Svaštara 8
+44
Anti-RTS
Fiti
Marija
Nightfall
Geograf
Danny Trejo
blagoje
familija
Everton
air slavkan
PingPong
Sensui
Nolle
Hyperactive
Dule Kecman
Tazz
Sergej
XXL
Imperator
Gencha
Talicni Tom
mlekadzija
markoo
Naissus
superhik
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Ray Allen
wolfvaga
maxisb
Djole
Koleman
Mihael
expert
Macijauskas
drexler
Junglezburn
2bad4u
sexdrogabodiroga
Zemljoradnik
Sarlo
lazarminator
slobokv83
dane
48 posters
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Svaštara 8
Dobro jutro omladinci.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Bbtw, konacno sam otvorio Face profil ... Ovih dana mi je toliko dosadno...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
A šta je sa autobusima poput naših koji imaju troje vrata?
Junglezburn- mvp
Samo cvrsto i odlucno
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Za koga?slobokv83 ::odoh na glasanje
Junglezburn- mvp
Sreća pa je autor pismen...2bad4u ::
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
autobus stoji, uopšte nije u pokretu, to je jasno kao dan...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
a šta ako se na koncertu Metalike pojavi Ivica Dačić i zapeva, nešto mi propevao po koncertima u poslednje vreme
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Sviram sad u petak u Barskoj mušici, ako nekog zanima...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
2bad4u ::
Sta ako je bus "ostrvski" pa ide lijevom trakom Njemu su vrata sa druge strane
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
A i nedostaje mu dimnjak. Inače mi liči na zaobljenu kuću (za kerove)...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Junglezburn- mvp
drug slikao na vecerasnjem koncertu. Ne vidi se cela slika.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Dule Kecman ::
KUKU LELE.....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Koleman ::
drug slikao na vecerasnjem koncertu. Ne vidi se cela slika.
Imam istu sliku... koncert je bio fenomenalan, publika 0... ne zasluzujemo da opet dodju...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Evo i ja da se ubacim . Koncert je bio ok, sa onim na JNA ne moze ni da se poredi, mnogo losiji, ozvucenje nedostojno Metalike (bez obzira sto je njihovo), greske sa onim eksplozijama i vatrom su u jednom bile toliko ocigledne (koje su ipak izgledale veoma lepo ), a cak se i James zalio na losa svetla u jednom trenutku (iako na svetla nisam obracao paznju).
Slazem se da je publika bila losa, ali za mene je bila sramota da cujem buraza i devojku kako i sta pricaju na 2m od mene (a bili smo na prilicno ok mestu), na JNA nije moglo da se cuje ni kad smo se derali jedan drugom na uvo. Pred kraj koncerta sam kruzio da vidim da li se negde bolje cuje, sve mi je bilo isto, nisam bio u VIP lozi pa ne znam kako se tamo culo, ali za 3300 je moralo da bude bolje. Mislim da je zvuk morao da bude cistiji, ono mi je bilo previse mutno, a mnogse stvari nisu mogle da se cuju onako kako treba i kako to jednom ovako velikom bendu i koncertu dolikuje.
Metalika je bila odlicna, ali ponavljam, slabo su se culi, to je bar moje misljenje, i misljenje mojih 10-ak drugara koji su bili sa mnom. Oni koji prate Metaliku znaju kako se cuju cinele Larsa, sinoc su se jedva cule.
Jbg, zato su za mene manje svirke mnogo bolje, lepse se provodim kad slusam drugove u kaficu, nego ovako, komunikacija je laksa, sve je nekako lepse, ali to je samo moje misljenje . Zato vam preporucujem da svratite u petak u Barsku musicu da cujete Djoleta, ja cu se potruditi da dodjem ako mi vreme to bude omogucilo.
Drex, ako si bio na JNA, onda i nije toliko strasno sto nisi bio i na ovom koncertu , meni nije toliko krivo, posto nisam platio karte, vec sam ih dobio preko posla .
Slazem se da je publika bila losa, ali za mene je bila sramota da cujem buraza i devojku kako i sta pricaju na 2m od mene (a bili smo na prilicno ok mestu), na JNA nije moglo da se cuje ni kad smo se derali jedan drugom na uvo. Pred kraj koncerta sam kruzio da vidim da li se negde bolje cuje, sve mi je bilo isto, nisam bio u VIP lozi pa ne znam kako se tamo culo, ali za 3300 je moralo da bude bolje. Mislim da je zvuk morao da bude cistiji, ono mi je bilo previse mutno, a mnogse stvari nisu mogle da se cuju onako kako treba i kako to jednom ovako velikom bendu i koncertu dolikuje.
Metalika je bila odlicna, ali ponavljam, slabo su se culi, to je bar moje misljenje, i misljenje mojih 10-ak drugara koji su bili sa mnom. Oni koji prate Metaliku znaju kako se cuju cinele Larsa, sinoc su se jedva cule.
Jbg, zato su za mene manje svirke mnogo bolje, lepse se provodim kad slusam drugove u kaficu, nego ovako, komunikacija je laksa, sve je nekako lepse, ali to je samo moje misljenje . Zato vam preporucujem da svratite u petak u Barsku musicu da cujete Djoleta, ja cu se potruditi da dodjem ako mi vreme to bude omogucilo.
Drex, ako si bio na JNA, onda i nije toliko strasno sto nisi bio i na ovom koncertu , meni nije toliko krivo, posto nisam platio karte, vec sam ih dobio preko posla .
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Strana 25 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu