Svaštara 8
+44
Anti-RTS
Fiti
Marija
Nightfall
Geograf
Danny Trejo
blagoje
familija
Everton
air slavkan
PingPong
Sensui
Nolle
Hyperactive
Dule Kecman
Tazz
Sergej
XXL
Imperator
Gencha
Talicni Tom
mlekadzija
markoo
Naissus
superhik
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Ray Allen
wolfvaga
maxisb
Djole
Koleman
Mihael
expert
Macijauskas
drexler
Junglezburn
2bad4u
sexdrogabodiroga
Zemljoradnik
Sarlo
lazarminator
slobokv83
dane
48 posters
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Svaštara 8
Kako kretenski ugovor...
Golman izleti na pola terena, ti mozes da sutnes na gol, ali kraj sebe imas slobodnog igraca... sutiras na prazan gol i prekrsis ugovor... haha.. kakav idiotizam...
Golman izleti na pola terena, ti mozes da sutnes na gol, ali kraj sebe imas slobodnog igraca... sutiras na prazan gol i prekrsis ugovor... haha.. kakav idiotizam...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Vi stvarno mislite da je ovo pravi ugovor?
Inače, 50dB uopšte nije mnogo, možda kao prosečna veš mašina u centrifugi, a nju bez problema nadjačaš govorom.
Inače, 50dB uopšte nije mnogo, možda kao prosečna veš mašina u centrifugi, a nju bez problema nadjačaš govorom.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Hahaha... e sad mi je sve jasno...
Djole- prva petorka
Zemljoradnik ::Vi stvarno mislite da je ovo pravi ugovor?
vidim da je radila wiki
inače radim na projektu Urbanoise ili zaštita od buke u životnoj sredini...poslednjih dana sam vršio merenja u reverberacionoj komori na fakultetu (inače biće to najveća u Srbiji), pa sam se baktao sa jačinama zvuka izraženim u različitim jedinicama
naravno da je 50 db malo, to je normalan govor, nikakvo vikanje.
a laza neka dođe kod mene, daj da sklopimo neki partnership sa tvojom firmom pa da vam vršimo merenja apsorpcije zvuka različitih materijala koje ugrađujete u te hotelske sobe i na kraju i akustičnost samih prostorija, ionako imamo profesionalnu opremu za to, a i obećavam da smo najjeftiniji
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Danas smo dobili još jednog punoletnog člana foruma kome će biti dozvoljeno da gleda i Slobine postove.
Kole, srećan ti n8nesti rođendanela!
Kole, srećan ti n8nesti rođendanela!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Srećan rođendan Kole, živ bio velik ti urastio i da dočekaš da ti Zvezda makar ti imao 80 godina tad, osvoji titulu.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2bad4u ::Ljudi su izmislili papirne kese za na glavu, ali nisu izmislili gaće, kojima guza postaje DOBRA.
http://www.beoclick.com/clanak/Gacice-koje-povecavaju-i-podizu-guzu
Грешиш.
А теби, Коле, срећан рођендан!
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Baka i deka imaju romantičnu večeru. Kaže baka: "Jao deko meni je tako toplo ovde kod srca..." Deka: "Pa sisa ti upala u supu."
Kole srećan rodjendan, sve najbolje i još puno kvalitetnih postova na forumu ti želim !!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Srecan rodjendan Kole! Sve najbolje!
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Deckonjo, da si ziv i zdrav!
Sad citam da ce Jasna Sekaric ici sedmi put na Olimpijadu. Medjutim, mislim da je zaista skandalozno to sto je olimpijski komitet oduzeo olimpijsku vizu Dimitriju Grgiću i dodelio je Sekaricevoj. Covek je izborio olimpijsku normu, ali ispostavlja se da olimpijske vize nisu vlasnistvo sportista koji su ih osvojili, vec olimpijskog komiteta. Tako da je olimpijski komitet odlucio da oduzme Grgicu tu vizu i da je da Sekaricki, iako ona to pravo nije stekla na sportskom terenu.
Cudi me i Sekarickin potez da se odluci da prihvati oduzimanje vize jednom svom kolegi i da prisvoji nesto sto joj ne pripada po zasluzi.
Taj Grgic je imao jdinstvenu priliku da ode na Olimpijadu. Pa koji covek to ne bi sanjao, a pogotovu jedan sportista.
Ipak, izgleda da u zivotu, a zao mi je sto to vazi i za sport, nista nije u direktnoj srazmeri sa ulozenim trudom i pokazanim rezultatima.
Jedino, ako Grgic, ne daj boze, nije bolestan ili slicno, pa ko vele da se ne baci...
Sad citam da ce Jasna Sekaric ici sedmi put na Olimpijadu. Medjutim, mislim da je zaista skandalozno to sto je olimpijski komitet oduzeo olimpijsku vizu Dimitriju Grgiću i dodelio je Sekaricevoj. Covek je izborio olimpijsku normu, ali ispostavlja se da olimpijske vize nisu vlasnistvo sportista koji su ih osvojili, vec olimpijskog komiteta. Tako da je olimpijski komitet odlucio da oduzme Grgicu tu vizu i da je da Sekaricki, iako ona to pravo nije stekla na sportskom terenu.
Cudi me i Sekarickin potez da se odluci da prihvati oduzimanje vize jednom svom kolegi i da prisvoji nesto sto joj ne pripada po zasluzi.
Taj Grgic je imao jdinstvenu priliku da ode na Olimpijadu. Pa koji covek to ne bi sanjao, a pogotovu jedan sportista.
Ipak, izgleda da u zivotu, a zao mi je sto to vazi i za sport, nista nije u direktnoj srazmeri sa ulozenim trudom i pokazanim rezultatima.
Jedino, ako Grgic, ne daj boze, nije bolestan ili slicno, pa ko vele da se ne baci...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Kole stvarno nemam ideju čime da te častim za rođendan
Srećan rođendan dečkonjo
a ostalim forumašima ugodan i lep dan
Srećan rođendan dečkonjo
a ostalim forumašima ugodan i lep dan
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Kole, srecan rodjendan
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Srecan rodjendan Kole!! Ziv bio!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Srecan rodjendan Colman-e...
Djole- prva petorka
Srecan rodjendan! Ziv bio!
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Strana 31 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu