Ostale reprezentacije
+52
Marko
serbianhoops
Tenenac
Kure
Gale
slobokv83
mlekadzija
vlada
Danny Trejo
Imperator
skepticar
Geograf
Markos
Djole
srb
Anti-RTS
Novica-Ubica
Koleman
lakovic.
fizicar
familija
Naissus
NenadBG
Nolle
wolfvaga
sarajlija
Gencha
Mihael
Sensui
Zemljoradnik
blagoje
air slavkan
Talicni Tom
bigZ
2bad4u
Macijauskas
Zoro
ZuLuofVozdovac
dane
KKP
Psycho
TheGodfather
Ray Allen
lazarminator
Everton
Junglezburn
superhik
Sergej
drexler
expert
Dule Kecman
Bodi Bond
56 posters
Strana 12 od 20
Strana 12 od 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Ostale reprezentacije
Kakva budala je Mark Gasol, jbt! kakav pad Javtokasa. Nadam se da niej ozbiljna povreda.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Desava se. Ovo je muski sport.
Licno, nikada necu zaboraviti uzasnu povredu kosarkasa Albe D. Grina od pre nekoliko godina. E to je bilo jezivo.
Licno, nikada necu zaboraviti uzasnu povredu kosarkasa Albe D. Grina od pre nekoliko godina. E to je bilo jezivo.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Koje je govno ovaj Marc Gasol! Kako se samo podvukao ispod Javtokasa, treba ga zaklati.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Ovo može da bude vrlo ozbiljna povreda Treba da postoje sankcije neke za ovakve startove.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Dislociran mu je lakat koliko sam pročitao.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
na sportklubu+ ima Grcka vs Turska.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Turci se raspadaju u svakom pogledu, jesu ovo pripremni mecevi ali njihova igra ne lici ni na sta.
Geograf- mahač peškirom
Baš jadno izgledaju. A Grci, čijih pola igrača do sada nisam znao kako izgledaju, imaju solidne rezultate.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Rezultat u poslednjoj cetvrtini 8-2 za Grke
srb- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.08.2011
Godina : 40
Mnogo bolja i dinamicnija druga utakmica Nemacka-Belgija.. Nemci sa Dirkom i Kamanom zajedno u petorci prave razliku, ovako nisu nesto, iako nam iskustvo govori da lako nekog od otpisanih moze da usere. Belgija drzala prikljucak 39 min, ali kada se lomio mec presudilo je neiskustvo belgijanaca najvise.. Mislim da mozemo da racunamo na pobedu protiv nemaca bez obzira na sastav, ali bice krucijalno da nas hoce sut..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Jedan od komentara ispod videa o povredi Javtokasa:
Moglo bi ovo Špancima dosta da oteža put do zlata, ako Litvanci zaista budu protiv njih. Posebno zbog toga što je poznato da su slabi pod pritiskom.
Since yesterday, Marc Gasol has 3 million enemy
Moglo bi ovo Špancima dosta da oteža put do zlata, ako Litvanci zaista budu protiv njih. Posebno zbog toga što je poznato da su slabi pod pritiskom.
Bodi Bond- mvp
I Diot propusta EP, problemi sa ledjima izgleda
srb- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.08.2011
Godina : 40
Вечерас од 19.15 на Спотклубу има Немачка-БиХ
Ја стватно не видим начин да ми зауставимо Новицког, гледао сам Немачка-Турска и Новицки је дао кош кад год је хтео, сви су се мењали на њему, и то НБА играчи - Илијасова, Ашик, Ерден... Мачван тешко да може да га чува, а преко Савана ће давати кошеве као преко столице. А на другој страни Каман ће да окреће Крстића.. Уз све то ми зону не вежбамо, а ови само гурају под кош и Плајс је исто доста добар.
Ја стватно не видим начин да ми зауставимо Новицког, гледао сам Немачка-Турска и Новицки је дао кош кад год је хтео, сви су се мењали на њему, и то НБА играчи - Илијасова, Ашик, Ерден... Мачван тешко да може да га чува, а преко Савана ће давати кошеве као преко столице. А на другој страни Каман ће да окреће Крстића.. Уз све то ми зону не вежбамо, а ови само гурају под кош и Плајс је исто доста добар.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Protiv Belgije Novicki nije bio na nivou. Doduse to mu je bio prvi mec jos od juna.
Ray Allen- prva petorka
Zar nije igrao protiv Turske juče?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Kaspi ne igra za Izrael.
Bodi Bond- mvp
Bauerman odabrao tim za EP
Poslednju selekciju tima nemačke reprezentacije, koja će na Evrobasketu biti u grupi sa Srbijom, nisu prošli Per Gunter i Kondrad Visocki
SELEKTOR Nemačke Dirku Bauermanu je, posle Maknatona i Cvinera, sa spiska putnika za Litvaniju precrtao još dva imena - Pera Guntera i Konrada Visockog.
Igrači koji će predstavljati Nemačku na Evrobasketu su:
P: Heiko Šafarčik (Alba), Štefen Haman (Bajern),
B: Luka Štajger (Alba), Johanes Herber (Skajlajners),
K: Robin Benzing (Bajern), Filip Švetelm (Bajern),
KC: Dirk Novicki (Dalas), Jan Jagla (Bajern), Tim Olbreht (bez kluba), Sven Šulce (Alba),
C: Kris Kejmen (LA Klipers), Tibor Plajs (Brose Baskets).
Reprezentacija Nemačke će na Evrobasketu za protivnike u prvoj fazi imati: Francusku, Izrael, Letoniju, Italiju i našu selekciju.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Уз сву антипатију према Немачкој и Немцима (био два пута тамо и стварно носим лоше утиске), човек не може да не навија за овакву репрезентацију, састављену искљуиво од играча рођених у Немачкој, нису доводили и давали држављанства неким Америма или странцима Б категорије, а могли су, сигурно имау финансијке могућности за тако нешто. Приметићете чак и да сви играчи (осим оних који играју у НБА) играју у Немачким клубовима, па вероватно им то помаже да развију карактеристичан и сад већ препознатљив стил игре. немају атлетски развијене бекове тако да су лоши у транзицији, не журе и не играју контру, већ се труде да максимално успоре меч, да играју цео напад, али и у том нападу имају већ препознатљиву игру, брза циркулација лопте, и стална убацивања под кош па потом враћање лопте споља и тако у круг док се негде не отвори пукоина да се да кош... Нисам неки љубитељ њиховог стила, али треба им одати признање да су ипак успели да га развију, да га прилагоде предиспозицијама својих играча, а не као остали да копирају друге и увозе Амере... Некада су нпр имали Руси имали препознатљиву совјетску школу (од њихове кошарке се већини наших људи дизала коса на глави), али то се сад у међувремену изгубило, а Немци којих нигде није било ево сад под Бауманом имају нешто своје и карактеристично. Новицки и Каман чак донекле и одударају од тог стила, јер кад лопта до њих њега ту престаје та брза игра и онда се они гузе док не изборе позицију, иначе сви остали доста брзо предају лопту без много контакта.
Немци немају квалитет као Французи, али су зато много опаснији као тим.
ZuLuofVozdovac- mvp
Кејмен је Американац, а када су му давали држављанство изјавио је нешто типа како "мисли" да има немачко порекло.Уз сву антипатију према Немачкој и Немцима (био два пута тамо и стварно носим лоше утиске), човек не може да не навија за овакву репрезентацију, састављену искљуиво од играча рођених у Немачкој, нису доводили и давали држављанства неким Америма или странцима Б категорије, а могли су, сигурно имау финансијке могућности за тако нешто.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
"I'm proud to be a German, and I always felt kind of like a foreigner in the NBA," he joked with the Los Angeles Times prior to the Olympics. '
Његова изјава пред олимпијаду. Његови баба и деда су дошли из Немачке.
ZuLuofVozdovac- mvp
Upravo. On je svejedno Amerikanac. Vec druga generacija iseljenika su Amerikanci. Na tome se zasniva americka demokratija. Od tog buckurisa mi se dize kosa na glavi.ZuLuofVozdovac :: "I'm proud to be a German, and I always felt kind of like a foreigner in the NBA," he joked with the Los Angeles Times prior to the Olympics. '
Sem toga, mislim da post o Nemackoj reprezentaciji dobar, ima logike. Cini mi se da je i njima Amera preko one stvari vise, pa zato sve rade po svom. Sto isto podrzavam, obzirom da Evrpoi treba malo identiteta, uostalom na toj razlici identiteta i treba da pociva moderna demokratija (uz multipliciranu, iskrenu toleranciju i postovanje drugacijeg).
A i dalje mislim da igracki mi imamo najbolju reprezentaciju u grupi i da to prosto mora da se materijalizuje na EP.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Сад сам потражио, great-grandparents су прабаба и прадеда у ствари. Али с обзиром да највећи део америчке популације има немачко порекло, могли су да нађу и било ког црнца коме су прабаба или прадеда били Немци. У сваком случају није рођен у Немачкој.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
bas me ovo zanima slicna situacija je i u australiji, pa ako bi mogao neko da objasniair slavkan ::Сад сам потражио, great-grandparents су прабаба и прадеда у ствари. Али с обзиром да највећи део америчке популације има немачко порекло, могли су да нађу и било ког црнца коме су прабаба или прадеда били Немци. У сваком случају није рођен у Немачкој.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Није ми јасно чему служи овај Шулце у Немачкој. Такође, њихов селектор је повео по 2 играча на свакој позицији и четворицу који играју четворку, а имајући у виду да ће Дирк ту играти по 30 минута не знам која је поента толиких играча на тој позицији, а води укупно 4 бека... Јагла игра доста лошије у односу на прошлу годину.
Знам да је пре нешто више од 100 година био референдум у Америци да ли ће званични језик бити Немачки или Енглески, и Енглески је однео победу јако тесном већином, многи кажу и да је било покрадено, а сви сем Немаца су гласали за Енглески па ви видите...
Знам да је пре нешто више од 100 година био референдум у Америци да ли ће званични језик бити Немачки или Енглески, и Енглески је однео победу јако тесном већином, многи кажу и да је било покрадено, а сви сем Немаца су гласали за Енглески па ви видите...
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 12 od 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Strana 12 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu