Svaštara 8
+44
Anti-RTS
Fiti
Marija
Nightfall
Geograf
Danny Trejo
blagoje
familija
Everton
air slavkan
PingPong
Sensui
Nolle
Hyperactive
Dule Kecman
Tazz
Sergej
XXL
Imperator
Gencha
Talicni Tom
mlekadzija
markoo
Naissus
superhik
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Ray Allen
wolfvaga
maxisb
Djole
Koleman
Mihael
expert
Macijauskas
drexler
Junglezburn
2bad4u
sexdrogabodiroga
Zemljoradnik
Sarlo
lazarminator
slobokv83
dane
48 posters
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Re: Svaštara 8
Carevi, svaka im cast...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Kad sam već počeo da je'm govna sa prenošenjem impresija o win 8. da iskažem još jednu pohvalu Microsoft-u, jer su u u Osmicu implemetirali Windows Defender, antivirus, koji ima i spyware sistem zaštite, a koji generalno (za razliku od mnogih antivirusa) ne oduzima mnogo računarskih resurasa, i ne usporava sistem.
Osim klasičnog (Widows-ovog) firewall-a, koji je već od Viste na ovamo odlično radio posao, sa Defenderom dobijamo zaokruženu zaštitu.
Osim klasičnog (Widows-ovog) firewall-a, koji je već od Viste na ovamo odlično radio posao, sa Defenderom dobijamo zaokruženu zaštitu.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ja koristim najnoviju verziju Eset nod 32 smart security, i uz pomoć piratskog programa Tnod user and password finder, imam punu verziju ovog programa, tako da sam prezadovoljan. Ako ko želi da ostavim linkove samo neka javi.
A i uzima oko 30-ak rama pod punom protekcijom, uključujući firewall.
A i uzima oko 30-ak rama pod punom protekcijom, uključujući firewall.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Dugo sam koristio NOD (bio sam zadovoljan), posle prešao na Bitdefender Total Security (bio još zadovoljniji) ali i kod jednog i kod drugog posle izvesnog vremena eksploatacije (i sa par miliona antivirusnih definicija) pri nedeljnom (dubokom) skeniranju (iako su aktivno tokom čitavog vremena korištenja) računara, poprilično zamaraju sistem i usporavaju ga. Ne primaćuje se prvih godinu- godinu ipo od instalacije.
Ne kažem da neće i ovaj ugrađeni AV, vremenom pokazati iste boljke, al' to ću tek vremenom provaliti. Ono što mu je prednost, jeste što je free, nema potrebe za patchevima, razbijanjem koda i ostalim stvarima...
Ne kažem da neće i ovaj ugrađeni AV, vremenom pokazati iste boljke, al' to ću tek vremenom provaliti. Ono što mu je prednost, jeste što je free, nema potrebe za patchevima, razbijanjem koda i ostalim stvarima...
2bad4u- prva petorka
Ccc kakve boleštine meni ovaj Maci šalje...
Ovo su inače vrščanke, zato tamo sve manje stanovnika ima, ove samo penzionere ne jedu... Al' što imaju čirlidersiceeeee...
Ovo su inače vrščanke, zato tamo sve manje stanovnika ima, ove samo penzionere ne jedu... Al' što imaju čirlidersiceeeee...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Mozda sam nesto pomesao, ali sam siguran da su u jednoj sezoni napadacki tandem bili Di Vajo i Krespo.Djole ::@Ray Allen i Mlekadzija - po ovome, sezonu 2000/2001 u napadu su igrali Mboma, Savo, Marcio Amoroso i Di Vaio... Krespo je izgleda tada bio u Laciju vec... i kao rezervni golman Klaudio Tafarel... genijalna ekipa...
Parma A.C. 2000/2001
Kada je Prandeli otisao iz kluba i kada je glavni sponzor propao usledio je veliki pad.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Otkud znaš da su Vrščanke? A čirlidersice su im jailbaits, napunio si 25, sad su i za tebe kažnjive...Junglezburn ::Ovo su inače vrščanke, zato tamo sve manje stanovnika ima, ove samo penzionere ne jedu... Al' što imaju čirlidersiceeeee...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Ma to je šala, moglo bi se reći interna, nešto sam se sa Macijem sprdao...
A ja izgledam mlađe tako da mi je sve oprošteno!
A ja izgledam mlađe tako da mi je sve oprošteno!
Junglezburn- mvp
Marija, PingPong, Bodi, Majo srećan vam 8. mart!
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Marija, PingPong, Bodi, Majo srećan vam 8. mart!
I od mene, zenskom polu i Bodiju srecan 8. mart!
Mihael- mvp
Godina : 37
Svim ženam, onima koji se tako osećaju, i onima koje tako tretiraju, srećan praznik...
2bad4u- prva petorka
Damama na forumu srećan 8. mart, a ovim pederašima što meni čestitaju praznik se načestitam Nove godine.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Srecan 8. mart zenama, a vi muski budite malo originalniji sa cvecem, nisu ruze jedino cvece...
Djole- prva petorka
Svim vašim tastaturama srećan 8. mart
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Nemam razloga da čestitam 8.mart jer je za mene svaki dan dan žena.To su stvorenja bez kojih ne bi mogao da živim i obožavam ih.Živele žene!!!
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Sensui ::Nemam razloga da čestitam 8.mart jer je za mene svaki dan dan žena.To su stvorenja bez kojih ne bi mogao da živim i obožavam ih.Živele žene!!!
Jesi *ebo sinoć, priznaj
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Kad crnac u busu stavi babu na mesto
Za mesto u gradskom prevozu treba ti BusPlus i crnac sa stavom Beograd, tu skoro, scena iz javnog prevoza...Autobus broj 16, šest sati popodne, špic, svi se vraćaju kući, ludnica…
Jedan od putnika koji udobno sede je crnac, neodređenih godina. Autobus staje na stajalištu, ulazi žena, trudna je, što se lako vidi, nosi pune torbe, jedna baba i još nekoliko ljudi.
Crnac, videvši trudnu ženu:
- Izvolite, sedite, ljubazno joj, na solidnom srpskom, nudi mesto i ustaje.
U tom trenutku autobus kreće, a ona baba, videvši u magnovenju slobodno mesto, jurnu na njega, odgurnu trudnu ženu i brzo uskoči u stolicu. I sedi tako ona, sva srećna što je „osvojila“ prazno mesto.
Crnac joj ljubazno reče:
- "Oprostite, ali ja sam ustupio mesto ovoj gospođi jer je trudna i izgledala je umorno. Mislim da se vama ništa loše neće dogoditi ako još malo budete stajali, a nju pustite da sedne.
Na to baba odgovara:
- Ne znam iz kojeg ste plemena mladiću, ali ovde, u ovoj civilizovanoj zemlji ustupa se mesto starim i bolesnim ženama, a ne mladim i zdravim!
Crnca je očigledno naljutila ova rasistička primedba pa je lepo i izrazito "ljubazno" odgovorio staroj gospođi:
- Ne znam iz kojeg ste sela vi gospođo, ali u mom se selu takve stare i zajedljive babe jedu za večeru!
Kažu da je reakcija u autobusu bila neopisiva...
Za mesto u gradskom prevozu treba ti BusPlus i crnac sa stavom Beograd, tu skoro, scena iz javnog prevoza...Autobus broj 16, šest sati popodne, špic, svi se vraćaju kući, ludnica…
Jedan od putnika koji udobno sede je crnac, neodređenih godina. Autobus staje na stajalištu, ulazi žena, trudna je, što se lako vidi, nosi pune torbe, jedna baba i još nekoliko ljudi.
Crnac, videvši trudnu ženu:
- Izvolite, sedite, ljubazno joj, na solidnom srpskom, nudi mesto i ustaje.
U tom trenutku autobus kreće, a ona baba, videvši u magnovenju slobodno mesto, jurnu na njega, odgurnu trudnu ženu i brzo uskoči u stolicu. I sedi tako ona, sva srećna što je „osvojila“ prazno mesto.
Crnac joj ljubazno reče:
- "Oprostite, ali ja sam ustupio mesto ovoj gospođi jer je trudna i izgledala je umorno. Mislim da se vama ništa loše neće dogoditi ako još malo budete stajali, a nju pustite da sedne.
Na to baba odgovara:
- Ne znam iz kojeg ste plemena mladiću, ali ovde, u ovoj civilizovanoj zemlji ustupa se mesto starim i bolesnim ženama, a ne mladim i zdravim!
Crnca je očigledno naljutila ova rasistička primedba pa je lepo i izrazito "ljubazno" odgovorio staroj gospođi:
- Ne znam iz kojeg ste sela vi gospođo, ali u mom se selu takve stare i zajedljive babe jedu za večeru!
Kažu da je reakcija u autobusu bila neopisiva...
Junglezburn- mvp
Kako ne razmisljas, umesto da im cestitas sutra, ti tako..Bodi Bond ::Damama na forumu srećan 8. mart, a ovim pederašima što meni čestitaju praznik se načestitam Nove godine.
Damama srecan 8. mart..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Djoleeeeeeeeeeeee, ubo si metu (samo sto kuburim sa nazivom, da l'je nezaboravak ili lepi decko, davno sam ga imala u basti, moji ga nesto nisu voleli, ja se borila, borila, kao i za lepog Jovana, za Jutarnje trubicice, neko ih zove Danicini/Zoricini cvetovi, tako nesto, Prkos je ostao jos malo nesto, onaj neki sa safirom.satenom, sta li je, kakav li je naziv, i njega ne vidjam.. Ne znam sta su mi uradili sa lila ruzom. Kako to mirise. Zjuu preeeedivno.)
Hvala, people (mada ja ne volim ovaj dan i jos manj ekada krenu da cestitajju dan zena a ne ono sto treba aaa). A sto Bodiju cestitaju?
Hvala, people (mada ja ne volim ovaj dan i jos manj ekada krenu da cestitajju dan zena a ne ono sto treba aaa). A sto Bodiju cestitaju?
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Nezaboravak je... ili spomenak... mnogo lepih uspomena me vezuje za taj cvet, pa mi je samim tim i omiljeni...
Djole- prva petorka
Djole, dobićeš kitu nezaboravka od forumaša za rođendan.
Junglezburn- mvp
Ne znam da li ste igrali ranije ali je jako zabavno
http://challenge.atpworldtour.com/
Daju vam kostur teniskog mastersa koji ju toku i vi samo treba da istipujete sve meceve do finalnog.
Prosle godine je pobedila devojka iz Srbije koja je dobila kao nagradu odlazak na finalni masters u London.
Imate jos 3 sata fore da probate za Indijan Vels.
http://challenge.atpworldtour.com/
Daju vam kostur teniskog mastersa koji ju toku i vi samo treba da istipujete sve meceve do finalnog.
Prosle godine je pobedila devojka iz Srbije koja je dobila kao nagradu odlazak na finalni masters u London.
Imate jos 3 sata fore da probate za Indijan Vels.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Strana 9 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu