KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
fizicar ::Zarko Paspalj!
E Paspalj, bravo. Kako njega da zaboravim. Mada ima vremena Veseli da postane i bolji..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Paspalj je pre PF ali svakako ih ima evo prvo mi padaju napamet:fizicar ::Zarko Paspalj!
Grbović(pogledati malo pod sećanja na SOS-u), Dalipagić(nisam gledao ali čovek je u 50 koji su najviše doprineli Evropskoj košarci, o čemu više da pričamo, vodi se kao krilo), Gurović(igrao je za Partizan, jel' )
Eto 3 imena koja su mi prva pala napamet.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Haha, Gurovic, necemo preterivati...
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Važna je pobeda, skoro svi igrači su imali jako dobar ili odličan učinak, Radnički se držao koliko je mogao, ali na kraju ubedljiva pobeda, u utakmici koja je obilovala atraktivnim potezima i zakucavanjima.
Veseli najbolji, najaktraktivniji, Gist takođe, sa dabl-dabl učinkom, Lučić oduševio sa 14 poena za nešto više od 12 cminuta na parketu, Džavai posle dužeg vremena počeo utakmicu i igrao dosta više od Katića, mada učinci su im skoro identični, Katić je sjajan back-up centar, u svakoj opciji, raduje opet minutaža Klobučara, koji je bio solidan, samo je imao mnogo loše šutersko veče za tri (1/8), Džerels slabašno, a Gagi katastrofa, ne znam šta mu je bilo...
Nastavljamo borbu za prvo mesto, pošto je F4 skoro sigurno siguran!
Veseli najbolji, najaktraktivniji, Gist takođe, sa dabl-dabl učinkom, Lučić oduševio sa 14 poena za nešto više od 12 cminuta na parketu, Džavai posle dužeg vremena počeo utakmicu i igrao dosta više od Katića, mada učinci su im skoro identični, Katić je sjajan back-up centar, u svakoj opciji, raduje opet minutaža Klobučara, koji je bio solidan, samo je imao mnogo loše šutersko veče za tri (1/8), Džerels slabašno, a Gagi katastrofa, ne znam šta mu je bilo...
Nastavljamo borbu za prvo mesto, pošto je F4 skoro sigurno siguran!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Koleman ::Paspalj je pre PF ali svakako ih ima evo prvo mi padaju napamet:fizicar ::Zarko Paspalj!
Grbović(pogledati malo pod sećanja na SOS-u), Dalipagić(nisam gledao ali čovek je u 50 koji su najviše doprineli Evropskoj košarci, o čemu više da pričamo, vodi se kao krilo), Gurović(igrao je za Partizan, jel' )
Eto 3 imena koja su mi prva pala napamet.
Grbovic je igrao dvojku koliko ja znam. A Paljo je ipak vise bio SF.
Djordjevic
Danilovic
Paspalj
Savic
Divac
Ipak neka ovo potvrdi Danny Trejo. Posto je on stariji forumas. Al ja mislim da je Paljo bio vise SF.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Podstakoste me da pročešljam malo igrače Partizana, naravno da je bilo uticajnijih krilnih igrača od Veselog (iako je i meni Jan najomiljeniji), najbitnije ime je svakako Dražen Dalipagić. Nego zašto sam ovo počeo da pišem, otvorim vodič za medije u koji su ubeleženi svi igrači Partizana od njegovog postanka, gde ima igrača iz 1947 čije samo prezime znaju i onih koji su odigrali utakmicu ili 2 (Piter Kornel, Balog, Bojčetić...) a jedno ime ne nađoh:
Baš tog krilnog na G nema, brukamo se na sitnicama
Baš tog krilnog na G nema, brukamo se na sitnicama
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Paljo je igrao krilo. Zavisno od postavke nisko krilo, a nekada i krilnog centra.
Obe pozicije je podjednako dobro pokrivao. Ali pod obručima je više igrao u drugoj polovini svoje karijere, kada je znatno ojačao... Inače je originalno trojka.
Obe pozicije je podjednako dobro pokrivao. Ali pod obručima je više igrao u drugoj polovini svoje karijere, kada je znatno ojačao... Inače je originalno trojka.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2bad4u ::Paljo je igrao krilo. Zavisno od postavke nisko krilo, a nekada i krilnog centra.
Tako sam i ja mislio. A Grba je bio dvojka, jel?
fizicar- prva petorka
I Paspalj i Grbović su veći deo karijere igrali poziciju 3. Grbović se spustio na dvojku upravo dolaskom Paspalja i Nakića u Partizan u poslednjoj sezoni u crno-belom dresu.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Dalipagic je krilo... u toj generaciji bek je bio Kicanovic... ne gledajte po visini igraca pozicije, jer su tada kosarkasi u evropi (a vala i u svetu) bili dosta nizi nego danas...
Ps. Ne zaboravimo i Harisa Brkica (igrao i trojku i dvojku)... ili cak Cubrila...
Ps. Ne zaboravimo i Harisa Brkica (igrao i trojku i dvojku)... ili cak Cubrila...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
ajranovic ::Koliko je tacan info za Protica?
Pretpostavljam da ima uticaja i pisanije po novinama da smo nezadovoljni kurtom a da je Protic free agent?
Koji info? Odakle info za Protića? Ja sam uvek cenio Protića kao kombo beka koji bi mogao da odigra kvalitetnih 15-20 minuta u Partizanu na svakom meču. Sad bi voleli bilo koga umesto Kurte i Džavaija...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Oh da, Haris je bio paklena trojka, zapravo pokrivao je spoljne pozicije. Onaj njegov produženi dvokorak niko nije mogao da brani niti isprati, a imao je praćku strašnu, a bio je i odličan odbrambeni igrač.
2bad4u- prva petorka
Ja baš i ne volim stvaranje mitova o nekim ljudima koji su tragično završili svoj život poput Harisa i Dražena. Haris jeste bio odličan igrač, ali nije bio igrač koji je mogao da bude prva opcija u nekom velikom evropskom klubu. Ne smatram Partizan malim klubom, narotiv, ali kada kažem veliki mislim na finansijski moćne klubove. Haris je bio igrač koga je bilo lepo gledati, nešto poput Kecmana.
Ne videh da je neko pomenuo Danilovića kao jednu od najboljih trojki Partizana.
Jan je i meni prirastao za srce, ali Grba je Grba.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Bodi Bond ::Ja baš i ne volim stvaranje mitova o nekim ljudima koji su tragično završili svoj život poput Harisa i Dražena.
Na šta misliš kad kažeš mit o Draženu?Da smo skloni preterivanju - jesmo ali ne moramo ni uvek da budemo lažno skromni.Veseli je sigurno jedno od najboljih krila koja su igrali u Partizanu.Biće mi baš žao kad ode...
Samo bih dodao nešto oko Miljenovića koga mnogi ovde prizivaju.Dečko je ogroman talenat ali je preslab(fizički) za seniore i ima ogromnih problema sa kolenima.
PGR93- brisač parketa
- Datum upisa : 25.02.2011
meni je najzalosnije iz cele ove price o poredjenju igraca kroz istoriju, sto mi kao klub nemamo neki muzej gde bi eksponirali sva ta velika imena koja su igrala za Partizan, i ujedno edukovali mlade a i zaradjivali kao jedan vid marketinga.
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Bodi Bond ::Ja baš i ne volim stvaranje mitova o nekim ljudima koji su tragično završili svoj život poput Harisa i Dražena. Haris jeste bio odličan igrač, ali nije bio igrač koji je mogao da bude prva opcija u nekom velikom evropskom klubu. Ne smatram Partizan malim klubom, narotiv, ali kada kažem veliki mislim na finansijski moćne klubove. Haris je bio igrač koga je bilo lepo gledati, nešto poput Kecmana.
Danilovic nikada nije igrao trojku. Dvojka cista kao suza!
Grba je Grba, al Paljo je Paljo!
fizicar- prva petorka
Kada kažem mit o Draženu tu mislim na ono što je od njega napravljeno posle njegove smrti. Košarkaški Mocart, Vreme leti kapetane itd... Dražen je nesumnjivo bio jedan od najboljih košarkaša sa prostora bivše nam države, ali nikako najbolji ni hrvatski košarkaš. U Hrvatskoj je mit o njemu napravljen jer se desio taj nesrećni rat i jer se sa Divcem posvađao zbog te zastave. Onda je u Hrvatskoj viđen kao heroj, kasnije se, na žalost, desila i ta tragedija i to je bio povod da se on napravi košarkaškim Bogom ne samo u Hrvatskoj. Stariji forumaši neka potvrde ili opovrgnu, ja na osnovu gledanja VHS-a nisam baš dostojan da o tome pričam, ali za Dražena je kružila priča da nije znao da povuče ekipu kada gubi već je punio kada ekipa igra dobro...PGR93 ::Bodi Bond ::Ja baš i ne volim stvaranje mitova o nekim ljudima koji su tragično završili svoj život poput Harisa i Dražena.
Na šta misliš kad kažeš mit o Draženu?
Sa druge strane, što se tiče Hrvatske košarke, jedan Toni Kukoč je totalno izopšten u Hrvatskoj jer ga rat nije zanimao, a moje mišljenje je da je daleko najbolji hrvatski košarkaš iz tog doba i uz Krešu najbolji hrvatski košarkaš ikada. A od neke '85 pa na ovamo možda i najbolji košarkaš Evrope uz Bodirogu.
Debeli off... Ali morao sam da odgovorim.
Bodi Bond- mvp
Ovo se svakako nadovezuje na pricu. Pogledajte Grbu i Palju u mecu Partizan - Cibona i takodje jako zanimljiv duel na poziciji pleja Djordjevic - Petrovic.
fizicar- prva petorka
Danilović je u svojoj karijeri igrao na poziciji tri. Možda ne u Partizanu, ali u Kinderu svakako jeste.fizicar ::Danilovic nikada nije igrao trojku. Dvojka cista kao suza!
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Danilović je u svojoj karijeri igrao na poziciji tri. Možda ne u Partizanu, ali u Kinderu svakako jeste.fizicar ::Danilovic nikada nije igrao trojku. Dvojka cista kao suza!
Mozda po potrebi. Nisam siguran za Kinder? U Partizanu je igrao dvojku, u Majamiju je igrao dvojku, u reprezentaciji je igrao dvojku.
Igrao je i Bjelica u zvezdi pleja pa ne mozemo reci da je plej.
fizicar- prva petorka
Danilović jeste čista dvojka, ali ima sve karakteristike koje su potrebne za vrhunsku trojku i na toj poziciji je igrao u svojoj karijeri i u Kinderu i u reprezentaciji. Da ne smaram više, ratlika između pozicija 2 i 3 je veoma nejasna, bar meni.
Bodi Bond- mvp
Oh Bodi druže. Dražen i jeste bio i jeste jedan od najvećih košarkaša koji su igrali na ovim prostorima. Sa neverovatnom lakoćom je taj rešavao sve žive situacije. Pratio sam ga do svoje 18. godine, (kada je tragično zaginuo, i nije mi bilo sve jedno iako je tada već igrao za omrženu Hrvatsku) i on je definitivno po meni bio najbolji bek kojeg sam gledao. Možda je to pomalo subjektivan osećaj, ali sam uvek mislio da tim u kom on igra ne može da izgubi.
2bad4u- prva petorka
Ja sam rekao jedan od najboljih, ali ne najbolji, to je moje skromno mišljenje.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Danilović jeste čista dvojka, ali ima sve karakteristike koje su potrebne za vrhunsku trojku i na toj poziciji je igrao u svojoj karijeri i u Kinderu i u reprezentaciji. Da ne smaram više, ratlika između pozicija 2 i 3 je veoma nejasna, bar meni.
Imas samo mali broj akcija(fazon 2,3) koje se prave za dvojku odnosno za trojku,sve druge su iste i postoji neka vrlo mala razlika,svako ko je dvojka zna akcije za trojki i obrnuto.
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Sve sam čvršći u uverenju da Milosavljević neće postati ništa više od osrednjeg igrača.
Čovek je letos bio na širem spisku i meni je sad ogromna misterija kako...zašto...da li je išta tamo naučio?
Želje ima, to je jasno kao dan. U odbrani grize, ali je taj napor gotovo 100% jalov. Nije "specijalac". Na 22 utakmice u NLB ima 13 osvojenih lopti...
Šut ove godine ne služi nikoga, pa se ni on ne izdvaja. Ulaz bezidejan - zabijanja u igrače i prodate lopte. Kriminalni pokušaji asistencija.
Velika misterija za mene.
Čovek je letos bio na širem spisku i meni je sad ogromna misterija kako...zašto...da li je išta tamo naučio?
Želje ima, to je jasno kao dan. U odbrani grize, ali je taj napor gotovo 100% jalov. Nije "specijalac". Na 22 utakmice u NLB ima 13 osvojenih lopti...
Šut ove godine ne služi nikoga, pa se ni on ne izdvaja. Ulaz bezidejan - zabijanja u igrače i prodate lopte. Kriminalni pokušaji asistencija.
Velika misterija za mene.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo