Ostale reprezentacije
+52
Marko
serbianhoops
Tenenac
Kure
Gale
slobokv83
mlekadzija
vlada
Danny Trejo
Imperator
skepticar
Geograf
Markos
Djole
srb
Anti-RTS
Novica-Ubica
Koleman
lakovic.
fizicar
familija
Naissus
NenadBG
Nolle
wolfvaga
sarajlija
Gencha
Mihael
Sensui
Zemljoradnik
blagoje
air slavkan
Talicni Tom
bigZ
2bad4u
Macijauskas
Zoro
ZuLuofVozdovac
dane
KKP
Psycho
TheGodfather
Ray Allen
lazarminator
Everton
Junglezburn
superhik
Sergej
drexler
expert
Dule Kecman
Bodi Bond
56 posters
Strana 6 od 20
Strana 6 od 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Ostale reprezentacije
Draper na spisku, znaci ona internet peticija nije bila uspesna..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Pozvan je i Markota a koliko vidim pozvan je i Goran Suton, sarajlija o kome smo više pisali prošlo leto. Ne bih se složio sa zemljoradnikom da spolja nemaju dovoljno kvalitetnih igrača. Nabrojani Drejper, Ukić, Bogdanović i Tomas su dovoljni za po 30 minuta na 3 pozicije. E sad, da li će gurnuti u vatru Pilepića ili ići na sigurno sa Popovićem, Simonom nije ni toliko bitno, svi oni mogu dobro da odigraju. Ubeđen sam da će i Rudež biti u 12, on može da promeni igru, doprinese poboljšanju skoka u napadu i odbrani, trojka koja može igrati leđima bliže košu, kombinovati sa pucačkim četvorkama, a poseduje i sjajan šut za tri poena.
Unutra imaju veliki izbor igrača i samo je bitno da znaju šta hoće na terenu i da proberu takve igrače. Slažem se da je Joke najslabija karika i da ne može ovu ekipu odvesti dalje od četvrtfinala.
Unutra imaju veliki izbor igrača i samo je bitno da znaju šta hoće na terenu i da proberu takve igrače. Slažem se da je Joke najslabija karika i da ne može ovu ekipu odvesti dalje od četvrtfinala.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ovo je izuzetno jak tim. Pod kosem da menjaju 40 minuta Tomica, Loncara, Sutona, Baraca i Banica i svakoj reprezentaciji na svetu mogu da pariraju. Spolja Bogdanovic, Tomas, Drejper, Popovic, Ukic... piiiii... pa to ni mi nemamo. Ja kad ovako pogledam pomislim s kakvim timom mi to uopste pravimo rezultat!? Eto sta znaci trener.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Sve su to ograničani igrači i luzeri. Tomić i Ukić su tu jedini igrači koji prave razliku, ali i oni imaju svoje mane. Ukić mnogo srlja, a Ante je mnogo slab u odbrani. E, sada, kad aimaš dva takva igrača koji imaju velike mane, a oko njih moraš da praviš tim sa lošim trenerom... Ne može da izađe na dobro. Ali, oni imaju lak žreb, lako će do 1/4 finala, a tamo je sve moguće.
Na temi za EP post je editovan više puta i konačno završen. To bi trebalo i da bude objavljeno na kosarka.rs. Nadam se da će vam se svideti, radio sam par dana, a iskucao prethodne dve noći.
Na temi za EP post je editovan više puta i konačno završen. To bi trebalo i da bude objavljeno na kosarka.rs. Nadam se da će vam se svideti, radio sam par dana, a iskucao prethodne dve noći.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ukić je, po meni, pokazao da ne može da bude vođa ozbiljne ekipe i tu je njihov osnovni problem spolja. Drejper bi to mogao malo da promeni, ali sumnjam da će dobiti veću minutažu od Ukića, Joke bi bio linčovan na trgu Bana Jelšiću odmah po povratku u Zagreb. Svi ovi spoljni igrači imaju veliki potencijal ali su svi do jednog (sem možda Bogdanovića) mačka u džaku - nikad ne znaš šta da očekuješ od njih.
Unutra mislim da imaju određenih problema na četvorci, iako tu imaju gomilu solidnih igrača. Tomić je prva petica, to je sigurno, Barać će ga verovatno menjati, a o ovom Sutonu i dalje ne znam skoro ništa. Problem Lončara i Banića je što su zapravo undersized petice, jednostavno nemaju potrebnu brzinu za četvorku, Žorić je ono što jeste, solidan napadač i to je sve, Rozić je nekakva četvorka, ali pitanje šta on zapravo može tu da radi, Markota meni uopšte nije ozbiljan igrač, a Radošević je jako napredovao i mislim da bi bilo najpametnije da on ide. Ako se dobro uklopi sa bekovima može biti jako koristan.
Unutra mislim da imaju određenih problema na četvorci, iako tu imaju gomilu solidnih igrača. Tomić je prva petica, to je sigurno, Barać će ga verovatno menjati, a o ovom Sutonu i dalje ne znam skoro ništa. Problem Lončara i Banića je što su zapravo undersized petice, jednostavno nemaju potrebnu brzinu za četvorku, Žorić je ono što jeste, solidan napadač i to je sve, Rozić je nekakva četvorka, ali pitanje šta on zapravo može tu da radi, Markota meni uopšte nije ozbiljan igrač, a Radošević je jako napredovao i mislim da bi bilo najpametnije da on ide. Ako se dobro uklopi sa bekovima može biti jako koristan.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Radošević se povredio u Trevizu i mislim da neće ići na EP, mada nisam upućen da li se promenilo nešto zadnjih dana oko njegove povrede. I Tomas vuče neku neugodnu povredu i on je bio pod znakom pitanja. Inače, kao i prošle sezone, Vranković je objavio spisak svih igrača koje Hrvatska trenutno ima na raspolaganju, eto izuzetak su Planinić i Kus. Verujem da će tu tek biti otkaza. Videćemo kako će izgledati spisak sa 16 igrača. Ako se sećate Ukić je bio vrlo nezadovoljan nakon prvenstva u Turskoj, ne znam da li se oglašavao u skorije vreme. Da sam ja na njihovom mestu pre bih poveo ovu mlađu gardu na koju mogu računati u narednim godinama jer iz ove perspektive ne vidim kako bi oni mogli završiti u Londonu.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Na Skarijolovom spisku i Ćavi Rej, centar kanarinaca. I Mirotić će se pridružiti ekipi kada završi sa obavezama u U20 selekciji, ako ne srede papire za Ibaku.
Bodi Bond- mvp
Hrvati su uvek imali dobru reprezentaciju, ali samo na papiru.U praksi vecina tih igraca se pokazala kao ogranicena pogotovo sa psiholoske strane.Jednostavno nemaju pobednicki mentalitet i to je to.
Ja se njih ne plasim ali ipak ne bih voleo da se sretnemo jer protiv nas oni uvek igraju vise od svojih realnih mogucnosti.
Ja se njih ne plasim ali ipak ne bih voleo da se sretnemo jer protiv nas oni uvek igraju vise od svojih realnih mogucnosti.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Hrvati su nas samo jednom dobili i to u prijateljskoj utakmici 2007.
Ray Allen- prva petorka
Erazem otkazao Maljkoviću.
Bodi Bond- mvp
Lorbek ipak igra. Izgleda da je pritisak javnosti učinio svoje.
Bodi Bond- mvp
Mikael Pjetrus nije prošao lekarske preglede i neće igrati za Francuze u Litvaniji.
Bodi Bond- mvp
Zna li neko jel ima neke zvanicne potvrde da ce Francuzima igrati svi NBA igraci sa spiska ,znam da im je veliki problem stvaralo osiguranje
sarajlija- mahač peškirom
- Datum upisa : 20.05.2011
Danas bi Ibaka trebao dobiti dozvolu da zaigra za Spansku reprezentaciju, u slucaju da ne dobije dozvolu, imace jos priliku 22. i 29. Jula...
Mihael- mvp
Godina : 37
NBA asocijacija na sastanku sa predstavnicima saveza koji ce imati NBA igrace na EP u Litvaniji usaglasila poseban model placanja osiguranja koji je potpuno prihvatljiv za sve reprezentacije.Ovim se ne dovodi u pitanje igranje NBA zvijezda na prestojece sampionatu.Najvise iz ovoga profitirala je Francuska i Spanija ,jer su one morale po starom placati ogromne cifre za svoje igrace. Usput Ibaka je postao Spanac
Klasika..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Pripreme su danas počeli i rivali Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Litvaniji. Dve nedelje posle "orlova" okupila se reprezentacija Italije, sa ambicijom da se vrati na puteve uspeha kojima je nekada dominirala.
Izabranici selektora Simona Pjaniđanija, njih 15-orica, pojavili su se na prozivci u Milanu. Povrede ili rehabilitacija od istih muče Đaktija, Đilija i Krosario, pa ako ne budu spremni da se naknadno priključe timu, stručni štab je spreman da pozove nekog igrača iz mladog sastava koji trenutno igra na EP U20 u Bilbaru. Da će se u Litvaniji pojaviti u ozbiljnom sastavu govori podatak da se na prvom skupu pojavio jedini NBA igrač "azura" - Andrea Barniani.
"Rad sa reprezentacijom je posebna draž i biti deo nje razlog je za ponos. Vreme provedeno u njoj svakome treba da služi na čast, a nastupi u nacionalnom dresu da predstavljaju poseban osećaj. Predstojeće EP sa 24 tima biće veoma teško za sve, ali u mom timu svaki pojedinac ima duha i ljudskih osobina da se nosi sa svim izazovima koji su pred nama", rekao je optimističan selektor Italije.
Posle niza neuspešnih godina Pjaniđani ne smatra da je tim koji on predvodi inferioran u odnosu na konkurenciju: "Ove godine imamo isti entuzijazam kao i prošlog leta. Ne mislim da nam nešto fali. Mladi smo, niko od igrača nema više od 30 godina. Pokušaćemo da se svojom igrom suprotstavimo protivnicima i nemamo razloga da se osećamo slabije u odnosu na bilo koga".
Već u utorak tim Italije se seli u Bormio, gde će vrlo bruzo imati proveru snaga u duelima sa reprezentacijama Bugarske, Kanade i Makedonije. Prema planu i prgramu priprema "azuri" će akcenat od početka staviti na uigravanje tima.
"Pripreme će od samog početka biti fokusirane na igru i mečeve, kako bi smo se što bolje prilagodili na različite protivnike. Zbog toga ćemo učestvovati na više turnira i igrati protiv drugačijih timova" rekao je Pjaniđani.
Selekcija Italije igraće na EP u gurpi B sa: Srbijom (prvi protivnik), Izraelom, Nemačkom, Letonijom i Francuskom
citat iz članka:jedini NBA igrač "azura" - Andrea Barniani.
Jel to znaci da ne igraju druga dva NBA igraca??
Mislim da je greska u clanku, mislim da ce i druga dvojica igrati... Belineli je slobodan agent pa ga mozda zato ne racuaju kao NBA igraca, a Galinari je pod ugovorom sa Denverom, on ce biti FA 2012 godine...
Mihael- mvp
Godina : 37
Dirk i Kejmen igraju za Nemce.
Bodi Bond- mvp
Noa igra za Francuze ,dobio saglasnost od klupskog borda ljekara
Francuzi bez Noe demolirali Kanadu 106:44 . Kakva demonstracija sile 62 kosa razlike hehe
Jel' ima negde statistike da vidim rostere?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pobjedili 13 razlike mislim i to bez Ukica i jos trojice zaboravio sam imena i rezultat
Strana 6 od 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Strana 6 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu