Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo

+43
Psycho
mlekadzija
PGR93
Jaycee Carroll
air slavkan
nikola tesla
NenadBG
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Imperator
sexdrogabodiroga
zex88
Talicni Tom
Marko
bigZ
expert
familija
Zolja
Ray Allen
Koleman
Sepultura
Hyperactive
Everton
slobokv83
Mihael
markoo
Kure
Sergej
Nolle
bookmaker
superhik
dane
Dule Kecman
Macijauskas
2bad4u
Fiti
Djole
Bodi Bond
wolfvaga
drexler
Zemljoradnik
Gencha
Anti-RTS
47 posters

Strana 14 od 17 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sledeći

Ići dole

Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo - Page 14 Empty Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo

Počalji od superhik Pet 15 Jun 2012 - 10:24

Prvi put u karijeri sam iskoristio pravo moderatora i izbrisao neke postove sve u cilju spuštanja atmosfere i vraćanja u košarkaške vode. Ako sam se ogrešio o nekog praštajte, ako ste oprostili Jovanoviću i Čoviću sve gluposti ove sezone, valjda ćete i meni. Nemojte samo danastavljamo u ovakvom tonu jer će se Zemljoradnik kad tad probuditi, a onda ode sve u aut plez

Još jedna Superliga je gotova, ništa novo se nije desilo osim što nam je košarka u najdubljem kanalu ikada.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo - Page 14 Empty Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo

Počalji od Djole Pet 15 Jun 2012 - 10:27

superhik ::Prvi put u karijeri sam iskoristio pravo moderatora i izbrisao neke postove sve u cilju spuštanja atmosfere i vraćanja u košarkaške vode. Ako sam se ogrešio o nekog praštajte, ako ste oprostili Jovanoviću i Čoviću sve gluposti ove sezone, valjda ćete i meni. Nemojte samo danastavljamo u ovakvom tonu jer će se Zemljoradnik kad tad probuditi, a onda ode sve u aut plez

Još jedna Superliga je gotova, ništa novo se nije desilo osim što nam je košarka u najdubljem kanalu ikada.

Ruka ti se pozlatila...

Slazem se da nam kosarka dodiruje dno... sve manje je talenata koji ubacuju 15+ poena, sve se svelo na stranca koji pravi razliku... pod hitno treba da se menja skoro sve u nasoj kosarci...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 15 Jun 2012 - 10:32

Јебига, сад се вероватно сморио Милутиновић за кога сви причате да је чекао пети меч... Very Happy

Капирам да има и разочараних што меч није прекинут иако је Партизан водио....
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 15 Jun 2012 - 10:35

Ja sam zeleo da se prekine cim sam video koliko se kliza...

A sto se Milutinovica tice, decko je pravo razocarenje... reprezentativni prospekt, na koga dosta ljudi racuna, da se ovako sakrije... katastrofa... on mora POD HITNO da resi problem sa samim sobom, ako zeli da uradi ista sa svojom karijerom...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 15 Jun 2012 - 10:37

Ма ја мислим да је на све њих - и Недовића и Милутиновића и Цветковића Пешић имао потпуно контраподуктиван ефекат... Стално им је седео на глави, срао им на тајмаутима, вадио их из игре после првог промашаја, једном речју - убио им је и оно мало самопоуздања што су имали....
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 15 Jun 2012 - 10:46

Mislim da Pesic forsira visok procenat suta na svakoj utakmici... svako ko promasi 2 suta, izlazi napolje... jedino B. Popovic ima kredita za te promasaje, sto mi nije jasno uopste... valjda mu tolerise to zbog kvalitetne odbrane...

Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Pet 15 Jun 2012 - 10:47

ZuLuofVozdovac ::Ма ја мислим да је на све њих - и Недовића и Милутиновића и Цветковића Пешић имао потпуно контраподуктиван ефекат... Стално им је седео на глави, срао им на тајмаутима, вадио их из игре после првог промашаја, једном речју - убио им је и оно мало самопоуздања што су имали....

Sa ovim se nazalost moram sloziti.
Milutinovic je posebno indisponiran, za 20 minuta u proseku u ovoj seriji, sutirao je za dva poena 4/5, za tri poena 0/7. Veceras sam video da je nekoliko puta trazio loptu ali su ga zaobisli, slab je ovo jako ucinak za njega. Ne skace, ne asistira, ima 22 godine, nista od njega nece biti.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Pet 15 Jun 2012 - 10:55

partizan zasluzeno dobio.zvezdini igraci su podlegli pritisku...promaseno dosta bacanja,plus idiotske greske koje nas prate kroz celu sezonu.samo nam je igranje u zelezniku odmoglo,digla se velika fama,partizan gubi sigurno u zelezniku,jer eto bice ludnica i sl.ali uvek na kraju igraju igraci na parketu(dobro i sudije imaju svoju ulogu ) a ne navijaci na tribinama,ma kakva atmosfera bila.mislim da je ta prica odmogla zvezdi,kao da su mislili da ce hala u zezlezniku da dobije igrace partizana.takodje cini mi se da se partizan mnogo bolje snalazio na ovako klizavom terenu, nije moglo da se igra maksimalno odbrana od klizanja,nije moglo da se trci u kontru,da se odigra u ledja i sl.cini mi se da je to partizanu vise pogodovalo. sve u svemu cini mi se da je igranje u zelezniku samo odmoglo zvezdi. igraci zvezde su bili nervozniji,partizanovi igraci konacno posle toliko buke oko hale u zezlezniku se maksimalno spremili i odigrali sa vise energije i zelje nego do sada.u prvim utakmicama zvezda je imala prednost u tom segmentu,a sada su u tom segmentu bili bar ravnopravni,uz veliku nervozu zvezdinih igraca. igraci partizana su usli sa puno energije i zelje,navijanje ih je samo maksimalno motivisalo,a bili su potpuno smireni,bacanja su sutirali fantasticnih 90%,a zvezda 63%,promasivsi 8 bacanja,posebno u prvom poluvremenu su bili nervozni...

ponovo bih rekao da je kari imao cudne odluke i rekao bih da je doprineo porazu.nerazumno dugo drzanje covica na kraju,kao i skoro celu zadnju cetvrtinu lazica i sl.morao je da covica da vadi iz igre.trebao je i sa nedovicem da proba u drugom poluvremenu,nejasno da ga nije pustio,mada istina nije se ni video ono malo sto je igrao,i rekao bih da je njemu najvise smetao ovakakv parket,zbog eksplozivnosti,tako da sasvim logicna bi bila pretpostavka da nece nista uraditi ni drugom poluvremenu,ali opet morao je kari da ga ubaci,bar na kratko.posebno sto u finisu sezone igra vise nego pristojnu odbranu,cak mogu reci i odlicnu...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 15 Jun 2012 - 11:11

Cetvrta utakmica, potpuno razlicita od one druge, kada je Zvezda na halabuku (uglavnom navijaca) uhvatila Partizan skinutih gaca i konacno prekinula niz poraza koji traje vec dugo vremena.

Iskusna ekipa crno-belih iskontrolisala celu utakmicu, cak i kad je gubila drzala je ritam, da tako kazemo, u svom dvoristu i domenu. Ne bih o pojedincima, degutantno je, svi su (na neki svoj nacin) uticali na ishod.

Zvezdi svaka cast na lavovskoj borbi, ucinili su da ova serija vrati svoju draz i (donekle) neizvesnost, ali to nije dovoljno. Mora to malo dzentlmenskije (na obe strane), bez zakuvavanja atmosfere i ivice regularnosti. Nadam se da ce sledece godine biti jos konkurentniji, a Partizan, samim tim, jos bolji.

Ovakve utakmice guraju igrace stepenicu vise. Vec negde rekoh da mi se cini da je ova (kao i prethodna) elevirala Lucica. Patentirao je onaj dribling u stranu sa brzim sutem nakon toga, nadam se da ce ga to krasiti i na dalje tokom karijere.

O sudijskom kriterijumu samo jednu stvar- zbog uslova u hali svirali su svaki kontakt, sto nije pogodovalo inace vrlo agresivnim bekovima crveno-belih, malo je otupljivalo njihovu tranziconu igru, ali drugacije nije moglo, a da bude cisto. Inace, smatram da je svaka greska proizvod slucaja, nikako tendencije i da je cela serija odlicno odsudjena.

Mozda nam je kosarka najnize ikad, ali ipak vidim tracak svetla posle ove serije!
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pet 15 Jun 2012 - 11:37

Anti-RTS ::Najbolje igramo kada nam je Mačvan na 5, bez obzira što smo primili 10 poena preko njega u prvom poluvremenu kada je igrao na poziciji centra.
Ma naravno.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pet 15 Jun 2012 - 11:41

Moram još jednom da izjavim svoje saučešće našoj košarci.
Finale plej ofa, kraj sezone, dve najbolje ekipe... I ubedljivo najružnija košarka, koju pamtim u poslednjih x-y godina. Zapravo ne pamtim, niti sam do sada mogao da zamislim da košarka može biti ovako ružna... Nastavi li se ovako, nije isključeno da prestanem da je gledam i da pljunem na sve što je vezano za nju, kao što sada pljujem po fudbalu (ako me neko pita za isti)
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pet 15 Jun 2012 - 11:45

Uh, hvala bogu da se zavrsilo.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Pet 15 Jun 2012 - 12:00

pesic
Naša igra zavisi od tranzicije i odbrane. Nismo mogli da igramo agresivno, , jer je bilo mnogo vlage. Imali smo i hrabrog protivnika koji je igrao dobru košraku

to je isto ono sto sam rekao kao jedan od razloga za poraz...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jaycee Carroll Pet 15 Jun 2012 - 12:15

Braco Grobari cestitke na jos jednoj tituli,a igracima Zvezde bih cestitao za fer i korektnu igru u sve utakmice ove sezone.Njihovi navijaci su danas ostavili mrlju sprskoj kosarci,ali ipak se nadam da se ovo nece desavati u buduce.Oooo Radule ostani bow
Jaycee Carroll
Jaycee Carroll
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 02.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 15 Jun 2012 - 12:17

Gledajući izjave u toku serije i nakon četvrte utakmice mislim da niej sjajno, naravno, ali je napravljen korak napred. Daj Bože da Kari ostane i da se Dule ne vrati na klupu Partizana.

Kao što wolf negde reče, malo je i vraćena vera u domaću košarku.

Poslednji izmenio Bodi Bond dana Pet 15 Jun 2012 - 12:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 15 Jun 2012 - 12:18

Bio sam sa klubom jedne sezone u Jazinama mislim 2008 vise se i ne secam , veceras je atmosfera u hali u Zelezniku bila gora nego u Jazinama. Bar nas niko nikada nije pljuvao i polivao .

Hvala Bogu da se ovo sve zavrsilo , da se niko nije povredio. Hvala Kariju , koji je stvarno sve pokusao da se spreci bacanje svega i svacega na parket, koliko je bio besan videlo se pred sam finis utakmice. Pogodili su ga njegovi navijaci , covek je dao 200% sebe , izvukao iz ovih igraca toliko da su igrali egal sa duplo jacim Partizanom.

Atmosfera ocekivana, od ulaska na spisak , preko totalno neregularnih uslova za igru , vredjanja , bacanja , drmanja koseva , gadjanja Gagija loptom , pljuvanja Vlade na pocetku , polivanja Tose , pretnji i najgorih uvreda koje sam ikada u zivotu cuo ...

Igra ... Savrsena , osim onih 4 minuta na pocetku 3.cetvrtine , Vlada sjajno pripremio mec , igraci hladni kao spricer. Na kraju kad se sve sabere , ovo je vise nama odgovaralo nego Zvezdi. Igra klaj klaj , lagano bez trcanja , bez ritma ... S pravom se Kari ljutio na konferenciji , no to je sad proslost. Ocigledno je mec u Zelezniku Zvezdi bio tezi od bilo kog ovie serije. Stvorena atmosfera dobijene utakmice , samo da se pojave na parketu. Nama je kljucna bila treca utakmica , kad smo nju dobili , znao sam da nema te sile koja moze da nam oduzme titulu. Iskustvo Pere i Keca je lomilo ovu utakmicu.Mirna glava Macvana , Radule se smirio , James odigrao finis odlicno, Luce u svom ritmu, Gagi dao vaznu trojku, a Berta ko Berta. Kao na treningu , moze i 100 puta da ubaci da ne trepne. Kakva ce to igracina da bude. Svetska klasa, ruska skola Very Happy

A Vlada ko Vlada. Briljira pa zabrlja , pa se vrati. Ipak , to je jedan sjajan covek , veceras sam mu rekao da sam sumnjao u njega , on se samo smeje , videcemo da li ostaje. Sve su informacije da se Vujosevic vraca , sad mi je i zao Vlade. Nadam se da ce negde napolju unovciti ove titule , uzeo je 5 trofeja za 2 godine , malo li je Wink

Tosa ko Tosa. Kao vino , ne stari , ne progovara mnogo , a radi radi i samo radi. Strucni stab do poslednjeg detalja analizirao Zvezdu , Gliga majstor svog zanata. A Danilo , mrtav ladan , pije viski , vise mrtav nego ladan Very Happy

Sta reci , teska sezona za nas. Puno neplaniranih poraza , promasaj u EL , nismo izbacili nijednog igraca. Ovde je Miljenovic komotno mogao igrati 10 min u seriji , da odmori Jamesa. Bogdan se nije ni skinuo posteno. Nadam se da ce na jesen dobiti vise minuta. Andjusa odradio svoje posteno. Maki silno motivisan i konacno raspolozen za igru. Nije ga hteo sut s polja , ali je sjajno igrao prvo poluvreme. On Berta i James su nas drzali citavo poluvreme. Trebalo je izdrzati ona vredjanja , mlad momak kao on ume da plane , ali ume i da pogodi kad se lomi. Beske imao svoju rolu , dobio po nosu mislim od Ilica nenamerno , odigrao muski i dao svoj pun doprinos tituli.

Upisali smo 11. uzastopnu titulu , davno bese 2001 kad smo je osvojili i krenuli u ovu surovu dominaciju. Slede dani slavlja , analize , pregovora sa nekim igracima , neki ce otici , koliko imam uvid Kec ostaje Rasko isto , moguce da se Pera povuce , Gagi ce verovatno preko , Luce nije siguran ... Ipak to su sada slatke muke. Radujte se Grobari , imate cemu.

Posebno da se zahvalim svim igracima Zvezde na izuzetno fer i korektnoj borbi u svim utakmicama serije. Pravi momci na pravom mestu. up
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jaycee Carroll Pet 15 Jun 2012 - 12:44

Kako su tek Gagija pogodili sa loptom,verujem da ima neki otok na licu...
Jaycee Carroll
Jaycee Carroll
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 02.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Pet 15 Jun 2012 - 13:13

Cestitke Partizanu! pehar

i dalje praznimo tribine po kratkom postupku u finalima (Zagreb, Ljubljana, Zeleznik) Smile plez
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 15 Jun 2012 - 13:19

Meni je ovo sve bilo gadno. Prvi put u zivotu sam doziveo da se premisljam na poluvremenu da odem u kafic ali sam ostao zbog toga kako sam dosao do karte, derbi, nade u bolju kosraku i na kraju sto sam obecao sebi da cu ici na sve meceve finala. Stoka, bagra...
Nemam sta mnogo o igri da pricam. Opet Zvezda nije imala igraca koji ce da prelomi mec. Odlicna serija u 3/4, valjda 16:0 za +6 i onda posle tajmauta nenormalan pad i odlazak u minut i po na -1. Za mene je to prelomni period meca, a trenutak rasan asistencija Fice! Fica je bio nas najbolji plejmejker na terenu ali se u momentu popisao na sve dobro sto je uradio. Jedino gore od toga da ti prvi plej bude B.Popovic a drugi Filip Covic, jeste da izbacis petorku sa njima dvojicom a mi smo danas to morali da gledamo. Nedoviceva energija su ostala na klupi, kao i Andrejina muda(opet!). Jedino sto mi je drago sto su Macvan i Petar odigrali ljudsku partiju. Inace, jedva cekam da Macvan i Radljica, dva primitivca, odu iz Partizana da ih ne gledam. Isto vazi za Lazica, Covica, Popovica(moze i drugi ako nece biti drugi centar), Lemia...
P.S.
Cestitke Partizanu na zasluzenoj pobedi na onom vasaru. Vlada je izgledao kao pravi gospodin sto je jako cudno s obzirom na situaciju i odlicno je vodio utakmicu.

Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 15 Jun 2012 - 13:22

Jaycee Carroll ::Kako su tek Gagija pogodili sa loptom,verujem da ima neki otok na licu...

Nije mu nista , eno ludovao je u svlacionici posle , pogodjen je u potiljak , nema ni cvorugu Very Happy
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pet 15 Jun 2012 - 13:33

Sergej ::

Atmosfera ocekivana, od ulaska na spisak , preko totalno neregularnih uslova za igru , vredjanja , bacanja , drmanja koseva , gadjanja Gagija loptom , pljuvanja Vlade na pocetku , polivanja Tose , pretnji i najgorih uvreda koje sam ikada u zivotu cuo ...

Како тебе није срамота било шта да напишеш? Ти који после друге утакмице јавно кажеш да је ангажована сва могућа логистика да се освоји титула налазиш за право да коментаришеш нешто?! За 2 минута певања сисај Мачване и врати коњу главу Мачване кажеш да никада ниси чуо погрднију увреду у животу, а заборављаш јебање маме, тате алкоса, ћерке и сл. које сте хорски изводили више од пола утакмице? Помињеш гагија и гађање лоптом, а заборављаш његов средњак публици у неколико наврата? Молим те суздржи се од таквог писања. Мислио сам да си нормална особа, а ти си иста багра као и 90% ових што су присуствовали на ове 4 утакмице.

Честитам играчима Партизана на сасвим заслуженој титули. Били смо изузетно близу, били смо достојан ривал за финале, али опет нам фали то мало, рецимо да је овај пут била смиреност, да би постигли нешто више. Искрен се надам да ће Кари остати и догодине па да коначно оправдамо онај чувени надимак Smile
Честитке и навијачима Партизана, имате чему да се радујете и трпајте нас док можете.

п.с. посерем се на 2к зараде!
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 15 Jun 2012 - 13:57

Ja tebe nikada od kad sam na ovom forumu nisam uvredio , pa necu ni odgovarati na sve ovo. Mogu samo da kazem , ko gubi ima pravo i da se ljuti.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pet 15 Jun 2012 - 14:04

Не знам само зашто бих био љут?! Нервирао се јесам, није спорно, али немам никакав проблем да честитам победнику, поготово када је то овако заслужено, а ти поразмисли о ономе што си писао и схватићеш о чему говорим.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Geograf Pet 15 Jun 2012 - 14:33

Cestitke svima na ovom forumu koji navijaju za Partizan. Smile
Apsolutno zasluzeno, nema sta. Partizan je ove sezone i pored svih problema bio najbolji ali ne toliko dominantan kao prethodnih godina.

Ovo veceras je licilo na cirkus. Ocigledno da su ljudi iz Zvezde mislili da vece sanse za pobedu imaju u Zelezniku a sada se cini da je bolje da smo igrali u pioniru. Mozda se moglo ranije voditi racuna o promeni termina.

Ucinak Pesica - 3+. U NLB ligi smo morali da imamo par pobeda vise..Finale kupa - ok. Superliga - pada mi na pamet poraz od BKK, tesne pobede protiv Mege. Ali je zato prolaz u finale preko Radnickog koji je imao prednost domaceg terena uspeh i to je ono sto je izvadilo sezonu. A onda i pobeda protiv Partizana posle x meceva.

Ne slazem se da je Pesic iz ovog tima izvukao 100%. Iz Nedovica nije izvukao ni 50 npr. Milutinovic je imao veliku minutazu ali je pokazao jako malo.Ali opet ne znam koji drugi trener bi uradio vise tako da na kraju dolazimo do onih 100%. Smile
U nekim trenucima u toku sezone smo delovali kao ekipa sa ulicnog basketa ali je to na kraju izgledalo mnogo bolje. Sada je kljucno pitanje hoce li Kari ostati? Nakon one flase => cisto sumnjam.
Geograf
Geograf
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 15 Jun 2012 - 18:02

Sergej ::Radujte se Grobari , imate cemu.

rofl
У преводу: Радујте се Гробари, на почетку сезоне ми смо били тим који игра Евролигу, тим који у састав доведе сваког играча кога пожели, репрезентативце Радуљицу и Мачвана, плеја из НБА лиге, све што вреди из осталих домаћих клубова (Чакаревић, Анђушић, прошле године Драганче), све младе играче (Богдановић, Миљеновић)... На крају сезоне тај тим игра у егалу са тимом који је скупљен са конца и конопца, који је платио улаз на Јадран, састављен од играча које нико није хтео па су силом прилика дошли да играју у Звезду, тим са дупло мањим буџетом и милионским дуговима. Велика победа, радујте се Гробари. У свој својој радости заборавићете да сте ви требали да имате и тим и игру којом би овакве кловнове требали да добијате са 20 и кусур.

Sergej ::Igra ... Savrsena

Ево ја користим прилику да честитам Сергеју на титули. Сигурно да је утисак још јачи јер је како каже игра била савршена. Драго ми је да су навијачи Партизана задовољни овом игром, надам се да ће остати на том савршеном нивоу, ја као навијач Звезде мислим да смо ми били катастрофални па ценим да ако дођемо до неке просечне игре са савршенима ћемо лако излазити на крај.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 17 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu