Ostale reprezentacije
+52
Marko
serbianhoops
Tenenac
Kure
Gale
slobokv83
mlekadzija
vlada
Danny Trejo
Imperator
skepticar
Geograf
Markos
Djole
srb
Anti-RTS
Novica-Ubica
Koleman
lakovic.
fizicar
familija
Naissus
NenadBG
Nolle
wolfvaga
sarajlija
Gencha
Mihael
Sensui
Zemljoradnik
blagoje
air slavkan
Talicni Tom
bigZ
2bad4u
Macijauskas
Zoro
ZuLuofVozdovac
dane
KKP
Psycho
TheGodfather
Ray Allen
lazarminator
Everton
Junglezburn
superhik
Sergej
drexler
expert
Dule Kecman
Bodi Bond
56 posters
Strana 7 od 20
Strana 7 od 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Ostale reprezentacije
Bez Ukića i Tomasa od bitnih igrača. A vodili su i preko 20.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Roko Ukić propušta EP. Prelom noge
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Штеша. Селектору Вранковићу вероватно лакнуло, сад ће имати алиби. Него то некако доживљавам можда и као неку казну за она просеравања после светског и најаве да више неће играти за репрезентацију... Црна Гора у полуфиналу како ствари стоје, нема ниједне озбиљне екипе у том делу костура...
ZuLuofVozdovac- mvp
Misliš četvrtfinalu.
Bodi Bond- mvp
Ako CG(sa jednim ozbiljnim igracem) dodje do cetvrtfinala Evropskog Prvenstva to ce samo znaciti da je kosarka u Evropi pala na niske grane.Mislim da nema sanse da se to desi.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Otkud ti to da CG ima jednog ozbiljnog igrača? Peković i Milko Bjelica su odličan centarski tandem, Omar Kuk je jedan od boljih pick playeva u Evropi (uz Huertasa i Diamanta najbolji), Dašić ima u najmanju ruku isti renome kao Kešelj ili Bjelica... Ima tu dobrog materijala
drexler- mvp
drexler ::Otkud ti to da CG ima jednog ozbiljnog igrača? Peković i Milko Bjelica su odličan centarski tandem, Omar Kuk je jedan od boljih pick playeva u Evropi (uz Huertasa i Diamanta najbolji), Dašić ima u najmanju ruku isti renome kao Kešelj ili Bjelica... Ima tu dobrog materijala
a gdje su Jeretin, Dragicevic, braca Sehovic, braca Bakic, Borisov ??
nije to tako losa reprezentacija ko sto bi se reklo na prvi pogled..
i Radonjic je odlican trener. ja im predvidjam da daleko doguraju..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Italijani pobijedili Makedonci ,oduvali ih bolje receni ,mislim da je na kraju bilo samo plus 17
sarajlija- mahač peškirom
- Datum upisa : 20.05.2011
drexler ::Otkud ti to da CG ima jednog ozbiljnog igrača? Peković i Milko Bjelica su odličan centarski tandem, Omar Kuk je jedan od boljih pick playeva u Evropi (uz Huertasa i Diamanta najbolji), Dašić ima u najmanju ruku isti renome kao Kešelj ili Bjelica... Ima tu dobrog materijala
Bjelica je dobar klupski igrac.Ok, zaboravio sam Kuka.Znaci ako ekipa sa 2 ozbiljna igraca dodje do cetvrtfinala EP to ce biti smesno.
Porediti Dasica sa Bjelicom i Keseljom?!?!?! Sa Keseljom se donekle mogu i sloziti ali sa Bjelicom...tesko.
Jeretin.Bakic,Borisov ozbiljni igraci? Mozda, ali za A diviziju.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Ajde sad da ne pretjerujemo... Naravno da bi plasman Crne Gore u četvrtfinale bilo iznenađenje, tj. veliki uspjeh, ali ne baš tako da možemo prvenstvo nazvati lošim.
Dašić iza sebe ima Evroligašku sezonu u kojoj je IGRAO, bio dvocifren, što se ne može reći ni za Bjelicu ni za Kešelja koje znamo samo iz Zvezde. Na stranu to što mi znamo koliki su oni talenti i šta Duda može izvući iz njih, a to je puno više nego što Radonjić može izvući iz Dašića.
Drugo, Milko Bjelica. Da zanemarim lične simpatije prema njegovom stilu igre, brojke govore o njemu. Ima iza sebe nekoliko EL sezona u kojima je bio prvi ili među 2 prva igrača Ritas. Bio je i MVP kola u par navrata... U ovom trenutku on je kr. centar Kahe Laboral, i recimo da je cjenjeniji igrač od hrvatskih, slovenačkih i ruskih 'četvorki' (Žorić, Markota, Slokar, Voroncevič, Kurbanov...).
Dalje, Jeretin svakako nije igrač za B diviziju, on je član bogate Lokomotive (novi Maljkovićev klub) gdje igra sa zvijezdama kao što su Dzeremaja Mejsi, Kvintel Vuds...
Da ne dužim, naravno da ne pravim bauka od Crne Gore, ali svakako da su opasna reprezentacija.
Imaju dominantnog igrača, možda i najboljeg na svojoj poziciji u Evropi (Peković), imaju igrače koji su starteri u EL ekipama (Kuk, Dašić, Bjelica), imaju nekoliko komplementarnih iskusnih timskih igrača, Jeretin i Šćepanović mogu pogoditi spolja, solidne izmjene pod košem (Dragićević i Golubović), nekoliko bekčića koji mogu uzeti uloge naših Paunića i Markovića... Tu je dobar trener koji ih poznaje, dugo je s njima... Uzmi u obzira da im je ovo prvo veliko takmičenje, da će vjerovatno biti podcjenjeni, napaljeni...
Ne znam, možda stvarno i ja pretjerujem, ali ne bi mi bilo ništa čudno da uđu u 1/4F, niti smatram da bi to značilo da se na EP igra lošija košarka
Dašić iza sebe ima Evroligašku sezonu u kojoj je IGRAO, bio dvocifren, što se ne može reći ni za Bjelicu ni za Kešelja koje znamo samo iz Zvezde. Na stranu to što mi znamo koliki su oni talenti i šta Duda može izvući iz njih, a to je puno više nego što Radonjić može izvući iz Dašića.
Drugo, Milko Bjelica. Da zanemarim lične simpatije prema njegovom stilu igre, brojke govore o njemu. Ima iza sebe nekoliko EL sezona u kojima je bio prvi ili među 2 prva igrača Ritas. Bio je i MVP kola u par navrata... U ovom trenutku on je kr. centar Kahe Laboral, i recimo da je cjenjeniji igrač od hrvatskih, slovenačkih i ruskih 'četvorki' (Žorić, Markota, Slokar, Voroncevič, Kurbanov...).
Dalje, Jeretin svakako nije igrač za B diviziju, on je član bogate Lokomotive (novi Maljkovićev klub) gdje igra sa zvijezdama kao što su Dzeremaja Mejsi, Kvintel Vuds...
Da ne dužim, naravno da ne pravim bauka od Crne Gore, ali svakako da su opasna reprezentacija.
Imaju dominantnog igrača, možda i najboljeg na svojoj poziciji u Evropi (Peković), imaju igrače koji su starteri u EL ekipama (Kuk, Dašić, Bjelica), imaju nekoliko komplementarnih iskusnih timskih igrača, Jeretin i Šćepanović mogu pogoditi spolja, solidne izmjene pod košem (Dragićević i Golubović), nekoliko bekčića koji mogu uzeti uloge naših Paunića i Markovića... Tu je dobar trener koji ih poznaje, dugo je s njima... Uzmi u obzira da im je ovo prvo veliko takmičenje, da će vjerovatno biti podcjenjeni, napaljeni...
Ne znam, možda stvarno i ja pretjerujem, ali ne bi mi bilo ništa čudno da uđu u 1/4F, niti smatram da bi to značilo da se na EP igra lošija košarka
drexler- mvp
Drex zaboravio si Slavkana nisam bas najbolje ispratio, hoce li igrati na EP?
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Zna li se u kom sastavu dolazi Makedonija na ovaj turnir u Ljubljani ?
Jel Mekejlebovski u timu ?
Jel Mekejlebovski u timu ?
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Za koga na kraju igra Preldzic,nisam ispratio..
Macijauskas- mvp
Za Tursku..
Dule Kecman- mvp
Djedovic me iznenadjuje.. Dva tri puta kada ima poziciju za sut, on pravi pas vise, jednom su zbog toga svirali 3s.. Majstore nemoj da si skretnicar pruge, nego opali je majku mu!
Macijauskas- mvp
Nasi konkurenti iz grupe Italijani i Njemci se uveliko pripremaju.
Njemaci odigrali dva vezana susreta protiv Finaca i oba dobili ,mada poprilicno neuvjerivljo .Manje vise sve se zna u njihovoj igri ,cekaju se Novicki i Kejmen da daju nove note ovo za sada nista posebno.Sve transparentno
Italijani su prijatno iznenadili.NBA trio manje vise na nivou al daleko da samo oni igraju, mozda cak poslije Barnjanija Stefano Mancineli je najbolji igrac ,ima na pripremnim prosjek 15 poena. Treba obratiti paznju na njega.Inace vidi se da ih vodi trener Montepaskija puno polazu na tu brzu tranziciju ,mislim da imaju jednog teskasa tipa Rakovic da bi bila jako konkurentna repka na EP mada su i ovako nagazna mina no1 .
Izreala nisam gledao sto ne znaci da necu.Mada vidim da su i oni u fullu
Njemaci odigrali dva vezana susreta protiv Finaca i oba dobili ,mada poprilicno neuvjerivljo .Manje vise sve se zna u njihovoj igri ,cekaju se Novicki i Kejmen da daju nove note ovo za sada nista posebno.Sve transparentno
Italijani su prijatno iznenadili.NBA trio manje vise na nivou al daleko da samo oni igraju, mozda cak poslije Barnjanija Stefano Mancineli je najbolji igrac ,ima na pripremnim prosjek 15 poena. Treba obratiti paznju na njega.Inace vidi se da ih vodi trener Montepaskija puno polazu na tu brzu tranziciju ,mislim da imaju jednog teskasa tipa Rakovic da bi bila jako konkurentna repka na EP mada su i ovako nagazna mina no1 .
Izreala nisam gledao sto ne znaci da necu.Mada vidim da su i oni u fullu
sarajlija- mahač peškirom
- Datum upisa : 20.05.2011
Istripovao sam da je to Pera Božić.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
a ko je ovaj?
Cini mi se da Rubio sedi za stolom. A ako jeste Rubio, znaci da ga je slikao neko iz drustva... bedak
Cini mi se da Rubio sedi za stolom. A ako jeste Rubio, znaci da ga je slikao neko iz drustva... bedak
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Rudi Fernandez?
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
ovaj je lepsi od Rudija
To je slika sa večere Španaca, bar je tako Pau napisao na tviteru gde je i okačio sliku. Da, to je Rudi.
Bodi Bond- mvp
Ti si ga bas skenirao a ?lazarminator ::ovaj je lepsi od Rudija
Dule Kecman- mvp
Seibutis,Gecevicius i Motiejunas otpali sa spiska Litvanske reprezentaciji za EP
Everton- prva petorka
Godina : 36
Vidi ti to. Olympiacos potpise Geceviciusa, a on otpadne sa spiska zbog veterana tipa Jasikevicius. Uopste mi nije jasna ta politika. Pa cak i taj Seibutis. Retko koji talenat je propao kao taj Seibutis. Pa momak je bio MVP U21 svetskog prvenstva 2005, a vidi sad! Za to je kriva samo litvanska federacija koja nije isforsirala ovog momka kada je trebalo, a evo i sad su ga bacili niz vodu.
Strana 7 od 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Strana 7 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu