta, Božić/Milosavljević, Kecman, Gist, Katić/Jawai. Ostali kao da nisu igrali. Što se tiče suđenja ne bih rekao da je vuklo ni na jednu stranu, samo bih rekao da je bilo očajno. Sam broj kompenzovanih odluka govori sve. FMP je pokazao da je verovatno 3. tim Srbije trenutno i svaka im čast. Jao(!) Mile je pokazao da je neiskorišćen talenat ali i da ume žestoko da zasere(verovatno premor jer je stvarno bio maksimalno korišćen). Čova je preterao, pokazao je kvalitet ali je i preterivao u nekim stvarima(malo je zamislio da je Teo). Vuk pokazao klasu, mora se priznati. Onaj, zaboravio sam kako se zove, jako gotivan igrač, defanzivac...Branko...isto lepa rola. Ivelja igrao finu defanzivu posle malo lične, malo umor...Malo sam ispisao šta mislim o FMP-u jer ima dovoljno grobara koji su se osvrnuli na Partizan. Kurta je ''glumio'' malo Boa u prvom poluvremenu, već pomenuti Gist je bog, Kecman užasno slab(stižu godine), Pera u stilu cele sezone, Jawai neandertalac klasičan(par puta sam očekivao da padne tabla od njegovih poluhoroga). Veseli solidan, pogodio 2 bacanja kada mislim da niko nije očekivao
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
....
@Koleman...Sto te je Kecman razocarao?Izvini ako si vec negde napisao,nisam stigao sve postove da procitam.
Rasko me je odusevio,ne zbog igre vec zbog iskrenih emocija i upecatljive pojave Od vecerasnje utakmice mi je omiljeni lik u Partizanu iako ima sijaset mana.Mozda stekne kultni status Slavka Vranesa u srcima navijaca ?Isti Bob Rock
Rasko me je odusevio,ne zbog igre vec zbog iskrenih emocija i upecatljive pojave Od vecerasnje utakmice mi je omiljeni lik u Partizanu iako ima sijaset mana.Mozda stekne kultni status Slavka Vranesa u srcima navijaca ?Isti Bob Rock
Poslednji izmenio Danny Trejo dana Sub 12 Feb 2011 - 19:41, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : ....)
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Markos ::@Sergej hehe pa taj ce negde dobiti 1 mil po sezoni
Sta je milion za nas nemoj tako
Sergej- mvp
fizicar ::Ima mozda neko statistiku? Na sajtu zurnala nije izasla jos.
Evo statistike http://www.stat.co.rs/kls/kup/fmp_par.pdf
Na sajtu košarkaške lige to imaš, kao što uvek ima statristike i na sajtu NLB lige.
Džerels iako je imao dosta promašaja i 6 iz. lopti, sjajan sa 20 poena i najefikasniji. Sigurno naš ubedljivo najbolji igrač, čovek koji ima m... do kolena, Džejms Gist 13 poena, 8 skoka i 7 blokade! Džavai 10 poena, Kecman 9, uz 7 sk, a Veseli 7 poena (4 ključna na kraju) i 9 uhvaćenih lopti...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Evo stigoh do kompa pa da napišem par riječi o kupu. Zvezda je naravno najviše razočarala, nisam maštao o nekom rezultatu, ali stvari su se definitivno otele kontroli. Crnci igraju samo za sebe, od lopte i koša ne vide ni saigrače. a ni protivnike. I ostali su pogubljeni, ali o CZ dosta.
Kada je riječ o ostalima, naravno da sam navijao da prvo Radnički pa onda i FMP dobiju Partizan. I nije uspjelo. Nema veze, Partizan je zasluženo osvajač kupa, najjači je i najbolji. To što sam sit gledanja Pere Božića kako se raduje nema veze sa tim.
Ipak, pohvalio bih Mutu i Radnički prvo za polufinale. Tako su uvijek izgledale naše ekipe, sa dobrom pripremom, postavljanjem utakmice i pametnom igrom. I igrali su odlično preko 30 minuta. Zašto su ozgubili. Pa zato što se i Partizan nešto pita i što u završnici nije bilo malo više kvaliteta i koncentracije.
Takođe, veliki aplauz i za FMP. Na stranu sve priče i prljavštine oko organizacije, ekipa FMP zahvaljuje velike pohvale. Sve što sam rekao za Radnički važi i za njih, uz to sa dosta mladih, neafirmisanih i nedovoljno kvalitetnih igrača. Međutim, onakva igra Vuka i Jao Mileta, malog Čovića i na mahove Milutinovića, kao i nadmašivanje Partizana, evroligaša, punih 39 minuta je za svaku pohvalu, i primjer kako klub treba da se diže iz pepela. Ovom igrom FMP je pokazao da iduće godine jadran treba da se igra u predgrađu, a Zvezda kako treba da se radi na konsolidaciji tima. I ne samo Zvezda, nego i svi drugi timovi u Srbiji, neka ne traže alibi, nego šute i rade i ugledaju se na ekipu, ne cijeli klub FMP.
Sve drugo, a bilo je mnogo loše neka ostane u sjeni FMP-ovog tima.
Kada je riječ o ostalima, naravno da sam navijao da prvo Radnički pa onda i FMP dobiju Partizan. I nije uspjelo. Nema veze, Partizan je zasluženo osvajač kupa, najjači je i najbolji. To što sam sit gledanja Pere Božića kako se raduje nema veze sa tim.
Ipak, pohvalio bih Mutu i Radnički prvo za polufinale. Tako su uvijek izgledale naše ekipe, sa dobrom pripremom, postavljanjem utakmice i pametnom igrom. I igrali su odlično preko 30 minuta. Zašto su ozgubili. Pa zato što se i Partizan nešto pita i što u završnici nije bilo malo više kvaliteta i koncentracije.
Takođe, veliki aplauz i za FMP. Na stranu sve priče i prljavštine oko organizacije, ekipa FMP zahvaljuje velike pohvale. Sve što sam rekao za Radnički važi i za njih, uz to sa dosta mladih, neafirmisanih i nedovoljno kvalitetnih igrača. Međutim, onakva igra Vuka i Jao Mileta, malog Čovića i na mahove Milutinovića, kao i nadmašivanje Partizana, evroligaša, punih 39 minuta je za svaku pohvalu, i primjer kako klub treba da se diže iz pepela. Ovom igrom FMP je pokazao da iduće godine jadran treba da se igra u predgrađu, a Zvezda kako treba da se radi na konsolidaciji tima. I ne samo Zvezda, nego i svi drugi timovi u Srbiji, neka ne traže alibi, nego šute i rade i ugledaju se na ekipu, ne cijeli klub FMP.
Sve drugo, a bilo je mnogo loše neka ostane u sjeni FMP-ovog tima.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Po mom mišljenju je neprihvatljivo da igrač sa takvim iskustvom šutira 50% slobodna bacanja i to je čak jednom šutirao 0/2. Trojke 1/4 i to 2 air-balla i nekoliko katastrofalnih ulaza od kojih je 2 završilo poklanjenim bacanjima na renome.Danny Trejo ::@Koleman...Sto te je Kecman razocarao?Izvini ako si vec negde napisao,nisam stigao sve postove da procitam.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne bih da budem Kecmanov advokat i slazem se da je njegov procnat sa linije penala ne dopustiv za igraca njegovog iskustva,ali sto se tice promaenih suteva za 3 i losih ulaza moram da kazem...Bar 2 od 3 promasena suta je bilo u situacijama kad se komplikovalo u napadu,lopta je ispadala ili su davani netacni pasovi ili pasovi iz ledja igracu,posle kojih igrac dolazi u "defanzivnu"situaciju,tek posle toga na nekih 3-5 sekundi do kraja je Kecman dobijao loptu na 6,75,u toj situaciji jedino logicno resenje je sut,pa je posledica ili promasaj ili air-ball.Kod ulaza je slicno,ulazio je u "nepokoseno" u situacijama kad je napad bio pri isteku ili su centri dok je on bio u dvokoraku ispustali ljude iz zagradjivanja...Sve u svemu,mislim da je njegova skromna statistika u mnogome rezultat konstantne lose tranzicije lopte u napadu,loseg kretanje igraca i bezidejnost posle koje su svi skloni davanju njemu "alibi" pasa,oslanjajuci se na njegovu poslovicnu mogucnost da pogodi iz ne mogucih situacija u ne mogucem vremenu.Dule je igrac koji ne bezi od odgovornosti,rado resava a i naj iskusni je u timu,pa je i logicno da dolazi u situacije da uzima teske suteve i ulaze,ali njegovu statistiku i ucinak moramo i da gledamo kroz prizmu situacija u kojoj se nadje ne svojom voljom a dzentlmenski i igracki ne bezeci od odgovornosi promasaja ili jalovog ulaza,on pokusava da resi.Koleman ::Po mom mišljenju je neprihvatljivo da igrač sa takvim iskustvom šutira 50% slobodna bacanja i to je čak jednom šutirao 0/2. Trojke 1/4 i to 2 air-balla i nekoliko katastrofalnih ulaza od kojih je 2 završilo poklanjenim bacanjima na renome.Danny Trejo ::@Koleman...Sto te je Kecman razocarao?Izvini ako si vec negde napisao,nisam stigao sve postove da procitam.
alekssandar- brisač parketa
- Datum upisa : 02.12.2010
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
» KK FMP 2010/2011
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK FMP 2010/2011
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo