Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
+30
bigZ
Junglezburn
Nolle
Imperator
Danny Trejo
dane
Everton
Talicni Tom
Macijauskas
Sensui
fizicar
KKP
Naissus
superhik
NenadBG
Zemljoradnik
drexler
lazarminator
Markos
Dule Kecman
TheGodfather
Sergej
sexdrogabodiroga
2bad4u
Marko
Koleman
Mihael
air slavkan
Gencha
Bodi Bond
34 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 3 od 8
Strana 3 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
Trenutno na SOS-u snimak Radnicki-OKK Beograd
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Sada sam cuo da Radnicki prvo nije hteo da igra kup, jer im Covic nije dao ni jednu jedinu kartu.
Macijauskas- mvp
FMP za sada jako dobar, dobro selektiran tim...
Mihael- mvp
Godina : 37
O Bože zašto je Zvezda ovako tužna
Drug mi je inače u obezbeđenju za Kup, možda mi sredi finale
Drug mi je inače u obezbeđenju za Kup, možda mi sredi finale
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
U prvom polufinalu gledalaca 20 do 23,tesko za utvrditi.Izuzetno para usi retardirani placeni Covin navijac,svaki put kada Zvezda ima napad.
Kakvu sprdnju su napravili od zavrsnice kupa.
Kakvu sprdnju su napravili od zavrsnice kupa.
Gost- Gost
Bice dobro ako i Milutinovic zavrsi u Partizanu...
Mihael- mvp
Godina : 37
Koliko me nerviraju bolidi sa ovim sirenama..
Lesic i Subotic ko da su pali sa Marsa.
Lesic i Subotic ko da su pali sa Marsa.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Zbog svih loših stvari koje Nebojša radi u senku padaju dobre i malo govorimo o njima. Iz onoga što sam video putem tv prijemnika mogu zaključiti da se tamo izuzetno pakleno fizički radi. Svi ovi mladi igrači definitivno bolje izgledaju nego lani. Igranje u srpskoj ligi im je obezbedilo potrebnu svežinu za ovo kup takmičenje i sad, dok još traj meč sa zvezdom, mogu reći da Radnički i Partizan ne igraju finale pre finala. Ko god prođe, moraće dobro da se oznoji sutra. Sve pohvale za izdanje igrača FMP-a večeras, mladi igrači moraju ovako da deluju na terenu, nikako drugačije. Još bih pohvalio izuzetan dizajn dresova igrača iz Železnika što nema mnogo veze sa njihovom igrom ali ajde kad sam zaredao sa pohvalama, da ih potrošim sve.
Što se zvezde tiče, mislim da ni najvatrenijim Grobarima više ovo nije zanimljivo ni smešno. Ekipa je skroz izgubila samopouzdanje, više tu nije bitan kvalitet, oni nisu ovoliko gori od FMP-a (mislim da su i bolji kada bi se igralo na 3 dobijene). Pošto je ulog u NLB veliki mišljenja sam da je pravo vreme za smenu Uvalina. Ne zbog kvaliteta ili nekvaliteta, jednostavno ni igrači nemaju poverenja ni u njega ni u sebe. Potrebno ih je dobro prodrmati pred završnicu NLB, malo im fali, i dalje imaju pobedu više od Zadra, to se ne sme ispustiti.
Timovi iz NLB su dosta fizički potrošeni, FMP totalno suprotno. Večeras će se tek iscrpeti i Partizan i Kragujevac, mogu misliti ako Radnički prođe na šta će ličiti Lee posle 80 minuta trčanja u 2 dana. Nadam se da će bar u finalu biti puna dvorana zbog evrovizijske razmene slike
Što se zvezde tiče, mislim da ni najvatrenijim Grobarima više ovo nije zanimljivo ni smešno. Ekipa je skroz izgubila samopouzdanje, više tu nije bitan kvalitet, oni nisu ovoliko gori od FMP-a (mislim da su i bolji kada bi se igralo na 3 dobijene). Pošto je ulog u NLB veliki mišljenja sam da je pravo vreme za smenu Uvalina. Ne zbog kvaliteta ili nekvaliteta, jednostavno ni igrači nemaju poverenja ni u njega ni u sebe. Potrebno ih je dobro prodrmati pred završnicu NLB, malo im fali, i dalje imaju pobedu više od Zadra, to se ne sme ispustiti.
Timovi iz NLB su dosta fizički potrošeni, FMP totalno suprotno. Večeras će se tek iscrpeti i Partizan i Kragujevac, mogu misliti ako Radnički prođe na šta će ličiti Lee posle 80 minuta trčanja u 2 dana. Nadam se da će bar u finalu biti puna dvorana zbog evrovizijske razmene slike
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
i meni FMP odlično izgleda, i to mi je jači utisak od Nebojšine kaubojštine. Kao što reče Superhik, njihova dominacija u KLS im je omogućila da u miru rade i sada su ne najbolja, ali definitivno najuigranija srpska ekipa.
Jbote, pa ni Teo ne baca "no look pass" sa 8 metara iz leđa kroz reket , a mali Čova pogodi onog Ivelju "u trepavicu". Svaka čast. Momci igraju sa puno povjerenja jednih u druge, i moram priznati da lijepo izgleda za oko, a ako su dobili HF i CZV, onda Bogami daje i rezultate.
Ovo je možda i šamar Zvezdi u smislu da skontaju da im ne bi propala sezona da su igrali KLS, ako je Boško uigrao Železnik, mogli bi i oni napraviti nešto, razumije se, bez Marša, Majlsa i Subotića...
Još jednom, svaka čast Panterima, živo me interesuje kako će Vladina raštimovana družina sutra s njima
Jbote, pa ni Teo ne baca "no look pass" sa 8 metara iz leđa kroz reket , a mali Čova pogodi onog Ivelju "u trepavicu". Svaka čast. Momci igraju sa puno povjerenja jednih u druge, i moram priznati da lijepo izgleda za oko, a ako su dobili HF i CZV, onda Bogami daje i rezultate.
Ovo je možda i šamar Zvezdi u smislu da skontaju da im ne bi propala sezona da su igrali KLS, ako je Boško uigrao Železnik, mogli bi i oni napraviti nešto, razumije se, bez Marša, Majlsa i Subotića...
Još jednom, svaka čast Panterima, živo me interesuje kako će Vladina raštimovana družina sutra s njima
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Mene je Filip Covic odusevio. Decko je jako napredovao. Usudio bih se reci da mozda moze da zameni Stefana Markovica u reprezentaciji?!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Meni je Filipov hendikep sa visinom prevelik za reprezentativan nivo. Napadački je definitivno ispred Markovića ali pošto je tu Teo za taj posao a Stefan za defanzivno visoko odrađenih 5, 6 minuita ne vidim mesto za Čovu.
Koleman- mvp
Ne bih baš prenagljivao toliko da Filipa stavljam umesto Stefana. I da zanemarimo nizinu (a nikako je ne treba zanemariti), po meni on još mnogo kaska za Stefanom a mislim da nijeni blizu reprezentacije. Ja njega i u FMP trenutno ne doživljavam kao najboljeg plejmejkera dok je Vuk tu. Dečko se razvio u dobrog ligaškog igrača, koristan je, inteligentan, brz, prodoran, dobar asistent.... ali daleko od vrhunskog nivoa. Videćemo sutra protiv Kurte i Pere šta može
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Prilika mu je životasuperhik ::Ne bih baš prenagljivao toliko da Filipa stavljam umesto Stefana. I da zanemarimo nizinu (a nikako je ne treba zanemariti), po meni on još mnogo kaska za Stefanom a mislim da nijeni blizu reprezentacije. Ja njega i u FMP trenutno ne doživljavam kao najboljeg plejmejkera dok je Vuk tu. Dečko se razvio u dobrog ligaškog igrača, koristan je, inteligentan, brz, prodoran, dobar asistent.... ali daleko od vrhunskog nivoa. Videćemo sutra protiv Kurte i Pere šta može
Koleman- mvp
Prvo da Partizan preskoci Mutu, rekoh ja da ce Cakar igrati, mislim da kup ide u Kg, takav osecaj imam.
Macijauskas- mvp
Pisete tako kao da je Partizan u finalu,a ja mislim da ce Partizan tesko dobiti utakmicu.
Neverovatno je koliko rastimovano delujemo u odbrani,a mutavi je trenercina za ovog naseg.
2/4 na 1.20 do kraja,Javai nesretni ostaje na Aleksicu(a napad pre toga nije pomogo Kurti uopste,pa je Aleksic sam ko duh dao dvojku),Radnicki ne koristi to,kruzi 4 ili 5 dodavanja po liniji trojke, a nas rastimovani orkestar ne stize da izrotira nijednom.Ej 5 dodavnja su imali,i nista.Pa sta rade na treninzima,ako jednu obicnu rotaciju ne mogu da odrade kako treba?????
Neverovatno je koliko rastimovano delujemo u odbrani,a mutavi je trenercina za ovog naseg.
2/4 na 1.20 do kraja,Javai nesretni ostaje na Aleksicu(a napad pre toga nije pomogo Kurti uopste,pa je Aleksic sam ko duh dao dvojku),Radnicki ne koristi to,kruzi 4 ili 5 dodavanja po liniji trojke, a nas rastimovani orkestar ne stize da izrotira nijednom.Ej 5 dodavnja su imali,i nista.Pa sta rade na treninzima,ako jednu obicnu rotaciju ne mogu da odrade kako treba?????
Gost- Gost
po meni , ovogodisnji kup je samo pokazao koliko je pao kvalitet NLB lige ove sezone ...
Everton- prva petorka
Godina : 36
Everton ::po meni , ovogodisnji kup je samo pokazao koliko je pao kvalitet NLB lige ove sezone ...
Ja to bas napisah juce na tebi NLB. Slazem se u potpunosti.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ovaj kup nije pokazao pad NLB lige, već odlazak naše košarke u tri lepe materine. A "popunjena" hala simbolično to i pokazuje.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Slede izbori,valjda ce doci do korenitih promena.
Gost- Gost
Bodi Bond ::Ovaj kup nije pokazao pad NLB lige, već odlazak naše košarke u tri lepe materine. A "popunjena" hala simbolično to i pokazuje.
Nazalost upravu si. Ukoliko se neke promene ne dese uskoro, ode nasa kosarka i pic.. materinu.
KSS je toliko nezainteresovan i nesposoban, da nemozemo nista dobro da ocekujemo u buducnosti.
Naravno nisu ni oni krivi za sve, ali za vecinu stvari jesu!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ruzna utakmica , teska pobeda Partizana. Meni je otkrovenje dana mali Milutinovic. Polako sazreva posle povrede odlican igrac.
Partizan bezidejan na zonu opet ....
Sutra ce karta za finale biti 500 din , a prodaja krece od 16h. Eto makar nesto.Danas ni 500 gledalaca.
Inace organizacija je odlicna to moram da istaknem.
Partizan bezidejan na zonu opet ....
Sutra ce karta za finale biti 500 din , a prodaja krece od 16h. Eto makar nesto.Danas ni 500 gledalaca.
Inace organizacija je odlicna to moram da istaknem.
Sergej- mvp
Mene je takodje Milutinovic odusevio.Odeca prostor na pravi macin,fantasticno se krece bez lopte.Sto se suta tice,vidi se da je pravi suter,prilikom samog izbacaja lopte,covek moze da kaze da li ce biti kos ili ne.Voleo bih da ga vidim naredne sezone u Partizanu.Nemarnost a ujedno i preciznost kod slobodnih bacanja u isto vreme govore o kakvom je suteru rec,On to radi potpuno opusteno,rutina i skolski izbacaj lopte mu daju za pravo.Milina ga je bilo gledati.
Milosavljevic,25 minuta mu je trebalo da provali kako Stiven Markovic fingira prodor i onda se podize na sut iz zona 1 i 3.Stiven je demonstrirao kako treba da se ponasa dobar plejmejker u tim situacijam.Nesto slicno smo vidjali nekada u repertoaru Sase Djordjevica.Jednostavno,to nisu situacije kada je odbraana tima pala ili se stvorila rupa vec primer inteligencije plejmejkera.Milosavljevicu zameram ne prepoznavanje situacije,teznje da se odbrana skupi a naredne varijante su:
1:)izbacivanje lopte spolja
2:)sut na nacin na koji je Stiven to radio
Kao direktan cuvar Markovica on je bio zaduzen da spreci sut jer bi prodor Markovica do kraja bio rizicniji po Radnicki zbog prisustva Partizanove petice i cetvorke na niskom postu.
Moze se sa pravom reci da su fingiranja Aleksica i Markovica u tom pogledu deo iste price.Miletic je takodje ostavio odlican utisak sto upotpunjuje pricu o bekovskoj liniji Radnickog.Partizanova spoljna linija trpi zbog toga sto ranije nisu pripremane neke mladje snage koje bi je rasteretile makar sutem spolja.Mnogo toga ovisi od minijatura Kecmana i Bozica.
Milosavljevic,25 minuta mu je trebalo da provali kako Stiven Markovic fingira prodor i onda se podize na sut iz zona 1 i 3.Stiven je demonstrirao kako treba da se ponasa dobar plejmejker u tim situacijam.Nesto slicno smo vidjali nekada u repertoaru Sase Djordjevica.Jednostavno,to nisu situacije kada je odbraana tima pala ili se stvorila rupa vec primer inteligencije plejmejkera.Milosavljevicu zameram ne prepoznavanje situacije,teznje da se odbrana skupi a naredne varijante su:
1:)izbacivanje lopte spolja
2:)sut na nacin na koji je Stiven to radio
Kao direktan cuvar Markovica on je bio zaduzen da spreci sut jer bi prodor Markovica do kraja bio rizicniji po Radnicki zbog prisustva Partizanove petice i cetvorke na niskom postu.
Moze se sa pravom reci da su fingiranja Aleksica i Markovica u tom pogledu deo iste price.Miletic je takodje ostavio odlican utisak sto upotpunjuje pricu o bekovskoj liniji Radnickog.Partizanova spoljna linija trpi zbog toga sto ranije nisu pripremane neke mladje snage koje bi je rasteretile makar sutem spolja.Mnogo toga ovisi od minijatura Kecmana i Bozica.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Ne bih se složio da čitava krivica Markovićeve dobre igre leži u lošoj odrani Milosavljevića. Prve dve četvrtine, kada je Marković i najviše mučio Partizan direktne čuvare je imao u očajnom Kurti (u odbrani), ali i Peru je izradio par puta, i opteretio ga ličnim greškama.
Kada ga je preuzeo Milosavljević, tu je već bilo mnogo više problema za Markovića.
Priznajem Milosavljević, je u par puta protiv Miletića ispadao u odbrani, ali generalno mislim da je on sasvim korektno odradio svoj odbrambeni deo.
Poslednjih par utakmica je Lučić opasno ispadao u odbrani, pored sve želje i energije.
Kod obrane Partuzana (a u prvom poluvremenu, posebno prvoj četvrtini nije ni na šta ličila) najviše falširaju i ispadaju Kurta i Džavai, a ne dopada mi se ni zalaganje Gista u tom delu (nisam ksenofobičar).
Veseli je u tom segmentu stvarno mnogo dobar, ali i Kecman iskustvom daje ozbiljan doprinos. Katić vrlo čvrst (nema igrača koga brani a da ga ne zaboli nešto), u odnosu na početak sezone drastično popravio branjenje pika.
Kada ga je preuzeo Milosavljević, tu je već bilo mnogo više problema za Markovića.
Priznajem Milosavljević, je u par puta protiv Miletića ispadao u odbrani, ali generalno mislim da je on sasvim korektno odradio svoj odbrambeni deo.
Poslednjih par utakmica je Lučić opasno ispadao u odbrani, pored sve želje i energije.
Kod obrane Partuzana (a u prvom poluvremenu, posebno prvoj četvrtini nije ni na šta ličila) najviše falširaju i ispadaju Kurta i Džavai, a ne dopada mi se ni zalaganje Gista u tom delu (nisam ksenofobičar).
Veseli je u tom segmentu stvarno mnogo dobar, ali i Kecman iskustvom daje ozbiljan doprinos. Katić vrlo čvrst (nema igrača koga brani a da ga ne zaboli nešto), u odnosu na početak sezone drastično popravio branjenje pika.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
U pravu si za to da ne lezi kljuc Markoviceve dobre igre u odbrani Milosavljevica.Markovic je odigrao mec za svaki respekt.Milosavljevic me je iznenadio zbog neprepoznavanje da su mu iza ledja njegovi teskasi tj da Markovic ne moze do kraja.On(Milosavljevic) ne moze da spreci pas spolja ali moze da brani sut.Sada,mozda sam Ja malo tu nepravedan prema njemu jerplej ima prednost u brzini pa trzajem(naglim kocenjem )resava stvar.To mu je ucestalo prolazilo.Jako iskusno i pametno igracki sa Markoviceve strane a pitanje za Milosavljevica?Brine me to ne prepoznavanje,to je primarni cilj odbrane,prepoznati stvar.Sa 200 cm on je morao makar jednom da ga zalepi ili te suteve ucini tezim,fingiranjem udaljavanja od pleja pa skokom jer je kretnja pleja brza i inercija te povuce.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Pokušaću da nađem ne alibi za Dragančeta, nego pokušaj da ga shvatimo. Prepoznavanje "caka", namre igrača kog brani, ili ne nasedanje na finte (a tu kvalitetna igrač u napadu uvek ima prednost, jer on sam kontroliše loptu i ima mogućnost odabira svog sledećeg poteza), se stiču iskustvom, i igrom protiv dobrih igrača.
Draganče je ma koliko to ne delovalo tako, jer je doveden kao pojačanje i dalje vrlo mlad igrač. Svi pričaju o FMP-u kao mladoj ekipi, a okosnicu te mladosti čine igrači '89. godišta, koje je inače i Dragančetovo. S tom razlikom da postoji ozbiljna razlika između igranja u Partizanu i nekom timu koji igra Srpsku ligu, pa makar se taj tim zvao i FMP, bez želje da potcenim ili precenim bilo koga. Primeri Aleksića, Brace Miloševića, Sinoveca....
Moja je impresija da, bez obzira na njegovu mladost, i neiskustvo (on je za dve sezone od Napretka, preko Radničkog stigao do Partizana i Evrlo Lige i šireg spiska Reprezentacije) on ipak poseduje neki kvalitet i potencijal, ma koliko ga mnogi potcenjivali.
Draganče je ma koliko to ne delovalo tako, jer je doveden kao pojačanje i dalje vrlo mlad igrač. Svi pričaju o FMP-u kao mladoj ekipi, a okosnicu te mladosti čine igrači '89. godišta, koje je inače i Dragančetovo. S tom razlikom da postoji ozbiljna razlika između igranja u Partizanu i nekom timu koji igra Srpsku ligu, pa makar se taj tim zvao i FMP, bez želje da potcenim ili precenim bilo koga. Primeri Aleksića, Brace Miloševića, Sinoveca....
Moja je impresija da, bez obzira na njegovu mladost, i neiskustvo (on je za dve sezone od Napretka, preko Radničkog stigao do Partizana i Evrlo Lige i šireg spiska Reprezentacije) on ipak poseduje neki kvalitet i potencijal, ma koliko ga mnogi potcenjivali.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 3 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
» KK FMP 2010/2011
» NLB 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK FMP 2010/2011
» NLB 2010/2011