NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
Celu karijeru imao je kompleks Bil Rasela.Psycho ::Pola veka od legendarne utakmice Čembrlena
Legendarni Vilt Čembrlen (1936-1999) je na današnji dan pre tačno 50 godina ispisao istorju NBA lige. Postavio je rekord po broju koševa na jednoj utakmici ubacivši neverovatnih 100 poena...
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
slobokv83 ::pusti ti 100 poena na utakmici, mnogo je veće dostignuće 10 000 žena za vreme košarkaške karijere
nisam neki sitničar što se cifara tiče ali u ovom slučaju moram da te ispravim - 20 000 žena
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
superhik ::slobokv83 ::pusti ti 100 poena na utakmici, mnogo je veće dostignuće 10 000 žena za vreme košarkaške karijere
nisam neki sitničar što se cifara tiče ali u ovom slučaju moram da te ispravim - 20 000 žena
al kako je to moguće, ako je karijera trajala 20 godina, to je 7300 dana...ako 20 000 podelimo sa 7300, dobijamo 2,7 na dan.
Takođe, zanimljivo je da je uspeo pored toliko žena da postigne 100 poena, e to nas dovodi do zaključka da je taj dan bilo nejebice, što znači da je tih 100 poena uticalo na njegov prosek žena
inače, on je sam pričao da je taj dan sve što je uhvatio u ruke razbijao. Igrao je neke flipere u klubu koje je razbio bukvalno, a onda je utrčao u voz koji je krenuo, pa kasnije je jedva stigao klupski autobus, da bi uveče postigao 100 poena.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Jedan kosarkas Zadra je sredinom 80ih u Kupu Koraca protiv nekih Kiprana postigao 140 koseva na mecu.
Ray Allen- prva petorka
Види Михаел, кад човек воли неког играча често му се деси да не види његове слабости. Ја ево ове године гледам често Стефа Карија, заволео сам га и спреман сам да га упоређујем са најбољим плејевима лиге а он је толико далеко од тог нивоа... За Лава не тврдим да је лош, напротив, али га не сврставам у сам врх а разлоге сам навео. Пре свега да ли је довољно да одиграш добро 30 утакмица и да те одмах неко ставља испред играча који играју на тако високом нивоу 7-8 сезона... Никога не терам тако да мисли али га сматрам једним од најгорих дефанзиваца на тој позицији (чак и ако занемаримо блокаде, јер има играча који играју добру одбрану а слабо бликирају али Лав је јако лош у оба сегмента). Шут од 43.8% је најгори од свих живих квалитетних играча на његовој позицији. Неко је Кевина Лава описао као сналажљивог кошаркаша и то је чини ми се најбољи опис. Зна да исчепрка лопту, да кош из отпадака али то је све. За квалитет је потребно да ти у континуитету из рекета сам себи градиш позицију и поентираш уз висок проценат... Само трећину поена постиже из ситуација из којих би требао да постиж 80% својих поена и то је по мом мишљењу његов највећи недостатак.
А ко хоће да глед статистику ја нећу да му браним, неко ће ујтру да упали НБА.ком и да види Кевин Лав синоћ 23 поена и 10 скокова, сјајно, а он човек синоћ сам одвео екипу у пораз искључиво због њега су изгубили (да не причам о значају тог меча за улазак у плејоф)... Чувале су га играчке величине - Ченинг Фрај и Маркиф Морис... Одгледах последња два меча Минесоте само због ове дискусије и озбиљно сам почео да преиспитујем чак и досадање релативно позитивно мишљење о њему. Синоћ је дао неколико шутева на почетку меча, завршио прву четвртину са 4 од 5 и онда је до краја вечери шутирао 4 од 20... Без спуштања под кош, а против оних играч који су га синоћ чували он би требао да покида обруч и да га однесе кући... Да је неки Ал Џеферсон синић играо уместо Лава Минесота би добила 20 разлке... Не бих хтео само да се прича сведе на синоћну утакмицу или ону пре ње против Клиперса, свако можеда има лоше вече, ја само хоћу да истакнем да Лав игра систематски лоше за своју позицију и да много зависи од шута и лопти које које исчепрка, не зна у континуитету да гради позицију за лаке поене а то је недопустиво. А уз све то Морис и Фрај су добили 4 личне у првој четвртини за мрко гледање Лава... Заштићен је ко бели медвед а опет кад има лопту не иде на обруч него се диже на шут... Чак и да је све што ја причам нетачно и све што ви причате тачно, недостаје му још само 6-7 година те по вама добре игре и онда ће моћи у исту реченицу и на исте спискове са Гасолом и екипом...
П.С. Михаел брате, Амаре није сад дошао у Њујорк, које су то приче ''чим треба да се избори сам за себе без Неша''... Па он човек прошле сезоне носио екипу на грбачи, био стартер на ОлСтар утакмици... Слажем се да је ове године прсао, не бих улазио у то да ли је за то крив Кармело или Чендлер или он сам, али то што је прошле године (и свих осталих претходних) играо Амаре то Лав може само да сања... Само сам Амареа искористио да покажем колико је тешко ускладитисе кад имаш још неког великог потрошача лопти у екипи. Која је то прича Бош никад није постозао поена ко Кевин Лав, па он је постизао у Торонту 5 сезона везано преко 22 поена по мечу уз шут око 50%, па знаш ти која је то разлика у односу на то кад неко постиже 24 поена на 30 утакмица уз шут 43.8%? И шта значи ''направио сам од њега невинашце'' па није он човек пред поротом...
А ко хоће да глед статистику ја нећу да му браним, неко ће ујтру да упали НБА.ком и да види Кевин Лав синоћ 23 поена и 10 скокова, сјајно, а он човек синоћ сам одвео екипу у пораз искључиво због њега су изгубили (да не причам о значају тог меча за улазак у плејоф)... Чувале су га играчке величине - Ченинг Фрај и Маркиф Морис... Одгледах последња два меча Минесоте само због ове дискусије и озбиљно сам почео да преиспитујем чак и досадање релативно позитивно мишљење о њему. Синоћ је дао неколико шутева на почетку меча, завршио прву четвртину са 4 од 5 и онда је до краја вечери шутирао 4 од 20... Без спуштања под кош, а против оних играч који су га синоћ чували он би требао да покида обруч и да га однесе кући... Да је неки Ал Џеферсон синић играо уместо Лава Минесота би добила 20 разлке... Не бих хтео само да се прича сведе на синоћну утакмицу или ону пре ње против Клиперса, свако можеда има лоше вече, ја само хоћу да истакнем да Лав игра систематски лоше за своју позицију и да много зависи од шута и лопти које које исчепрка, не зна у континуитету да гради позицију за лаке поене а то је недопустиво. А уз све то Морис и Фрај су добили 4 личне у првој четвртини за мрко гледање Лава... Заштићен је ко бели медвед а опет кад има лопту не иде на обруч него се диже на шут... Чак и да је све што ја причам нетачно и све што ви причате тачно, недостаје му још само 6-7 година те по вама добре игре и онда ће моћи у исту реченицу и на исте спискове са Гасолом и екипом...
П.С. Михаел брате, Амаре није сад дошао у Њујорк, које су то приче ''чим треба да се избори сам за себе без Неша''... Па он човек прошле сезоне носио екипу на грбачи, био стартер на ОлСтар утакмици... Слажем се да је ове године прсао, не бих улазио у то да ли је за то крив Кармело или Чендлер или он сам, али то што је прошле године (и свих осталих претходних) играо Амаре то Лав може само да сања... Само сам Амареа искористио да покажем колико је тешко ускладитисе кад имаш још неког великог потрошача лопти у екипи. Која је то прича Бош никад није постозао поена ко Кевин Лав, па он је постизао у Торонту 5 сезона везано преко 22 поена по мечу уз шут око 50%, па знаш ти која је то разлика у односу на то кад неко постиже 24 поена на 30 утакмица уз шут 43.8%? И шта значи ''направио сам од њега невинашце'' па није он човек пред поротом...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Koliko Majami nije tim i koliko se oslanjaju na svoje tri zvezde i izolacije za njih najbolje pokazuje 1/4 protiv Jute. Fali Boš i u reketu duva na sve strane. Ne daj Bože da im se povrede Vejd, LBJ ili Boš u plej-ofu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Мислим да је Мајамију проблем и мотивација кад крену да играју по засеоцима, брдима и планинама. Треба ипак истаћи да Јута игра одличну одбрану, удваја на Вејду и Џејмсу, последица тога је небрањени Батије који има 5/5 за три поена у првом полувремену али то је дозвољени ризик, битно је да ова двојица не дају 70 поена као синоћ.
Осим на поменуту изолацију Мајами се доста ослања и на транзицију. Екипа која против њих мало губи лопте већ може да рачуна на 10 поена мање примљених из конре. Али кључни податак је број скокова, 29-13 у корист Јуте (која има 15 офанзивних скокова, више него Мајами на обе стране терена). Поени које даје Мајами из транзиције често су последица не само украдених лопти већ и доброг скока и нападање противничке одбране док се још није поставила. Јута то затвара тиме што хвата све лопте под оба обруча.
Иначе то је тај Бош који не игра одбрану, без њега су примили 40 поена из рекета у првом полувремену а грађење коша тек да не помињем.
Осим на поменуту изолацију Мајами се доста ослања и на транзицију. Екипа која против њих мало губи лопте већ може да рачуна на 10 поена мање примљених из конре. Али кључни податак је број скокова, 29-13 у корист Јуте (која има 15 офанзивних скокова, више него Мајами на обе стране терена). Поени које даје Мајами из транзиције често су последица не само украдених лопти већ и доброг скока и нападање противничке одбране док се још није поставила. Јута то затвара тиме што хвата све лопте под оба обруча.
Иначе то је тај Бош који не игра одбрану, без њега су примили 40 поена из рекета у првом полувремену а грађење коша тек да не помињем.
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulu, ti si stvarno neverovatan covek... Jbt, bar ti znas da se ucinak na jednoj na jednoj utakmici ne moze uzeti kao relevantan... Ti predstavljas Bosa kao najboljeg defanzivca u ligi, sad je odbrana Majamija ocajna bas zato sto Bos ne igra.
Pitam se gde si sinoc bio kada je Majami igrao sa Portlandom, tu utakmicu i odbranu Majamija ocigledno nisi gledao...
Pitam se gde si sinoc bio kada je Majami igrao sa Portlandom, tu utakmicu i odbranu Majamija ocigledno nisi gledao...
Mihael- mvp
Godina : 37
Далеко је он од најбољег дефанзивца лиге, спада у осредње по том питању, али је и као такав дупло бољи од Кевина Лава, само то је било поређење када смо о томе причали, ништа више. Друга је ствар што одбрана Мајамија и без њега таквог какав је не постоји. А ово сад написано је чисто одговор на нереално сагледавање Бошовог учинка, представио си као да он човек курцу не служи у одбрани већ као сви дуги су одлични дефанзивци па онда делује као да и он игра одбрану... Па не иде то баш тако, види се из Чикаговог примера. У прошлогодишњем плејофу се видело да су тамо сви одлични дефанзивци осим Бузера који је за класу лошији, било је очигледно колико он дефанзивном игром заостаје за остатком екипе. Бош је потуно на нивоу свог тима (и Лав је додуше дефанзивац у нивоу свог тима али то му и није баш нека похвала )
Синоћ на мечу са Портландом, удвајали су на Олдриџа али није било никога ко би то могао да искористи са унутрашњих позиција (Кембија тренер избацио након пар промашених неозбиљних шутева, после Призбила играо 20 минута...). Сада не могу да удвајају Џеферсона јер остаје сам Милсап. Кантер и Фејворс исто одлични... Мислим чак да се одуство Боша више осећа у грађењу и скоку него у самом чувању играча са лоптом.
ЛеБрон сам окреће 20 разлике! Какав глуп фаул Вејда у шуту за 3 поена...
Синоћ на мечу са Портландом, удвајали су на Олдриџа али није било никога ко би то могао да искористи са унутрашњих позиција (Кембија тренер избацио након пар промашених неозбиљних шутева, после Призбила играо 20 минута...). Сада не могу да удвајају Џеферсона јер остаје сам Милсап. Кантер и Фејворс исто одлични... Мислим чак да се одуство Боша више осећа у грађењу и скоку него у самом чувању играча са лоптом.
ЛеБрон сам окреће 20 разлике! Какав глуп фаул Вејда у шуту за 3 поена...
ZuLuofVozdovac- mvp
Koliko idiotskih poteza Vejda na kraju, obori mi tiket konjina!
Bodi Bond- mvp
Po meni nema razlike u odbrani Bosa, Novickog i Lova, sva trojica su slabi defanzivci ali ja smatram da je Lov najveci potencijal u smislu da moze igrati bolju odbranu od pomenute dvojice. Jaci je, bolje gradi kos, ne nedostaje mu brzina, borben je, inteligentan, ima sve sto je potrebno da bude bolji od Bosa, Stodemajera, Novickog.
Evo i veceras su u Juti najvise podbacili igraci na poziciji PF, odnosno igraci koje bi Bos trebao da cuva. Batije, Lebron i Haslem su tu odlicno odradili posao, a najlosiji u ekipi Jute bili su upravo Fejvors i Milsap.
Znaci, i Kajl Korver je odlican defanzivac ?
Ja uopste ne smatram da je Bos u defanzivnom smislu na nivou svog tima, po meni nije, po meni je ako uzmemo u obzir 7-8 igraca u rotaciji najgori defanzivac u timu. A poredjenje Lova i Minesote sa Bosom i Majamijem nije merodavno, poredjenje Lova i Minesote sa Bosom i Torontom je merodavno, a tu je Lov ponovo u skoro svim aspektima u prednosti.
EDIT: Bodi, nije kriv Vejd, kriv je Bos, da je Bos igrao, Majami bi ovo lagano dobio .
Evo i veceras su u Juti najvise podbacili igraci na poziciji PF, odnosno igraci koje bi Bos trebao da cuva. Batije, Lebron i Haslem su tu odlicno odradili posao, a najlosiji u ekipi Jute bili su upravo Fejvors i Milsap.
Znaci, i Kajl Korver je odlican defanzivac ?
Ja uopste ne smatram da je Bos u defanzivnom smislu na nivou svog tima, po meni nije, po meni je ako uzmemo u obzir 7-8 igraca u rotaciji najgori defanzivac u timu. A poredjenje Lova i Minesote sa Bosom i Majamijem nije merodavno, poredjenje Lova i Minesote sa Bosom i Torontom je merodavno, a tu je Lov ponovo u skoro svim aspektima u prednosti.
EDIT: Bodi, nije kriv Vejd, kriv je Bos, da je Bos igrao, Majami bi ovo lagano dobio .
Mihael- mvp
Godina : 37
Ma šta nije kriv, prvo glup faul pri šutu za tri, onda maši bacanje koje bi im donelo pobedu i na kraju kreten pravi faul uz usrani koš...
Svala čast LeBronu za psolednju četvrtinu, 17 poena ako se ne varam. Poslednji šut je morao on da uzme, ponovo drugome uvaljuje i nema veze to što ej Hazlem bio u boljoj poziciji.
Svala čast LeBronu za psolednju četvrtinu, 17 poena ako se ne varam. Poslednji šut je morao on da uzme, ponovo drugome uvaljuje i nema veze to što ej Hazlem bio u boljoj poziciji.
Bodi Bond- mvp
Боди, Ле Брона су смарали да пречесто покушава да реализује последње нападе чак и кад се одбрана скупи на њему и да би чешће требало да дода. Прича је подгрејана нарочито сад после Олстар вечери јер су сматрали да није требао он да шутира већ да дода Кармелу у последњем нападу... Чини ми се да им је Сполстра баш нацртао то што су одиграли тако да није било до њега, да му се није отворио угао додавања за Хаслема вероватно би ишао до коша (и вероватно би промашио ).
Михаел, слободно можеш да мислиш било шта, ја ти не браним, моје мишљење је да Мајами никако не испашта због Бошове одбране, напротив, да је вечерас био присутан барем би донекле лимитирао Џеферсона који је радио шта је хтео, јер не чувају играчи увек играча на својој позицији, кад се види да неко некога не може да чува долази до преуззимања, тако и Миличић увек чува Грифина кад је на терену јер Лав то не може ни у најави.
Какав Корвер, о чему ти причаш?
Мислим да нереално сагледаваш вредност играча, водиш се претерано неким симпатијама према некима и антипатијама према другима и идеш из крајности у крајност. Бош најгори дефанзивац у ротацији Мајамија, мислим шта да кажем на тако нешто... Ентони и Хаслем су се данас сударали главама у рекету... Ја не волим неке играче, ево први кога не волим је Крис Бош, али трудим се да на утакмици сагледам колико он стварно значи а не да га гледам да бих видео оно што желим да видим... Исто и са Лавом. Погледај синоћну утакмицу са Финиксом па да дискутујемо. Уоште нећу помињати колико је лоше одиграо тај меч, то је небитно свако има права на лош меч, ево бавићу се само тиме како је нападао кош и то је систематски погрешан начин...
Михаел, слободно можеш да мислиш било шта, ја ти не браним, моје мишљење је да Мајами никако не испашта због Бошове одбране, напротив, да је вечерас био присутан барем би донекле лимитирао Џеферсона који је радио шта је хтео, јер не чувају играчи увек играча на својој позицији, кад се види да неко некога не може да чува долази до преуззимања, тако и Миличић увек чува Грифина кад је на терену јер Лав то не може ни у најави.
Какав Корвер, о чему ти причаш?
Мислим да нереално сагледаваш вредност играча, водиш се претерано неким симпатијама према некима и антипатијама према другима и идеш из крајности у крајност. Бош најгори дефанзивац у ротацији Мајамија, мислим шта да кажем на тако нешто... Ентони и Хаслем су се данас сударали главама у рекету... Ја не волим неке играче, ево први кога не волим је Крис Бош, али трудим се да на утакмици сагледам колико он стварно значи а не да га гледам да бих видео оно што желим да видим... Исто и са Лавом. Погледај синоћну утакмицу са Финиксом па да дискутујемо. Уоште нећу помињати колико је лоше одиграо тај меч, то је небитно свако има права на лош меч, ево бавићу се само тиме како је нападао кош и то је систематски погрешан начин...
ZuLuofVozdovac- mvp
Svi spominju trio, a niko Batijeovih 6 trojki
P.S LeBron se usrao na kraju, dodao loptu Haslemu hahahaha
P.S LeBron se usrao na kraju, dodao loptu Haslemu hahahaha
Nolle- mvp
Ne verujem da se LeBron uplasio. Dajte molim vas. Tesko da takav jedan igrac moze ikako da se uplasi u okviru nekog ligaskog meca u sred sezone. Pogotovu sto je neposredno pre toga igrao apsolutno sam, pogodivsi 2 monstruozna suta.
Koliko god mislio da to necu nikada reci, LeBron je odigrao jako kvalitetno poslednji napad, apsolutno kosarkaski ispravno, sacekao da ga udvoje, nasao slobodnog igraca, dodao, napravio sve sto je do njega i tupavi Haslem promasi otvoren sut. Bez i jedne primedbe prema tom momku koji je sve uradio bez greske.
A onda americki komentatori prave analize kako je isto uradio na all staru, zavrsavaju izvestaj sa "he passed it again". WTF?! Pa naravno da je dodao slobodnom igracu u poslednjoj sekundi. Ti kreteni urusavaju kosarku.
Pravi i jedini kosarkaski diletant je Wade koji je faulirao Harisa kada je sutirao za 3 u presudnom trenutku, 3 minuta pre kraja, i kada je napravio MMA faul nad istim tim Harisom pri sutu za kljucnu prednost pre LeBronovog dodavanja Haslemu.
Haris je oduvao Wade-a kad je to bilo bitno.
Koliko god mislio da to necu nikada reci, LeBron je odigrao jako kvalitetno poslednji napad, apsolutno kosarkaski ispravno, sacekao da ga udvoje, nasao slobodnog igraca, dodao, napravio sve sto je do njega i tupavi Haslem promasi otvoren sut. Bez i jedne primedbe prema tom momku koji je sve uradio bez greske.
A onda americki komentatori prave analize kako je isto uradio na all staru, zavrsavaju izvestaj sa "he passed it again". WTF?! Pa naravno da je dodao slobodnom igracu u poslednjoj sekundi. Ti kreteni urusavaju kosarku.
Pravi i jedini kosarkaski diletant je Wade koji je faulirao Harisa kada je sutirao za 3 u presudnom trenutku, 3 minuta pre kraja, i kada je napravio MMA faul nad istim tim Harisom pri sutu za kljucnu prednost pre LeBronovog dodavanja Haslemu.
Haris je oduvao Wade-a kad je to bilo bitno.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Bodi bolje mi psuj roditelje nego Vejda
Koliko je puta u svojoj karijeri izvlacio Majami. Samo je ove sezone dao 2 kosa za pobedu... LeBron je zasrao xyz puta a neko uzme da pljuje Vejda
Bosh svakako fali. On je jedini krsten igrac uz Haslema na 4-5. Gotivim ja Joela, kao i sve igrace Majamija, ali on je maksimalno limitiran cak i u odbrani. Ipak, pola kosa se ne gubi zbog jednog igraca. Da je Bosh igrao verovatno bi to bilo 10-ak razlike.
Koliko je puta u svojoj karijeri izvlacio Majami. Samo je ove sezone dao 2 kosa za pobedu... LeBron je zasrao xyz puta a neko uzme da pljuje Vejda
Bosh svakako fali. On je jedini krsten igrac uz Haslema na 4-5. Gotivim ja Joela, kao i sve igrace Majamija, ali on je maksimalno limitiran cak i u odbrani. Ipak, pola kosa se ne gubi zbog jednog igraca. Da je Bosh igrao verovatno bi to bilo 10-ak razlike.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Psovao bi ga i ti da ti je oborio tiket. Gotivim ja Vejda, nego mi je noćas uzdrmao kavez.
Bodi Bond- mvp
Slazem se sa Lazom.
Gledam izvestaje sa tekme Juta - Majami i prosto se cudim koja je ono kolicina diletantizma kada se govori u Lebronovo ucinku na utakmici. Momak koji je vratio svoj tim u igru, koji je objasnio zasto je najbolji u ligi se opet stavlja na stub srama ko da je crkve palio.
Jasno je ko dan da on jos uvek nije u rangu Kobija, Durenta kada dodje do resavanja utakmice i da tu ima dosta prostora da se dobronamerno kritikuje, ali to sinoc nije bio slucaj! Bio je majstor na terenu!
Postignutih 35 poena (fenomenalan sut 24-16), 10 skokova, 6 asistencija, 3 blokade, bez izgubljene lopte, uz navlacenje dva protivnicka igraca na sebe u poslednjem napadu gde je saigracu namestio poziciju da sam ko duh sutne za pobedu sa linije slobodnih bacanja. Fenomenalna partija!
Gledam izvestaje sa tekme Juta - Majami i prosto se cudim koja je ono kolicina diletantizma kada se govori u Lebronovo ucinku na utakmici. Momak koji je vratio svoj tim u igru, koji je objasnio zasto je najbolji u ligi se opet stavlja na stub srama ko da je crkve palio.
Jasno je ko dan da on jos uvek nije u rangu Kobija, Durenta kada dodje do resavanja utakmice i da tu ima dosta prostora da se dobronamerno kritikuje, ali to sinoc nije bio slucaj! Bio je majstor na terenu!
Postignutih 35 poena (fenomenalan sut 24-16), 10 skokova, 6 asistencija, 3 blokade, bez izgubljene lopte, uz navlacenje dva protivnicka igraca na sebe u poslednjem napadu gde je saigracu namestio poziciju da sam ko duh sutne za pobedu sa linije slobodnih bacanja. Fenomenalna partija!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Najbolji u takvim situacijama ranijih godina bio je Karmelo Entoni dok je igrao za Denver. Krs utakmica je resio sutem u zadnjim sekundama.Imperator ::Jasno je ko dan da on jos uvek nije u rangu Kobija, Durenta kada dodje do resavanja utakmice
Ray Allen- prva petorka
Лупио сам глупост за оно на Олстару, тек сад видим шта сам написао, и тамо је ЛеБрон додавао и због тога су га смарали, али генерално њега су раније критиковали управо зато што не додаје Вејду у последњим нападима јер је овај као бољи у тим ''clucth'' моментима, а сад кад је почео да додаје сад га смарају зато што додаје... Свету се не може угодити.
ZuLuofVozdovac- mvp
Dzos Smit sinoc pokazao da je nezasluzeno izostavljen sa All Stara.
Ocajna zavrsnica OS.
Kevin Lav objasnio neke stvari.
Ocajna zavrsnica OS.
Kevin Lav objasnio neke stvari.
Ray Allen- prva petorka
A tek očajno završavanje meča Atlante, faul u napadu, pa izgubljena lopta Smita.
Utisak večeri zakucavanje Smita preko Ibake.
Utisak večeri zakucavanje Smita preko Ibake.
Macijauskas- mvp
Atlanta je umalo izgubila veliku prednost, ali je sacuvala pobedu samo zahvaljujuci losim odlukama Tander u poslednjem minutu. Umesto da Djurent koji je udvajan uposli Hardena i Vestbruka on se ispucavao. Sta ces i to ti je NBA. Predvidljivo. Zvezda mora da odlucuje.
Ray Allen- prva petorka
Durant dao 35 poena a po mom misljenju je odigrao ocajno.
Kevin Love citao Zuluove postove
Kevin Love citao Zuluove postove
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ray Allen ::Atlanta je umalo izgubila veliku prednost, ali je sacuvala pobedu samo zahvaljujuci losim odlukama Tander u poslednjem minutu. Umesto da Djurent koji je udvajan uposli Hardena i Vestbruka on se ispucavao. Sta ces i to ti je NBA. Predvidljivo. Zvezda mora da odlucuje.
A koliko juce su kritikovali Lebrona sto je u takvoj situaciji dodao. Klasicno.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo