Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svaštara 4

+42
Marko
expert
sexdrogabodiroga
lazarminator
Hyperactive
Marija
Everton
Maja
blagoje
markoo
Dule Kecman
air slavkan
Tazz
familija
Ray Allen
Gale
Gencha
wolfvaga
superhik
2bad4u
Markos
Talicni Tom
bigZ
Imperator
Sensui
mlekadzija
fizicar
Sergej
Nolle
drexler
Macijauskas
Naissus
XXL
Danny Trejo
Mihael
ZuLuofVozdovac
Anti-RTS
dane
Junglezburn
Zemljoradnik
TheGodfather
Bodi Bond
46 posters

Strana 1 od 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Sledeći

Ići dole

Svaštara 4 Empty Svaštara 4

Počalji od Bodi Bond Uto 5 Apr 2011 - 23:42

Da, 2 ili 3... A evo i njenih pevačkih sposobnosti Very Happy

Poslednji izmenio Bodi Bond dana Sre 6 Jul 2011 - 10:21, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Svaštara 4 Empty Re: Svaštara 4

Počalji od TheGodfather Sre 6 Apr 2011 - 0:18

Bodi jesi ti kacio neke njene klipove kad je dobila nagradu na nekom festivalu? Ili je bilo da je proglasena za neku najvecu pevacku nadu?
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 6 Apr 2011 - 0:47

Da, mislim da je to Beogradski pobednik, proglašena je za najveću mladu nadu na našoj sceni i pojavila se u nekoj providnoj haljini, ali ne mogu da nađem to, izgleda da je skinuto sa yt-a...
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 6 Apr 2011 - 0:57

Ja sam vrlo srećan što nisam čuo ni za nju ni za 98% njenih koleginica i kolega.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 6 Apr 2011 - 1:40

Moram malo da oplemenim temu kad je Bodi zatrovao onim ''hitovima''... plez

Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sre 6 Apr 2011 - 1:41

Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805 Svaštara 4 342805

Ovaj lik iz spota je moj drugi rodjak. Hteo sam da ga se odreknem preko novina kada sam video spot!!!
A ova mala peva isto kao svinja pred klanje!!
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 6 Apr 2011 - 1:51

Kad već pominješ spotove... Moj dobar drug je odbio da se pojavi u ovom spotu i jako sam ponosan na njega Smile

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 6 Apr 2011 - 2:06

Jungle, udari mi inspiraciju:

I moja omiljena verzija Rollin' and Tumblin':

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Sre 6 Apr 2011 - 2:14

Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 6 Apr 2011 - 2:19

Ја бих само да кажем Денију да не мора неко да буде пунолетан да би радио и самостално живео, већ после 15. године сваки малолетник може да ступи у радни однос (под условом да тај рад није штетан по његово здравље) и да самостално користи зарађен новац. Такође, посел петнаесте године може да склопи и брак.

Мени је ипак утисак како Јелена Галонић (Зана) хледа на ову калаштуру док изводи песму ''Домино дама'' и како нправи неки лажан кез да не испадне да се сморила... Могу мислити каква јо је проза у две издате књиге кад јој је оваква поезија.... Вероватно се бави аутобиографским описивањем својих ''раних јада''
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 6 Apr 2011 - 2:25

Verni sebi, dostojni sebe

Svaštara 4 Vukoje-jovana1 Raznolikost. Ili razlicitost. Nešto što svi imamo. Nešto što nas čini unikatnima. Naše pozicione tačke u koordinatnom sistemu života. Ili življenja. Svi smo na rođenju dobili taj poklon. Niko nije preskočen, jer ne postoji veći dar od naše posebnosti. Zahvaljujući njoj, nismo brojevi. Zbog nje sam ja Jovana Vukoje, sa svim svojim vrlinama i manama, zbog nje si ti – ti, i sve tako redom. Ti ne možeš biti ja, niti ja mogu biti kao ti. I ja to ne želim, niti tome težim. A iskreno se nadam da i ti ne težiš tome.
Jer šta će nam duplikati? Koja je njihova poenta? Da sećaju na originale koje pokušavaju tako verodostojno da prikazu, i u najboljem slučaju da budu “skoro isti” kao oni. Nikad da ih prestignu, da budu bolji. Nikad da budu svoji. Moje mišljenje – to je kazna. Kazna prema sebi, pre svega, pa onda za celo okruženje.
Ako smo rešili da idemo nečijim tuđim putem, kako ćemo onda otkriti nešto novo, bilo šta? Gde je tu radost zbog otkrivanja nečeg novog, ushićenje zato što smo zavirili u nepoznato, zadovoljstvo sobom jer smo smogli hrabrost da zavirimo tamo gde niko dosad nije? Često razmišljam, šta bi se desilo da sam se rodila kao drvo, kao neka biljka, ili životinja, recimo neka ameba, ili neka patka, kokoška, ovca, bilo šta... I to su živa bića, jel da? I kad pogledam tako, imala sam sreću da ipak dobijem mozak, razum, inteligenciju, emocije, imala sam sreću da budem pripadnik čuvene vrste homosapiensa. Ali većina ljudi ne razmišlja tako. Oni baš sve te prednosti koje imaju u odnosu na ostatak prirode, kao da žele da svedu na minimum, kao da žele da se izjednače sa ostalim oblicima živih bića. Pa da, mnogi i jesu uspeli u tome. Možemo ih slobodno poistovetiti sa parazitima, eventualno metiljima. I takvi ljude prate kroz život neke druge ljude, nije bitno da li su dobar ili loš primer, samo da ne moraju oni sami da rizikuju. Tužno, ja sam ipak za varijantu da koristim svoju glavu.
Kad malo izanaliziramo, svi imamo obaveze koje se manje-više ne razlikuju. Imamo fakultete, poslove, trenige, događa nam se ljubav, tuga, sreća, razočarenja, uspesi... Sve je to neka vrsta šablona. I to nismo mi. Mi smo način na koji doživljavamo, i proživljavamo sve to, način na koji igramo košarku, volimo, radujemo se, tugujemo... E, to smo mi. I kad tako gledamo, naši životi možda imaju vrlo slične teme, ali su nam neverovatno različite priče.
Ipak, svi trče da se uklope u kalup. Kao da taj kalup pruža neku sigurnost. A upravo je suprotno od toga. U želji da se uklope, da budu ono što nisu po prirodi, mnogi izgube sebe, i kad dođe trenutak kad nema nikog u okolini ko će im pružiti ruku da se ne okliznu, shvate da čak više ne mogu ni na sebe da se oslone.
Jesmo, svi smo posebni, i tu se javlja i mnogo ekstrema, koji za moj ukus čak možda i previše forsiraju različitost. Ali to je stvar ukusa. Nešto što mi se ne sviđa, ne znači da ne poštujem. Baš naprotiv, jako cenim njihovu snagu i hrabrost. Kakav god da im je motiv, dosledni su sebi. I šta je to, nego hrabrost i snaga.
Zato, moj savet. Hitno pronađi ono što te usrećuje. Ali istinski usrećuje. Nekom je to nov automobil, nekom novac, nekom porodica, priroda, košarka, pisanje, publlicitet, samoća... Nije važno šta je, samo odredi to. I šta god da bude, nikad, ali nikad se ne smeš stideti toga. Jer to si ti. Nećeš se valjda stideti sebe?! Idi za svojim ciljem, za svojom zvezdom, gde god da te vodi. I ako masa krene na jednu stranu, a tvoj cilj te vuče na drugu, ići ćeš na drugu, naravno. Bićeš im čudan? Hoćeš. Pa šta? Bićeš zadovoljan? Hoćeš. Odlično, samo to je bitno. Ima dovoljno stvari na svetu da svi budemo srećni, samo kad bi slušali (i osluškivali) samo sebe. Koeljo u Alhemičaru sve vreme vodi pastira ka jednom cilju, a to je da nauči da sluša svoje srce. I kad bi svi tako postupali, ili se bar trudili, ovaj svet bi pun ideja, raznolikosti, kreativnosti, mogućnosti. “Poljsko cveće je posebno lepo, samo zato što je tako nestvarno šareno”.
Oni ljudi koji slede svoju viziju, iz kojih izbija entuzijazam i energija, koliko god da su drugačiji, i koliko god da strče iz mase, uvek će naći prolaz za ono što žele. Ali oni, koji izgube sebe na putu, retko stignu bilo gde. Oni ostanu zaglavljeni u nekom trenutku, uglavnom prošlosti, a slika budućnosti im je davno pobegla.
Primer, Salvador Dali. Njegov um je, mogu slobodno reći, bio uvrnut. Puštao je brkove da idu ka nebu, kako bi ostvario kontakt sa vanzemaljcima; kao mali se u školi zaletao i udarao glavom u zid pred svim đacima i profesorima, samo da bi skrenuo pažnju na sebe; predmet njegove fascinacije su bile iznutrice, probavni trakt i izmet; govorio je da je osnova svih velikih slikarskih dela, osnovna geometrijska forma – nosorogov rog! Sam je za sebe govorio da je lud. Bio je više nego svestan sebe. Ali, sve to ga je činilo srećnim, ispunjavalo ga je. Crtao je nosorogove rogove i iznutrice do besvesti, danonoćno. Gurao je napred, i bio je jedan on najcenjenijih i najpoštovanijih slikara čovečanstva. Zato je i sada podjednako cenjen. Zato što je pratio svoje srce.
“Glavu gore, i srcem kroz zid”. Vrlo je jednostavno.
Link.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 6 Apr 2011 - 3:26

ZuLuofVozdovac ::Ја бих само да кажем Денију да не мора неко да буде пунолетан да би радио и самостално живео, већ после 15. године сваки малолетник може да ступи у радни однос (под условом да тај рад није штетан по његово здравље) и да самостално користи зарађен новац. Такође, посел петнаесте године може да склопи и брак.
'

Zulufe, samo da te ispravim. Brak moze da se sklopi ako je osoba napunila 16 godina i to uz odluku suda koji mora da prosudi da li je osoba dovoljno zrela za brak...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sre 6 Apr 2011 - 3:40

@Zulu....U pravu si sto se zakona tice.Ima slucajeva ,znam par momaka koji su posle osnovne skole poceli da rade.Ovaj "format" Smile devojaka se "skoluje" sa starijim likovima koji se hvale spustanjem klinki.Nebitna je prica,dao sam svoje vidjenje iste.Suvise sam joj prostora posvetio a jako je degutantna
Okacio je Jungle,spot jednog od omiljenih bendova 16 Horsepower.Evo priloga sa koncerta "Woven Hand" iz Doma Omladine.Davide Eugene Edwards
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Sre 6 Apr 2011 - 3:47

Bravo za Wovenhand, odličan je koncert bio.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 6 Apr 2011 - 3:58

Evo nesto i od mene, ja sam u poslednje vreme nesto u sledecem fazonu, uvek me dobro "razdrma":

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od TheGodfather Sre 6 Apr 2011 - 5:59

Jel gledao neko fudbal? Kakva sramotna igra! Odigrali su ko picke! Zvezda zasluzila penale.
TheGodfather
TheGodfather
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 6 Apr 2011 - 6:03

Jbg, lepo je Stanojevic rekao, sve u sluzbi prolaska... Dobili su 2-0 kod kuce i to je to...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od XXL Sre 6 Apr 2011 - 6:12

Ma znam da je sve u službi prolaska, i očekivalo se da igraju defanzivno.Ali na ovakav način i ovakva igra je za mene bruka.Dva pasa ne mogu povezati,sistem "nabi loptu u kukuruze" i čekaj da prođe vreme im ne bi oprostio ni da su igrali na Nou Kampu protiv Barse.
XXL
XXL
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 6 Apr 2011 - 6:15

Znaci smradovi smrdljivi odavno se nisam ovako iznervirao.Jeste Partizan prosao dalje,bilo je i vecih i bitnijih poraza,ali na ovakav nacin igrati protiv ekipe koja realno ima slabiji igracki kadar-BRUKA.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sre 6 Apr 2011 - 6:35

Prvo, čestitam navijačima Zvezde na pobedi.
Nisam u stanju da se radujem prolasku u finale kupa posle onakve sramne igre.Kao da našim igračima na čelu sa trenerom ništa ne znači derbi.Kakav crni prolazak dalje,derbi se igra na pobedu.Kao da mu je Miljanić postavljao taktiku.Sa Smiljanićem i Babovićem ,na klupi on pušta Raću Petrovića da završi derbi .Saša Ilić je dizao ruke i sugerisao igračima "zadatka" za koji klub igraju.Ako je u njemu imalo fudbalskog poštenja, trebao je 3 izmene na poluvremenu da napravi.Kao da je drugi tim istrčao na teren u ovoj utakmici.Čemu izlazak Adije dok Raća mrsi muda ceo meč.Čemu ovakva igra,70% poseda lopte sa onakvim igračima veznog reda.Stevanović na klupi jer su ga već uvaljali Francuzima.
Samo Stojković,Babović,Smiljanić i Iliev,Ilić zaslužuju prelaznu ocenu,ostali 4 ako ta oceni uopšte postoji.

Poslednji izmenio Danny Trejo dana Sre 6 Apr 2011 - 6:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 6 Apr 2011 - 6:36

Alo bre, pa to je samo fudbal! Smile

E, molim za jednu uslugu. Nemam snage da pogledam na sajtu rts-a šta se večeras prenosi, Barsa - Šahtjor ili Čelzi - Mančester?
Sve se nekako nadam ovo prvo... molitva
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Sre 6 Apr 2011 - 6:39

Veceras engleski derbi na rts-u Smile
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 6 Apr 2011 - 6:41

plač
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 6 Apr 2011 - 6:42

Jel to onaj Babovic koji je za 15-ak minuta uspeo dva puta da se saplete preko lopte?
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sre 6 Apr 2011 - 6:50

@Mihael...Ne umanjujem ja Zvezdinu pobedu,čestitao sam navijačima Zvezde na pobedi .Imam pravo da kritikujem igru kluba za koji navijam.Taj Babović koji se dva puta sapleo o loptu je na prošlom derbiju uradio mnogo pozitivnih stvari._U njegovu tehniku ne sumnjam posle dva saplitanja.On i Smiljanić su deca Partizana i trebaju da igraju na svakom derbiju.Raća još od onog derbija u kom je šutnuo projektil ništa pametno nije uradio dok su golovi na prošlom derbiju upravo pali posle šuta Smiljanića i centaršuta Babovića.Partizan nema razloga da prepušta sredinu terena ma kome.Nismo igrali protiv Barselone pa da postoji evidentna razlika u klasi igrača veznog reda.Na prethodnim derbijima smo upravo tu pravili prednost.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh