Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostale lige

+30
vlada
bookmaker
lokid
sexdrogabodiroga
zex88
serbianhoops
Ray Allen
Psycho
2bad4u
slobokv83
mlekadzija
Bodi Bond
Danny Trejo
Everton
Junglezburn
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Koleman
Mihael
lazarminator
KKP
Manu
Nolle
superhik
drexler
Marija
Mickey
Macijauskas
Naissus
Zemljoradnik
34 posters

Strana 4 od 13 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Sledeći

Ići dole

Ostale lige - Page 4 Empty Re: Ostale lige

Počalji od superhik Sre 27 Apr 2011 - 0:18

Evo pokušavam da nađem informaciju o kom se klubu radi, ništa za sada. Autoru teksta Narodnih novina informaciju je rekao gradonačelnik Niša ali nije ni u neformalnom delu razgovora pomenuo ime kluba. Nekako logika i meni govori da je reč o Vizuri ali ne mora ništa da znači.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Sre 27 Apr 2011 - 0:24

Moja greska, ni u jednom trenutnku mi nije palo na pamet da je to taj Radnicki sa Crvenog krsta, ne znam zasto. Naravno da se oni nece seliti...
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 27 Apr 2011 - 1:21

odlična stvar bi bila da Miško preseli Megu u Niš. Ukoliko naši klubovi sa 4. pozicije ne bi imali para da plate NLB wild card, eto, kontam da bi grad Niš sa Megom to mogao. Mislim da bi značajno oživjela košarka kada bi već u prvoj sezoni tamo igrali Partizan, Olimpija, Makabi, Hrvati...
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 27 Apr 2011 - 1:28

Sad mi pade na pamet da ovo možda ima veze i sa Đilasom. Košarka već dobija na popularnosti, ili bar sledi era u kojoj će neko imati i korisit od nje. Ko bi i pomislio prošle godine da će neki grad kupiti i ulagati u neki košarkaški klub?
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Sre 27 Apr 2011 - 1:43

@Zulu nema veze sto kosarka nema tradiciju u Nisu, samo se seti 2003 i gostovanje Partizana , gde je dvorana bila dupke puna, i gde su domaci igraci uz pomoc publike igrali kao u transu, Partizan jedva izvukao pobedu posle produzetka, trojku za taj produzetak je dao Haus u poslednjim sekundama, takav projekat ne bi znacio samo za ljude iz Nisa nego za sve nase sugradjane u Tom regionu od Vranja pa do NIsa.
a ovo za Mega Vizuru ne verujem , zato sto oni u Beogradu imaju tri dvorane, trenazni centar, internat, .....
jeste da je s;icna prica i sa FMP, ali ja pre bi tipovao na njih, jer je njihov imperija u padu , nemaju svoju publiku, a i vidim da se Zivkovic i Covic dosta dobro slazu.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 27 Apr 2011 - 6:24

I u toj utakmici je kapiten Ergonoma Nedeljkovic Milan,jedini Nislija koji je imao zapazeniju minutazu,prebijao na mrtvo ime igrace Partizana.Inace pola hale je navijalo za Partizan tada.
Secam se jedne utakmice kada je Nedja toliko tukao Gurovica(ne znam gde ovaj bese tad igrao),da ovaj nije mogao loptu da primi.Pricao je da u zivotu nije takve batine dobio.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sre 27 Apr 2011 - 7:04

hazarder ::I u toj utakmici je kapiten Ergonoma Nedeljkovic Milan,jedini Nislija koji je imao zapazeniju minutazu,prebijao na mrtvo ime igrace Partizana.Inace pola hale je navijalo za Partizan tada.
Secam se jedne utakmice kada je Nedja toliko tukao Gurovica(ne znam gde ovaj bese tad igrao),da ovaj nije mogao loptu da primi.Pricao je da u zivotu nije takve batine dobio.

Gurović je te sezone igrao u Vojvodini. Samo njegovo ime je bilo dovoljno da hala Čair bude puna. Nedeljković ga je bukvalno prebio a paradoks je što se na kraju Gurović njemu izvinjavao Smile Ipak, ako se dobro sećam i ako mislimo na istu utakmicu, Vojvodina je dobila uz 30ak Milanovih poena.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pet 29 Apr 2011 - 6:39

Iz izvora bliskih vrhu RKSIS Smile saznao sam da je tim sa kojim se pregovara o prelasku u Niš Radnički Basket sa Čukarice, rezervni tim Nebojše Čovića. Navodno je gospodin zainteresovan da svoj slabiji tim preseli u Niš. U maštarijama niških vlastodržaca pominje se Beneton kao sponzor košarkaškog kluba. Firma koja je kupila nekadašnjeg niškog tekstilnog giganta Nitex, daje povoljne znake o mogućem finansiranju košarke u tom gradu.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pet 29 Apr 2011 - 6:51

Niš ima potencijal za jakog prvoligaša,dvoranu i publiku.Ne bi taj tim ni nalik bio nekom Hemofarmu ili slično,imao bi ozbiljnu podršku.Ako Čović šalje B_ tim u Niš,možda je to probni balon da preseli i A tim.Taj tim bi imao podršku publike u nekoj budućnosti.Zvuči mi kao nastavak priče u kojoj je pokušao da manevriše sa Zvezdom i dobije navijače.Onda bi se u FMP-u kalili a ovde bi igrali najbolji kada tim iz Niša bude igrao u elitnom rangu i ako publika stane uz tim...Danas sam sklon nekim teorijama. Very Happy Very Happy
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 29 Apr 2011 - 8:00

superhik ::Iz izvora bliskih vrhu RKSIS Smile saznao sam da je tim sa kojim se pregovara o prelasku u Niš Radnički Basket sa Čukarice, rezervni tim Nebojše Čovića. Navodno je gospodin zainteresovan da svoj slabiji tim preseli u Niš. U maštarijama niških vlastodržaca pominje se Beneton kao sponzor košarkaškog kluba. Firma koja je kupila nekadašnjeg niškog tekstilnog giganta Nitex, daje povoljne znake o mogućem finansiranju košarke u tom gradu.

Ако у Нишу буду чекали Бенетон а у Крагујевцу Динкића, бојим се да ће Јадранску играти Мега... Ако се не варам у том ''Нишком Бенетону'' радници имају 15-18 000 плату. Могли би да почну да спонзоришу раднике да успеју да преживе... Ево ја поручујем Динкићу да има моју дозволу да оних 950 евра што ми дође од акција слободно уложи у Раднички...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Pon 20 Jun 2011 - 0:41

Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 20 Jun 2011 - 1:06

šta ovo može biti? Mega? ili možda FMP Smile ?

U svakom slučaju, bila bi to odlična stvar. Ako Niš zaživi bar upola kao Kragujevac, to će biti veliki kapital za srpsku košarku
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 20 Jun 2011 - 6:46

I opet sve kreće od političara, što baš i nije dobro. Gde su ti silni menadžeri kojih školujemo na hiljade svake godine? Ali bolje i ovako nego nikako.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Pon 20 Jun 2011 - 9:53

Nazalost sve zavisi od tih smradova. Najvise zahvaljujuci Veroljubu gradonacelniku Kragujevca Radnicki postize ovakve uspehe, zbog njegovog uticaja koji ima u Bg-u. Pa da se setimo kada je gradonacelnik Nisa bio Zivkovic Radnicki je igrao u Superligi, Ergonom igrao u najvisem rangu...
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Pet 22 Jul 2011 - 3:45

Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 25 Jul 2011 - 0:31

Ne radi ti ovaj link. Bar ne više.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Pon 25 Jul 2011 - 1:44

Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 25 Jul 2011 - 2:48

Ajde da vidimo i to čudo.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Uto 20 Sep 2011 - 11:00

Ostale lige - Page 4 Antonicev-mozaik
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 21 Sep 2011 - 7:02

nisam znao da su Antonić i Sale kumovi...

Inače, čitam sad u Žurnalu, juče Radnički Bakset dobio Megu 85-74. Za Radnički Dimić 27 poena, zapamtio sam tog momka još iz prošle sezone, imao je dobru epizodu i na Univerzijadi, i malo mi je nejasno zašto on nije bio bar na pripremama Zvezde? Na koju foru npr. Nikola Vasić ima prednost nad njim?

Pored Dimića, odličan je bio i Silađi (15) a kod Mege najbolji su bili Matović (14) i Bojić i Milosavljević po 12. Inače, na meču je izbila tuče između Zeca i Milovanovića iz Radničkog, kažu da su ih jedva smirili.

BTW, vidim u rosteru mege Rivers 6 poena, koji je taj?
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 21 Sep 2011 - 7:08

Sin Doka Riversa, Džeremaja.

Što se tiče Dimića, meni je zapao za oko još pre dve godine na meču protiv Partizana u Pioniru. Verovatno je problem to što je skoro preslikani Nedović, a Vasić je šuter, takav profil igrača im fali. Mada, Vasić još nije potpisao čini mi se.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 21 Sep 2011 - 7:15

nisam znao za taj Miškov eksperiment sa Dokom Juniorom, zanimljivo... šta je, neki bekčić, krilo?
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 21 Sep 2011 - 7:20

Da, bek je. Doveo ga je Miško pre nekih mesec dana, možda i više.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Sre 21 Sep 2011 - 17:33

Dimic je odlican suter, atletski jako potentan. Licno mislim da je greska sto decko uopste nije proban u Zvezdi. Isto kao i Siladji. Ako ste svetski vicesampion ili pobednik Univerzijade onda barem zasluzujete sansu da se nadjete medju 21. Al ajde...
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 21 Sep 2011 - 20:32

Silađi, Dimić, Živanović, Džaković, Stamenković, i još 2 igrača iz Zvezde (Marković i Tubak verovatno) provešće ovu sezonu u Radničkom

Fali Zvezdi peti bek u rotaciji, ali Lazić je nažalost na pripremama dobio prednost zbog "iskustva"

drex, jel piše da li su igrali Stamenković i ova ostala pobrojana kompanija možda ?
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 13 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Sledeći

Nazad na vrh