KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
Sto se tice naskakanja sa poludistance,u nasoj ligi od plejeva to radi Stiven Markovic.Secam se da mi je to bio utisak posle utakmice Partizan-Radnicki.
EDIT:Jucersanju nisam stigao da pogledam,kup ili prvenstvo u Kragujevcu.U obe utakmice je to ispoljio.
EDIT:Jucersanju nisam stigao da pogledam,kup ili prvenstvo u Kragujevcu.U obe utakmice je to ispoljio.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
aaaaa raduljica na pozajmici u albi.. pa jel moguce da nas nasi igraci zaobilaze (raduljica, bobi) a mi gledamo debelog i nerviramo se a njega boli djoka on ceka jun da bjezi odavde
EDIT: zar je moguce da niko u partizanu nije znao da nije registrovan za tursku ligu?? mogao je i kod nas na pozajmicu..
jedini problem bi mozda bio to sto ne znam moze li da igra NLB, ili to pravilo vazi samo za igrace koji su vec igrali za neki NLB klub??
EDIT: zar je moguce da niko u partizanu nije znao da nije registrovan za tursku ligu?? mogao je i kod nas na pozajmicu..
jedini problem bi mozda bio to sto ne znam moze li da igra NLB, ili to pravilo vazi samo za igrace koji su vec igrali za neki NLB klub??
Poslednji izmenio Novica-Ubica dana Pon 28 Feb 2011 - 13:08, izmenjeno ukupno 1 puta
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Novica-Ubica ::aaaaa raduljica na pozajmici u albi.. pa jel moguce da nas nasi igraci zaobilaze (raduljica, bobi) a mi gledamo debelog i nerviramo se a njega boli djoka on ceka jun da bjezi odavde
Ne znam iz kog razloga je pozajmljen bas Albi? I jedan i drugi su pod ugovorima. Nije da su slobodni agenti pa da ih mozes dovesti!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
fizicar ::Novica-Ubica ::aaaaa raduljica na pozajmici u albi.. pa jel moguce da nas nasi igraci zaobilaze (raduljica, bobi) a mi gledamo debelog i nerviramo se a njega boli djoka on ceka jun da bjezi odavde
Ne znam iz kog razloga je pozajmljen bas Albi? I jedan i drugi su pod ugovorima. Nije da su slobodni agenti pa da ih mozes dovesti!
nisu slobodni, ali su bolji od jawaija debelog, a i on svakako ode na kraju sezone.. sto nebi neki od njih dvjice odigrao do kraja sezone pa neka ide?! valjda su im menadzeri srbi i valjda je neko u partizanu mogao da sazna da ce da ih salju na pozajmice..
Jedino mi ide u glavu varijanta da je klub ispostovao njegovu zelju pri odabiru kluba za pozajmicu...Dodao bih jos samo da u tekstu pise da ce najverovatnije igrati u Albi, nije napisano sigurno..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Novica-Ubica ::fizicar ::
nisu slobodni, ali su bolji od jawaija debelog, a i on svakako ode na kraju sezone.. sto nebi neki od njih dvjice odigrao do kraja sezone pa neka ide?! valjda su im menadzeri srbi i valjda je neko u partizanu mogao da sazna da ce da ih salju na pozajmice..
I Bobi i Raduljica verujem da dobijaju znatno vecu platu nego sto bi imali u Partizanu. A to za pozajmicu... mislim da je dogovor izmedju klubova. Ja bih vise voleo da je Mitrovic pozajmljen Radnickom. Ovako fakticki mi pojacavamo drugo zemlju.
fizicar- prva petorka
fizicar ::Novica-Ubica ::
I Bobi i Raduljica verujem da dobijaju znatno vecu platu nego sto bi imali u Partizanu. A to za pozajmicu... mislim da je dogovor izmedju klubova. Ja bih vise voleo da je Mitrovic pozajmljen Radnickom. Ovako fakticki mi pojacavamo drugo zemlju.
sto se tice mitrovica, mi to gledamo previse optereceni i zabrinuti za srpsku kosarku.. a u stvari u pitanju su interesi partizana. ako racunaju na njega u sledecim sezonama, onda treba da igra..
a i zasto bi pojacavali najjaceg konkurenta od srpskih klubova?? ako je mitrovic uopste neko pojacanje..
Ne nije Mitrovic je najgori moguci igrac na svetu. Prava pojacanja su Klobucar, Dzavaji i Dzerels...
fizicar- prva petorka
ja i nisam nešto zapeo za Koštunicu... nemamo mi neke velike koristi od njega ako nam dođe na 3 mjeseca, i da ga razigravamo taman da nam na jesen prži čorbu ako opet budemo u grupi sa Efesom
Bolje da dovučemo nekog domaćeg centra iz KLS pa da pokušamo od njega napraviti nekog dobrog back upa za naredne sezone, da imamo neke koristi od toga. Ja ne želim da gledam Partizan kao poligon za razigravanje tuđih igrača. Uostalom, nema neke velike potrebe za njim, i ovako smo prvi u NLB i bez konkurencije kod kuće, bolje te pare za njegovu platu uštediti i na ljeto oteti Čoviću nekog od ovih klinaca
Bolje da dovučemo nekog domaćeg centra iz KLS pa da pokušamo od njega napraviti nekog dobrog back upa za naredne sezone, da imamo neke koristi od toga. Ja ne želim da gledam Partizan kao poligon za razigravanje tuđih igrača. Uostalom, nema neke velike potrebe za njim, i ovako smo prvi u NLB i bez konkurencije kod kuće, bolje te pare za njegovu platu uštediti i na ljeto oteti Čoviću nekog od ovih klinaca
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ovo za domaceg centra je pisao Sharga , o Bunicu iz Novog Sada , i vidim po statistici da ima dobre brojke.
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=SRB&PlayerID=113497
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=SRB&PlayerID=113497
Poslednji put izmenio Everton dana Pon 28 Feb 2011 - 22:50, izmenio ukupno 4 puta
Everton- prva petorka
Šta za tog Bunića iz NS? Interesuje se Partizan ili je sharga samo pisao o njemu?
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
samo je sharga pisao o njemu kao vrlo perspektivnom i korisnom igracu
Everton- prva petorka
Bunić je nadprosječno jak i solidno pokretan igrač, sve drugo je strogi prosjek ili čak ispod toga. Moguće je, ipak, da mu je to dovoljno da igra u NLB timu rezervnu 4-5 po potrebi.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Talicni Tom ::Bunić je nadprosječno jak i solidno pokretan igrač, sve drugo je strogi prosjek ili čak ispod toga. Moguće je, ipak, da mu je to dovoljno da igra u NLB timu rezervnu 4-5 po potrebi.
A sta je Rasko Katic?? Tako bih ja njega opisao..
ako je ovaj mladji od Raska mozda ima sanse da nesto i nauci..
Raško je, ako se gledaju njihovi sadašnji kvaliteti, dosta bolji igrač. Ima desni poluhorog i dobar šut, o čemu ovaj može da sanja.
Zna li neko sta je sa Pericom Bobicem ?
Sergej- mvp
igra u prvom timu zitka,neku srpsku ligu,ne znam tacno koju(moguce prva srpska,iza Ib)...kako igra i ostalo ne znam detalje,mogu da se raspitam.u svakom slucaju nece postati ni blizu igrac kakav je mogao da bude.u sustini sjebao ga je odlazak iz zvezde,a glavni razlog mu je bio netrpeljivost prema treneru,tj nikitovicu(opravdana ili ne,nije ni vazno).vec odlaskom u partizan,dobijao je manju sansu(izmedju ostalog sto nije zeleo unapred da se obaveze da ce potpisati profi ugovor) i samo je nazadovao...
NenadBG- šesti igrač
Steta veliki potencijal je bio. Hvala
Sergej- mvp
Veliki je hype bio oko njega. Ne znam koliko opravdan. A nije niti prvi ni posljednji.
Meni se ipak čini da mi mnogo dobro radimo reklamu djece u košarci.
Meni se ipak čini da mi mnogo dobro radimo reklamu djece u košarci.
u pobedi Borca nad Mega Vizurom
Pesakovic za 35 min 17p 4/7 za 2 3/7 za 3 5 as index16
Everton- prva petorka
Everton ::u pobedi Borca nad Mega Vizurom
eh, pored žive KLS teme, malog smo već prebacili u Partizan
ali kad smo već tu, da pomenemo da je doskorašnji igrač Partizana Bogdan Riznić u pobjedi Vojvodine nad Slobodom ubacio 24p. uz index 25
drexler- mvp
Veseljko sutra igra poslednju utakmicu u Evroligi za Partizan.
Pera kapiten nije ni otputovao sa ekipom, a Milosavljevic je ne izvestan za mec zbog temperature....
Pera kapiten nije ni otputovao sa ekipom, a Milosavljevic je ne izvestan za mec zbog temperature....
Maja- šesti igrač
Maja ::Veseljko sutra igra poslednju utakmicu u Evroligi za Partizan.
Jbg Majo,svemu lepom jednom dodje kraj,barem mozemo jos do juna da uzivamo u njegovoj borbenosti i grobarstvu. Ja samo znam da cu mu pratiti svaki NBA mec i da cu navijati za njega ceo zivot
Gost- Gost
Zao mi je sto ve godine u timu nije bio Zarko Rakocevic.Mislim da bi se pokazao u dobrom svetlu.Bilo bi dosta varijacija.Rasko na centru a on na krilnom centru,mogao bi cak i Gist da se izvuce na trojku(Gist ima dobar sut za tri avoli da odigra licem ili da se posle rolinga okrene licem ka kosu).Niti je Gist kompletna cetvorka,niti je Milosavljevic dobra trojka.Milosavljevic je doveden kao igrac za pozicije 2 i 3.Imali bi veci broj resenja u napadu.Sta je tu je,tada je to opravdano kao potez u stilu"...da ne gusimo Veselog".Veseli u medjuvremenu postade trojka a Zare guli u losem timu sada.Agresivan na skoku,jak roling,nije dzabe bio na pozajmici u Realu svojevremeno.Kada pomislim na broj mogucih petorki na terenu sa njim tj na broj kombinacija prilikom izmena,nije mi uopste svejedno.Ajd' ziveli!
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Voli Gist da igra licem, ali ne ume. Doduše ne ume ni leđima, tako da je svejedno.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo