Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 1

+37
sexdrogabodiroga
Psycho
lazarminator
2bad4u
blagoje
Tazz
Hyperactive
Sergej
KKP
Marija
superhik
vlada
Gencha
Zemljoradnik
Ray Allen
Grobi
drexler
Naissus
Zoro
TheGodfather
markoo
Zolja
mlekadzija
Everton
expert
Mickey
Geograf
wolfvaga
Tenenac
Macijauskas
Nolle
Mihael
Dule Kecman
Markos
Imperator
Junglezburn
Bodi Bond
41 posters

Strana 13 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 1 - Page 13 Empty Re: Svaštara 1

Počalji od Imperator Pet 22 Okt 2010 - 21:14

Markos ::Dragannn sa kosarka.rs se izgubio,nema ga vise Wink

Ne brinem se ja za njega...spamuje taj sa Milicicem negde drugde Very Happy

Jos ako Peka bude igrao u rotaciji pre Milicica isecice vene 100%
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 22 Okt 2010 - 23:52

Markos ::Dobro je da ovaj forum ne moze da se pronadje na googl-u Smile
Ko kaze ? Smile
Svaštara 1 - Page 13 Rvbqrn
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 23 Okt 2010 - 2:12

Crvena Zvezda 0:1 Partizan FT
23.10.2010

Bravo,bravo,bravo
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sub 23 Okt 2010 - 2:14

Igrali smo taman kolko je trebalo, rutinska pobeda seljak1
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 23 Okt 2010 - 2:37

Losa utakmica ali je bitna pobeda...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sub 23 Okt 2010 - 3:14

Ko sazna sta je bilo Stojketu na majci, neka napise.. Wink
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 23 Okt 2010 - 3:16

Oprostite mi na mojoj ružnoj prošlosti
Kreten.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sub 23 Okt 2010 - 3:44

Svaštara 1 - Page 13 67500_1626344148772_1541591916_1592598_4407552_n

Stojković pogođen stolicom!
23 okt, 2010

Jedini incident na 139. večitom derbiju dogodio se po završetku meča. Delije su polomile nekoliko stolica i gađale golmana Partizana Vladimira Stojkovića koji je napuštao teren.

Jedna od njih pogodila ga je u leđa, ali se Stojković nije ni osvrnuo, samo je utrčao u tunel, dok je žandarmerija napravila živi štit oko njega.
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 23 Okt 2010 - 4:16

Žigić za sada asistencija + gol... Ne daj Bože da nešto slično uradi u reprezentaciji... Very Happy
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Sub 23 Okt 2010 - 4:35

[quote="TheGodfather"] Svaštara 1 - Page 13 67500_1626344148772_1541591916_1592598_4407552_n
[quote]

Stojke brale ja ti oprastam Very Happy

Tekma je bila ispod prosecna, navijanje i ambijent najboji deo derbija. Murije ko blata pa nije bilo incidenata...pobeda, sprdnja, zajebancija sa bracom po navijackom ubedjenju, lepo vreme...

Sta Grobar moze vise da pozeli u Subotu na Marakani?
Pozdrav sa Juzne tribine momci friends

Poslednji izmenio Imperator dana Sub 23 Okt 2010 - 20:48, izmenjeno ukupno 1 puta
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 23 Okt 2010 - 4:47

Svaštara 1 - Page 13 73576_1645477306906_1536091176_1654077_2002399_n
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 23 Okt 2010 - 7:14

Svaštara 1 - Page 13 66023_491528126396_522381396_7481580_4517448_n
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 23 Okt 2010 - 8:25

Sta radi ovaj Real, il bolje receno Murinjo...
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KKP Sub 23 Okt 2010 - 12:57

Stojković je uzvratio žestoko ovim natpisom na majci, svim zvezdinim navijačima, za sve što se dešavalo u predhodnom periodu i osvojio srca svakog Grobara!

Stojke, Grobaru! Smile clapping
KKP
KKP
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 23 Okt 2010 - 13:40

Gledao sam večeras "Šišanje"... Moj utisak, očekivao sam mnogo više čitajući neke komentare... Ideja filma nije loša, ali je realizacija suviše jednostavna... Neke nepotrebne scene nasilja, u nekim delovima su baš preterali, a neke stvari ( poput rasturanja droge ) nisu ni pomenuli...
Nekako ne mogu da se otmem utisku da je tajming za puštanje filma u bioskope ko naručen za naše glavešine... Navijači u filmu su prikazani kao ubice, naravno...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sub 23 Okt 2010 - 19:23

KKP ::Stojković je uzvratio žestoko ovim natpisom na majci, svim zvezdinim navijačima, za sve što se dešavalo u predhodnom periodu i osvojio srca svakog Grobara!

Stojke, Grobaru! Smile clapping

Nije to bio pametan potez. Ok je, osvojio je srca Grobara ali je nastavio priču koja može samo loše da se završi. Ponaša se isto kao Gurović kad je prešao u zvezdu. A mogao je da se ugleda i na Klea ili Tomaševića koji su bili izloženi istom linču i pritisku ali su mnogo pametnije reagovali. Naravno, ko zna šta on trpi u privatnom životu, ne bori se svako isto sa pritiskom ali mislim da provokacije nisu pametno rešenje.
Nego, nema mlekadžije da se javi posle derbija, nadam se da je sve u redu sa njim plez
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 23 Okt 2010 - 21:56

Bodi Bond ::Gledao sam večeras "Šišanje"... Moj utisak, očekivao sam mnogo više čitajući neke komentare... Ideja filma nije loša, ali je realizacija suviše jednostavna... Neke nepotrebne scene nasilja, u nekim delovima su baš preterali, a neke stvari ( poput rasturanja droge ) nisu ni pomenuli...
Nekako ne mogu da se otmem utisku da je tajming za puštanje filma u bioskope ko naručen za naše glavešine... Navijači u filmu su prikazani kao ubice, naravno...

gledao i ja... nekako sve mi to djeluje vjestacki. Ova tema je izlizana i ja sam je izgustirao kroz neke naslove stranih kinematografija (American History X, Romper Stomper, This is England...).
Necu da zvucim kao neki ocvali kriticar, ali sve stvar kojih se mi uhvatimo da kopiramo zapad - ispadaju lose.
Ali ajde, ovo je sad cool tema pa ce se vjerovatno dobro prodavati...
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sub 23 Okt 2010 - 22:39

Jeste gledali mozda negde na netu, pa da podelite sa nama adresu? Embarassed
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sub 23 Okt 2010 - 22:43

superhik ::

Nije to bio pametan potez. Ok je, osvojio je srca Grobara ali je nastavio priču koja može samo loše da se završi. Ponaša se isto kao Gurović kad je prešao u zvezdu. A mogao je da se ugleda i na Klea ili Tomaševića koji su bili izloženi istom linču i pritisku ali su mnogo pametnije reagovali. Naravno, ko zna šta on trpi u privatnom životu, ne bori se svako isto sa pritiskom ali mislim da provokacije nisu pametno rešenje.
Nego, nema mlekadžije da se javi posle derbija, nadam se da je sve u redu sa njim plez

ишао сам на утакмицу па са утакмице на неко крштеше и први рођендан па одатле на посао и дошао тек у 4 ујутру кући, зато ме није било.
што се тиче утакмице, партизан је тренутно 3 класе испред црвене звезде. да се играло још 4 дана звезда не би направила шансу. утакмица очајна. управо гледам снимак и мучим себе. после се питамо зашто је највећи успех српског фудбала победа над представницима из молдавије, јерменије, финске и сл.
атмосфера фантастична. иако смо губили од првог минута скоро, све до 75. мин је била лудница, а онда тајац. скењали се људи Smile грка на трибини више него срба, али ипак мање него керова. од нас 50+ који смо кренули из врбаса, само 7 је стигло до бг-а. у возу нам жандар каже да су добили наређење да никога не пуштају у бг. усрали су се поједини, који знају како су дошли на власт.
јако ми је драго што није било ниједног јединог инцидента. 3 недеље најављивања 3. светског рата им није успело. скоро све карте су продате и било је заиста фино.

што се пак овог кретена тиче ја му желим срећу-дрвен сандук и на њему свећу!
на мало јаче од сат времена пре почетка, играчи пзизана су изашли да мало осете терен. све би било ок да нису изашли из капије баш на северној трибини. нас 4-5 најближих капији је полетело ка смраду и почели да га пљујемо. може он да прича шта хоће, али ја сам у том тренутку видео колико је он уплашен. ПОБЕЛЕО ЈЕ! сви су се вратили у свлачионице, а смрадина је остала на терену до пред почетак утакмице, нон стоп провоцирајући север.
током утакмице се исто понашао, намерно држао лопту код себе по 10-ак секунди, показивао мишиће, тражио од југа подршку... да ли је смрадина толико ретардирана па тражи невољу, или је пак имао задатак да прекине дерби то не знам, али знам да, ако овако настави, неће на добро да изађе.

на крају ми је ипак мило да је победио фудбал и да су се новине и телевизеје саме себи посрале у уста!
НАВИЈАЧКИ ПОКРЕТ НИКАДА НЕЋЕТЕ УГАСИТИ!
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub 23 Okt 2010 - 23:32

mlekadzija ::
ишао сам на утакмицу па са утакмице на неко крштеше и први рођендан па одатле на посао и дошао тек у 4 ујутру кући, зато ме није било.
што се тиче утакмице, партизан је тренутно 3 класе испред црвене звезде. да се играло још 4 дана звезда не би направила шансу. утакмица очајна. управо гледам снимак и мучим себе. после се питамо зашто је највећи успех српског фудбала победа над представницима из молдавије, јерменије, финске и сл.
атмосфера фантастична. иако смо губили од првог минута скоро, све до 75. мин је била лудница, а онда тајац. скењали се људи Smile грка на трибини више него срба, али ипак мање него керова. од нас 50+ који смо кренули из врбаса, само 7 је стигло до бг-а. у возу нам жандар каже да су добили наређење да никога не пуштају у бг. усрали су се поједини, који знају како су дошли на власт.
јако ми је драго што није било ниједног јединог инцидента. 3 недеље најављивања 3. светског рата им није успело. скоро све карте су продате и било је заиста фино.

што се пак овог кретена тиче ја му желим срећу-дрвен сандук и на њему свећу!
на мало јаче од сат времена пре почетка, играчи пзизана су изашли да мало осете терен. све би било ок да нису изашли из капије баш на северној трибини. нас 4-5 најближих капији је полетело ка смраду и почели да га пљујемо. може он да прича шта хоће, али ја сам у том тренутку видео колико је он уплашен. ПОБЕЛЕО ЈЕ! сви су се вратили у свлачионице, а смрадина је остала на терену до пред почетак утакмице, нон стоп провоцирајући север.
током утакмице се исто понашао, намерно држао лопту код себе по 10-ак секунди, показивао мишиће, тражио од југа подршку... да ли је смрадина толико ретардирана па тражи невољу, или је пак имао задатак да прекине дерби то не знам, али знам да, ако овако настави, неће на добро да изађе.

на крају ми је ипак мило да је победио фудбал и да су се новине и телевизеје саме себи посрале у уста!
НАВИЈАЧКИ ПОКРЕТ НИКАДА НЕЋЕТЕ УГАСИТИ!

Da li si ti svestan sta si napisao,strasno !!! Ne zeli nikom zlo ! down

Poslednji izmenio partizannnnn dana Sub 23 Okt 2010 - 23:32, izmenjeno ukupno 1 puta

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 23 Okt 2010 - 23:32

TheGodfather ::Jeste gledali mozda negde na netu, pa da podelite sa nama adresu? Embarassed
Ja sam gledao u bioskopu.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Sub 23 Okt 2010 - 23:44

partizannnnn ::

Da li si ti svestan sta si napisao,strasno !!! Ne zeli nikom zlo ! down

екстремне ситуације захтевају и екстреман одговор. до пре 2 дана ме је баш болео за стојковића. сам тражи ђавола.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sub 23 Okt 2010 - 23:52

Nemojte ovde o tim temama, za to postoji kosarka.rs Smile
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Ned 24 Okt 2010 - 0:01

то кумеееее! cheers
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 24 Okt 2010 - 0:06

mlekadziju malo zanela atmosfera... ako, valja se isprazniti.

Sto se tice Stojkovica, razumijem bijes navijaca, mada moja reakcija bi bila sasvim suprotna. Kada me neko pokusava iznervirati svojom gluposcu, uglavno reagujem ignorisanjem, to je provjereno najbolje oruzje. U slucaju Stojkovica to bi bilo savrseno, jer ocigledno se radi o egomanijaku zeljnom isticanja i medijske paznje.

Opet, kazem da uglavnom razumijem bijes druge strane.

Sto se tice same utakmice, nema se sta bitno reci. Trebalo bi se sto prije mobilisati i probati dobiti Bragu, ne zbog eventualnog plasmana u Ligu UEFA, vec iskljucivo da osvjetlamo obraz, jer ovaj tim Partizana vrijedi mnogo vise od sadasnjeg skora.
Ocekujem minimum 4 boda na kraju takmicenja!

EDIT

Šišanje sam gledao u bioskopu i toplo NE preporučujem
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content