Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik

+30
bigZ
Junglezburn
Nolle
Imperator
Danny Trejo
dane
Everton
Talicni Tom
Macijauskas
Sensui
fizicar
KKP
Naissus
superhik
NenadBG
Zemljoradnik
drexler
lazarminator
Markos
Dule Kecman
TheGodfather
Sergej
sexdrogabodiroga
2bad4u
Marko
Koleman
Mihael
air slavkan
Gencha
Bodi Bond
34 posters

Strana 6 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik - Page 6 Empty Re: Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik

Počalji od superhik Ned 13 Feb 2011 - 2:09

Postoje trenuci kad pomislim ma vreme je da izgubimo neko finale, da se opametimo, bolje sad kad nije toliko bitno... Ali kad dođe do utakmica, uh, nerviram se kao malo dete i dalje, neizlečivo. Ne smem ni da pomislim kako ću preživeti eventualni poraz u nekom finalu, na svu sreću ko zna kad će se to desiti plez
Nikad Partizan nije osvojio neki ovakav turnir neubedljivijom igrom tokom celog turnira. Škripalo je svuda a pobeđivali smo. Mislim da nije u redu opravdavati pobede Partizana lošim kvalitetom ostalih timova jer na taj način omalavažavamo sve učesnike. Kvalitet je takav kakav je. Ja sam izuzetno zadovoljan kako izgleda ekipa FMP-a i kako igraju i FMP i Radnički Kg. Razočarali su me Hemofarm i zvezda. Ne slažem se ni da je sinoć FMP 39 minuta kontrolisao utakmicu, kontrolisali su je samo prvih 8 minuta, nakon toga je Partizan počeo da igra sjajnu odbranu ali zbog velike nesigurnosti u napadu do preokreta je stigao tek na kraju meča. Igrači FMP-a su izgubili poverenje u sebe kad je Partizan stigao do 60-59 čini mi se, prvog vođstva. Počeli su da se ponašaju kao da ne mogu dobiti utakmicu a mogli su, samo da su malo iskusniji. Kraj meča su veoma loše odigrali Čović i Mile, do tada, uz Vuka naravno, najbolji igrači. Mislim da mali Čović stavlja nepotrebno na sebe preveliki teret i uzima neke šuteve kad se lomi utakmica. Ali nebitno, čestitke igračima FMP-a, stvarno sam pozitivno iznenađen, prvo fizičkim izgledom i spremnošću ekipe i što je važnije kvalitetom tima.
Veni vidi vici. Svaka čast Partizanu, ovaj trofej je ipak mnogo bitniji nego što se može misliti onako na prvi pogled. Prvi Vladin samostalni trofej, da ga nije osvojio ko zna u kakvom bi psihičkom stanju nastavio sezonu. Mislim da sada i crnci znaju malo bolje zašto je bitno pobeđivati. Ono što me najviše raduje je to da i dalje možemo računati na Božića a pogotovo Kecmana kada su ovako važni mečevi u pitanju. Ja možda ne vidim dobro ali meni Partizanova igra liči na nešto samo kad je Kecman u petorci. A Božić je konačno vratio svoj šut u trenucima kad se meč lomi. Moram da pomenem i Jana koji toliko želi pobedu Partizana kao da mu život zavisi od toga. Takvu požrtvovanost i odanost dresu niko ne pokazuje kao on, dečko od 20 leta koga šetaju na visokim draft pozicijama i koji bi po nekoj logici trebao da čuva sebe za buduće sezone. To meni mnogo znači i žarko želim lokaut u NBA da bi ga zadržali još jednu sezonu Smile
Tek predstoji nastavak sezone ali verujem da će sada ići sve lakše. Uz mnogo kritika i nepoverenja pratimo sve oko Partizana ali evo, februar je, prvi trofej je tu, svuda smo u igri i dalje, ništa se nije promenilo!
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik - Page 6 Empty Re: Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik

Počalji od Danny Trejo Ned 13 Feb 2011 - 2:22

Za igraca koji ima 33 godine(gazi 34 godinu),sa tolikom minutazom,ucinak od 9 poena i 7 skokova je fantastican.Po meni ,promasena slobodna bacanja Kecmana i ostalih mladjih igraca nisu promasaji iste prirode.Celo telo mu se trese od istrosenosti,kada promasi,promasi prvo bacanje dok se ne stabilizuje "treskavica" celog tela.Njegovo telo ne dopusta iako je sigurno dobro fizicki spreman toliki fizicki napor.Na utakmicama LA Lakersa cesto uocavamo slicne promasaje Bryanta.Na treningu je procenat istih sigurno jako dobar.Vlada je skoro potvrdio da je jako fizicki potrosen.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Ned 13 Feb 2011 - 2:25

Mislim da su nam trofej doneli Dzerels i Gist. Kurtis je 3 cetvrtine sam nosio ekipu, jedini je imao ideju, ali i kvalitet i mislim da je najzasluzniji sto razlika nije bila veca za FMP u tom periodu. Vlade mu je na drugu stranu, odgovorio velikom minutazom i slobodom u igri. Gist i nije vrhunski odigrao u napadu, s obzirom da ga je Ivelja dobro cuvao, ali je u odbrani objasnio neke stvari. Mnogo puta je dolazio sa strane pomoci i lupao banane i tako ispravljao propuste saigraca, a i uz to je skakao kao zmaj.
Sto se tice FMP-a, mislim da Milutinovic nije dobijao dovoljno lopti i da zato nije mogao da pokaze koliko zna. Radivojevic je bio odlican, njega sam oduvek gotivio, iako je iz protivnickog tabora. Covic je bio dobar u prodoru, ali je 2-3 puta nerezonski sutnuo trojku i po tome me mnogo podseca na Pavkovica iz Hemofarma. Mile Ilic odlican, steta zbog povreda, mislim da je mogao dosta toga da napravi u karijeri.
Najlosiji u Partizanu su bili centri, nazalost.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od alekssandar Ned 13 Feb 2011 - 2:30

Danny Trejo ::Za igraca koji ima 33 godine(gazi 34 godinu),sa tolikom minutazom,ucinak od 9 poena i 7 skokova je fantastican.Po meni ,promasena slobodna bacanja Kecmana i ostalih mladjih igraca nisu promasaji iste prirode.Celo telo mu se trese od istrosenosti,kada promasi,promasi prvo bacanje dok se ne stabilizuje "treskavica" celog tela.Njegovo telo ne dopusta iako je sigurno dobro fizicki spreman toliki fizicki napor.Na utakmicama LA Lakersa cesto uocavamo slicne promasaje Bryanta.Na treningu je procenat istih sigurno jako dobar.Vlada je skoro potvrdio da je jako fizicki potrosen.
Danny,slazem se za iscrpljenost,igrac u njegovim godinama je kao stari akumulator,mozes da ga punis koliko hoces,ali on se brzo trosi...Bitno je da taj stari akumulator(Dule Kecman) upali uvek kad je frka i kad je mnooogo bitno.Tako da cuvamo mi njega,makar i za jedno paljenje old

alekssandar
brisač parketa
brisač parketa

Datum upisa : 02.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 13 Feb 2011 - 2:37

Gencha ::Mislim da su nam trofej doneli Dzerels i Gist. Kurtis je 3 cetvrtine sam nosio ekipu, jedini je imao ideju, ali i kvalitet i mislim da je najzasluzniji sto razlika nije bila veca za FMP u tom periodu. Vlade mu je na drugu stranu, odgovorio velikom minutazom i slobodom u igri. Gist i nije vrhunski odigrao u napadu, s obzirom da ga je Ivelja dobro cuvao, ali je u odbrani objasnio neke stvari. Mnogo puta je dolazio sa strane pomoci i lupao banane i tako ispravljao propuste saigraca, a i uz to je skakao kao zmaj.
Sto se tice FMP-a, mislim da Milutinovic nije dobijao dovoljno lopti i da zato nije mogao da pokaze koliko zna. Radivojevic je bio odlican, njega sam oduvek gotivio, iako je iz protivnickog tabora. Covic je bio dobar u prodoru, ali je 2-3 puta nerezonski sutnuo trojku i po tome me mnogo podseca na Pavkovica iz Hemofarma. Mile Ilic odlican, steta zbog povreda, mislim da je mogao dosta toga da napravi u karijeri.
Najlosiji u Partizanu su bili centri, nazalost.

Ok. Mada Vesely je na kraju resio pitanje pobednika. Lose je sto su to tri igraca koji vrlo uskoro nece biti kod nas Sad
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 13 Feb 2011 - 3:37

Ali su Bozic, Dragance i Kecman vratili Partizan u igru.... Bzvz je pricati ko je odlucio utakmicu, odlucila je timska igra u drugom poluvremenu...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Ned 13 Feb 2011 - 4:24

superhik ::Ja možda ne vidim dobro ali meni Partizanova igra liči na nešto samo kad je Kecman u petorci.
Ja sam mislio da sam previse pristrasan da bi ovako nesto napisao..Smile Kad se ne zna sta ce da se radi, lopta ide ili Kecmanu ili Gistu, naravno ako su u petorci, a ako nisu...
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 13 Feb 2011 - 5:49

nije nije
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned 13 Feb 2011 - 6:15

Jos se cudi,kao sto namerna Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik - Page 6 342805

To saplitanje je izgleda porodicno kod njih,tata mu saplice Partizan godinama,ali avaj......

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Ned 13 Feb 2011 - 6:26

Vidim da se sada mnogo realnije gleda na Kecmanov doprinos i uticaj u igri. Objektivnije svakako. Desiće se još koja utakmica sa sjajnim učinkom, ali već izvjesno vrijeme njegov učinak ne treba pratiti po broju koševa, nego kada su postignuti, kako, koliki uticaj na tečnost igre ima, asistenciju i slično. Mnogo više su razočarali drugi bekovi od njega.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 13 Feb 2011 - 6:27

Jeste videli matorog kako se smeje na tribinama? besan bes
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Ned 13 Feb 2011 - 6:36

Goveda smrdljiva, ne treba trošiti reči na njih... flip
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 13 Feb 2011 - 7:40

Iver ne pada daleko od klade. Toliko je bilo provokacija , ali Partizan je uspeo da se odbrani i na terenu , ali i van njega.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 13 Feb 2011 - 8:49

Zato kad budemo igrali nasu ligu protiv FMP-a u Pioniru ubicu ga psovanjem!!!
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 13 Feb 2011 - 8:50

Saznaj kako se zove zena Covica juniora i znas sta da mu psujes Very Happy
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 13 Feb 2011 - 8:58

fizicar ::Saznaj kako se zove zena Covica juniora i znas sta da mu psujes Very Happy

Ma i kevu i caleta i sestru (ako ima) i zenu sve!!!Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Ned 13 Feb 2011 - 9:10

Pa ti si za Ventila. Very Happy
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 13 Feb 2011 - 9:17

buahahahahaha, a da ja krenem da stavljam vasa glumljenja za SVAKU licnu gresku od Pere Bozica do Dusana Kecmana sa onim ironicnim osmehom

nemoj da ste bezobrazni !!! Pri tom u nekoliko predhodnih godina, za gore stvari od ovog saplitanja igraci partizana su prolazili sa samo obicnim licnim greskama !!!

BRAVO FICO !!! Po njima, njihovim oruzijem Wink
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Ned 13 Feb 2011 - 9:19

Ajde stavi ovako nesto, zivota ti..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 13 Feb 2011 - 9:21

Nolle ::buahahahahaha, a da ja krenem da stavljam vasa glumljenja za SVAKU licnu gresku od Pere Bozica do Dusana Kecmana sa onim ironicnim osmehom

nemoj da ste bezobrazni !!! Pri tom u nekoliko predhodnih godina, za gore stvari od ovog saplitanja igraci partizana su prolazili sa samo obicnim licnim greskama !!!

BRAVO FICO !!! Po njima, njihovim oruzijem Wink

Tundzi Avodzobi prodje bez tehnicke Smile
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 13 Feb 2011 - 9:21

http://novosti.rs/vesti/sport.72.html:319065-Covic-Mi-smo-moralni-pobednici

Ko o cemu .....

Ili ko gubi ....

Mislim da je vreme da se osnuje neka posebna liga , gde Partizan ne bi igrao.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 13 Feb 2011 - 9:22

meni je samo glupo sto se VI bunite za ovakve licne, a vama se CITAVA igra u poslednjih 10 godina svodi na to aj da vise prebijemo protivnika, sudija pola stvari nece videti !!!
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 13 Feb 2011 - 9:30

Nolle ::meni je samo glupo sto se VI bunite za ovakve licne, a vama se CITAVA igra u poslednjih 10 godina svodi na to aj da vise prebijemo protivnika, sudija pola stvari nece videti !!!

Jbg Smile Mi smo stoka koja igra prljavu kosarku, a vi igrate leprsavo i lepo za oko i niste napravili nijedan grub faul niti se bunili zbog bilo cega... Sta da radimo. I dalje mi nabijamo 30 razlike Very Happy Buhahahahahhahaha Very Happy
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 13 Feb 2011 - 9:33

koji moj ponovo spominjete Zvezdu, jel sam ja spominjao ZVEZDU !? A vi odmah 30 razlike Tundzi Avondzobi, itd...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Ned 13 Feb 2011 - 9:38

Zato sto provociras. Nije isto napraviti cvrst faul, a nije isto da sapletes coveka s ledja bez lopte namerno i da se posle na to smejes i izcudjavas.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu