Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 32 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

Počalji od fizicar Sre 23 Mar 2011 - 10:38

Ko je Vujovic?
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 32 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

Počalji od familija Sre 23 Mar 2011 - 10:48

Ja sam gledao na sajtu KK Partizana i evo malo impresija, mada to u hali moze i drugacije da izgleda....
Dzerels, Veseli i Lucic odigrali sjajno(pri tom prva dvojica u drugom poluvremenu gotovo i da nisu igrali).
Jaramaz u pocetku stegnut, kasnije se opustio i namestio ruku, cak je imao i par dobrih ulaza i asistencija!(imao je jedan strasan pokusaj asistencije za Veselog od table, ali je loptu bacio malo jace pa Veseli nije uspeo da je savlada u vazduhu i zakuca)
Pesakovic se dosta trudio, ocigledno ga je malo trema sputala, ali ja sam zadovoljan i mislim da ce biti nesto od njega.
Besovic je svojih par minuta sasvim korektno obavio i moje misljenje je da treba vise da igra, e sad mozda je problem ta masa ili nesto drugo, voleo bih da cujem jos neko misljenje o njemu?!?!
Negde sam cuo da je Gist povredjen pa ako neko nesto zna vise o tome neka napise?

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Sre 23 Mar 2011 - 10:55

Ја сам видео Гиста како храмље док је улазио на терен у полувремену, али не знам о чему се ради.

Вујовић ми је деловао страшно смотано, а и ја се придружујем питању ко је он?
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Sre 23 Mar 2011 - 11:04

Dečko je iz juniorskog tima. Imaju dvojica Vujovića, ja sam gledao 1-2 utakmice Partizana i uvijek je ujovć bio među zapaženijim. Da li je riječ o jednom ili obojici ne znam. Very Happy
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Sre 23 Mar 2011 - 11:15

Био је један Вујовић плејмејкер који је прошле сезоне у јуниорској лиги имао пар одличних утакмица са 20+ поена (ако ме сећање не вара,тај је леворук) , а овај други је ваљда неки крилни центар или крило. Е сад који је играо, немам појма пошто нисам гледао.

Ево иде снимак на СОС-у.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Mar 2011 - 11:21

Koliko me secanje sluzi, u pitanju je Nikola Vujovic, pricalo se da je veliki talenat, cini mi se da je imao i neku povredu i da je igrao u Megi... Inace, radi se o krilnom centru...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 23 Mar 2011 - 11:26

U pitanju je Vukasin Vujovic.

Sasvim solidna utakmica, bas je milina opusteno gledali klince Smile
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 23 Mar 2011 - 11:36

Kecmane, RTS će prenositi od trećeg kola.

Evo nekih utisaka. Posle dužeg vremena sam meč gledao sam jer me neki drugari zajebaše pa nisu došli. Very Happy

Pešaković - čini mi se da dugo nismo imali tako dobro iškolovanog igrača na spoljnim pozicijama. Odlična kontrola lopte, prednja i zadnja promena odlične. Ne plaši se da prenosi loptu licem, za razliku od kapitena Very Happy Pravi Čačanin u svakom smislu, lep šut. E, sada. Da li se uplašio ne znam, ali ni na zagrevanju ni u igri ništa nije ubacio. S' obzirom na procente iz naše lige verujem da je stegnutost. Od ovog dečka bi moglo da bude nešto. Petu ličnu je napravio na samom kraju, nije to razlog što nije igrao više.

Džerels - odigrao je korektno. Ne znam ko je ranije pisao o tome, mislim da je Vuk, bilo bi dobro kada bismo nekako zadržali ovog igrača, mada verujem da je to teško. Ima on kvalitet za ekipe koje mogu više da ga plate od nas.

Kecman - brzo dobio dve lične, pa i treću. Nije puno igrao. I ne treba da igra puno u utakmicama u kojima ne mora. Kao što sam i ranije rekao, kada je u igri previše se troši. Igrači iz spoljne linije, na mestu pleja, previše se oslanjaju na njega, a on više nije mladić.

Vujović - Kolemane, ne znam da li ti je on drug, ali ako on bude postao ozbiljan košarkaš kupiću njegov dres i spavati u njemu. Mislim, možda je on dobar dečko, ali sam ja stekao utisak da je neko debelo platio da on zaigra za Partizan s' obzirom na to kako deluje na terenu.

Jaramaz - jebem ti beka koji bacanje ne može da pogodi. KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 32 342805 Nekim potezima pokazao da ima kvalitet, ali.... Imamo spolja Pešakovića, Bogdana i njega. Mislim da je jedan tu višak i mislim da to treba da bude Jaramaz. Posle onog pokušaja da baci Veselom na ali ap od table popio je jedno pola minuta dranja od strane Vlade.

Lučić - pokidao!!! Mislim da nema razloga da se pribojavamo odlaska Veselog. Ovaj mali je eksplodirao ove sezone. Nije skočan kao Jan, ali baja prangija, igra jedan na jedan, zna da vodi loptu. super

Milosavljević - Gagi i dalje deluje pogubljeno, ali ga moramo trpeti jbg.

Katić - da sam centar ne bih voleo da se kačim sa njim. Kako čovek uvaljuje laktove to je strašno.

Džavai - mislim da Partizan nije skoro imao centra sa tako dobrim pregledom igre. Kad aje bio u igri non stop se igralo na njega i kada su ga udvajali sjajno je vadio lopte i omogućavao otvorene šuteve. Ali šta to vredi kad aje u svemu ostalom loš.

Bešović - nisam ga gledao dugo i moram priznati da me pozitivno iznenadio. Fenomenalno se kreće za svoju visinu, mekana ruka, ali mu fali nekih 20-30 kg što neće moći brzo da nabaci. Kao što Imperator reče nadam se da će da dobija batine sledeće godine kad abude u Borcu i da će za 2 godine recimo moći da daje dobar doprinos ekipi.

Božić - još jednom moram da ponovim hvala mu za sve, ali ja kao igrača ne mogu da ga gledam više.

Vesely - takav igrač se neće skoro pojaviti na našim terenima.

Samo bih još dodao da je nevoravtno koliko majmunčina gleda Partizan. Čuo sam oko sebe bar 10 ljudi, neki od njih sa ženama, neverovatno je kakav je to rečnik. Usta ne zatvaraju, pomenuli su svakom igraču rodbinu 10 kolena unazad. pegla

Što se tiče Metalca. Birčevića sam gledao pre dve godine, tada je za klasu bio bolji nego sada. Tada je igrao trojku, sada igra krilnog centra, ništa posebno. Ljubičić, plej, ima vic ali se ponaša nonšalantno, odbranu uopšte ne igra.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sre 23 Mar 2011 - 11:49

@BODI
Ok, tako sam nesto i ja video, samo sam manje piasao, ali me brine jedna stvar koju si ti ovde napisao a i ja mislim da je tako....
"Vesely - takav igrač se neće skoro pojaviti na našim terenima."
Svaka cast Lucicu, bice on odlican igrac, ali ce odlazak Veselog biti ogroman gubitak za nas i tesko ce mo ga nadoknaditi....

:neee:

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Mar 2011 - 11:52

Sergej ::U pitanju je Vukasin Vujovic.

Sasvim solidna utakmica, bas je milina opusteno gledali klince Smile

Bogami, ja ga pomesao sa Nikolom, i godista su slicna, jedan je 92 a drugi 93 cini mi se, a i visina im je cini mi se slicna, oko 209 obojica... Mada i za ovo mozda gresim.

Sta je sa mladim igracima Riznicem, Bastom, Tapuskovicem, Vlahovicem, znam o njima neke stvari ali ne znam nesto svezije, mrzi me da trazim info na netu, pretpostavljam da neko o njima zna malo vise?

Bodi, hvala za detalje, bas sam sa uzivanjem citao... Slazem se za Veselog ali i za Lucica, decko je pravi Borac, grize i daje maksimum, nadam se da ce sledece sezone igrati na poziciji 3, bojim se da ce ostati na poziciji 4...

Inace, za te kretene se slazem, uvke ih ima i mnogo puta mi malo fali da ja njima jebem sve po spisku ali se ipak nekako suzdrzim, sramota koliko su jadni. Od njih me jedino vise nerviraju seljaci koji dodju u Pionir i onda na tribinama zapale cigaru i gledaju utakmicu, takve seljacine bih odmah izbacio iz hale i dozivotno im zabranio ulazak na sportske manifestacije...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 23 Mar 2011 - 11:53

Svakako teško, ali mislim da neće biti toliko bolno kao što se činilo pred početak sezone. Na to sam mislio.

Da ne zaboravim, bio je u hali jedan transparent "Support Jerrells!"

I Miša je imao svoj šou. Very Happy

@Mihael
Ne verujem da će Lučić na 4 jer se iz aviona vidi da je dečko prirodna trojka i da nema šanse na četvorci.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 23 Mar 2011 - 11:59

Na osnovu snimka sa SOS-a, rekao bih da Pešaković i Bešović ovde itekako imaju šta da kažu. Partizan dugo, dugo, nije imao igrača sa takvim temperamentom kakav poseduje Pešaković. Konačno i dobra kontrola lopte, želja da asistira, mašta u igri, anticipacija dogadjaja na terenu. Svi koji su se smejali Bešoviću, red je da se pokaju. Dečku treba malo minuta i poverenja. Jaramaz mi deluje sasvim solidno ali mislim da je njegov limit igra Bojana Popovića, što naravno, uopšte nije loše.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Mar 2011 - 12:01

Ma znam, i on je za mene prava trojka, nego razmisljam da cemo i lsedece sezone kasniti sa dovodjenjem stranca na poziciji 4, ponovo ce tu rupu pokusati da popune sa Djekicem, a posto sumnjam da on moze mnogo da se popravi, Lucic ce morati da igra na 4, ako nista drugo...

Evo jos jednom da dodam ono sto sam napisao ranije, valjda ce Sergej, Markos ili neko moci da mi odgovori:

Sta je sa mladim igracima Riznicem, Bastom, Tapuskovicem, Vlahovicem, znam o njima neke stvari ali ne znam nesto svezije, mrzi me da trazim info na netu, pretpostavljam da neko o njima zna malo vise?

Kakav je onaj klinac Aleksandar Djordjevic, video sam da je imao neke dobre utakmice ali ne znam nesto vise?
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sre 23 Mar 2011 - 12:11

S Riznicem je sharga kacio snimke. On je u Novom Sadu, ako sam upamtio?
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 23 Mar 2011 - 12:13

Ne znam za Tapuškovića, ali ostali više nisu u Partizanu koliko ja znam.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 23 Mar 2011 - 12:18

Bodi Bond ::Ne znam za Tapuškovića, ali ostali više nisu u Partizanu koliko ja znam.

Znam da su Riznic i Vlahovic voleli da se provode pa da ih je Dule odmah otpisao ( bar sam tako cuo ), zanimalo me je kako igraju u drugim timovima, pricalo se da ce Vlahovic biti veliki talenat... Basta znam da je bio povredjen, gledao sam ga jednom ima stvarno extra telo, dobre fizicke predispozicije ali ga povreda izgleda zajebala...

Za Aleksandra Djordjevica sam cuo pre nekih mesec dana od drugara, kaze da je klinac ok, slicne visine kao i legenda istog imena, ali ne znam kakav je kvalitet...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sre 23 Mar 2011 - 12:25

Slažem se uglavnom sa ocenama mladih igrača.
Pešaković je veoma zanimljiv. Ono što niko nije primetio je da je trenutno fizički prilično inferioran i na tome će morati da se radi. Takođe je imao dosta problema dok je rezervni plej Metalca vršio pritisak. Ruka stegnuta...prvi je put. Inače sasvim solidan debi.
Koliko je Pešaković sve promašivao na zagrevanju, toliko je Vujović pogađao sa jednom od smešnijih tehnika šuta koje sam video u skorije vreme. Takođe se prilično loše kretao prilikom prijema lopte i to je odmah potvrdio napravivši korake čim je ušao u igru.
Jaramaz ima definitivno dobru ruku. Jasno je da je za poziciju 2. Nikad on plej neće biti. Ostatak više nego prosečan. Odbrana loša, pristup igri često neodgovoran...Od njega nemam očekivanja.
Bešović me oduševljava lakoćom sa kojom igra. Vidi se da je jako zelen, ali i da baš obećava. Mekana ruka, ogroman raspon, lagane kretnje... Moglo bi od njega biti nešto.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 23 Mar 2011 - 20:04

Jedan je Nikola Vujovic, jedan Vukasin.
Obojica su bila u Partizanu, Nikole je sad Megi i to je onaj sto je potpisao ponovo za Partizan.
A Vukasin je sinoc igrao. Bodi Vukasin je bar za klasu iznad Nikole, a njega naljavljulju kao nekog perspektinvog.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sre 23 Mar 2011 - 23:01

@ Psycho

Ako Besovic nastavi ovako da koristi minute trebalo bi da dobije sansu u Partizanu, a ne da bude pozajmljen Borcu.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sre 23 Mar 2011 - 23:33

A bre ljudi, do pre dva meseca, kada sam spomenuo Bešovića u kontekstu zamene Džavaija, većina (čast izuzetcima) ga ispljuvala, govorila da je balvančina i da nikada od njega košarkaš neće biti...

Koliko sam razumeo Seregej je već najavio (dal preliminarno ili poluzvanično) da će dogodine Bešović u Borac na kaljenje. Nadam se da je porcena uprave da je to bolja opcija trenutno za njega i podržavam, šta god da odluče, samo da ga više gledamo i da onda procenjujemo koliko može da pruži u budućnosti.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 23 Mar 2011 - 23:38

moram da pohvalim Vladu, dao je šansu klincima i videlo se koliko neki mogu, drago mi je što su i neki od vas zadovoljni, što su napokon na terenu videli Jaramaza, Bešovića, Pešakovića...

Birčević je odigrao slabo, jbg KLS je ispod njegovog nivoa, i očigledno nije nastavio u razvoju u pravom smeru, šteta, ako želi nešto više da napravi mora da beži iz Valjeva, voleo bih da ga vidim kod Mute npr u Radničkom naredne sezone
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 23 Mar 2011 - 23:39

fizicar, ja ne znam da li si ti uopšte gledao Bešovića kada toliko forsiraš njegovo igranje. Koliko god Jawai delovao loše na terenu za Bešovića je Hakim lično.

Bešović ima da trenira još mnogo da bi mogao da se nosi sa ozbiljnim igračima. Ili misliš da je Partizan neozbiljan tim pa će sada malo da pušta Bešovića, a Jawaia da zalepi za klupu mesec dana pre F4 NLB lige? :duh:
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 23 Mar 2011 - 23:54

Jos da sacekamo da zaigra Bogdanovic. Juce je bio planiran , ali ima povredu lakta.

Inace posle utakmice osetno zadovoljstvo Vlade sa mladim igracima. Samo neka nastavi ovako.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 24 Mar 2011 - 0:01

Džavai je stariji od Bešovića 60 godina i teži 70Kg, i verovatno je istina da je za njega Hakim lično?! Ali za Džavaija je Katić "leteći admiral" lično, i što je najgore potpuno su isti tip igrača. Nema promene (osim u kvalitetu) kada se zamene. Možda i grešim, ali po meni je mogućnost promene ritma, promene taktike, promene načina igre bitan faktor kvalitetnog igranja. Cenim i da Bešović može da pokrije nekih 10-15 minuta u ostatku sezone (ne i da bude prva opcija, ili da bude realna opcija za sledeću sezonu), koliko je dovoljno Katiću da odmori...

Apsolutna je istina da on još fizički ne može da se nosi sa centrima u EL, npr. ali kao što sam naveo, imamo potpuno jednodimenzionalnu centarsku liniju sa Katićem i Džavaijem.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 24 Mar 2011 - 0:08

Sa Bešovićem bismo izgubili i tu jednu dimenziju. On može da uđe desetak minuta u utakmici u kojoj se pobednik zna unapred, ali za ozbiljnu košarku još nije spreman. Ja više neću polemisati na ovu temu.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu