Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
+43
Psycho
mlekadzija
PGR93
Jaycee Carroll
air slavkan
nikola tesla
NenadBG
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Imperator
sexdrogabodiroga
zex88
Talicni Tom
Marko
bigZ
expert
familija
Zolja
Ray Allen
Koleman
Sepultura
Hyperactive
Everton
slobokv83
Mihael
markoo
Kure
Sergej
Nolle
bookmaker
superhik
dane
Dule Kecman
Macijauskas
2bad4u
Fiti
Djole
Bodi Bond
wolfvaga
drexler
Zemljoradnik
Gencha
Anti-RTS
47 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 13 od 17
Strana 13 od 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
ajde zulu ne kenjaj, dule jedino moze da ima kompleks sto je deb'o
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
ZuLuofVozdovac ::
У тој причи ја видим и Дулета. Међутим док су поменута двојица од одређеног хобија којим би се свакако бавили (голубарство и шах) направили умерену рекламу, набацили одређени имиџ и тиме се задовољили, Дуле је наставио да неумерено силује медије и избацујеу први план своју начитаност и љубав према уметности. Ја нпр. уопште нисам неко ко спори његову љубав према скупљању слика и читању књихга (ваљда је нормалније рећи љубав према књижевности, само читање књига никоме не причињава задовољство). И чак да се изрекламирао мало тиме што нпр. даје играчима књиге које сматра да требају да прочитају ради квалитетнијег интелектуалног развоја у њиховом годишту не бих имао ништа против. Али он ту није стао, он не пропусти прилику да у сваком интервију препоручи књигу за читање и представу коју треба одгледати, он даје своје мишљење о делима Пољске књижевности, он води Тепића у позориште, сваке недеље се појављују информације колико је Дуле ''пукао'' пара на аукцији за одређену скулптуру или слику...
Просто речено - човек није своју жељу да буде признат као интелектуалац у вишим круговима успео да упакује у неко прихватљиво паковање, већ је својим понашањем дошао до нивоа да и мало дете види да из њега на све стране избијају комплекси...
Mislim da je ovo što ti pišeš generalno veliki problem u Srbiji.Ljudima se ne dopušta da izađu iz nekog kalupa,iz nekog (pogrešnog) sistema vrednosti koji su nametnuli sumnjivi "autoriteti". Takva pojava među sportskim radnicima bi trebala da bude dočekana kao pravo osveženje i nešto pozitivno a ne da se gleda neki skriveni motiv.Ja ne vidim ništa loše u tome što je Dule terao igrače da pročitaju nešto i da ponekad pogledaju neku predstavu u pozorištu.Kažeš Dule stalno izleće sa savetima šta pročitati,pogledati itd. pa jel on sam sebe snima ili ga ipak neko nešto pita pa on odgovara?Jednostavno,stekao je takav ugled u društvu da se njegova reč po tom pitanju itekako ceni.Kao što smatram da njegovo ponašanje na utakmici nije pohvalno tako sad mislim da je ovo nepotrebno blaćenje Duleta.
I kad čitam ovako šta ljudi pišu,nisam siguran o čijem kompleksu niže vrednosti se radi.Često je u to umešana i sujeta i zavist onog koji piše.Ne kažem za tebe lično jer te ne poznajem ali poznajem neke ljude koji govore slične stvari upravo iz ovih motiva.
PGR93- brisač parketa
- Datum upisa : 25.02.2011
Sistem vrednosti se ne nameće radnjama iza, već ispred kamere...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ne određuje struka čoveka već čovek struku. Nije Dule samo košakaški trener i dozvoljeno je da ima i poneku dobro osobinu nevezanu za njegovu struku. Uvek možemo da idemo u krajnost,ja da tvrdim da je Bog ti da tvrdiš da je propalitet a istina je između. Nije to vezano samo za Duleta,smeta mi takav način razmišljanja kod ljudi u Srbiji.Prosto se ne prašta da budeš bolji...Bodi Bond ::Sistem vrednosti se ne nameće radnjama iza, već ispred kamere...
PGR93- brisač parketa
PGR93 ::
Mislim da je ovo što ti pišeš generalno veliki problem u Srbiji.Ljudima se ne dopušta da izađu iz nekog kalupa,iz nekog (pogrešnog) sistema vrednosti koji su nametnuli sumnjivi "autoriteti". Takva pojava među sportskim radnicima bi trebala da bude dočekana kao pravo osveženje i nešto pozitivno a ne da se gleda neki skriveni motiv.Ja ne vidim ništa loše u tome što je Dule terao igrače da pročitaju nešto i da ponekad pogledaju neku predstavu u pozorištu.Kažeš Dule stalno izleće sa savetima šta pročitati,pogledati itd. pa jel on sam sebe snima ili ga ipak neko nešto pita pa on odgovara?Jednostavno,stekao je takav ugled u društvu da se njegova reč po tom pitanju itekako ceni.Kao što smatram da njegovo ponašanje na utakmici nije pohvalno tako sad mislim da je ovo nepotrebno blaćenje Duleta.
I kad čitam ovako šta ljudi pišu,nisam siguran o čijem kompleksu niže vrednosti se radi.Često je u to umešana i sujeta i zavist onog koji piše.Ne kažem za tebe lično jer te ne poznajem ali poznajem neke ljude koji govore slične stvari upravo iz ovih motiva.
još si mlad pa ne kapiraš...nije problem da igračima preporučuješ knjige, nego kad javno kažeš da to radiš, onda jasno otkrivaš i motive...inače, Vendi je načitanija od Duleta...
takođe, retko kad se slažem sa zuluom, ali ima dosta stvari tačnih koje je napisao za komplekse...samo, nameće mi se zaključak iz tog njegovog da je i Toma Nikolić bio košarkaški trener, a ja to nisam znao...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
PGR93 ::Mislim da je ovo što ti pišeš generalno veliki problem u Srbiji.Ljudima se ne dopušta da izađu iz nekog kalupa,iz nekog (pogrešnog) sistema vrednosti koji su nametnuli sumnjivi "autoriteti".
Како се не допушта да се изађе из калупа, зар нисам навео позитиван пример како су нпр Дуда и Владе то успели да постигну? Да подигну опште мишљење себи, да постану препознатљиви и по неким активностима које нису уско везане за њихову професију али и да се представе на вишем интелектуалном нивоу.
Ја не знам који сумњиви ауторитет ти треба да би ти ''наметнуо'' мишљење да је Дуле Вујошевић необразован човек. Направи разлику између категорија знања и образовања. Знање у разним областима ти можеш да стичеш на разне начине, унутар или мимо образовног система, тако да на питање колико је нечије знање је некада тешко дати одговор. Могуће је нпр да човек који је живео у Ирану зна далеко више о Фарси језику него професор истог у Београду. Али образовање је за разлику од знања егзактна категорија. Зна се које си образовне установе похађао и успешно или неуспешно завршио и на основу тога се тачно може утврдити ко је колико образован. Тако да назвати Дулета Вујошевића необразованом особом свакако није ретроградна појава. Далеко штетније би било релативизовати образовање осталих људи стављајући Дулета Вујошевића у ранг са њима...
А нико не би назвао Дулета на тај начин да се он није гузио да соли памет осталима и да се поставља као ауторитет у области о којој појма нема.
PGR93 ::Ja ne vidim ništa loše u tome što je Dule terao igrače da pročitaju nešto i da ponekad pogledaju neku predstavu u pozorištu.
Ни ја стварно немам ништа против што је неком играчу дао савет да прочита одређену књигу, то сам као што видиш и написао. Оно са чиме имам проблем је кад он поставља као ауторитет у области књижевности, када себи даје за право да процењује шта од Пољске књижевности ваља а шта не ваља, при чему зна 5 речи пољског језика. Он је толико глуп да не зна да се све што може да се нађе у Србији од Пољске књижевности је у ствари 1% онога што стигне оданде током године, да се сва та дела која стигну читају, анализирају, од стране људи који предају тај језик и књижевност на катедри за Славистику... То што њему падне шака то је прошло пет редакција, многи су већ дали одређену критику тога да би он уопште имао ту књигу у рукама, а ти људи су и много позванији од њега, са далеко већим предзнањем. И сама идеја да он даје ''стручно мишљење'' о нпр. песми коју није ни причитао на језику на којем је написана код мене изазива неверицу (за неку прозу бих и разумео, али човече песма, стих, па то може да буде аутентично само на изворном језику...).
Да ли схваташ колико је историја уметности широк појам. Да ту људи не могу да се сматрају озбиљним стручњацима ако немају висок ниво специјализације (нпр на нашем филозофском је нарочито развијена област зидног сликарства у 13-15 века, у њој су наши научници водећи у свету). Капираш да људи се цео живот баве Пољском књижевношћу која је опет подљена на епоха па се не баве сви свиме... А ми имамо Дулета који је експерт за слике свих стилова, за скулптуре, књижевност и позориште! И то му није основно занимање, то му је хоби! Па озбиљан човек када чује да се тако неки шарлатан самопрозвао ауторитетом у било којој од тих области само узме да се смеје...
PGR93 ::Jednostavno,stekao je takav ugled u društvu da se njegova reč po tom pitanju itekako ceni.
Дај немој да се спрдаш...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ne zelim da glumim moderatora, ali ga preteraste. O ovome mozete kometno da raspravljate na temi KK Partizan, ne znam zasto ovde to radite.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:384303-Vujosevic-Evidentna-je-Zvezdina-glad-za-uspehom-na-terenu-i-okolo
mislio sam da će sačekati majstoricu
mislio sam da će sačekati majstoricu
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Radnički: Muta parafirao još četiri godine
"Od ovog trenutka daću sve od sebe da pred Kragujevčanima igramo za trofej Radivoja Koraća", istakao Miroslav Nikolić.
Miroslav Muta Nikolić potpisao je novi ugovor sa Radničkim iz Kragujevca. Nakon tri sezone u kojima se Radnički ustalio kao ABA ligaš, redovan učesnik završnice nacionalnog kupa i šampionata, počinje novi "mandat" Nikolića koji uz sportske ciljeve na parketu ovoga puta uključuje i šire ambicije košarke iz srca Šumadije.
"Već danas smo ozvaničili nastavak moje saradnje sa Radničkim u periodu od četiri godine. Kao šef stručnog štaba kragujevačkog kluba, utvrdio sam sa gradonačelnikom Veroljubom Stevanovićem detalje za dalji razvoj košarke u našem gradu. Dogovorili smo plan po kojem sledi stabilno finansiranje kluba, a to će omogućiti i kvalitetniji rad u Radničkom. U takvim uslovima, jedan od mojih zadataka biće da iz samog Kragujevca uključujem mlade snage koje će biti kandidati za naš prvi tim. Biće mi zadovoljstvo da se prihvatim tog posla jer sam uvek davao šansu talentovanim košarkašima, već imamo dobar sistem rada sa juniorskim pogonom, a nadam se da ćemo ove godine imati više sreće sa opredeljenjem pojedinih igrača da ne odu u inostranstvo", istakao je Nikolić.
Popularni Muta je naznačio da plan razvoja Radničkog podrazumeva i poboljšanje infrastrukture.
"Grad planira širenje sportskih kapaciteta gradnjom nove hale sa oko deset hiljada mesta za posetioce. Naravno, takav prostor ne bi bio ekskluziva za košarkaše već bi, kao i hala Jezero do sada, koristio i ostalim klubovima iz Kragujevca. Priznajem da me je, sem sportskih izazova na terenu, i taj momenat privukao. Želim da učestvujem u novim počecima košarkaškog sporta u Kragujevcu".
On je spremno istakao koji su planovi i ciljevi Kragujevčana.
"Već danas krećem u formiranje novog sastava i pregovore sa kandidatima za sezonu 2012/2013. u našem timu. Čekaju me iste, ako ne i veće muke nego prošle godine. Posao započinjem iz 'minusa' jer nam već i formalno nedostaju Sajmon i Pavković, a sem Birčevića i Sinoveca svi ostali igrači su slobodni agenti, kao što je poznato. Međutim, takva postavka me ne koleba ni najmanje, čak volim da rešavam takve košarkašne 'jednačine'. I prošle godine je za neke situacija bila pre za odustajanje, a naš stručni štab i uprava ne da se nisu predali već smo sastavili tim za respekt kako u zemlji, tako i u regionu. Znamo kako, a imamo meses i po dana do priprema da postignemo maksimum u početnoj fazi rada".
Trofejni stručnjak sa kormila Radničkog izdvaja još jedan motiv koji posebno deluje i na gradonačelnika, grad uopšte, kao i na njega lično i sve ostale u klubu:
"Osim ligaških iskušenja pred kojima ćemo biti u Jadranskoj i Superligi Srbije, izazov broj jedan za sve nas u Kragujevcu biće održavanje završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u našem gradu. Najsnažniji motiv u nama je podariti Kragujevčanima prvi trofej u istoriji kluba. Tri godine smo se primicali ostvarenju takvog cilja, a od ovog trenutka daću sve od sebe da do finalne borbe za trofej i dođe, i to pred Kragujevčanima. Celokupna sportska javnost zna šta to znači mojim Šumadincima. Podrška za takav cilj je i formalizovana, od ovog časa počinjemo da radimo na tome", rekao je Nikolić.
http://www.mondo.rs/s248280/Sport/Kosarka/Radnicki-_Muta_parafirao_jos_cetiri_godine.html
Nolle- mvp
Sta se dogadja?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ma organizuju neki transport robe u AmericiJunglezburn ::Sta se dogadja?
Macijauskas- mvp
Anti-RTS- prva petorka
Godina : 35
Tako je, staji mi na muku...Macijauskas ::Ma organizuju neki transport robe u Americi
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Kad ce Jovanovic shvatiti da Macvan ne moze da cuva Popovica. Dao mu je 10 poena.
Ray Allen- prva petorka
Pošto sam ja jedini dokon od moderatora nemoj da me terate da brišem postove, zaključavam temu ili tako nešto. Držite se košarke.
Macijauskas- mvp
Najbolje igramo kada nam je Mačvan na 5, bez obzira što smo primili 10 poena preko njega u prvom poluvremenu kada je igrao na poziciji centra.
Anti-RTS- prva petorka
Čestitke navijačima Partizana na osvojenoj tituli. Čudan meč jako..
I čestitke navijaču Zvezde Mlekiju na uzetim parama
I čestitke navijaču Zvezde Mlekiju na uzetim parama
Macijauskas- mvp
Bravo momci, bravo VJ za ovu seriju, pogotovo za ovu utakmicu, veliki plus za ponašanje igrača, izdržali su sve i svašta u ovoj utakmici.
James je odigrao poslednju četvrtinu kao car, kad da sa kape od table naravno da ćemo dobiti.
James je odigrao poslednju četvrtinu kao car, kad da sa kape od table naravno da ćemo dobiti.
Anti-RTS- prva petorka
E, da, uzeh pare na kladionici.
Anti-RTS- prva petorka
Prelomio James, kao i Raduljica sa onim skokom i 2 postignuta penala..
Svaka cast Vladi i igracima sto su izdrzali ovaj pakao, jedino bih zamerio guranje Bertansa da cuva Tomasa, ostalo je odigrano jako fino.. Cini mi se da smo u ovoj utakmici imali i najvise smislenih napada, za divno cudo. Bolja ekipa je pobedila i to je to.
Svaka cast Vladi i igracima sto su izdrzali ovaj pakao, jedino bih zamerio guranje Bertansa da cuva Tomasa, ostalo je odigrano jako fino.. Cini mi se da smo u ovoj utakmici imali i najvise smislenih napada, za divno cudo. Bolja ekipa je pobedila i to je to.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Moram reći da se Pešić večeras ponašao vrlo uljudno, moje izvinjenje njemu, znao je šta može da se desi ako on bude vršio pritisak i bude bio stalno u terenu, utakmica se ne bi ni završila...
Anti-RTS- prva petorka
Čestitke Partizanu
Još jednom, čestitke Partizanu na tituli ! Slavite
Još jednom, čestitke Partizanu na tituli ! Slavite
Nolle- mvp
Svaka cast Jovanovicu za ovo sto je veceras istrpeo i uspeo dobro da vodi utakmicu.
Opet rutinska titula, ako protivnika u sezoni pobedis 8 puta od 9 utakmica, dalja prica je suvisna.
Opet rutinska titula, ako protivnika u sezoni pobedis 8 puta od 9 utakmica, dalja prica je suvisna.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
expert ::Svaka cast Jovanovicu za ovo sto je veceras istrpeo i uspeo dobro da vodi utakmicu.
+100000
Neka druga analiza nije potrebna
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
mislim da sledeće sezone ni Kari ni Jovanović neće raditi u Srbiji.
Anti-RTS- prva petorka
Strana 13 od 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Fantasy Superlige Srbije 2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Fantasy Superlige Srbije 2012